FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NYKnicks Fan
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NYKnicks Fan » 25 maj 2012, 00:25

25.05.1995 - 25.05. 2012.

“Ovdje se ne živi samo da bi se živjelo. Ovdje se ne živi samo da bi se umrlo. Ovdje se i umire da bi se živjelo.”

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 25 maj 2012, 00:27

Virtu4l je napisao/la:Hari, ja mislim da takvim stvarima ovdje nije mjesto.
itakako je mjesto burazeru, kad vidim sta se sve pise pogotovo u zadnje vrijeme na forumu onda je jos vise mjesto i za ovaj za nas tuzlake izuzetno bolan datum :(

25.05.1995 -25.05.2012 NEKA VAM JE RAHMET I VJECNA SLAVA :( :( :( :( :(

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 25 maj 2012, 00:28

marseille_unique je napisao/la:svaka cast za ovaj text zeljinog navijaca, svaka cast ovo znaci imat ponos i obraza, preporucujem procitajte do kraja

http://slobodnistrijelac.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nece da otvori, de c/p?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 maj 2012, 00:30

scudetto je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Hari, ja mislim da takvim stvarima ovdje nije mjesto.
itakako je mjesto burazeru, kad vidim sta se sve pise pogotovo u zadnje vrijeme na forumu onda je jos vise mjesto i za ovaj za nas tuzlake izuzetno bolan datum :(

25.05.1995 -25.05.2012 NEKA VAM JE RAHMET I VJECNA SLAVA :( :( :( :( :(
Bolan je za sve nas.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 25 maj 2012, 00:31

NYKnicks Fan je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:svaka cast za ovaj text zeljinog navijaca, svaka cast ovo znaci imat ponos i obraza, preporucujem procitajte do kraja

http://slobodnistrijelac.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nece da otvori, de c/p?
Oduvijek sam bio fasciniran nogometnim trenerima. Oni su, za mene, nešto poput generala u ratu, ali i više, jer ne brinu samo o taktici i strategiji, već i o atmosferi, motivaciji i nizu drugih pojedinosti među svojim vojnicima. I za razliku od generala, ne kupe mast u slučaju uspjeha već to pripada igračima, a za trenere su rezervisane kritike i otkazi nakon poraza.
Nedavno sam gledao film o Bryanu Cloughu (to je onaj čiko što je s malim provincijskim klubom iz Nottinghama dva puta zaredom pokorio Europu). Fascinantna je bila njegova predanost dok je bio menadžer Derby Countya, radio je sve, od uljepšavanja svlačionica za goste, farbanja stadiona, pa čak i brinuo za travnjak stadiona. Odmah sam tu scenu povezao s Amarom Osimom, koji i sam u Želji obavlja sve to. Amar je i sličnog ponašanja kao Clough: uvijek oštrouman, direktan, samouvjeren do granica arogancije. I uspješan, u okvirima BiH, kao što je Clough bio u Engleskoj.

Zapitao sam se hoće li se o Amaru Osimu ikad snimiti film, ako ovako nastavi sigurno hoće. Upravo je osvojio dvostruku titulu, porušio sve rekorde i teorije zavjere o “godini u kojoj hrvatski klub osvaja ligu” kao i onu “jedan klub nikad neće osvojiti i ligu i kup u istoj sezoni”. Bio sam strašno ponosan, napokon malo svjetla u našoj sivoj nogometnoj svakodnevnici i to od kluba kojeg volim, trenera u kojeg vjerujem. S ponosom sam čitao i kolumnu omiljenog mi kolumniste E.Imamovića “Amar Osim: The Special One” iz koje izdvajam dio “…sreća malih zajednica je u tome što je često samo jedna osoba dovoljna za značajne promjene na bolje.” To je to, rekoh. On je naš Mesija.

Na kraju perfektne sezone, ostala je utakmica u Trebinju. Naslućivao sam da su sve tri opcije u igri, Željo je puno jači, no nakon silnih proslava teško je naći motiv u nebitnoj utakmici, a domaćinima je ona najvažnija u sezoni. “Možda je bolje igrati sa drugim sastavom, oni imaju veći motiv da se dokažu, a ne bi valjalo ni da se neko od važnijih igrača povrijedi”-mislim se. O nekoj prodaji ili namjernom puštanju utakmice i ne razmišljam, jer Amar drži konce u rukama.
Željo je izgubio u Trebinju 2:1. Sticajem čudnih okolnosti, to je bio jedan od rezultata koji je gurnuo Slobodu u drugu ligu. Nije me briga za Tuzlake, sami su sebi krivi jer su imali svoju sudbinu u svojim rukama, no malo sam ljut zbog Željinog neprofesionalizma. Ponajbolji sastav je igrao, ništa lošiji od onog koji je u Prijedoru zabio 5 komada, a izgube u Trebinju. Razmišljam: trebao je Amar više napaliti igrače, trebali smo sezonu završiti šampionski pobjedom ili bar bez poraza. No, možda su i domaćini odigrali super motivisano?! Uostalom, i Sarajevo i Borac su tamo pali. Nije to dovoljna utjeha. Padaju mi na pamet Cloughove riječi “nije dovoljno biti šampion, treba biti pravi šampion”.
No, ne lezi vraže. Kasno uveče stižu video izvještaji iz Trebinja, nastupa šok. Igrači Želje neprepoznatljivi, smiješne i istovremeno kriminalne reakcije kod svakog napada domaćih. “Nije dovoljno biti šampion, treba biti pravi šampion, biti voljen, nositi krunu ponosito” opet mi u glavi odzvanjaju riječi Bryana Clougha. Opravdanja ne postoje, ni mamurluk, ni prijateljski odnosi s Leotarom, ništa. Željo je šampion i ima obavezu da igra šampionski, porazi će doći, no ovakvi ne smiju, tako se ne nosi kruna. Svojim igrama se Željo ove sezone izdigao iznad žabokrečine zvane Premijer liga, ali pao je na zadnjem testu.
Nije Željo trebao igrati ni zbog koga osim zbog sebe, da i na taj način pokaže da je iznad ostalih, da osvoji epitet “gospodski klub” i svim mrziteljima ovog kluba baci to u facu. No nije, i ništa se strašno nije desilo, samo još jedna sumnjiva završnica nogometnog prvenstva u BiH, koju će neki prije, a neki kasnije zaboraviti. Ja teško, jer su moja vjerovanja srušena. Bolno sam naučio da Amar Osim ipak nije Bryan Clough, a Željo nije engleski klub, već bosanski sa svim vrlinama i manama koje taj pridjev donosi, a ovih drugih je više, baš zbog ovakvih završnica šampionata. I nema veze je li utakmica izgubljena zbog nemotivisanosti ili dogovora s protivnikom, i jedno i drugo umanjuju ovosezonski uspjeh Želje, jer krunu treba nositi ponosno i časno. Možda je do mene, možda stvari u Bosni ovako funkcionišu i uvijek će funkcionisati, ali ja se s tim ne mogu pomiriti kao što su se moji junaci iz Želje pomirili. Ja moram biti bolji, pa u svrhu toga i napisati ovaj tekst, pod cijenu i da pljujem čovjeka u kojeg sam se kleo.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 maj 2012, 00:33

Pa ne mogu da vjerujem,zamolis lijepo da se bar na 24 sata prestane pricat o ovom mecu i lijepe se neki tekstovi u vezi meca i sad ce ovi opet navaliti..ccc :|
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

footballFan
Kontakt:

Post Postao/la footballFan » 25 maj 2012, 00:39

25.05.1995-----25.05.2012
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: (71 uplakani za 71 zivot)....bio iz (TK)lukavca,zivinica,gracanice,gradacca,srebrenika,kalesije pojavi se sutra na kapiji prouci Fatihu ili minutom sutnje odaj pocast poginuloj mladosti Tuzle!!!pruzi podrsku tuzlacima i tuzlankama,dokazi tuzli da znas sta se desilo i da neces dozvoliti da se zaboravi!!!!NIKAD

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 25 maj 2012, 00:41

slika
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 25 maj 2012, 00:41

za 24 sata se nakucalo stranica ko za mjesec dana.....i...sta se postiglo.....kakva je rasprava...nikakva...jedni kao pokusavaju da saperu ljagu sa imena kluba za koji navijaju a drugi ih kao napadaju..radim takav posao da igrom prilika susrecem masu svijeta svaki dan..znaci..djedovi,nene,doktori,bolesni,narkomani,inzinjer itd....sto se tice prosjecnog tuzlaka sa velezom i zeljom se ovdje raskrstilo za sva vremena...danas SVI pricaju o Slobodi i ispadanju..na kafi,restoranu,taxiju,busu..na ulici..poslu....ljudi su tolko kivni..posebno na velez tako da aminam da se ne sretnemo bar par godina ni u jednom takmicenju....za dobrobit svih....svega bi tu moglo da bude...pune se zle krvi nakupilo....ovo vam je stanje na ulici...svi su potpuno ubijedzeni da su zeljo i velez se ponijeli s.u.p.a.c.k.i i da im se treba vratit...kad tad...rezultati i igre u potpunosti na to navode...niko nije ni slijep ni budala da ne vidi da tu nesto nije u redu...i to debelo...da se ne lazemo..posebno sto zelji ovo nije jedina dobro sumnjiva tekma...borac se isto tako prije par godina uzdo u njihovo postenje i vidjeli smo kako je to zavrsilo....iskreno....pribojavao sam se ovakvog raspleta i zato sam mislio da mi treba da to sve rijesimo sami....sto se mene licno tice...ja sam vec napisao..isklucivi krivci za ispadanje su igraci i sve strukture koje prate klub....da se ne lazemo za jos jednu stvar..da su odigrali ko zadnje p.i.c.k.e..jesu...sta mene boli k.u.r.a.c sto u utakmici svih utakmica igraju djeca od 17 godina...ako nisi u stanju podnijet pritisak..reci..ja ovo nemogu i nemojte me uvodit u igru..ako si vec usao da igras pa se z.a.j.e.b.o jer si skonto da nisi bas tako velik talenat... e ima da mi trcis i ulizavas jarane dok te nosila ne iznesu...kad ja mogu halalit dnevnicu na poslu..truckat se po ovim smijesnim cestama 10 sati u obadva smijera da bi gledo i bodrio TEBE....da bi se TI sutra bolje prodo negdje u evopu i uzimao strasan kesh a ja ko zadnji jazavac pratio onog koji te naslijedi..jer volim SLOBODU...jer volim ovaj GRAD...jer volim svoju EKIPU.....morat ces i ti malo zapet....a ne glumit mi mesija u smijesnoj lukavici...tolko o igracima i njihovom znanju i zalaganju....dosta ih cak nije ni krivo...ljudi su nicim izaazvani dovedeni u OVAJ VELIKI BH klub..i sto nebi probali...oni jednostavno nije da nece...nego nemogu bolje..limitirani su...trener..za njega nemam sta rec..ni dobor ni lose...vidjet ce se....mislim da Ibrakovic nije los trener...tu je on zlatna sredina..procitao sam mu knjigu...nije murinjo al moglo bi bit nesto...mislim..ko je sve vodio ovu jadnu Slobodu....neki bi mu mogli i autogram trazit...uprava i uprave...tolko je olosije i krimosa proslo kroz ovaj krug da mi se prosto povraca kad ovu rijec neko i spomene....kakve smo kloceve imali u upravama silnim...velika mi je enigma kako do sad nismo ispali bar 5 puta..da malo pojasnim..ja nisam neka postenjacina strasna i nedo bog da Sloboda nije nikad prodala ili kupila tekmu...ko i svi ostali..mada vidim da se dosta raje kune u postenje svoje ekipe....liga je tolko smijesna da bez suptilnog podkradanja i sitnih malverzacija u rukavicama uz glumatanje nekog postenja letis ko firis za jednu sezonu...mislim da cemo se tesko dic iz pepela..borac nije neki primjer..jer borac ima tu srecu da je sabro pametne glave,malo igraju na nacionalnu kartu,malo na RS...lagano grade stadion,postaju brend te regije..igraju fin fudbal i sto je najvaznije poslije smara od zelje...NE PADA IM NAPAMET DA SE VISE IKAD DOVEDU U SITUACIJU DA DRUGI ODLUCUJU O NJIMA...KOD NAS JE JOS SVE NEJASNO I MUTNO...bit ce tesko...valja sad dovest nekog da za male pare osvaja ovu ligu po vukojebinama jer realno...dosta ekipe ce se rasut....kad se slegne prasina i popuste emocije...vecina ce trazit ispisnicu...nastranu sto ce vecina ekipa bit nalozena ko mladi majmuni jer kao eto...dolazi SLOBODA...nek nam je dragi Bog na pomoci
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 25 maj 2012, 00:42

harry_90 je napisao/la:Pa ne mogu da vjerujem,zamolis lijepo da se bar na 24 sata prestane pricat o ovom mecu i lijepe se neki tekstovi u vezi meca i sad ce ovi opet navaliti..ccc :|

sta je tvoj problem, ovo je tema FK Sloboda, pusti me dijete vise dosta mi je sto sma prozivio taj pakao nemoj mi sad buditi uspomene, pusti me vise, nemoj da nabacujes ljudima uspomene ruzne, ako si ti bio u pelenama za to vrijeme ja nisam, ima mjesto i vrijeme kada ce mo to svi obiljeziti, u pmmmmmm
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 maj 2012, 00:45

Dobro ba sta si nervozan ako sam lijepo zamolio da makar na 24 sata prestanemo o tome pricati,da odamo pocast nastradaloj omladini ti lijepis text i znas da ces one navuci..necu ba sa tobom da se raspravljam sad ovdje,ako hoces imas PP ..

[youtube][/youtube]
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

footballFan
Kontakt:

Post Postao/la footballFan » 25 maj 2012, 00:47

slani grad je napisao/la:za 24 sata se nakucalo stranica ko za mjesec dana.....i...sta se postiglo.....kakva je rasprava...nikakva...jedni kao pokusavaju da saperu ljagu sa imena kluba za koji navijaju a drugi ih kao napadaju..radim takav posao da igrom prilika susrecem masu svijeta svaki dan..znaci..djedovi,nene,doktori,bolesni,narkomani,inzinjer itd....sto se tice prosjecnog tuzlaka sa velezom i zeljom se ovdje raskrstilo za sva vremena...danas SVI pricaju o Slobodi i ispadanju..na kafi,restoranu,taxiju,busu..na ulici..poslu....ljudi su tolko kivni..posebno na velez tako da aminam da se ne sretnemo bar par godina ni u jednom takmicenju....za dobrobit svih....svega bi tu moglo da bude...pune se zle krvi nakupilo....ovo vam je stanje na ulici...svi su potpuno ubijedzeni da su zeljo i velez se ponijeli s.u.p.a.c.k.i i da im se treba vratit...kad tad...rezultati i igre u potpunosti na to navode...niko nije ni slijep ni budala da ne vidi da tu nesto nije u redu...i to debelo...da se ne lazemo..posebno sto zelji ovo nije jedina dobro sumnjiva tekma...borac se isto tako prije par godina uzdo u njihovo postenje i vidjeli smo kako je to zavrsilo....iskreno....pribojavao sam se ovakvog raspleta i zato sam mislio da mi treba da to sve rijesimo sami....sto se mene licno tice...ja sam vec napisao..isklucivi krivci za ispadanje su igraci i sve strukture koje prate klub....da se ne lazemo za jos jednu stvar..da su odigrali ko zadnje p.i.c.k.e..jesu...sta mene boli k.u.r.a.c sto u utakmici svih utakmica igraju djeca od 17 godina...ako nisi u stanju podnijet pritisak..reci..ja ovo nemogu i nemojte me uvodit u igru..ako si vec usao da igras pa se z.a.j.e.b.o jer si skonto da nisi bas tako velik talenat... e ima da mi trcis i ulizavas jarane dok te nosila ne iznesu...kad ja mogu halalit dnevnicu na poslu..truckat se po ovim smijesnim cestama 10 sati u obadva smijera da bi gledo i bodrio TEBE....da bi se TI sutra bolje prodo negdje u evopu i uzimao strasan kesh a ja ko zadnji jazavac pratio onog koji te naslijedi..jer volim SLOBODU...jer volim ovaj GRAD...jer volim svoju EKIPU.....morat ces i ti malo zapet....a ne glumit mi mesija u smijesnoj lukavici...tolko o igracima i njihovom znanju i zalaganju....dosta ih cak nije ni krivo...ljudi su nicim izaazvani dovedeni u OVAJ VELIKI BH klub..i sto nebi probali...oni jednostavno nije da nece...nego nemogu bolje..limitirani su...trener..za njega nemam sta rec..ni dobor ni lose...vidjet ce se....mislim da Ibrakovic nije los trener...tu je on zlatna sredina..procitao sam mu knjigu...nije murinjo al moglo bi bit nesto...mislim..ko je sve vodio ovu jadnu Slobodu....neki bi mu mogli i autogram trazit...uprava i uprave...tolko je olosije i krimosa proslo kroz ovaj krug da mi se prosto povraca kad ovu rijec neko i spomene....kakve smo kloceve imali u upravama silnim...velika mi je enigma kako do sad nismo ispali bar 5 puta..da malo pojasnim..ja nisam neka postenjacina strasna i nedo bog da Sloboda nije nikad prodala ili kupila tekmu...ko i svi ostali..mada vidim da se dosta raje kune u postenje svoje ekipe....liga je tolko smijesna da bez suptilnog podkradanja i sitnih malverzacija u rukavicama uz glumatanje nekog postenja letis ko firis za jednu sezonu...mislim da cemo se tesko dic iz pepela..borac nije neki primjer..jer borac ima tu srecu da je sabro pametne glave,malo igraju na nacionalnu kartu,malo na RS...lagano grade stadion,postaju brend te regije..igraju fin fudbal i sto je najvaznije poslije smara od zelje...NE PADA IM NAPAMET DA SE VISE IKAD DOVEDU U SITUACIJU DA DRUGI ODLUCUJU O NJIMA...KOD NAS JE JOS SVE NEJASNO I MUTNO...bit ce tesko...valja sad dovest nekog da za male pare osvaja ovu ligu po vukojebinama jer realno...dosta ekipe ce se rasut....kad se slegne prasina i popuste emocije...vecina ce trazit ispisnicu...nastranu sto ce vecina ekipa bit nalozena ko mladi majmuni jer kao eto...dolazi SLOBODA...nek nam je dragi Bog na pomoci
POTPISUJEM I U POTPUNOSTI SE SLAZEM!!!!

SaltBoY
Kontakt:

Post Postao/la SaltBoY » 25 maj 2012, 00:48

RIP

slika

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Te noci kad su meleci i andjeli
Sa neba gorku, tesku suzu pustili
Srce grada na zrnu soli
Umotase u plast tuge i boli
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 25 maj 2012, 01:22

@slani grad bravo brate o tome ja pricam, iskljucivi krivci smo mi sami i sto ja govorim za onaj docek sinoc jedino sinoc sto se trebalo uraditi je otici dole i skinuti im sve sto je na njima a da nosi Slobodin grb, p.icke jedne kako ih nije sramota pa makar da su pokazali neku zelju da se bore za klub pa da covjek kaze jbg borili su se nisu izdrzali idemo dalje ali ovako sta ocekivati u narednoj sezoni kosto slani napisa neka nam je bog na pomoci...

eh sto nije sad ona garnitura Fukara od poslije rata qurac bi oni dosli uopste u ovu situaciju da se bore za opstanak do zadnjeg kola ali jbg vremena se mijenjaju sve se mijenja tako da ako ne dodje bas do nekih drasticnih promjena u klubu necemo se mi vratiti jos dugo vremena nazalost to je tako, uglavnom bice nekad bolje gore od ovoga ne moze...
Zadnja izmjena: scudetto, dana/u 25 maj 2012, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 25 maj 2012, 01:23

Da sagledamo situaciju iz druge perspektive, konkretno oko Zelje.

Evo 3-4 godine unazad sloboda na Grbavici od 90 minuta se valja 45, zasto bi Osim motivisao igrace Zelje, doveo ih radite sta hocete, borit se za ekipu ciji igraci 45 minuta provedu u simuliranju razno raznih povreda.

Zasto bi Zajko Zebe ginuo u Trebinju, da mu neko slomi nogu od igraca Leotara, Slobodini mesari nisu uspjeli u 4-5 utakmica iako su bili blizu zasto bi njemu neko u Trebinju slomio nogu nekim startom radi Slobode ciji igraci su to "pokusavali" u svakoj utakmici.

Zasto bi Mirsad Beslija ginuo u Trebinju? Mozda zbog onih ljudi sa tribina stadiona Tusanj koji su mu 90 minuta **** sve cega su se sjetili od pradjeda do djece, da ne bi mozda za njih izgarao u Trebinju???

Mogao bih ja i nastaviti ali razvuci ce se post pa cemo izgubiti bit istog, valjda shvatate o cemu pisem.

Lijep pozdrav i da nam se vratite sto prije.
Mes Que Un Club

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 25 maj 2012, 01:28

amertiger je napisao/la:Da sagledamo situaciju iz druge perspektive, konkretno oko Zelje.

Evo 3-4 godine unazad sloboda na Grbavici od 90 minuta se valja 45, zasto bi Osim motivisao igrace Zelje, doveo ih radite sta hocete, borit se za ekipu ciji igraci 45 minuta provedu u simuliranju razno raznih povreda.

Zasto bi Zajko Zebe ginuo u Trebinju, da mu neko slomi nogu od igraca Leotara, Slobodini mesari nisu uspjeli u 4-5 utakmica iako su bili blizu zasto bi njemu neko u Trebinju slomio nogu nekim startom radi Slobode ciji igraci su to "pokusavali" u svakoj utakmici.

Zasto bi Mirsad Beslija ginuo u Trebinju? Mozda zbog onih ljudi sa tribina stadiona Tusanj koji su mu 90 minuta **** sve cega su se sjetili od pradjeda do djece, da ne bi mozda za njih izgarao u Trebinju???

Mogao bih ja i nastaviti ali razvuci ce se post pa cemo izgubiti bit istog, valjda shvatate o cemu pisem.

Lijep pozdrav i da nam se vratite sto prije.
Nazoves nas mesarima iako mi ove sezone uopste ne spadamo u timove koji nisu disciplinovani...pogledaj crvene i zute kartone i sve ce ti biti jasno

Nemoj davati te glupe izgovore slomili nogu i to, niko vam ne bi slomio nogu...vi ste se prodali, uredu...vasa posla, ne treba niko igrati za nas ali smo sa vama i velezom raskrstili za sva vremena...

Nazove nas mesarom pa kaze lijep pozdrav i da se sto prije vratite :lol: svasta

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 25 maj 2012, 01:30

25.05.1995 - 25.05. 2012.

“Ovdje se ne živi samo da bi se živjelo. Ovdje se ne živi samo da bi se umrlo. Ovdje se i umire da bi se živjelo.”

Neka je vjecni rahmet svim zrtvama agresora...
FORZA ZELJO

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 25 maj 2012, 01:30

Ja nez kad cete vise prestati provocirat...ili niste normalni ili sta, danas je tuzan dan i tuzna sedmica za nas.

A Tuzla ce vam svima zatrebati kad tad...samo nastavite

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 25 maj 2012, 01:34

Pjan ko veš,nisam uso na forum ima 10 dana,al ev prvo da se odradi na forumu Solobode.Puna podrska iz Bihaca,iduce godine expresno da se vratite u PL.Sa usminkanim stadionom i dobrom ekipom!Pustite ove balvace sta pisu i nabijaju postove,brijem da pola njih nije brucalo kamol sta drugo,net navijaci nisu vidjeli tribine ko ni hodza biblije!Naprijed Slobodo!!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 maj 2012, 01:38

scudetto je napisao/la:@slani grad bravo brate o tome ja pricam, iskljucivi krivci smo mi sami i sto ja govorim za onaj docek sinoc jedino sinoc sto se trebalo uraditi je otici dole i skinuti im sve sto je na njima a da nosi Slobodin grb, p.icke jedne kako ih nije sramota pa makar da su pokazali neku zelju da se bore za klub pa da covjek kaze jbg borili su se nisu izdrzali idemo dalje ali ovako sta ocekivati u narednoj sezoni kosto slani napisa neka nam je bog na pomoci...

eh sto nije sad ona garnitura Fukara od poslije rata qurac bi oni dosli uopste u ovu situaciju da se bore za opstanak do zadnjeg kola ali jbg vremena se mijenjaju sve se mijenja tako da ako ne dodje bas do nekih drasticnih promjena u klubu necemo se mi vratiti jos dugo vremena nazalost to je tako, uglavnom bice nekad bolje gore od ovoga ne moze...
ma nisu tamo Fukare dosli da ih podrzavaju zato sto su igrali ili nisu igrlai dobro..dosli su podrzati ekipu i reci da su uz njih bez obzira na sve..fazon je sto bolje pokazati nekome da je stalo nekom do Slobode i u nizem rangu, pa da se malo narod probudi i pomogne ovom klubu(mislim na gradske vlasti prije svega)....ma ni realno brate nismo mogli tmao ni odigrati..evo bio je jedan odnosno dva nas amomka u lozama..kazu da su im ebeno prijetili gore i da je bilo ebeno kakve sve psovke i sta sv enisu gore culi..jednostavno imali su osjecaj da smo dlai go da bi izginuli :)...nama da je trebala pobjeda vjerujem da bi to bilo drugacije sto se tice igre ..ovako imali smo neku zelju da sacuvamo tu mrezu sto je bilo i najvaznije..ko je mogao dati gol?.. Alen izasao, Bekic izasao i sam Mesanovic gore koji je takodejr vise bio na nasoj polovini//nema ko da udje da da gol kad vise i nemamo napadaca koji to moze..krvici smo ebiga to stoji sto se tice svega, ali ne mozemo sad ebat im majku svima , jer treba pruziti podrsku da se sto prije vratimo, jer kasno je i bilo sad da svima ebemo majku kad znamo od ranije da je skuhano prije 10 kola ko ze ispast a ko ostat
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.