Moderator/ica: vlakanje
Tačno i ne samo to već je glavni menadžer kluba rekao da se mogu očekivati pojačanja jer hoće da prave jak tim,Simpatizer je napisao/la:Fiser demantovao da je bilo pregovora sa Partizanom!
pametno zborisPhill Jackson je napisao/la:Pametno bi vam bilo da mozda Karalica vratite..6,7 golova vec dao![]()
![]()
ma sjecam ga se davno kad je razvaljivo kod vas i onda cini mi se u Grcku otiso..,bas sam se iznenadio kad sam cuo da je u Laktasimaborac_sampion je napisao/la:pametno zborisPhill Jackson je napisao/la:Pametno bi vam bilo da mozda Karalica vratite..6,7 golova vec dao![]()
![]()
tanki smo u napadu...njega il vec veterana benica koji sa BSKom dere sve po 1.ligi rs
ne slazem se sa tobom...necu da izdvajam nikoga kao najslabijeg zato sto ljudi igraju stvarno srcem i daju sve od sebePhill Jackson je napisao/la:ma sjecam ga se davno kad je razvaljivo kod vas i onda cini mi se u Grcku otiso..,bas sam se iznenadio kad sam cuo da je u Laktasimaborac_sampion je napisao/la:pametno zborisPhill Jackson je napisao/la:Pametno bi vam bilo da mozda Karalica vratite..6,7 golova vec dao![]()
![]()
tanki smo u napadu...njega il vec veterana benica koji sa BSKom dere sve po 1.ligi rs
...btw. mislim da vam je najslabija karika golman Starcevic
sad sam i ja to procitao na nasem sportskom portalu,znaju ljudi da bi izgubili pa sto da dzabe trose pare za put,sad nek se spremaju za Slaviju pa da neki bod izvucemo ako je moguce a o pobjedi da ne govorim kako bi super bilo,al sve ce se vidjeti u nedjelju.mostar_mo je napisao/la:muštuluk za vas , ne igrate sutra protiv Posušja ...odustali od igranja u kupu zbog lose finansijske situacije u klubu !
sad se možete odmoriti fino za subotu ..
šta ti bi sa onim maloprije postom, nestade ha? je napisao/la:ako Bog da u nedelju da se slavi pobjeda , još jedna u nizu ..... Naš je Borac nama sve na svijetu ... !!!
sasagmp je napisao/la:kad kazem zajednicki mislim na nas Srpski Banjalucki Borac...na Borac za toji navijam i ja iz Bga,za omiljeni klub u Premier ligi bih...nadam se da sam sad bio jasniji
ako je tacna ova tvoja inf. za sudiju da je iz Sarajeva da mi odma na tabeli sebi pribiljezimo prvi poraz,samo ako nam Bog dragi pomogne mozda i jedan bodSchlager je napisao/la:Proslu utakmicu protiv Slavije u naju nam je sudio sudija iz Sarajeva Ermin Pilav,i svi znamo sta je bilo,a u nedjelju nam protiv Slavije za promjenu sudi sudija iz-Sarajeva!
Rusmir Mrkovic....
Da nije zalosno,bilo bi smijesno....
Predlazem da utakmicu Celik-Olimpik sudi sudija iz Zenice,utakmicu Leotar-Sarajevo da sudi trebinjac itd.....
Moze covjek odsuditi najpostenije na svijetu,ali ipak je smijesno....
A sad je smiješno jel? Kakva vam je sudijska trojka sudila u Gradačcu? Mi ćemo primijeniti vaš recept iz te utakmice sa Slavijom. Ako budemo ganjali sudije po terenu, na godinu ćemo se borit za prvakaSchlager je napisao/la:Proslu utakmicu protiv Slavije u naju nam je sudio sudija iz Sarajeva Ermin Pilav,i svi znamo sta je bilo,a u nedjelju nam protiv Slavije za promjenu sudi sudija iz-Sarajeva!
Rusmir Mrkovic....
Da nije zalosno,bilo bi smijesno....
Predlazem da utakmicu Celik-Olimpik sudi sudija iz Zenice,utakmicu Leotar-Sarajevo da sudi trebinjac itd.....
Moze covjek odsuditi najpostenije na svijetu,ali ipak je smijesno....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.