FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

amerosm
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la amerosm » 15 sep 2009, 03:23

davud87 je napisao/la:Uuuuuu, gledam ovog Eliu... lik cjepa... treba ga dovest u Bayern, holanđanin je :D prodat Tonija, Sosu...
Mozete ga dovesti nije problem, samo kad Vam manekeni za Ribery-a plate 100 miliona eura (ludi Perez) polovinu posaljete na konto Hamburga i vas je. :D :D :D :D
Prosla su ta vremena kad je Bayern mogao kupovati igrace drugih Bundesligasa kako je htio. Potpisao je Elia ugovor s HSV-om na pet godina, samo sto on nema klazulu kao Gomez da moze preci u neki vec klub za odredjenu sumu novca, nego samo HSV odlucuje hoce li ga prodati ili nece. Zanimljivo da je Elia donio odluku da predje u HSV, bila upravo 30.01.2009. godine na utakmici izmedju HSV-a i Bayerna, koju je HSV dobio 1-0. Tada da bude sve sakriveno od medija HSV mu je dao kartu za sjevernu tribinu (tribina gdje se nalaze najvatreniji navijaci HSV-a) i on kaze da nakon gola kojeg je postigao Petric jedan ga penzioner zagrlio i izljubijo i tada mu je bilo jasno da zeli preci u HSV. Inace na pitanje tog penzionera cime se bavi rekao je da igra kosarku u Holdanskoj ligi.

Malo off-topic, ali kad se za njega interesujete da Vam kazem o kakvoj se osobi radi, i kako odlucuje da predje u neki klub. Inace sretno Vam danas protiv Maccabija i da Bog da im utrpali pet komada.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 15 sep 2009, 03:36

Sjajan je igrač zaista... a tvrdi da može još bolje!!! Pratim ga ovih pet kola koliko se igra bundesliga, i stvarno mislim da je to među najboljim transferima ove sezone u BundesLigi... ako ne i u Evropi!!! Momak je prebrz, ima tehniku, ima šut, zna i dodat... ma sve... protiv Škotske, zamjenio Robbena, i odmah zabio gol!!!
Ma lahko je njega prisvojit Bayernu, malo ga ovi holandezi zovnu (Van Gaal, Robben i kompanija), malo vidi kako Bayern cijepa u Ligi Prvaka, pokažu mu najveći klub u Njemačkoj, malo otvore kesu... i to je to :D
Malo šale... sviđa mi se Hamburg ove sezone, i više bi volio da su oni u Ligi Prvaka ove sezone od Stuttgarta, Stuttgart nikako da dođe na svoje, iako su doveli sjajnog Pogrebnyaka i Hleba... Sretno Hamburg... ne bi se ljutio da budete odmah iza Bayerna, na drugom mjestu... a možete osvojit tu Evropsku ligu!!!
Drago mi je da bilo koji klub iz Njemačke uspije i dođe do izražaja i u LP i u bivšoj Kup UEFA!!!

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 15 sep 2009, 12:50

[quote="davud87"]Uuuuuu, gledam ovog Eliu... lik cjepa... treba ga dovest u Bayern, holanđanin je :D prodat Tonija, Sosu...[/quot
Al treba Hamburgu platiti minimalno 25- 30 mill.jer su ga oni platili 9,5mill eura.. :lol: :lol:A to Bayern nemoze da potrosi toliko

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 sep 2009, 12:55

Ribery produzuje ugovor sa Bayernom u Novembru, odlicne vijesti. Najvjerovatnije ce primati 10 miliona godisnje.
@don Ciro ko kaze da Bayern ne moze toliko potrositi. Kad su dali za Gomeza 35 miliona, sto nebi dali te pare i za Eliu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

_sole_
Kontakt:

Post Postao/la _sole_ » 15 sep 2009, 13:05

zato sto elia nije svabo :lol:
~ Gute Freunde kann niemand trennen,Gute Freunde sind nie allein,Weil sie eines im Leben können,Füreinander da zu sein ~

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 sep 2009, 13:42

e bas nam sad treba lijevo krilo/napadac :roll:

elia je beton ali covjek je tek dosao u HSV i nisu oni u Hamburgu budale da ga odmah prodaju,iako nemaju sportskog direktora :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 15 sep 2009, 14:30

veceras idemo po prvu pobjedu protiv izraelaca,,nadam se da ce billal igrat od pocetka,,,ako netko zna dobar link gdje ce prenosit tekmu da mi javi ,,,hvala ,,VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

bilalinho2
Kontakt:

Post Postao/la bilalinho2 » 15 sep 2009, 14:31

According to 4-4-2.com the German club of Bayern Monaco are interested in the Serbian Aleksander Kolarov of Lazio.

The footballer has a contract until June 2011 for 400 thousand euros every season. Lotito would like to extend the deal of Kolarov until 2014, also because his good performances.
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 15 sep 2009, 14:37

isakovich je napisao/la:veceras idemo po prvu pobjedu protiv izraelaca,,nadam se da ce billal igrat od pocetka,,,ako netko zna dobar link gdje ce prenosit tekmu da mi javi ,,,hvala ,,VOLIM BAYERN
evo ti gledaj ovdjehttp://www.mysoccerplace.net/events/mac ... ayern-live,a imas i ovdje http://www.rojadirecta.org ;)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 15 sep 2009, 16:44

Bayern M,ovi navijaci Bayerna neznam sta s vidjeli u tom klubu,sigurno su bili Njemackoj,o im je Tetka donijela cokaldicu i rekla iz Minhena :lol: :lol: :lol:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 15 sep 2009, 16:47

don Ciro je napisao/la:Bayern M,ovi navijaci Bayerna neznam sta s vidjeli u tom klubu,sigurno su bili Njemackoj,o im je Tetka donijela cokaldicu i rekla iz Minhena :lol: :lol: :lol:
de ti meni reci za koji ti klub navijas ciro moj :D

SMRT FASIZMU!!!

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 15 sep 2009, 16:47

Vaceras ce te popusiti karu od Jevreja :lol: :lol: polomit ce vam Robbena,a Swainija ce poslati na godisnji..ocekujem jedno 2-0 :lol: :lol: MACABI :lol: :lol:samo naprijed jaci ste u Izrealu :lol: :lol:

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 sep 2009, 16:50

don Ciro je napisao/la:Vaceras ce te popusiti karu od Jevreja :lol: :lol: polomit ce vam Robbena,a Swainija ce poslati na godisnji..ocekujem jedno 2-0 :lol: :lol: MACABI :lol: :lol:samo naprijed jaci ste u Izrealu :lol: :lol:
aj se sad vrati u realnost, sta mislis o tome ?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 sep 2009, 16:51

Ma ingore lika,vidite da je spamer teski, da nezna sastaviti normalnog posta,vec samo sara gluposti,samo ga prijavite i nek kuci spama 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 15 sep 2009, 16:51

rob do bagro je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:Bayern M,ovi navijaci Bayerna neznam sta s vidjeli u tom klubu,sigurno su bili Njemackoj,o im je Tetka donijela cokaldicu i rekla iz Minhena :lol: :lol: :lol:
Navijam za najjaci klub na svijetu REAL MADRID C.F.i ponosan sam na to.kako smo veliki pravi smo stroj pa ,navijaci BAYERNA u Njemackoj nam se dive,a ove Bosanske svabonje ,mrze REAL jer je VELIK

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 15 sep 2009, 16:54

miky_hz je napisao/la:Ma ingore lika,vidite da je spamer teski, da nezna sastaviti normalnog posta,vec samo sara gluposti,samo ga prijavite i nek kuci spama 8-)
Ja samo kazem kako ce biti,pa cu t se javiti vaceras nakon 2-0 i ovoga sa ROBBENOM,I SWAJNOM :lol: :lol:poz navijacima Bayerna al onim koji su pravi navijacima

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 15 sep 2009, 16:55

don Ciro je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:
Navijam za najjaci klub na svijetu REAL MADRID C.F.i ponosan sam na to.kako smo veliki pravi smo stroj pa ,navijaci BAYERNA u Njemackoj nam se dive,a ove Bosanske svabonje ,mrze REAL jer je VELIK
velik klub koji 5x zaredom ne moze proc 1/8 finala...suti bolaa :D :D

SMRT FASIZMU!!!

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 15 sep 2009, 16:57

Wolverine je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:Vaceras ce te popusiti karu od Jevreja :lol: :lol: polomit ce vam Robbena,a Swainija ce poslati na godisnji..ocekujem jedno 2-0 :lol: :lol: MACABI :lol: :lol:samo naprijed jaci ste u Izrealu :lol: :lol:
aj se sad vrati u realnost, sta mislis o tome ?
Realnost je ta da mogu da pobjede jer nebi bili LP da nemogu,kao sto vaceras moze i moj REAL da izgubi u Zurichu,i Man.Und u Istambulu,nije Macabi tako naivan

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 15 sep 2009, 17:01

A pa naravno to 5puta,pa :?: i dalje imamo vise pobjeda u LP nego Bayern utakmica u LP :lol: :lol:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 15 sep 2009, 17:47

don Ciro je napisao/la:A pa naravno to 5puta,pa :?: i dalje imamo vise pobjeda u LP nego Bayern utakmica u LP :lol: :lol:
ne bombaj bezze 8-)

SMRT FASIZMU!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.