FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

marseille_unique
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la marseille_unique » 25 maj 2012, 00:20

spielführer_21 je napisao/la:The Special None!

Evo neki vaš lik odgovorio na tu kolumnu!

odlican text
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 25 maj 2012, 00:31

Ovaj tekst "The special None" je zestok, ali treba uzeti u obzir da je pisac tog teksta vjerovatno malo previse idealizirao situaciju, vodjen slijepom ljubavi prema klubu. (napisao sam post na temi fk Sloboda, kome nije tesko nek procita, jer objasnjava ovu situaciju) ali samim tim sto ovo nije Engleska, vrijede druga pravila,ovdje je vaznije da se ti pitas(i za prvaka i za opstanak) i da te se boje, nego da igras dobro .
U BH drzavi vise stvari se odjednom povlaci samo jednim potezom, i Amar je sve rekao kada ga je pitala voditeljica prije 7 dana na TV-u "...da li bi vi ikada dogovorili utakmicu?" jasno je rekao "sve u korist moga kluba!"
ovo nije Engleska, a nadamo se da Zeljo na kraju nece zavrsiti ko klub tog famoznog engleskog trenera, i ako Amar radi u korist Zelje po cijenu svog ponosa, u tom smijeru onda ima moju podrsku i 99.9% navijaca Zelje.
na kraju krajeva neki kukaju kako smo nekoga mi izdali i prodali,
a ja vidim samo to da je Zeljo izgubio laznog prijatelja i dobio iskrenog neprijatelja, sto je za klub svakako dobro,
jer znamo svi poslovicu, "bolje iskren neprijatelj, nego lazan prijatelj".
neprijatelja ces makar drzati na oku, a lazni prijatelj ti nije nista drugo do neprijatelj, samo sebe zavaravas.

justFlowFKZ
Kontakt:

Post Postao/la justFlowFKZ » 25 maj 2012, 00:37

@armageddon2012 inace moj idol nakon ovog svega :D

ali onaj post na temi Borca...za pamcenje...kakav brat !!!
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 25 maj 2012, 09:12

nime_tm87 je napisao/la:A sad ŽELJO- LIGA PRVAKA, a za ostale me iskreno qurac boli. Pozdrav
sreca je da ne mozemo dobiti izraelce u predkolu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 25 maj 2012, 10:10

Zel je napisao/la:Nisam siguran da je neko postavio ranije ovaj tekst sa jednog portala
Pozz od novajlije! 8-)
Piscu ovoga teksta svaka cast i postovanje.
Ovo sam napisao prije par dana i uvjek cu ovako misliti iako su me pojedini zbog ovog posta nazivali:pljuvacem,neprijateljem kluba,fukarom i slali psihijatru.

Postao/la dino lj dana 23 maj 2012, 19:20

Oni koji predstavljaju Zelju ne treba da igraju ni za Slobodu ni Leotar vec za cast kluba i sveti dres jer su svi oni samo u prolazu a Zeljo je vjecan.Da li se je danas neko poigrao sa ugledom kluba,jeste koliko god to neko ovdje osporavao.Mene je kao navijaca obuzela gorcina i jad zbog ovog poraza,uopste me ne zanina koje ili nije ispao ali mi je muka da klub koji dominira cijelo prvenstvo,klub cija odbrana cijelo prvenstvo djeluje cvrsto a napad daje golove kao na treningu dozvoli da mu ekipa poput Leotara stvori dvadesetak sansi,vise puta pogodi okvir gola.I mnogo jacim ekipa od Leotara smo na gostovanjima davali po 4 ili 5 komada,a danas vidi cuda ni boda ne uzmemo,bas danas smo trebali da ginemo na terenu i da srce ostavimo na terenu da se izdignemo iznad ostalih,a ovako za mene licno ova generacija i oni oko njih je samo rezultatima iznad ostalih klubova i pojedinaca a sto se tice morala i karaktera isti su kao i svi ostali.Velike ljude i klubove ne cine rijeci vec djela,moral i dostojastvo a nasi danas od toga nisu imali nista.Ovo je moje licno misljenje jer mi je Zeljo svetinja i j....i se koce ispasti ali mi je strasno stalo da mi o tome ne odlucujemo svojim postupcima.Dobili smo u gostima Rudar,Gosk,Slaviju i Slobodu neka se ljuti ko god hoce da smo odigrali samo 20% postenije i kako znamo pao bi i Leotar,ali zivimo u vremenu kada su prave vrijednosti izgubile svaki smisao.I na kraju za ovo danas imam samo reci jednu rijec FUJ.Ovo je moje misljenje i nikoga od forumasa ne vrijedjam pa neka ne vrijedjaju ni mene oni kojima se ovaj post ne svidza.Za mene je bitan samo klub i nista vise a ugled ovoga kluba stvarale su generacije vise od devedeset godina pa ni svom ocu ne bi oprostio kada pljuje po njemu a kamoli nekom drugom.Sretan sam zbog duple krune ali ovo danas me je rastuzilo zestoko.

CUDIMO SE ZASTO JE MALA POSJETA NA GRBAVICI,E ZATO STO JE GRO ZELJINE PUBLIKE PRIJE RATA BILA RAJA OD 40 DO 80 GODINA STAROSTI I ZATO STO SMO MI KOJI SMO BILI MLADJI U TO DOBA POSTOVALI TE LJUDE I STO SU NAM TO POŠTOVANJE UGRADILI RAH. DZILDA,ZEMA I NEKI DRUGI CESTITI ZESTOKI MOMCI.A ZASTO TIH GENERACIJA NEMA SADA ODGOVOR TREBA DATI NEKO DRUGI.
I za kraj meni je samo Zeljo bitan,njegova cast i dostojanstvo a svi ostali su prolazni i nebitni a narocito oni koji radi nekih sitnih interesa pisaju po tome.Pozdrav mnogim cestitim i normalnim forumasima cije sam postove sa zadovoljstvom citao a ovim ostalim ostavljam forum da uzivaju u svojim komentarima i stavljaju pojedince ispred kluba.
Odjava sa ove teme,sretno i uzivajte.Za normalnu raju ostaje P.P. kao i do sada.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 25 maj 2012, 10:18

@dino lj, ne razumijem cemu to? Najlakse je otici, ostani i pisi sa normalnim forumasima koji vole Zelju kao i ti. Nismo djeca da dizemo nos zbog nekih anonimusa preko interneta. Znam da si ti stara garda, ali moras shvatiti da je internet, pa i forum pored svih blagodati omogucio svakome da bude "neko". A, covjek kakav je, lakse mu je povesti se za vecinom. Sa zadovoljstvom citam tvoje postove, i ti i slicni ste razlog zasto ulazim na ovaj forum. Sa ovim se moze sloziti vecina na ovoj temi, zato bih volio da razmislis malo i ostanes. Najlakse je otici.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 25 maj 2012, 10:20

Evo da se malo prisjetimo blamaža zadnje dvije godine. Prilikom priprema za sljedece euro utakmice igracima obavezno svaki dan po tri puta pustati ove utakmice. Neka dobro nauce kako ne trebaju igrati.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 25 maj 2012, 10:23

dino lj je napisao/la:
Zel je napisao/la:Nisam siguran da je neko postavio ranije ovaj tekst sa jednog portala
Pozz od novajlije! 8-)
Piscu ovoga teksta svaka cast i postovanje.
Ovo sam napisao prije par dana i uvjek cu ovako misliti iako su me pojedini zbog ovog posta nazivali:pljuvacem,neprijateljem kluba,fukarom i slali psihijatru.

Postao/la dino lj dana 23 maj 2012, 19:20

Oni koji predstavljaju Zelju ne treba da igraju ni za Slobodu ni Leotar vec za cast kluba i sveti dres jer su svi oni samo u prolazu a Zeljo je vjecan.Da li se je danas neko poigrao sa ugledom kluba,jeste koliko god to neko ovdje osporavao.Mene je kao navijaca obuzela gorcina i jad zbog ovog poraza,uopste me ne zanina koje ili nije ispao ali mi je muka da klub koji dominira cijelo prvenstvo,klub cija odbrana cijelo prvenstvo djeluje cvrsto a napad daje golove kao na treningu dozvoli da mu ekipa poput Leotara stvori dvadesetak sansi,vise puta pogodi okvir gola.I mnogo jacim ekipa od Leotara smo na gostovanjima davali po 4 ili 5 komada,a danas vidi cuda ni boda ne uzmemo,bas danas smo trebali da ginemo na terenu i da srce ostavimo na terenu da se izdignemo iznad ostalih,a ovako za mene licno ova generacija i oni oko njih je samo rezultatima iznad ostalih klubova i pojedinaca a sto se tice morala i karaktera isti su kao i svi ostali.Velike ljude i klubove ne cine rijeci vec djela,moral i dostojastvo a nasi danas od toga nisu imali nista.Ovo je moje licno misljenje jer mi je Zeljo svetinja i j....i se koce ispasti ali mi je strasno stalo da mi o tome ne odlucujemo svojim postupcima.Dobili smo u gostima Rudar,Gosk,Slaviju i Slobodu neka se ljuti ko god hoce da smo odigrali samo 20% postenije i kako znamo pao bi i Leotar,ali zivimo u vremenu kada su prave vrijednosti izgubile svaki smisao.I na kraju za ovo danas imam samo reci jednu rijec FUJ.Ovo je moje misljenje i nikoga od forumasa ne vrijedjam pa neka ne vrijedjaju ni mene oni kojima se ovaj post ne svidza.Za mene je bitan samo klub i nista vise a ugled ovoga kluba stvarale su generacije vise od devedeset godina pa ni svom ocu ne bi oprostio kada pljuje po njemu a kamoli nekom drugom.Sretan sam zbog duple krune ali ovo danas me je rastuzilo zestoko.

CUDIMO SE ZASTO JE MALA POSJETA NA GRBAVICI,E ZATO STO JE GRO ZELJINE PUBLIKE PRIJE RATA BILA RAJA OD 40 DO 80 GODINA STAROSTI I ZATO STO SMO MI KOJI SMO BILI MLADJI U TO DOBA POSTOVALI TE LJUDE I STO SU NAM TO POŠTOVANJE UGRADILI RAH. DZILDA,ZEMA I NEKI DRUGI CESTITI ZESTOKI MOMCI.A ZASTO TIH GENERACIJA NEMA SADA ODGOVOR TREBA DATI NEKO DRUGI.
I za kraj meni je samo Zeljo bitan,njegova cast i dostojanstvo a svi ostali su prolazni i nebitni a narocito oni koji radi nekih sitnih interesa pisaju po tome.Pozdrav mnogim cestitim i normalnim forumasima cije sam postove sa zadovoljstvom citao a ovim ostalim ostavljam forum da uzivaju u svojim komentarima i stavljaju pojedince ispred kluba.
Odjava sa ove teme,sretno i uzivajte.Za normalnu raju ostaje P.P. kao i do sada.
Fala Bogu,piši sad kod anamo onih,i jesi za njih adio ;)
Einigkeit und Recht und Freiheit

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 25 maj 2012, 10:53

Plaho se razocaro coek
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 25 maj 2012, 10:58

storm_raider je napisao/la:@dino lj, ne razumijem cemu to? Najlakse je otici, ostani i pisi sa normalnim forumasima koji vole Zelju kao i ti. Nismo djeca da dizemo nos zbog nekih anonimusa preko interneta. Znam da si ti stara garda, ali moras shvatiti da je internet, pa i forum pored svih blagodati omogucio svakome da bude "neko". A, covjek kakav je, lakse mu je povesti se za vecinom. Sa zadovoljstvom citam tvoje postove, i ti i slicni ste razlog zasto ulazim na ovaj forum. Sa ovim se moze sloziti vecina na ovoj temi, zato bih volio da razmislis malo i ostanes. Najlakse je otici.
Nikada nisam mogao razumjeti ljude koji se zbog neke goricine, razocarenja i sl... povlace, dizu ruke od svega... Mozda je to u mom genetskom kodu, zelja za borbom, potreba da svojim djelovanjem mijenjam stvari za koje mislim da nisu dobre i koje bi po meni trebalo ispravljati. Biti borac, pa cak i u bitkama koje su unaprijed osudjene na poraz za mene je cast.
Nemam namjeru nikoga moliti, ubjedjivati i sl... Svi smo mi valjda dovoljno odrasli za donosenje samostalnih odluka, pa tako i Dino...
Medjutim, cini mi se prikladnim da u kontekstu napisanog citiram pomalo pateticnog Balasevica:

"O, nisu krivci primitivci što su pokupili mast.
Korov nikne gdi god stigne. Ma, svaka njima čast.
Krivi smo mi. Otkud svi ti paraziti što su nam zagustili?
Nemoj stari moj, krivi smo mi što smo ih pustili."
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 25 maj 2012, 11:28

dugo smo na ovoj temi,dino lj je bio jedan od kvalitetnijih forumasa i nedostajace nam,nadajmo se da ce se predomisliti.
kao i svi mi,imao je i dobre i lose strane....meni je smetalo to njegovo stalno potenciranje bratstva sa pitarima,pa jbg,nije rat da budemo svi slozni kao jedan,mi smo zeljo,oni su anamo oni i tako treba da ostane,to je sport,zdravo podyebavanje je uvijek dobrodoslo...
takodje,ne volim ni ova oprostajna pisma....ako neces vise pisati,samo prestanes i to je to,vjeruj da bi tesko iko i primjetio da ti ili ja prestanemo pisati...

drzava zeljo nastavlja dalje,a ti igumane putuj i ne brini za manastir!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 25 maj 2012, 11:30

Armageddon2012 je napisao/la:dugo smo na ovoj temi,dino lj je bio jedan od kvalitetnijih forumasa i nedostajace nam,nadajmo se da ce se predomisliti.
kao i svi mi,imao je i dobre i lose strane....meni je smetalo to njegovo stalno potenciranje bratstva sa pitarima,pa jbg,nije rat da budemo svi slozni kao jedan,mi smo zeljo,oni su anamo oni i tako treba da ostane,to je sport,zdravo podyebavanje je uvijek dobrodoslo...
takodje,ne volim ni ova oprostajna pisma....ako neces vise pisati,samo prestanes i to je to,vjeruj da bi tesko iko i primjetio da ti ili ja prestanemo pisati...

drzava zeljo nastavlja dalje,a ti igumane putuj i ne brini za manastir!
Ma veliki vođo, ti ako prestaneš pisati definitivno će se primjetiti. Nemoj ni pomišljati da to uradiš. :D

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 25 maj 2012, 11:49

slika

CARSON

Post Postao/la CARSON » 25 maj 2012, 11:53

Takvi smo mi ljudi jedva cekamo nesto lose i sve dobro zaboravimo pa ovi su se igraci borili srcem 40 utakmica svaku su odigrali maksimalno iako je za tri dana slijedila jos vaznija oni su izgarali 90 minuta i zato sam ponosan na ovu ekipu i na ove momke pa kad tako gledas kako nam sarajevo siroki dva puta borac nisu uspijeli da daju go a Kozara jest zato ne serite i uzivajmo ove godine je Sloboda zasluzila da ispadne moje misljenje je da je to najbolje za njih da se jednom kako treba organizuju.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 25 maj 2012, 12:00

Neko gore rece da je internet svakom omogucio da bude NEKO, pa i jeste. Pogotovo ovim tzv. kolumnistima koji se ponasaju kao stari prijeratni komunisti, ili si sa njima i mislis kao oni, ili mislis pogresno, drugacije nije moglo! A ako je slucajno drugacije (nije po njihovom), onda se oni povlace ili tebe natjeraju da se povuces. Kompromis je nesto sto kod njih ne postoji. Nema pregovora, uzmi kako oni serviraju ili ostavi. PA NE MOZE TAKO!

Mi smo zadnja tri kola odigrali sa pola gasa jer smo titulu vec bili osigurali. To rade i mnogo veci od nas.
Meni je zao sto je derbi dosao poslije titule i sto ih nismo dobili u derbiju a mogli smo, da smo samo malo vise zapeli, utrpali bi im pet komada.
Isto tako i za Kozaru, da smo bar malo zapeli, utrpali bi i njima 5-6 komada, ali nismo ni to.
Na kraju, zadnje kolo smo odigrali kako smo odigrali, protiv ljudi kojima je to bila utakmica spasa. Svako imalo pametan je mogao ocekivati da mi ni tu utakmicu necemo odigrati sa punim gasom. Igracima su u glavama bile Spanije, Turske, Egipti.....
Ne zamjeram im ni sekunde ali mi jeste zao sto nismo pobijedili, pogotovo u derbiju. Cudno da o tome niko nije pisao a pisali su o (meni) manje bitnom Trebinju. Ja bi licno volio da smo nakantali Sarajevo a izgubili i od Kozare i od Leotara.

Kad nas vec neki tzv. kolumniste porede sa Englezima, ja bi ih zamolio da malo pogledaju EPL i vide koliko se cesto tamo desava da klubovi kojima ne treba igraju sa pola gasa.
OVA SEZONA: Sundeland, Stoke City i Aston Villa u zadnjih pet kola nisu pobijedili NIJEDNU utakmicu zato sto im nije trebalo, a da je trebalo, pobijedili bi.
Slavni Liverpool je u sezoni 06/07 (kada je bio mnogo jaci nego sada) u zadnja tri kola osvojio samo jedan bod od Charltona koji je tada vec bio ispao iz lige a izgubili su od Portsmoutha i Fulhama. Fulham je pobjedom protiv Liverpoola kolo prije kraja obezbjedio opstanak u drustvu najboljih. Liverpool zavrsio treci i sve da su pobijedili te tri utakmice, opet bi bili treci, zato su igrali sa pola gasa.
Kad vec gledam tu sezonu, zanimljivo je da su u istoj Newcastle i City u zadnjih pet utakmica ostali bez ijedne pobjede jer im nije trebalo! Obezbjedili opstanak ranije a za nesto vise svakako nisu mogli igrati i opusteno zavrsili sezonu.
Sezonu ranije je Chelsea, prvak Engleske zadnja dva kola izgubio obje utakmice. Gle cuda, u 36 kola izgube tri puta i onda kad su vec osigurali titulu, u zadnja dva kola izgube jos dva puta, ukupno pet poraza u sezoni.

Sta hocu da kazem.... Lijepo je pametovati ali ako vec pametujes, onda ostani iza svojih rijeci i nemoj bjezati kad ti se ljudi suprostave.
Ako si vec mogao napisati tako nesto, onda stani iza toga. Ovako samo priznajes da si napisao glupost (a i da ne priznajes, ja svakako mislim da jesi).

AMAR OSIM JESTE "THE SPECIAL ONE" A PORED TOGA JE DOVOLJNO PREFRIGAN DA MOZE OPSTATI I U BOSNI I HERCEGOVINI!
Pored svih teorija zavjere, nacionalnih kljuceva i ostalih gluposti, u tri godine je od mogucih 6 trofeja osvojio 4! Pa vi pametujte i dalje. Statistike ne lazu a za vas ne znam! ;)
Zadnja izmjena: SamoZeljo, dana/u 25 maj 2012, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.

cod2
Kontakt:

Post Postao/la cod2 » 25 maj 2012, 12:02

@ dinolj
Neka si i ti jednom nesto pametno uradio, samo se drzi Boga ti svog stava da se neces vise javljati. Mozda da napravis novi nik : UVLAKAČ...

Ko god misli da se u Trebinju moglo igrati i da je Željo smio i mogo na tom terenu izbaciti domacina iz lige taj u najmanju ruku nije dobar...

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 25 maj 2012, 12:18

cod2 je napisao/la:@ dinolj
Neka si i ti jednom nesto pametno uradio, samo se drzi Boga ti svog stava da se neces vise javljati. Mozda da napravis novi nik : UVLAKAČ...

Ko god misli da se u Trebinju moglo igrati i da je Željo smio i mogo na tom terenu izbaciti domacina iz lige taj u najmanju ruku nije dobar...
Prvi post i vrijeđaš čovjeka. Možeš se s nekim slagati ili ne, ali lijepiti etikete nekome tek tako je van svake pameti. Forumaš dinolj je uvijek bio tolerantan i nijednim postom nije nikoga uvrijedio. Ako je odlučio da neće pisati to je njegovo pravo, ali to ne znači da se čovjeka treba pljuvati zato što nije htio niko vrijeđati (pogotovu na komšijskoj strani).

CARSON

Post Postao/la CARSON » 25 maj 2012, 12:21

SamoZeljo je napisao/la:Neko gore rece da je internet svakom omogucio da bude NEKO, pa i jeste. Pogotovo ovim tzv. kolumnistima koji se ponasaju kao stari prijeratni komunisti, ili si sa njima i mislis kao oni, ili mislis pogresno, drugacije nije moglo! A ako je slucajno drugacije (nije po njihovom), onda se oni povlace ili tebe natjeraju da se povuces. Kompromis je nesto sto kod njih ne postoji. Nema pregovora, uzmi kako oni serviraju ili ostavi. PA NE MOZE TAKO!

Mi smo zadnja tri kola odigrali sa pola gasa jer smo titulu vec bili osigurali. To rade i mnogo veci od nas.
Meni je zao sto je derbi dosao poslije titule i sto ih nismo dobili u derbiju a mogli smo, da smo samo malo vise zapeli, utrpali bi im pet komada.
Isto tako i za Kozaru, da smo bar malo zapeli, utrpali bi i njima 5-6 komada, ali nismo ni to.
Na kraju, zadnje kolo smo odigrali kako smo odigrali, protiv ljudi kojima je to bila utakmica spasa. Svako imalo pametan je mogao ocekivati da mi ni tu utakmicu necemo odigrati sa punim gasom. Igracima su u glavama bile Spanije, Turske, Egipti.....
Ne zamjeram im ni sekunde ali mi jeste zao sto nismo pobijedili, pogotovo u derbiju. Cudno da o tome niko nije pisao a pisali su o (meni) manje bitnom Trebinju. Ja bi licno volio da smo nakantali Sarajevo a izgubili i od Kozare i od Leotara.

Kad nas vec neki tzv. kolumniste porede sa Englezima, ja bi ih zamolio da malo pogledaju EPL i vide koliko se cesto tamo desava da klubovi kojima ne treba igraju sa pola gasa.
OVA SEZONA: Sundeland, Stoke City i Aston Villa u zadnjih pet kola nisu pobijedili NIJEDNU utakmicu zato sto im nije trebalo, a da je trebalo, pobijedili bi.
Slavni Liverpool je u sezoni 06/07 (kada je bio mnogo jaci nego sada) u zadnja tri kola osvojio samo jedan bod od Charltona koji je tada vec bio ispao iz lige a izgubili su od Portsmoutha i Fulhama. Fulham je pobjedom protiv Liverpoola kolo prije kraja obezbjedio opstanak u drustvu najboljih. Liverpool zavrsio treci i sve da su pobijedili te tri utakmice, opet bi bili treci, zato su igrali sa pola gasa.
Kad vec gledam tu sezonu, zanimljivo je da su u istoj Newcastle i City u zadnjih pet utakmica ostali bez ijedne pobjede jer im nije trebalo! Obezbjedili opstanak ranije a za nesto vise svakako nisu mogli igrati i opusteno zavrsili sezonu.
Sezonu ranije je Chelsea, prvak Engleske zadnja dva kola izgubio obje utakmice. Gle cuda, u 36 kola izgube tri puta i onda kad su vec osigurali titulu, u zadnja dva kola izgube jos dva puta, ukupno pet poraza u sezoni.

Sta hocu da kazem.... Lijepo je pametovati ali ako vec pametujes, onda ostani iza svojih rijeci i nemoj bjezati kad ti se ljudi suprostave.
Ako si vec mogao napisati tako nesto, onda stani iza toga. Ovako samo priznajes da si napisao glupost (a i da ne priznajes, ja svakako mislim da jesi).

AMAR OSIM JESTE "THE SPECIAL ONE" A PORED TOGA JE DOVOLJNO PREFRIGAN DA MOZE OPSTATI I U BOSNI I HERCEGOVINI!
Pored svih teorija zavjere, nacionalnih kljuceva i ostalih gluposti, u tri godine je od moguceh 6 trofeja osvojio 4! Pa vi pametujte i dalje. Statistike ne lazu a za vas ne znam! ;)

Normalno da je napisao glupost pa nije se rodio ko je bosnji ugodio sta su trebali da im neko slomi nogu da ih navijaci ganjaju po terenu da im neko ciglom glavu razbije radi Slobode koja nije uputila ni jedan udarac prema golu Slavije ovi igraci su NAS PONOS toliko su nam radosti dali da nikakvi teoreticari zavjere ,dusmani,klosari,fukare nece uspijeti pa oni trebaju da ustanu kad spomenu Zelju jer da su njihove karine igrale srcem ne bi ispali iz lige .

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 maj 2012, 12:23

@SamoZeljo objasnio, bolje nam je da se okrenemo evropi i pripremama za istu, nego što valjamo gluposti i trošimo tastaturu ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 25 maj 2012, 12:24

SamoZeljo je napisao/la:Neko gore rece da je internet svakom omogucio da bude NEKO, pa i jeste. Pogotovo ovim tzv. kolumnistima koji se ponasaju kao stari prijeratni komunisti, ili si sa njima i mislis kao oni, ili mislis pogresno, drugacije nije moglo! A ako je slucajno drugacije (nije po njihovom), onda se oni povlace ili tebe natjeraju da se povuces. Kompromis je nesto sto kod njih ne postoji. Nema pregovora, uzmi kako oni serviraju ili ostavi. PA NE MOZE TAKO!

Pored svih teorija zavjere, nacionalnih kljuceva i ostalih gluposti, u tri godine je od mogucih 6 trofeja osvojio 4! Pa vi pametujte i dalje. Statistike ne lazu a za vas ne znam! ;)
Htjedoh napisati upravo nešto ovako. Hvala ti što si to uradio umjesto mene.

slika

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Google Adsense [Bot], propoklopac, ristagrad i 48 gostiju.