Treba sve pokusati da se dobije ta licenca
A nebi me cudilo da je Zrnan to sam od sebe uradio
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
uh daj boze, da i nas malo sunce ogrijehz033 je napisao/la:Hebo Matka, sretan mu put. Nego samo danas da se licenca dobije zvanično i da se lagano pripremamo za Evropu. Mada , čuo sam sinoć da je licenca potpisana samo treba da se objelodani.
Nema to veze sa suncem i sa grijanjem.burek pita je napisao/la:uh daj boze, da i nas malo sunce ogrije
Jel se zezaš ili ozbiljno.....High je napisao/la:Imamo licencu.
zeza se drugostepena tek treba da zasijedahilmo je napisao/la:Jel se zezaš ili ozbiljno.....High je napisao/la:Imamo licencu.
Drugostepena komisija je pocela sjednicu u 11:00seven je napisao/la:zeza se drugostepena tek treba da zasijedahilmo je napisao/la:Jel se zezaš ili ozbiljno.....High je napisao/la:Imamo licencu.
Ne igraj se, to je za banovanja.High je napisao/la:Imamo licencu.

Drugostepena komisija je pocela sjednicu u 11:00[/quote]hz033 je napisao/la:zeza se drugostepena tek treba da zasijedaseven je napisao/la:[quote="hilmoJel se zezaš ili ozbiljno.....
biće da je tohz033 je napisao/la:Možda im se uvukao pod stol, i sa mobitela žicno info
a jos manje ima veze s tobom..Virtu4l je napisao/la:Nema to veze sa suncem i sa grijanjem.burek pita je napisao/la:uh daj boze, da i nas malo sunce ogrije
Nemoj samo ti zbog tog poceti plakati, molim te!!!Aldinn1 je napisao/la:Nažalost, nećete moći dobiti licencu!!
Ne rise , i ne širi dezinformacije. Svoje nade i očekivanja ponesi sa sobom u krevet kad ti mama čita uspavanku.Aldinn1 je napisao/la:Nažalost, nećete moći dobiti licencu!!
Vama je pomogao, dvostruko, valjda će i nama bar malonanek je napisao/la:Oteglo se ovo vopra, Izgleda da ni veliki Ivica ovo ne moze da srediNe moze vama ni Coperfield pomoci
Dosta vam cunahz033 je napisao/la:Vama je pomogao, dvostruko, valjda će i nama bar malonanek je napisao/la:Oteglo se ovo vopra, Izgleda da ni veliki Ivica ovo ne moze da srediNe moze vama ni Coperfield pomoci
POTPIS!nanek je napisao/la:Dosta vam cunahz033 je napisao/la:Vama je pomogao, dvostruko, valjda će i nama bar malonanek je napisao/la:Oteglo se ovo vopra, Izgleda da ni veliki Ivica ovo ne moze da srediNe moze vama ni Coperfield pomoci
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 3 gosta.