Mene su ozbiljni ljudi uvjerili da ce sve biti u dure. Eh sad procenti... sumnjam da bi lagali jer ne vidim poentu.pacovi_tu_ima je napisao/la:koliko si siguran u ovu tvrdnju? u procentima?PL BiH -1 je napisao/la:Nemojte se bezveze sikirati dobit ce te licencu. Ovo je bilo malo zatezanje da prepadnu klubove za narednu sezonu i da pokazu da su ozbiljni i da ce biti i izbacivanja u drugu ligu u buducnosti.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
PL BiH -1 je napisao/la:Mene su ozbiljni ljudi uvjerili da ce sve biti u dure. Eh sad procenti... sumnjam da bi lagali jer ne vidim poentu.pacovi_tu_ima je napisao/la:koliko si siguran u ovu tvrdnju? u procentima?PL BiH -1 je napisao/la:Nemojte se bezveze sikirati dobit ce te licencu. Ovo je bilo malo zatezanje da prepadnu klubove za narednu sezonu i da pokazu da su ozbiljni i da ce biti i izbacivanja u drugu ligu u buducnosti.
Potpis!
Zar nije apsur da Sloboda koja nece igrati u PL BiH dobije licencu za istu a da se Sarajevu uskrati. Pojedinci ce zatezati ali licenca ce biti.
Sloboda je dobila licencu za igranje u premijer ligi,a Sarajevu treba za Evropu.PL BiH -1 je napisao/la:Zar nije apsur da Sloboda koja nece igrati u PL BiH dobije licencu za istu a da se Sarajevu uskrati. Pojedinci ce zatezati ali licenca ce biti.
Ne provaljuj se Zajko Zeba
Potpis!
nije ista licencaPL BiH -1 je napisao/la:Zar nije apsur da Sloboda koja nece igrati u PL BiH dobije licencu za istu a da se Sarajevu uskrati. Pojedinci ce zatezati ali licenca ce biti.
A šta je čovjek napisao nego to???? Čitaj sine malo bolje !Aldinn1 je napisao/la:Sloboda je dobila licencu za igranje u premijer ligi,a Sarajevu treba za Evropu.PL BiH -1 je napisao/la:Zar nije apsur da Sloboda koja nece igrati u PL BiH dobije licencu za istu a da se Sarajevu uskrati. Pojedinci ce zatezati ali licenca ce biti.![]()
![]()
Ne provaljuj se Zajko Zeba![]()
U novi boj ...
Slino slinavi ne spamaj ljudima temu a koliko se sjecamo ti si Zebu prodao vise puta.Aldinn1 je napisao/la:Sloboda je dobila licencu za igranje u premijer ligi,a Sarajevu treba za Evropu.PL BiH -1 je napisao/la:Zar nije apsur da Sloboda koja nece igrati u PL BiH dobije licencu za istu a da se Sarajevu uskrati. Pojedinci ce zatezati ali licenca ce biti.![]()
![]()
Ima li gdje moderatora da te vaspitaju.
Upucen si ko k.u.r.a.c.
Bez obzira je li ista licenca ili ne Sarajevo ce svoju dobiti.
Ko da gledam srpski clanovi komisije protive se, hrvatski se dvoume a bosnjacki clanovi bi dali licencu
I jos jedna stvar slicna situacija u srbiji gdje je na prvostepenoj odluci partizan i cz nisu dobili licence a na drugoj dobili.
I jos jedna stvar slicna situacija u srbiji gdje je na prvostepenoj odluci partizan i cz nisu dobili licence a na drugoj dobili.
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Problem su samo pare oko Nedića, Zukića i još neki, jer znam sigurno da Zukiću nisu još dali pare, a on neće reprogram.adnanhz je napisao/la:Ko da gledam srpski clanovi komisije protive se, hrvatski se dvoume a bosnjacki clanovi bi dali licencu![]()
![]()
Potpis!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Drug , ovaj je kod 90% raje na ignore listi , ona je stvorena za ovakve mentole , i da Aldine , ako me budes citirao znaj da necu moci procitatiPL BiH -1 je napisao/la:Slino slinavi ne spamaj ljudima temu a koliko se sjecamo ti si Zebu prodao vise puta.Aldinn1 je napisao/la:Sloboda je dobila licencu za igranje u premijer ligi,a Sarajevu treba za Evropu.PL BiH -1 je napisao/la:Zar nije apsur da Sloboda koja nece igrati u PL BiH dobije licencu za istu a da se Sarajevu uskrati. Pojedinci ce zatezati ali licenca ce biti.![]()
![]()
Ima li gdje moderatora da te vaspitaju.
Upucen si ko k.u.r.a.c.
Bez obzira je li ista licenca ili ne Sarajevo ce svoju dobiti.
Nemoj da gledaš tako inače će mo ga popu.....ti. Jer ovo je komisijaadnanhz je napisao/la:Ko da gledam srpski clanovi komisije protive se, hrvatski se dvoume a bosnjacki clanovi bi dali licencu![]()
![]()

U novi boj ...
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
dva srbina, dva hrvata, i dva bošnjaka. kako samo ofirno raspoređeno da bude sve jednako po nacionalnosti.hz033 je napisao/la:Nemoj da gledaš tako inače će mo ga popu.....ti. Jer ovo je komisijaadnanhz je napisao/la:Ko da gledam srpski clanovi komisije protive se, hrvatski se dvoume a bosnjacki clanovi bi dali licencu![]()
![]()
Za svaki vrag mora bit da nije neko majoriziran a u Pm...**** država ne'a šta 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
-
burek pita
- Kontakt:
osijedit cemo cekajuci tu licencu 
Jel sigurno 
Mi se ne furamo mi smo furka.
Životom se kunem !!!!!!!!!! Pao mi je kamen sa srca, ma šta kamen planinaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!adnanhz je napisao/la:Jel sigurno
U novi boj ...
- moustapha
- Kontakt:
- theprodigy
- Kontakt:
100% smo dobili licencu, pricam vec par dana, al izgleda da je nesto bilo zapelo danas, u svakom slucaju smo dobili
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Burberry46, RaymondRed i 30 gostiju.