I jos jedna stvar slicna situacija u srbiji gdje je na prvostepenoj odluci partizan i cz nisu dobili licence a na drugoj dobili.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko da gledam srpski clanovi komisije protive se, hrvatski se dvoume a bosnjacki clanovi bi dali licencu
I jos jedna stvar slicna situacija u srbiji gdje je na prvostepenoj odluci partizan i cz nisu dobili licence a na drugoj dobili.
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Problem su samo pare oko Nedića, Zukića i još neki, jer znam sigurno da Zukiću nisu još dali pare, a on neće reprogram.adnanhz je napisao/la:Ko da gledam srpski clanovi komisije protive se, hrvatski se dvoume a bosnjacki clanovi bi dali licencu![]()
![]()
Potpis!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Drug , ovaj je kod 90% raje na ignore listi , ona je stvorena za ovakve mentole , i da Aldine , ako me budes citirao znaj da necu moci procitatiPL BiH -1 je napisao/la:Slino slinavi ne spamaj ljudima temu a koliko se sjecamo ti si Zebu prodao vise puta.Aldinn1 je napisao/la:Sloboda je dobila licencu za igranje u premijer ligi,a Sarajevu treba za Evropu.PL BiH -1 je napisao/la:Zar nije apsur da Sloboda koja nece igrati u PL BiH dobije licencu za istu a da se Sarajevu uskrati. Pojedinci ce zatezati ali licenca ce biti.![]()
![]()
Ne provaljuj se Zajko Zeba![]()
Ima li gdje moderatora da te vaspitaju.
Upucen si ko k.u.r.a.c.
Bez obzira je li ista licenca ili ne Sarajevo ce svoju dobiti.
Nemoj da gledaš tako inače će mo ga popu.....ti. Jer ovo je komisijaadnanhz je napisao/la:Ko da gledam srpski clanovi komisije protive se, hrvatski se dvoume a bosnjacki clanovi bi dali licencu![]()
![]()

U novi boj ...
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
dva srbina, dva hrvata, i dva bošnjaka. kako samo ofirno raspoređeno da bude sve jednako po nacionalnosti.hz033 je napisao/la:Nemoj da gledaš tako inače će mo ga popu.....ti. Jer ovo je komisijaadnanhz je napisao/la:Ko da gledam srpski clanovi komisije protive se, hrvatski se dvoume a bosnjacki clanovi bi dali licencu![]()
![]()
Za svaki vrag mora bit da nije neko majoriziran a u Pm...**** država ne'a šta 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
-
burek pita
- Kontakt:
osijedit cemo cekajuci tu licencu 
Jel sigurno 
Životom se kunem !!!!!!!!!! Pao mi je kamen sa srca, ma šta kamen planinaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!adnanhz je napisao/la:Jel sigurno
U novi boj ...
- moustapha
- Kontakt:
- theprodigy
- Kontakt:
100% smo dobili licencu, pricam vec par dana, al izgleda da je nesto bilo zapelo danas, u svakom slucaju smo dobili
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
fulio je pl bih, procitaj ti, nemoj samo napadati ako navija za drugi tim, citiram, zar nije apsurd da sloboda koja nece igrati u pl bih dobije licencu, a da se sarajevu uskrati, sarajevu se nije uskratila licenca za ligu, vec za evropu, a o slobodi i evropi se nije uopste raspravljalohz033 je napisao/la:A šta je čovjek napisao nego to???? Čitaj sine malo bolje !Aldinn1 je napisao/la:Sloboda je dobila licencu za igranje u premijer ligi,a Sarajevu treba za Evropu.PL BiH -1 je napisao/la:Zar nije apsur da Sloboda koja nece igrati u PL BiH dobije licencu za istu a da se Sarajevu uskrati. Pojedinci ce zatezati ali licenca ce biti.![]()
![]()
Ne provaljuj se Zajko Zeba![]()
Za zivot cijeli!
Konacno jedna dobra vijest 
-
pitarturbe
- Kontakt:
uh odahnuo sam ljudi kad sam procitao ovu radosnu vijst
Aldinne **** napusi se sjeveru.. a vala i svi ostali kojima je zara sto smo je dobili...
e sad ako ne bude veliki remont u ekipi i ako budemo primali petice u evropu pisam ja onda na nasu licencu a i na licence za evropu svih ostalih timovi iz BH koji ce se samo brukati..
e sad ako ne bude veliki remont u ekipi i ako budemo primali petice u evropu pisam ja onda na nasu licencu a i na licence za evropu svih ostalih timovi iz BH koji ce se samo brukati..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Pridružujem se sjeveru i čašćenju...mma_hz je napisao/la:Aldinne **** napusi se sjeveru.. a vala i svi ostali kojima je zara sto smo je dobili...![]()
![]()
U novi boj ...
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
E nek ja vala i ovo gotovo!
Sad nam celo daj La Fioritu da je razmontiramo

Sad nam celo daj La Fioritu da je razmontiramo
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Gdje sad onaj ivano balic, koji se vec Olimpića progurao do treceg pretkola.
Crknite dusmani, evropski fudbal opet na Kosevu.
Crknite dusmani, evropski fudbal opet na Kosevu.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Oerde, ronaldo99, Serha, siroliver69 i 70 gostiju.