Zašto bi me bilo stid reci i dobiješ odgovor. Iskreno ako hočeš volio bi da nismo dobili licencu je li ti sad srce na mjestu za sve što su naštimali zadnje kolo zna se a ti misli šta hočeš!Oprahnoge je napisao/la:Čestitam komšije,samo da pitam jednog forumaša,mislim da mu je nick,SEKAC,jel ga stid![]()
Sportski pozdrav
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja!
upravu si 100 posto...Elegant je napisao/la:Sada niko ne spominje Osima i komitet, nego je sada FK Sarajevo zasluzno za licencu. A da je nisu dobili sad bi se razapeli Osim i komitet i jos mnogo osoba.
Kako god neka i za vas nesto pozitivno ove sezone.

ovo nije nikakvo ulizivanje (mada se nemam sta kome pravdati),ovo sto je rekao elegant je realno stanje stvari...
sigurno da je i nasa uprava odradila veliki dio ,al nije ni nase maslo bilo za ramazana

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ne mulja nista, nego se zalozio za vas i vasu upravu, cak je i dino selimovic to rekao, znaci nije rekla kazala i svaka mu cast na tome, pokazao je ko je i sta je i poslije vrijedjanja njega i njegovog sina i njegove familije, on ovako postupa, Ivice svaka cast, pokazao si jos jednom da si ljudina i da si veci od fks, bez ikakvih provokacija, puno srece u evropi, sa ovim timom, trebat ce vambosnaaaaa je napisao/la:znaci ipak ce te priznat da i ivica osim voli da mulja pa je sredio sarajevu licencuburazzz je napisao/la:Po svim pravilima vi niste trebali dobiti licencu, ali vi i dalje mislite da ste vi nešto spektakularno izveli i da je do vas što ste dobili licencu.
Za zivot cijeli!
nije to muljanje, to je više pomoć siromašnim i nemoćnim.Sevap je.bosnaaaaa je napisao/la:znaci ipak ce te priznat da i ivica osim voli da mulja pa je sredio sarajevu licencuburazzz je napisao/la:Po svim pravilima vi niste trebali dobiti licencu, ali vi i dalje mislite da ste vi nešto spektakularno izveli i da je do vas što ste dobili licencu.
I ne znam zašto su ostali plaćali svoje obaveze, kad vi koji ste dužni do guše dobijete licencu.Smiješno.
Željo pobijedi, a ti sretan k'o kad se prvi put zaljubiš, Željo izgubi, a ti tužan...I tako život polako prolazi...
Evo jedna za dušu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
zar on ima pravo da se zalaze za jedan klub a da drugi osteti .....mogu zamislit kako se samo zalagao za sinove rezultateThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ne mulja nista, nego se zalozio za vas i vasu upravu, cak je i dino selimovic to rekao, znaci nije rekla kazala i svaka mu cast na tome, pokazao je ko je i sta je i poslije vrijedjanja njega i njegovog sina i njegove familije, on ovako postupa, Ivice svaka cast, pokazao si jos jednom da si ljudina i da si veci od fks, bez ikakvih provokacija, puno srece u evropi, sa ovim timom, trebat ce vambosnaaaaa je napisao/la:znaci ipak ce te priznat da i ivica osim voli da mulja pa je sredio sarajevu licencuburazzz je napisao/la:Po svim pravilima vi niste trebali dobiti licencu, ali vi i dalje mislite da ste vi nešto spektakularno izveli i da je do vas što ste dobili licencu.
-
- Kontakt:
procitali naslov u avazovom sportu i ufatili se toga ko pijan plota...
kako smo prosle godine dobili licencu kad nije bilo osima a istim igracima se i tad dugovalo, svakom strumfu je muka sto smo dobili licencu bez obzira sto sad cestitaju i tvrde da je osim to zavrsio
kako smo prosle godine dobili licencu kad nije bilo osima a istim igracima se i tad dugovalo, svakom strumfu je muka sto smo dobili licencu bez obzira sto sad cestitaju i tvrde da je osim to zavrsio
Hebote kospe ocekivale rezultate drugostepene komisije vise od nas. Neznam odakle poiskakase ovoliki, ko ninje.
U novi boj ...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
kako smo mi bili prvaci bez osima, daaj molim te, znaci nama je osim stelio rezultate i kada ga nije bilo tuburek pita je napisao/la:procitali naslov u avazovom sportu i ufatili se toga ko pijan plota...

Za zivot cijeli!
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
ružno je vrijeme, pada kiša. tad plave gljive niču munjevitom brzinomhz033 je napisao/la:Hebote kospe ocekivale rezultate drugostepene komisije vise od nas. Neznam odakle poiskakase ovoliki, ko ninje.

-
- Kontakt:
sad ce se nakotit na ovoj temi
Ma već se nakotili, sad će se još početi sami među sobom raspravljati o našoj licenci.burek pita je napisao/la:sad ce se nakotit na ovoj temi

U novi boj ...
Molim vas ostavite Sekac na miru licenca me ne interesuje, neku noć ste pokazali ko ste i šta ste (pojedini)nemoj da me neko spominje kao što i ja nikog ne spominjem a tebi OPRAHNOGE ču rado odgovoriti kad mi postaviš pitanje ja se svojih riječi ne stidim
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
napokon dobre vijesti za fk SARAJREVO ,sad je na JOVICU da se rijesi igraca koji nezasluzuju bordo dres,da dovedemo par dobri igraca navrijeme,da se odrade pripreme i da krenrmo i evropi i u prvenstvo kako treba.a ne da dovodimo igrace i trenere na pola prvenstva.
Vala iskreno ja isto primjecujem da "nicu" pojedini forumasi koji navijaju za FKS a koji nikada prije nisam primjetio.
.

FK SARAJEVO.
E jbg sad cim su neki spomenuli titula-babo navukli ste komsinice
Kako god sad,ko god pomogo hvala
a sad mozemo razmisljat o normalnim sportskim stvarima,stvaranje ekipe ,skupstina (vrlo bitna stvar za buducnost samog kluba),protivnici u evropi .... manite se supjih prica i hajd malo uzivat u ovoj pobjedi nad dusmanima 

Kako god sad,ko god pomogo hvala

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
prigoda je napisao/la:Hajde sada pošto vidim da si pametan postavi ovdje ta pravila. Ne moraš "sva", recimo postavi 3 pravila po kojima nismo trebali dobiti licencu!burazzz je napisao/la:Po svim pravilima vi niste trebali dobiti licencu, ali vi i dalje mislite da ste vi nešto spektakularno izveli i da je do vas što ste dobili licencu.
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
do 31 marta ste trebali isplatiti dug nedicu i kompaniji, vi ste to tek nedavno ucinili, znaci fulili ste rokprigoda je napisao/la:prigoda je napisao/la:Hajde sada pošto vidim da si pametan postavi ovdje ta pravila. Ne moraš "sva", recimo postavi 3 pravila po kojima nismo trebali dobiti licencu!burazzz je napisao/la:Po svim pravilima vi niste trebali dobiti licencu, ali vi i dalje mislite da ste vi nešto spektakularno izveli i da je do vas što ste dobili licencu.
Za zivot cijeli!
Ti me stvarno odušljevaš svojim lupetanjemThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:do 31 marta ste trebali isplatiti dug nedicu i kompaniji, vi ste to tek nedavno ucinili, znaci fulili ste rokprigoda je napisao/la:Hajde sada pošto vidim da si pametan postavi ovdje ta pravila. Ne moraš "sva", recimo postavi 3 pravila po kojima nismo trebali dobiti licencu!prigoda je napisao/la:Po svim pravilima vi niste trebali dobiti licencu, ali vi i dalje mislite da ste vi nešto spektakularno izveli i da je do vas što ste dobili licencu.

U novi boj ...
to je dozvolio ivica sa svojim mutnim radnjama da je posten sarajevo nebi dobilo licencuburazzz je napisao/la:nije to muljanje, to je više pomoć siromašnim i nemoćnim.Sevap je.bosnaaaaa je napisao/la:znaci ipak ce te priznat da i ivica osim voli da mulja pa je sredio sarajevu licencuburazzz je napisao/la:Po svim pravilima vi niste trebali dobiti licencu, ali vi i dalje mislite da ste vi nešto spektakularno izveli i da je do vas što ste dobili licencu.
I ne znam zašto su ostali plaćali svoje obaveze, kad vi koji ste dužni do guše dobijete licencu.Smiješno.