Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Nimla_RZ
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Nimla_RZ » 03 maj 2012, 20:33

Vala stvarno ako sad Burić nije barem za 3. golmana :roll:
Čuj ovog fin momak, poklonio mu rukavice :lol: Ja mu nikad neću halalit onaj kiks protiv Grbalja u 90+ :evil:
Čelik Zenica 1945

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 maj 2012, 20:42

Nimla_RZ je napisao/la:Vala stvarno ako sad Burić nije barem za 3. golmana :roll:
Čuj ovog fin momak, poklonio mu rukavice :lol: Ja mu nikad neću halalit onaj kiks protiv Grbalja u 90+ :evil:
Ne, fin je momak, a uz to mi je poklonio rukavice. Btw ja nisam golman, tako da to meni malo znacim, samo kazem da je momak fin.
Hoces onda ikad Hinovicu sta oprostiti? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I imam dres od Hibica, pa mi nije drag :lol: :lol: :lol: :lol:
Inace:On,Lukacevic,Fenan,Dzida su fini momci.
Celik!3,2,2.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 03 maj 2012, 22:34

AllGunsBlazing je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:Vala stvarno ako sad Burić nije barem za 3. golmana :roll:
Ne, fin je momak, a uz to mi je poklonio rukavice. Btw ja nisam golman, tako da to meni malo znacim, samo kazem da je momak fin.
Hoces onda ikad Hinovicu sta oprostiti? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I imam dres od Hibica, pa mi nije drag :lol: :lol: :lol: :lol:
Inace:On,Lukacevic,Fenan,Dzida su fini momci.
On je stvarno dobar momak.Ja bi rekao legenda :D
Sto se Burica tice trenutno nemamo boljeg treceg golmana.Hasagic je povrijeđen i trebao bi Jasko dobiti svoju sansu :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 12 maj 2012, 17:52

Stevanović zabio za Vojvodinu :D ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 14 maj 2012, 00:11

Hmm sta reci..Misli da tek sad mozemo reci reci da imamo par hajmo reci vrhunskih igraca koji su stasali u to a po mom mislejnju su to Dzeko,Ibisevic,Miske,Pjana,Lula,Papac i Beg, Ne samo zato sto igraju u vrhunskim timovima vec zato sto imaju ogromnu ulogu u istim. Spahic je bio na dobrom putu da postane jedan od vrhunskih al mu neda njegov seljacki mentalitet, Salihovic mi je nekako preskroman momak bez nekih velikih ambicija.. Sad problem je naravno sta kad ovi nemognu vise, ko ce ih zamijeniti?? koji su to novi klinci?? Ili cemo opet izgleda cekati 20+ godina za neke nove uspejhe

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 14 maj 2012, 00:33

armin dju je napisao/la:Hmm sta reci..Misli da tek sad mozemo reci reci da imamo par hajmo reci vrhunskih igraca koji su stasali u to a po mom mislejnju su to Dzeko,Ibisevic,Miske,Pjana,Lula,Papac i Beg, Ne samo zato sto igraju u vrhunskim timovima vec zato sto imaju ogromnu ulogu u istim. Spahic je bio na dobrom putu da postane jedan od vrhunskih al mu neda njegov seljacki mentalitet, Salihovic mi je nekako preskroman momak bez nekih velikih ambicija.. Sad problem je naravno sta kad ovi nemognu vise, ko ce ih zamijeniti?? koji su to novi klinci?? Ili cemo opet izgleda cekati 20+ godina za neke nove uspejhe
sve je napisano kako treba, al care zar po tebi spahic ne spada u vrhunske igrace kao ti pobrojani ? pa on mozda jeste ispao seljacina dosta puta, i jest pregrub igrac, al brate, on je medju 3 najbolja igraca repke...to je cinjenica...stoper kakvog cemo tesko ikada vise imati...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 14 maj 2012, 13:07

armin dju je napisao/la:Sad problem je naravno sta kad ovi nemognu vise, ko ce ih zamijeniti?? koji su to novi klinci?? Ili cemo opet izgleda cekati 20+ godina za neke nove uspejhe
Nije problem ko sada dolazi, jer dolazi mahom ova ratna generacija 91-95, koje je pun kofer po inostranstvu, pitanje je ko će doći nakon njih, kroz nekih 15 godina? A još veće pitanje je ko će doći kroz 20 i nešto, kad dijaspora okopni.

Najveća nada BH fudbala je Željezničar. Htjeli to neki priznati ili ne, Amar radi dobar posao i neka ga tamo što duže. Neka Željo ispliva iz svih go.vana u koje su ga neki drugi ljudi uvalili. Oni bi mogli biti naš Dinamo Zagreb (iako sam pitar nije mi ovo teško priznati, jer je nacionalni interes u pitanju).

Nadam se da će i postati i da će od ove sezone naprijed prodavati još više igrača po 1 mio i više eura u još jače klubove, a praksa koju su nametnuli je dobra. Sada je samo trebaju slijediti ostali klubovi, ako budu znali i umjeli.

Za sledeću generaciju možemo nabrojati 50-tak imena, koji su članovi omladinskih pogona nekih Njem/Fra/Bel/Ital klubova, neće nama to biti problem. Čak štaviše, ta reprezentacija će biti kvalitetnija od ove.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 15 maj 2012, 00:37

Kako bi bilo da neko napiše nešto slično ovome:

Kod: Označi sve

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/214564/Srbi-u-Evropi-201112-Sezona-defanzivaca-evrogolova-povreda-i-boravka-na-tribinama
Naravno umjesto komšijskih da se piše o našim reprezentativcima :mrgreen:

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 16 maj 2012, 21:56

Ovaj Eli Babalj sto je potpisao za Zvezdu mogao bi biti pontecijal za repke..Nasao sam par klipova ima shlifa za loptu cudi me da ga jos nije niko spomenuo ovdje " onclick="window.open(this.href);return false;
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 20 maj 2012, 18:42

armin dju je napisao/la:Hmm sta reci..Misli da tek sad mozemo reci reci da imamo par hajmo reci vrhunskih igraca koji su stasali u to a po mom mislejnju su to Dzeko,Ibisevic,Miske,Pjana,Lula,Papac i Beg, Ne samo zato sto igraju u vrhunskim timovima vec zato sto imaju ogromnu ulogu u istim. Spahic je bio na dobrom putu da postane jedan od vrhunskih al mu neda njegov seljacki mentalitet, Salihovic mi je nekako preskroman momak bez nekih velikih ambicija.. Sad problem je naravno sta kad ovi nemognu vise, ko ce ih zamijeniti?? koji su to novi klinci?? Ili cemo opet izgleda cekati 20+ godina za neke nove uspejhe
Isto smo se pitali kada su zavrsavali Bolic,Baljic,Barba,Konjic,Hibic,Hasan pa dodjose ovi sto si ih nabrojao.Tako ce i njih neko dobar zamjeniti,nema brige...

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 24 maj 2012, 11:20

Kada igramo sa Meksikom u koliko sati ? :D
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 maj 2012, 15:19

ANTIFA ! je napisao/la:Kada igramo sa Meksikom u koliko sati ? :D
03:00
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 maj 2012, 15:30

Devil je napisao/la:
Hoćeš gledati :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 maj 2012, 15:37

legenda reala je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Hoćeš gledati :mrgreen:
Verovatno ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 24 maj 2012, 15:39

Tekma se gleda... nema šta...

osim ako kakva gara legne za slobodu... ;)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 maj 2012, 15:41

Devil je napisao/la: Verovatno ;)
Ja ne znam, prošle godine sam gledao, al je bila sat ranije, ove :roll: valja izdržati cijelu noć :P
Kad tačno dođe ova utakmica jel sa srijede na četvrtak noć :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 24 maj 2012, 15:51

Još da hoće bit' ona novinarka... :o :shock:

smajlikojisebacauhladnuijeku

8-)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

storm_raider
Kontakt:

Muamer Svraka

Post Postao/la storm_raider » 25 maj 2012, 16:07

Igrac koji je u proljetnom dijelu Premijer Lige BiH doslovno eksplodirao. Dobice vjerovatno 10tak minuta, mozda i vise, protiv Irske i Meksika da pokaze sta moze. Opletite. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

Rosas7
Kontakt:

Re: Muamer Svraka

Post Postao/la Rosas7 » 25 maj 2012, 16:39

nemogu vjerovat da je susic zovnuo covjeka koji je dobro odigrao jednu polusezonu,a nije zovuo recimo zebu koji je klasa za svraku i igra na vrhunskom nivou 2 godine vec,ali eto nisam ja izbornik
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Cincinnatus
Kontakt:

Re: Muamer Svraka

Post Postao/la Cincinnatus » 25 maj 2012, 17:08

Rosas7 je napisao/la:nemogu vjerovat da je susic zovnuo covjeka koji je dobro odigrao jednu polusezonu,a nije zovuo recimo zebu koji je klasa za svraku i igra na vrhunskom nivou 2 godine vec,ali eto nisam ja izbornik
Zeba je bolji igrac ali imamo Misimovica i Pjanica.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Chony533, HariTz, Zglavkar i 15 gostiju.