FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 maj 2012, 17:30

Za ovog nekakvog nostalgičara piše se Olimpic a ne Olipić,trebao bi malo poraditi na pravopisu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 maj 2012, 17:33

prvo prvenstvo jeste najneregularnije u historiji mozda cak- ni to nije pretjerivanje. posebno zadnje kolo...

drugo drago mi je sto je Sarajevo dobilo licencu jer su plasman zasluzili na terenu, iako se ovdje ogroman broj ljudi nasladjivao onda kad Sloboda nije dobila licencu u istoj ovoj situaciji. Realno da li je trebalo po pravilima i Sarajevu uzeti licencu? Ako jest Slobodi jest i Sarajevu, ali kao sto rekoh drago mi je sto su dobili licencu jer su evropu zasluzili na terenu.

trece nadam se da ce Gracic tuziti ovaj komitet i uspjeti u dosta toga, jer ako je ova liga normalna i normalizovana onda smo mi svi ludi: zadnje kolo se nastima vise od pola utakmica ( vise nego i u "najcrnje" doba saveza), prazne tribine, zabrana gostujucim navijacima, ne priznaju se legalni dugovi klubovima( komitet ne priznaje obavezu da plate odstetu Slobodi zbog iste ove licnece), tabela se kreira svugdje osim na terenu, svako kolo neki problemi itd itd
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Re:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 25 maj 2012, 17:36

Mancini je napisao/la:Za ovog nekakvog nostalgičara piše se Olimpic a ne Olipić,trebao bi malo poraditi na pravopisu.
namjerno stavljeni prijatelju :) cisto da se malo naruga al nastavi traziti dlaku u jajetu pa ces jednom uhvatiti stvarnu gresku u pravopisu ;)

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 25 maj 2012, 17:36

ultrasstyle_tz je napisao/la:prvo prvenstvo jeste najneregularnije u historiji mozda cak- ni to nije pretjerivanje. posebno zadnje kolo...

drugo drago mi je sto je Sarajevo dobilo licencu jer su plasman zasluzili na terenu, iako se ovdje ogroman broj ljudi nasladjivao onda kad Sloboda nije dobila licencu u istoj ovoj situaciji. Realno da li je trebalo po pravilima i Sarajevu uzeti licencu? Ako jest Slobodi jest i Sarajevu, ali kao sto rekoh drago mi je sto su dobili licencu jer su evropu zasluzili na terenu.

trece nadam se da ce Gracic tuziti ovaj komitet i uspjeti u dosta toga, jer ako je ova liga normalna i normalizovana onda smo mi svi ludi: zadnje kolo se nastima vise od pola utakmica ( vise nego i u "najcrnje" doba saveza), prazne tribine, zabrana gostujucim navijacima, ne priznaju se legalni dugovi klubovima( komitet ne priznaje obavezu da plate odstetu Slobodi zbog iste ove licnece), tabela se kreira svugdje osim na terenu, svako kolo neki problemi itd itd
sta je pisac htio reci prvo nek je sarajevo dobilo licencu onda olimpic treba tuzit savez.........svasta ces procitat
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 maj 2012, 17:41

potrudi se , skontat ces malo...ukratko nek Sarajevo igra evropu kako i treba, a Olimpik nek tuzi komitet za "normalizaciju" da ukaze ako bog da na neke druge stvari i nepravilnosti, da ovi nisu nista bolji od prethodnika- bas naprotiv...

ili je to liga normalna kad je babin sin prvak, a ove neregularnosti sto se iz aviona vide, i sto ne mogu ic gledat svoj klub gdje ja hocu, to je nebitno ?

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 25 maj 2012, 17:44

ultrasstyle_tz je napisao/la:potrudi se , skontat ces malo...ukratko nek Sarajevo igra evropu kako i treba, a Olimpik nek tuzi komitet za "normalizaciju" da ukaze ako bog da na neke druge stvari i nepravilnosti, da ovi nisu nista bolji od prethodnika- bas naprotiv...

ili je to liga normalna kad je babin sin prvak, a ove neregularnosti sto se iz aviona vide, i sto ne mogu ic gledat svoj klub gdje ja hocu, to je nebitno ?
ne mozemo ici gledat svoje klubove svugdje jer navijaci iz banja luke i tuzle ne znaju za sake nego samo uhvatit kamen u ruke

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 25 maj 2012, 17:45

ultrasstyle_tz je napisao/la:potrudi se , skontat ces malo...ukratko nek Sarajevo igra evropu kako i treba, a Olimpik nek tuzi komitet za "normalizaciju" da ukaze ako bog da na neke druge stvari i nepravilnosti, da ovi nisu nista bolji od prethodnika- bas naprotiv...

Kmeeeeeeee Sloboda u drugoj ligi.. Da je Zeljo pobjedio Leotara prica svima vama bi bila dijametralno suprotna, na sva usta hvalili bi komitet a Zelji zeljeli put do finala lige prvaka...
Jel' bi ti isao gledati svoj klub ??? Nisi ni isao, pa ne laprdaj.. Ako hoces da ga gledas, bujrum, bez sala, na sve i jedan stadion... ;) Zar nije bilo i previse sra*nja u prvoj polusezoni, da tako mozes da pricas ??? Zar nije Aleckovic odsudio utakmicu decenije u premier ligi, a to bi prije samo 3,4 godine bilo nezamislivo. Nije se ni smjelo prenositi.. Nemoj zabadati nos u nesto sto neces da shvatis, i gdje si previse subjektivan.. Imas sada Capljinu, Kakanj, Vitez, Banovice, Bugojno, Mostar, pa bujrum, prati svoj klub, tamo nije zabrana... :!: :!: :!:
FORZA ZELJO

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 25 maj 2012, 17:46

kenan_tm87 je napisao/la:

Kmeeeeeeee Sloboda u drugoj ligi.. Da je Zeljo pobjedio Leotara prica svima vama bi bila dijametralno suprotna, na sva usta hvalili bi komitet a Zelji zeljeli put do finala lige prvaka...
Jel' bi ti isao gledati svoj klub ??? Nisi ni isao, pa ne laprdaj.. Ako hoces da ga gledas, bujrum, bez sala, na sve i jedan stadion... ;) Zar nije bilo i previse sra*nja u prvoj polusezoni, da tako mozes da pricas ??? Zar nije Aleckovic odsudio utakmicu decenije u premier ligi, a to bi prije samo 3,4 godine bilo nezamislivo. Nije se ni smjelo prenositi.. Nemoj zabadati nos u nesto sto neces da shvatis, i gdje si previse subjektivan.. Imas sada Capljinu, Kakanj, Vitez, Banovice, Bugojno, Mostar, pa bujrum, prati svoj klub, tamo nije zabrana... :!: :!: :!:
:lol: :lol:

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 25 maj 2012, 17:48

zeljo1 je napisao/la:

ne mozemo ici gledat svoje klubove svugdje jer navijaci iz banja luke i tuzle ne znaju za sake nego samo uhvatit kamen u ruke
a na vasoj godisnici isto su se tukli i bacali kamenje ljudi iz banja luke i tuzle ili mi smo obukli obiljezja manijak i tukli svoje gradane u samom srcu tuzle pored najtuznijeg mjesta u tz jos to snimili kamerom..

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 25 maj 2012, 17:49

Ne znam za vas,ja sam mislima vec u Sloveniji...Dođi Mojca da ti čiko nesto kaze.. :lol:

MI SMO DIVOVI
F.K.SARAJEVO

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 25 maj 2012, 17:49

slana_krv je napisao/la:
zeljo1 je napisao/la:

a na vasoj godisnici isto su se tukli i bacali kamenje ljudi iz banja luke i tuzle ili mi smo obukli obiljezja manijak i tukli svoje gradane u samom srcu tuzle pored najtuznijeg mjesta u tz jos to snimili kamerom..
kad vec to spominjes mi smo otisli cvijece polozit kad ste vi nas napali ostalo je bilo .........najbrze se fukare

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 25 maj 2012, 17:50

ultrasstyle_tz je napisao/la:prvo prvenstvo jeste najneregularnije u historiji mozda cak- ni to nije pretjerivanje. posebno zadnje kolo...

Zasto isti tekst nisi pisao kada su se do besvjesti ponavljale utakmice Slobode i Sarajeva i islo se mimo propisa?Kad je Siroki za stolom isao ispred nas? Nece niko na svoje naravno. Zao mi je Slobode iskreno,ali..... U direktnom okrsaju sa Slavijom niste osutali na gol i trazite da opstanak izbori Zeljo za vas i Velez????
Drugo,prvenstvo traje 30 kola i hoces da neko drugi za tebe igra u zadnjem kolu,a ti svoje igrace docekujes kao heroje????
Prosjek gledalaca na Tusnju 300 u 13 domacih tekmi,pa vise vas trenutno kuka na Zelju na ovom forumu.
Nemojte biti licemjerni ljudi dragi. Ja kazem ako Sarajevo nema uslova za licencu neka je odmah uzmu,necemo neposteno,ali Olimpik sad proglasava prvenstvo neregularnim,za sta se bune,ko ih je ostetio,kako?
Kako ko ne ostvari svoje ambicije kriv je neko drugi,nikad on sam.takav manjak samokriticnosti nema nigdje na svijetu....

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 25 maj 2012, 17:52

Ja totalno zaboravio da je ovo tema FK SARAJEVO!!!!!
molotovljev je napisao/la:Ne znam za vas,ja sam mislima vec u Sloveniji...Dođi Mojca da ti čiko nesto kaze.. :lol:

MI SMO DIVOVI
I ja bi njih volio. :D Prvo sto bi nas bilo bruka, drugo jer smo bolji.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 25 maj 2012, 17:53

ili je to liga normalna kad je babin sin prvak, a ove neregularnosti sto se iz aviona vide, i sto ne mogu ic gledat svoj klub gdje ja hocu, to je nebitno ?[/quote]
ne mozemo ici gledat svoje klubove svugdje jer navijaci iz banja luke i tuzle ne znaju za sake nego samo uhvatit kamen u ruke[/quote]
a na vasoj godisnici isto su se tukli i bacali kamenje ljudi iz banja luke i tuzle ili mi smo obukli obiljezja manijak i tukli svoje gradane u samom srcu tuzle pored najtuznijeg mjesta u tz jos to snimili kamerom..[/quote]
kad vec to spominjes mi smo otisli cvijece polozit kad ste vi nas napali ostalo je bilo .........najbrze se fukare[/quote]
jest sigurno.....izvini ja sam pogrjesio..

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 25 maj 2012, 17:54

cuj najneregularnije HAHAHA... zato sto je Sloboda zasluzeno ispala? mozda zato sto je Sloboda poslije Slavije primila najvise golova,mozda zato sto je poslije Kozare dala najmanje golova?Ista ta Sloboda je imala podjednako domacih utakmica kuci kao sve ostale ekipe,zasto ih nije dobila?Na polusezoni u raspadu bili,jesu li krivi za to Gosk,Leotar,Slavija?Ja vas ljude ne shvatam nikako,jest mi draza Sloboda i od Slavije,Leotara,Goska ali ista ta Sloboda je zasluzila da ispadne ove sezone!!

Sto se tice Saveza,vama ljudima niko ne moze udovoljit,nakon utakmice u Travniku i belaja svi ste dizali u nebesa Savez a sad pljujete,niko vama ne moze udovoljit,cuj utakmice bez navijaca,pa sta treba pustit svaki put u Banja Luci belaj da bude??Stvarno smijesno razmisljanje :)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 maj 2012, 17:55

molotovljev je napisao/la:Ne znam za vas,ja sam mislima vec u Sloveniji...Dođi Mojca da ti čiko nesto kaze.. :lol:

MI SMO DIVOVI
Ja ni protiv Đetića ne bih imao ništa.....Ma samo da bude negdje blizu da se ne troše teško stečeni novci na neka putovanja u Gruziju ili na Island....

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 25 maj 2012, 17:56

Sto ode Scepanovic? Koliko sam upratio jedan vam je od standardnih bio.
NO PYRO NO PARTY

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 maj 2012, 18:00

bolje pratit i po tim selima , mada kad covjek pogleda 80% tih mijesta su veci od Gabele, Sirokog Brijega, Lukavice, Vrapcica pa eto i Srebrenika zajedno. Nevalja na taj nacin omalovazavati ikoga.

a sto se tice kamenica u Tuzli, i nama su auta lupali na Grbavici , al bar ne bacamo bombe na djecija igralista, ne koristimo nozeve, ne tucemo igraca naseg tima zato sto nam neda dres na proslavi, ne uzimamo salove od mladjih navijaca sa trbine na istoj toj proslavi. mentalita ultra, udri igraca i dijete na tribini :D ako nas treba izbacit iz lige zbog kamenja vas zbog ovog treba ugasit. a ako cemo realno, ispade da vas nigdje ne udaraju dzaba. previse je to cudno, jedino zeljo incidente ima, ostali normalno igraju (sporadicni incidenti se dese i u ligama petice). izgleda ljudi sirom BiH jednako osjetljivi na prepostene sina i babu.

nego spamamo temu ljudima bezveze, diskusije u Slobodi mozemo slobodno nastaviti na za to predvidjenoj temi.
samo jedno mi nije jasno. zasto se uvijek kad se pozove na neregularnost zeljini nadju uvrijedjeni i osjete prozvanim. ja u svom prvom postu ni jednom nisam prozvao zelju nego neregularnosti u ligi. malo je to slucajno da se vi odmah osjetite prozvanim cim se pomene neregularnost u savezu. Ko god nista ne krije i ne boji se istine i istrage, ne reaguje tako :D

a za probleme je lako: zabrani gostovanja toj grupi sto stalno izaziva probleme po stadionima, sto bombe baca, skrnavi sveta mjesta nekih gradova itd itd i nece biti problema. Ne sjecam se da smo mi ili Ultrasi, Robijasi , pa cak mislim i Horde imali ikakvih problema ( osim standardnih navijackih okrsaja) u toj Banjaluci, ili Lesevi negdje drugo...zabrani rad te grupe, kad se ne znaju ponasati i izazivaju probleme gdje god odu, a ostale pusti. kao sto rekoh navedeni 100% nisu imali problema , za horde nisam siguran 100% al mislim da nisu ni oni.

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 25 maj 2012, 18:12

ultrasstyle_tz je napisao/la: za horde nisam siguran 100% al mislim da nisu ni oni.
hz nikad nisu imale vecih problema u bl, ako si mislio na to

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 25 maj 2012, 18:24

theprodigy je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la: za horde nisam siguran 100% al mislim da nisu ni oni.
hz nikad nisu imale vecih problema u bl, ako si mislio na to
al jeste bjezali niz liticu u Jablanici :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Jet2Holiday, mavi i 21 gost.