Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
zvanicno : owen heargreaves je napustio city,tj, pusten je. Odigrao 4 ut. i zabio onaj gol protiv blackburna u kupu.ocekivao sam da ce vise igrati.
Keep walking.
Pa neka mu bude sretno drag mi je igrac ali nazalost nema srece sa povredama.Nadam se da uspije u nekom drugom klubu.Ja mislim da je taj pogodak bio protiv Birmingham Cityja ali nije vazno.Cautinho je napisao/la:zvanicno : owen heargreaves je napustio city,tj, pusten je. Odigrao 4 ut. i zabio onaj gol protiv blackburna u kupu.ocekivao sam da ce vise igrati.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Joey Barton zbog iskljucenja i udaranja Aguera kaznjen sa 12 utakmica suspenzije i 75.000 funti. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
kome ide ta lova agueru?Elegant je napisao/la:Joey Barton zbog iskljucenja i udaranja Aguera kaznjen sa 12 utakmica suspenzije i 75.000 funti.
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Xardas je napisao/la:kome ide ta lova agueru?Elegant je napisao/la:Joey Barton zbog iskljucenja i udaranja Aguera kaznjen sa 12 utakmica suspenzije i 75.000 funti.
Aguero i Tevez ce to popoloviti i napraviti sebi jednu simpaticnu vikendicu na krhkom brezuljku.
Chelsea F.C.
- Cautinho
- Kontakt:

Koncepti za 13/14 .Iako ne mislim da će biti ijedan od njih.
(desni klik-otvori u novom prozoru...to je za cijelu sliku
Keep walking.

Respect.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
evo citam na vijestima
Aguero: Džeko je dobar momak i volio bih da ostane
znao sam da se dobro slazu i da su to samo glasine da je aguero skrt i da ne voli Dzeku
Aguero: Džeko je dobar momak i volio bih da ostane
znao sam da se dobro slazu i da su to samo glasine da je aguero skrt i da ne voli Dzeku
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
Da li bi za City bilo pametnije napadati LP ili se koncentrisati da se uzme EPL drugi puta zaredom i uspostavi neka vrsta dominacije?
Sto se tice Lige Prvaka City naredne godine ima cilj postici bolji uspjeh nego prosle godine.S obzirom da ce sada City biti u drugom sesiru ne sumnjam u prolaz grupe.A dalje ko zna.Niko ni Chelsea nije davao sanse da osvoje pa ljudi osvojise.Ja bi volio okrsaj protiv Barce ili Reala da se jednostavno vidi odnos snaga.A sto se tice prvenstva bit ce to tesko odbranit ali najvaznije je da je led probijen sto se tice toga i da su unisteni neki mitovi.Evo nekoliko najinteresantnijih zakljucaka iz prosle sezone.City nece osvojiti titulu zato sto:Xardas je napisao/la:Da li bi za City bilo pametnije napadati LP ili se koncentrisati da se uzme EPL drugi puta zaredom i uspostavi neka vrsta dominacije?
1.Igraci nemaju pobjednicki mentalitet
2.Mancini je los trener
3.Su igraci Cityja placenici i u klub su dosli zbog love a ne zbog titula
fala na komentaru brate, Mancini ce najbolje znati kako ce i sta ce jer on zna kakvi su planovi vlasnika...
a sto se tice pojcanja, ja licno ne bi nikog dovodio novog nastavio bi samo uigravati ove iste igrace i ekipu...eventualno ako je neko nezadovljan minutazom prodat ga i dovest 1-2 vrhunska osvjezenja da se moze furati i neki drugi stil igre....
a sto se tice pojcanja, ja licno ne bi nikog dovodio novog nastavio bi samo uigravati ove iste igrace i ekipu...eventualno ako je neko nezadovljan minutazom prodat ga i dovest 1-2 vrhunska osvjezenja da se moze furati i neki drugi stil igre....
Jao iduca sezona kad pocne bice veselo i zanimljivo u EPL aBd i ja mislim da cemo gaziti sve redom da nadoknadimo za izgubljenom titulom. 
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
- Cautinho
- Kontakt:
Sto se tiče otpadaka ja bi volio da odu : Kolo,Kolarov ILI Clichy,Savić,Johnson,de Jong,Nasri i Balotelli. ( znam da je velika lista,nit ikog mrzim,nego samo ih zelim prodati zbog toga sto ne vjerujem da ce se naigrati sljedece sezone,i da se nece moci uklopiti u City...Volio bi samo da dođe Hazard i neki bolji defenzivni vezni...ostalo nista 
Keep walking.
Nema šanse da Nasri i Balonja odu, ostali možda da, al' ova dva teško, pardon, nemoguće...
Prvo primi moje iskreno saucesce/sucut na gubitku ptice.Cautinho je napisao/la:Sto se tiče otpadaka ja bi volio da odu : Kolo,Kolarov ILI Clichy,Savić,Johnson,de Jong,Nasri i Balotelli. ( znam da je velika lista,nit ikog mrzim,nego samo ih zelim prodati zbog toga sto ne vjerujem da ce se naigrati sljedece sezone,i da se nece moci uklopiti u City...Volio bi samo da dođe Hazard i neki bolji defenzivni vezni...ostalo nista
Imal ko da bi uskoro mogo pojacat City
- Cautinho
- Kontakt:
Ja bi volio vidit takav City sljedece sezone,bez tih igrača,ali znam da mene nitko nista nece pitati u vezi toga.Ja samo trabunjamtevezito je napisao/la:Prvo primi moje iskreno saucesce/sucut na gubitku ptice.Cautinho je napisao/la:Sto se tiče otpadaka ja bi volio da odu : Kolo,Kolarov ILI Clichy,Savić,Johnson,de Jong,Nasri i Balotelli. ( znam da je velika lista,nit ikog mrzim,nego samo ih zelim prodati zbog toga sto ne vjerujem da ce se naigrati sljedece sezone,i da se nece moci uklopiti u City...Volio bi samo da dođe Hazard i neki bolji defenzivni vezni...ostalo nista.Kolo bi mogao otici ali ako se dovede jos jedan stoper jer povrijedi li se Kompany ili Lescott ulazi u igru Super Stefan
koji je vec City kostao nekih bodova.Savic ce ostati jer je jos mlad barem ja tako mislim.Kolarov je zadnja dva mjeseca izgubio mjesto s obzirom da je Clichy odigrao odlicno u oba smjera.Najblizi odlasku je upravo Adam Johnson a momak igra dobro kada dobije priliku.Mislim da ga je ubio i ovaj izbor Woya koji je zvao turbo flopa Downinga za koga je Johnson Profesor na Sveucilistu a i Milner nije vise zasluzio od Johnsona.Ali to je druga tema.De Jong mozda ode zbog nesuglasica oko povecanja sedmicne plate.Dok Nasri i Balotelli ostaju po meni 100 %.
Keep walking.
Svaki dan neka nova spekulacija izadje oko Hazarda , svaki dan ga sele u United , Chelsea pa City ... Mislim city nece puno izgubiti ako Hazard ne dodje. Moje neko skromno misljenje je da ako ne dodje Hazard , trebali bi dovesti Bale.a koji se do sada nebrojeno puta dokazao u EPL.u i mislim da bi bila puno bolja investicija od ove za Hazarda ... Pored Bale.a bilo bi dobro da dovedu jednog za odbranu , za mene trenutno najbolji za to je Javi Martinez , mada njega ce tesko dovesti ali nikad ne reci nikad pogotvo kad se uzmi u obzir Aguero i Nasri koji su vec bili na spisku Celzija i United.a i na kraju su dosli u city
.. Vidjet cemo sljedece 2 sedmice ce biti interesantne povodom Hazarda.. Mislim ako se sve uzme u obzir da bi mu bilo najbolje da dodje u City ... Dosta cinjenica nagovjestava na to , prvo sto on dosta gotivi Aguera i Teveza i par puta je to spominjao , onda kada je odigrao posljednju utakmicu za Lille , navijaci Lille.a su mu pjevali "Hey Jude" , gledao je derbi na Etihadu... Mislim da jedini koji moze da pomrsi racune city u dovodjenju Hazarda je Chelsea , United po meni ima najmanje sanse ..
Aguero se izjasnio o nastavku svoje karijere.
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -City.html
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -City.html
Znalo se za Aguera ... Sad bi City trebao dovesti 1 defanzivca i jednog krilnog , po meni to bi trebali biti Bale i Martinez , oba su mladi i perspektivni dok Lavezzi puni 28 godinu i ne vidim neku svijetlu budcnost ... Ako Bale odluci ostati u tottenham.u onda je budala 
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], LiverpoolREDS, soxx i 7 gostiju.