Pravo da ti kažem ni ja ne očekujem da Brković bude pojačanje. Konkurencija da, al' pojačanje, teško? Dobra stvar je što je mlad. U našoj ligi ja i nisam baš vidio igrača koji bi mogli biti pojačanje za naš klub.boccaccio je napisao/la:Pa ja licno i ne ocekujem cuda od Brkovica,ne shvatam ga kao pojacanje,osim kao na pojacanje konkurencije gdje ce on imati sansu da se dokaze.U par utakmica sto sam gledao,meni je izgledao prilicno interesantan,ali ne racunam ga kao na pojacanje definitivno.Na njemu je svakako da to dokaze,pa vidjecemo.Dobro nam dosao u klub i sve najljepse mu zelim,da ovde ostvari dobru minutazu i da nas obraduje svojim dobrim igrama.
Dobar je momenat sto vec sada mislimo na igracki kadar za sljedecu sezonu.To mi je super stvar.
Što se tiče igrača koji bi nam pojačali konkurenciju, a iz naše lige su, ja bih volio probati onog Damira Tosunovića. Momak je jak, zna lopte, u duelu dobar, zna dati gol, a Amar preferira takve igrače. Mislim da bi sa njim pojačali konkurenciju u špicu.
Također bih volio kakvog visokog golmana. Takve i Amar cijeni. Bio Kružik i to pravo dobro branio i čim se pojavi Hasagić Kružik noga. Šehić visok, Gušo visok, Baotić visok. Nadam se da će nekog dugajliju Amar izvući iz rukava.