FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
na gradskom iskljucena struja :O a i duguju po platu fudbalerima i strucnom stabu...... valjda ce uspjeti dobiti neku financijsku injekciju pa da se to izmiri sve
jedino struja brate nakamarili 800 000 maraka :s :s

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- Armageddon2012
- Kontakt:
sredice vam to sa strujom tata dodik!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
-
- Kontakt:
Najjaca scena.Nije nikakva prozivka, mozda tako i treba ali cisto ...nekad imas utiask da bas sve ostaje u BL, jbg..
" " " (?) " су $ $ у $ са & за $ $ $ $ " на - " " (?) ? & " " $ у $ " у 2011 $.
А) & ":
• " ? ''&'' & ? 25.000,00 &
• " ? ''$ "'' & ? 25.000,00 &
• $ ? ''&'' & ? 22.000,00 &
• & ''&'' & ? 22.000,00 &
• " ? ''?'' & ? 20.000,00 &
• & ''&'' & ? 20.000,00 &
• & ''&'' & ? 10.000,00 &
• " ''& ?'' & ? 10.000,00 &
• & ''"'' $ 10.000,00 &
• " ''&'' & ? 5.000,00 &
• & ''&'' & ? 5.000,00 &
• & ''$'' " $ 5.000,00 &
• & ''& ?'' & ? 4.000,00 &
• " ? ''Геофон'' ? 3.000,00 &
• ? ? ''?'' ? 3.000,00 &
• ? ? ''?'' & ? 3.000,00 &
• & – ? $ ''"'' ? 3.000,00 &
• " ? ''$'' $ 2.000,00 &
• ? ? ''&'' & ? 2.000,00 &
• $ ? ''"'' & ? 2.000,00 &
• ? ? $ ''Танго'' " Сарајево 2.000,00 &
• " & ? ''&'' " 2.000,00 &
• " ? ''" – ?'' " 2.000,00 &
• & ? $ ''& ?'' & ? 1.000,00 &
• Snowboard ? ''"'' ? 1.000,00 &
" " " (?) " су $ $ у $ са & за $ $ $ $ " на - " " (?) ? & " " $ у $ " у 2011 $.
А) & ":
• " ? ''&'' & ? 25.000,00 &
• " ? ''$ "'' & ? 25.000,00 &
• $ ? ''&'' & ? 22.000,00 &
• & ''&'' & ? 22.000,00 &
• " ? ''?'' & ? 20.000,00 &
• & ''&'' & ? 20.000,00 &
• & ''&'' & ? 10.000,00 &
• " ''& ?'' & ? 10.000,00 &
• & ''"'' $ 10.000,00 &
• " ''&'' & ? 5.000,00 &
• & ''&'' & ? 5.000,00 &
• & ''$'' " $ 5.000,00 &
• & ''& ?'' & ? 4.000,00 &
• " ? ''Геофон'' ? 3.000,00 &
• ? ? ''?'' ? 3.000,00 &
• ? ? ''?'' & ? 3.000,00 &
• & – ? $ ''"'' ? 3.000,00 &
• " ? ''$'' $ 2.000,00 &
• ? ? ''&'' & ? 2.000,00 &
• $ ? ''"'' & ? 2.000,00 &
• ? ? $ ''Танго'' " Сарајево 2.000,00 &
• " & ? ''&'' " 2.000,00 &
• " ? ''" – ?'' " 2.000,00 &
• & ? $ ''& ?'' & ? 1.000,00 &
• Snowboard ? ''"'' ? 1.000,00 &
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
" за $ $ $ ? " је у & " ? $, ? у " су разне $/" ? $ " $ $ " & 10-20 000 & је & " ? $?
Па & те " '?
Па & те " '?
& &-¥ & СФРЈ 1988., " " 2011., $ & 2010.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.
- spielführer_21
- Kontakt:
Kolega, to se zove argumentum ad hominem, osporavaš čovjeka, a ne podatke koje je iznio. Od 207 hiljada maraka, čak 176 je otišlo u BL, što je 85 posto, svi ostali gradovi zajedno su dobili 15 posto.old je napisao/la:" за $ $ $ ? " је у & " ? $, ? у " су разне $/" ? $ " $ $ " & 10-20 000 & је & " ? $?
Па & те " '?
Ako želiš osporiti podatke, trebao si napisati ovako:
Ne vidim kakve to veze ima sa ovom temom, jer je FK Borac dobio svega 22.000 maraka, što je mizerno za jedan fudbalski klub. Ostali klubovi nemaju veze sa temom FK Borac.
Mogli smo se ja i @armageddon mijenjati

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
?,
паре се $ ' ".
а $ " " & (") " овог % је " ".
Је ?` % $ & & " је је 6 $ $ узастопно & " $ 20 000, " " $ $ 10 000 & " $ " ?.
& - $ " ? $ ?, ја ' " за то.
? $ " ? ? пара, " $ се $ ' " ?...

& &-¥ & СФРЈ 1988., " " 2011., $ & 2010.
& &-" " 2000.
& &-" " 2000.
-
- Kontakt:
Armageddon2012 je napisao/la:sredice vam to sa strujom tata dodik!
Molim ove navijače malih klubova da odlepršaju sa teme velikana.

Zadnja izmjena: Rade Paprica 9, dana/u 25 maj 2012, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
old je napisao/la:?,паре се $ ' ".
Pa pošteno bi bilo pogurati i klubove iz manjih sredina jer je njima puno zeznutije doći do sredstava. Guraš one koji imaju rezultate jer opet imaju pare. To ti je otprilike ko da država u Španiji gura više Real i Barcu umjesto Grenadu koja objektivno nikad prije nije imala ni mogučnosti napraviti neke rezultate.
Ipak meni upada u oči da na listi nema plivačkih klubova. A Trebinje i Banja Luka se mogu pohvaliti odličnim rezultatima.
ima li struje ,velikaneRade Paprica 9 je napisao/la:Armageddon2012 je napisao/la:sredice vam to sa strujom tata dodik!
Molim ove navijače malih klubova da odlepršaju sa teme velikana.

- Armageddon2012
- Kontakt:
i ovo sto dobijate je previse.
ja vam ne bih dao ni marke dok se ne naucite lijepo ponasati na tribinama,i dok ne prestanete brukati taj tamo prelijepi bosanski grad.
ja vam ne bih dao ni marke dok se ne naucite lijepo ponasati na tribinama,i dok ne prestanete brukati taj tamo prelijepi bosanski grad.
Čiji grad? 

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Bosanski
- Armageddon2012
- Kontakt:
znas ti dobro!
pogledaj licnu kartu i pasos,pa ces vidjeti tamo sta pise!
valjda cete se jednom dozvati tobe i shvatiti u kojoj drzavi zivite.ali,halalim vam ja sve,posto vam vasi sumski mediji i vas tata dodik ispiraju mozak svaki dan!
valjda cete se jednom dozvati tobe i shvatiti u kojoj drzavi zivite.ali,halalim vam ja sve,posto vam vasi sumski mediji i vas tata dodik ispiraju mozak svaki dan!
Armageddon2012 je napisao/la:znas ti dobro!

DRUG NEBI TI PUNCA
- Blagoje Bratić
Pustite politiku bolan to nas ne zanima zaboga da igramo lopte i budemo ljudi i sportisti i tamo većina ljudi ne misli ništa loše uvjek se nađe jedna šačica koja napravi belaj,i vi se palite Borac igra PL BiH osvojio je Titulu PL BiH i Kup BiH i predstavlja BiH u Evropi pojedinici mogu pričati i paliti vas ali kad kuglice onaj izvlači fino piše Borac (BiH) i tu se sva priča završava. 

-
- Kontakt:
Armageddon2012 je napisao/la:znas ti dobro!

Uh al si ga ti ovih dana dobro štrumfnuo. Dodaha Junuze.
A ti namjerno nespominješ entitesko državljastvo. RS je neupitna. Ovdje razni pojedinci poput ovog štrumfa dolaze s namjerom da bi vrijeđali. Vi u fedearciji ste opsjednuti velikanom.
Nama titula ništa ne znači, ona nama netreba.
Borac igra za BiH zato jer igra u ligi BiH i neka igra i treba da igra, da postoji zasebno liga RS sa kojom se moze igrati evropa - borac bi je igrao, ali racbo bi onda igrao po raznim selima i kuruzistima protiv znj ekipa, ovako bar malo ovih malo onih pa to i lici bar na nesto
aj borac 
p.s. za ove sto zive u jednoj il drugoj drzavi, nek zivi svako di hoce tj. ako je za nekoga to drzava neka mu
ali ja sam vise za varijantu BiH jer valja biti slozan pa hebu nas i ''nasi'' evropljani pa hebu nas i svi ostali skacu po kicmi a mi se jos gazimo medju sobom a maltene svi isti, ih... 

p.s. za ove sto zive u jednoj il drugoj drzavi, nek zivi svako di hoce tj. ako je za nekoga to drzava neka mu

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
-
- Kontakt:
Ima ima sproveo je tata kabl od zgrade vlade do stadiona.nidi je napisao/la:ima li struje ,velikaneRade Paprica 9 je napisao/la:Armageddon2012 je napisao/la:sredice vam to sa strujom tata dodik!
Molim ove navijače malih klubova da odlepršaju sa teme velikana.![]()
![]()
-
- Kontakt:
Ja u Banja Luci zadnje 3 godine, zbog prirode posla provedem jedno 2-3 mjeseca godišnje, i jako često sam od tvojih sugrađana čuo identične zaključke.delko je napisao/la:Borac igra za BiH zato jer igra u ligi BiH i neka igra i treba da igra, da postoji zasebno liga RS sa kojom se moze igrati evropa - borac bi je igrao, ali racbo bi onda igrao po raznim selima i kuruzistima protiv znj ekipa, ovako bar malo ovih malo onih pa to i lici bar na nestoaj borac
p.s. za ove sto zive u jednoj il drugoj drzavi, nek zivi svako di hoce tj. ako je za nekoga to drzava neka muali ja sam vise za varijantu BiH jer valja biti slozan pa hebu nas i ''nasi'' evropljani pa hebu nas i svi ostali skacu po kicmi a mi se jos gazimo medju sobom a maltene svi isti, ih...
U Banja Luci se osječam isto kao u Sarajevu, Tuzli, Brčkom, Bihaću, imam tu i dosta poznanika, poslovnih partnera i kad sve sabereš i oduzmeš ljude u oba grada taru iste brige. Za Banja Luku mogu reći jednostavo urbana, ljubazna i prijatna sredina u kojoj se ima šta pojest

Istina dok nisam počeo prilično često posječivati Banja Luku i dok nisam počeo upoznavati ljude imao sam određene (bolje reći kvalitetne) predrasude. Ono što po mom mišljenju jeste jedini i stvarni problem su upravo predrasude i stereotipi. Ali oba grada su doživjela znatne transformacije, pa je to prilično normalna reakcija. Ja shvatam da prosječeni klinci u Sarajevu nemogu znati puno o običnim Banjalučanima, Zagrepčanima ili Beograđanima, i obratno. Nažalost. Nažalost jer znam kako sam upijao priče rahmetli oca o njegovim iskustvima širom Juge i pomalo patio što nisam živio u to vrijeme kad je bilo normalno sjest na voz ili u auto i popit kafu u Trstu ili Novom Sadu.
Kroz komunikaciju sa ljudima sam stekao utisak da je raspad zajedničke države isključivo rezultat interesa nekih drugih većih sila, i da kada njima opet bude odgovaralo će se udariti temelji neke nove zajdničke države kako su i stvarane predhodne dvije u zadnjih 100 godina. U jedno sam ubjeđen, onog trenutka kada bi se definitvno raspala BiH, propala bi i svaka mogučnost neke nove Juge. No o tome nismo i nećemo odlučivati ni ti,ja, Armagedon, Nidi i ostali.
Mi samo možemo živjeti naše živote a pojedinačan izbor je hoćeš li život provesti u predrasudama ili ne. Ja biram ovo drugo, jer se tako bolje osječam. Sve je stvar ličnog izbora. I po mom mišljenju tu se priča završava.
Izvinjavam se na vjerovatno nepotrebnom off-u.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.