Da to nije utakmica kad se je Rudar s Travnikom i Zvijezdom borio za Premier ligu..Ako jeste ja sam bio na toj utakmici, medju navijačima Gradine, i dobro se sjećam da su navijači Rudara stajali do nas, niko im nije pravio probleme, te su se dva navijača Rudara na kraju međusobno potukli, a li je brzo sve rijeseno.Ako mislimo na istu utakmicu, sjećam se dobro da nije bilo gađanja jer kako ce biti ako stojis 5 m od navijaca drugog tima na istoj tribini, tako da se dobro te utakmice sjecam,a to ako si isfrustriran činjenicom da uprava Rudara svake godine najavljuje borbu za titulu pa nakon prva 2 kola skontaju da nemaju sanse, nemoj iskaljivati takvim riječima vrijeđajuci Srebrenik i srebreničane...L' Imperator je napisao/la:Alo momak, pratim i ja ovu ligu. Bio sam u Srebreniku nekoliko puta i znam kako je. Ne vjerujem da je se nesto drasticno promijenilo. Sezona 2007/08, nas 40-50, njih 500 minimalno. Cijelo vrijeme smo gadjani raznoraznim predmetima, pljuvani, verbalno napadani... Mi smo otisli na kraj one tribine, a oni se sve vise i vise primicali (naravno nije bilo policije izmedju grupa).. i da Gradina nije zabila gol u drugom poluvremenu najvjerovatnije bi bilo i fizickog obracuna. Eh, kad su zabili gol, onda nam dodje jedan momak, pozdravi se sa vecinom, kao da nista nije biloPirloSTB je napisao/la: Da ne pratim ovu ligu i povjerovao bih tebi i pojedincima koji konstantno blate Srebrenik.
Mi "seljaci" ne napadamo goste na tribinama, za razliku od vas "gradjana" koji ste napali momka iz Srebrenika nakon tekme i pri tom mu nanijeli lakse tjelesne ozljede.
Na svakoj drugoj utakmici u Srebreniku bude gostujucih navijaca, ne grupa, nego pojedinacnih navijaca/simpatizera, jer ocigledno da vi i slicni vama koji pljujete po Srebreniku imate muda samo na internetu, a ne i da se pojavite kao grupa i uzivo pljujete. A frajeri ste na domacem terenu pa pojedince napadati. Sto kad imate tolika "gradjanska" muda se niste zaletili na grupicu od 15momaka koja je bila gore? Bas "gradjanski" napasti 1 osobu
I nikada u ovih par god koliko je Gradina u 1.ligi ni jedan gostujuci simpatizer nije napadnut. I ko su onda seljaci?i ostavi nam punu kesu pirotehnike...
A ti sigurno nisi bio na utakmici u proslu subotu. Apachi su nama pravo zanimljivi bili, smijali smo im se cijelo vrijemenego, nadje se uvijek pojedinac neki ( u ovom slucaju dvojica Roma) od kojih je jedan uletio u tu grupicu i namlatio ih nekoliko. I da nije bilo nas gradjana koji smo pomogli momcima da izadju sa stadiona, svasta bi bilo, jer su nam policajci nesposobni (prepali se jadnici).
Molim te da ne odgovaras vise nista, sve je receno.., stid me vise o tome i pisati, a i forum nije za toga
OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: OFK Gradina Srebrenik
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
De prestanite sa tim navijačkim prepucavanjima.
Uvijek će jedni reći nešto istine i dosta toga slagati. Obje strane.
Ko je koga gdje napadao samo govori o našem mentalitetu.
Uvijek će jedni reći nešto istine i dosta toga slagati. Obje strane.
Ko je koga gdje napadao samo govori o našem mentalitetu.
CAMP MOU!
-
- Moderator
- Kontakt:
Izgradnja zapadne tribine počinje u junu
Što se tiče utakmice u Kaknju, najsmješnije je to što za vrijeme tuče , a i situacije kad delegat traži da se sklone navijači koji su bili iza gola i vrijeđali našeg golmana ... tri-četiri policajca stoje 5metara odatle i posmatraju kao neka djeca od 5godina .
Što se tiče utakmice u Kaknju, najsmješnije je to što za vrijeme tuče , a i situacije kad delegat traži da se sklone navijači koji su bili iza gola i vrijeđali našeg golmana ... tri-četiri policajca stoje 5metara odatle i posmatraju kao neka djeca od 5godina .

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da svi igraju, a što se tiče same utakmice..nino hrastek je napisao/la:Sretan ulazak u premier ligu iz obliznjeg sela kod gracanice,s kakvim sastavom sutra raspolazete jestel kompletni imal povredjeni,kaznjeni,citam bratstvo prvi put kompletno do sad u prvenstvu fale neki igraci koji do sad nisu ni igrali neku znacajnu ulogu,tako da ocekujem jednu dobru utakmicu,premo mojim informacijama sto sam cuo danas u gradu bratstvo bi trebalo igrat u sastavu SABIC-TIMKOV-SUSA (C)-KADIC-PANTIC-MEVKIC-KADRIC-TREJIC-MUSLIMOVIC-GALIN-MUJKIC ubjedljivo najjaci sastav bratstva.SRETNO SUTRA I JEDNIM I DRUGIM
.. mi dolazimo rasterećeno, bod nam je dovoljan, a uzet ćemo 3 svakako protiv Branitelja. Sudija je ponovo Alečković, koji je sudio u Kaknju , eurosuđenje .. Vidit ćemo kako će se ekipa Bratstva ponašati, valjda ne bude kao proteklih godina .. ''u kost''

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ma bit će vam uvijek kao i do sada, onako pravo komšijskiBenjo_AFC86 je napisao/la:Mislim da svi igraju, a što se tiče same utakmice..nino hrastek je napisao/la:Sretan ulazak u premier ligu iz obliznjeg sela kod gracanice,s kakvim sastavom sutra raspolazete jestel kompletni imal povredjeni,kaznjeni,citam bratstvo prvi put kompletno do sad u prvenstvu fale neki igraci koji do sad nisu ni igrali neku znacajnu ulogu,tako da ocekujem jednu dobru utakmicu,premo mojim informacijama sto sam cuo danas u gradu bratstvo bi trebalo igrat u sastavu SABIC-TIMKOV-SUSA (C)-KADIC-PANTIC-MEVKIC-KADRIC-TREJIC-MUSLIMOVIC-GALIN-MUJKIC ubjedljivo najjaci sastav bratstva.SRETNO SUTRA I JEDNIM I DRUGIM
.. mi dolazimo rasterećeno, bod nam je dovoljan, a uzet ćemo 3 svakako protiv Branitelja. Sudija je ponovo Alečković, koji je sudio u Kaknju , eurosuđenje .. Vidit ćemo kako će se ekipa Bratstva ponašati, valjda ne bude kao proteklih godina .. ''u kost''

Dragon Town
Izgleda da Uprava Gradine ne uzima Premijer ligu zdravo za gotovo. Lijepo je što se gradi cijela tribina, obično se radi rekonstrukcija postojećih. Mada se to i mora raditi radi standarda, ali opet za svaku pohvalu.
Da se nema ambicija i para ne bi se ni igrala Premijer liga a Boga mi ni gradila nova tribina.
Nadam se da se nećete vratiti 2013. u Prvu ligu.
Ja vas iz Cazina ne pamtim kao ozbiljnu i jaku ekipu, ali zato što nije dolazila kompletna ekipa već dosta juniora, i žalim za tim. Gledao sam najbolji Rudar i odličnog Duru, šteta što nisam i vas.
Sretno dogodine!
Da se nema ambicija i para ne bi se ni igrala Premijer liga a Boga mi ni gradila nova tribina.
Nadam se da se nećete vratiti 2013. u Prvu ligu.
Ja vas iz Cazina ne pamtim kao ozbiljnu i jaku ekipu, ali zato što nije dolazila kompletna ekipa već dosta juniora, i žalim za tim. Gledao sam najbolji Rudar i odličnog Duru, šteta što nisam i vas.
Sretno dogodine!
CAMP MOU!
-
- Moderator
- Kontakt:
Nije ni vama bilo ništa bolje xDzmaj_Bosne je napisao/la:Ma bit će vam uvijek kao i do sada, onako pravo komšijskiBenjo_AFC86 je napisao/la:Mislim da svi igraju, a što se tiče same utakmice..nino hrastek je napisao/la:Sretan ulazak u premier ligu iz obliznjeg sela kod gracanice,s kakvim sastavom sutra raspolazete jestel kompletni imal povredjeni,kaznjeni,citam bratstvo prvi put kompletno do sad u prvenstvu fale neki igraci koji do sad nisu ni igrali neku znacajnu ulogu,tako da ocekujem jednu dobru utakmicu,premo mojim informacijama sto sam cuo danas u gradu bratstvo bi trebalo igrat u sastavu SABIC-TIMKOV-SUSA (C)-KADIC-PANTIC-MEVKIC-KADRIC-TREJIC-MUSLIMOVIC-GALIN-MUJKIC ubjedljivo najjaci sastav bratstva.SRETNO SUTRA I JEDNIM I DRUGIM
Bio sam juče sa Damirom Smajlovićem i Zukićem golmanom, pa pričaju šta je bilo kad su igrali za Zvijezdu, na gostovanju u Gračanici xD
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
naseg igraca je u gracanici oruzar bratstva sutao u svlacionici umalo da mu nogu slomije,a i mi navijaci nista bolje ne bi prosli da nas nije bilo vise nego domacina

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Aj ba momci okanite se malo Gracanice , kao da smo mi negdje ljepo docekani ? 

AboveTheLaw je napisao/la:Aj ba momci okanite se malo Gracanice , kao da smo mi negdje ljepo docekani ?
kako niste lijepo dočekani!?
-
- Moderator
- Kontakt:
Zezamo se maloAboveTheLaw je napisao/la:Aj ba momci okanite se malo Gracanice , kao da smo mi negdje ljepo docekani ?

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Boga mi, ova prepucavanja nisu normalna.
Ovi iz Srebrenika tvrde da su napadnuti na strani, ovi drugi tvrde da su napadnuti u Srebreniku. Da je priča takva kakvom je vi predstavljate ova liga sigurno ne bi ni postojala.
A 90% priči se svodi na "rekla-kazala" i svjedočenja pojedinih igrača, a i većini vama je to prenio prijatelj kojem je prenio njegov prijatelj koji je sjedio sa igračevim bratom.
Eto na što se svela tema Gradine i ostalih timova.
Ovi iz Srebrenika tvrde da su napadnuti na strani, ovi drugi tvrde da su napadnuti u Srebreniku. Da je priča takva kakvom je vi predstavljate ova liga sigurno ne bi ni postojala.
A 90% priči se svodi na "rekla-kazala" i svjedočenja pojedinih igrača, a i većini vama je to prenio prijatelj kojem je prenio njegov prijatelj koji je sjedio sa igračevim bratom.
CAMP MOU!
-
- Moderator
- Kontakt:
Haha.. pa ja sam bio u Kaknju majstore, bilo je 40tak ljudi iz Srebrenika..Namiks je napisao/la:Boga mi, ova prepucavanja nisu normalna.
i sam Kakanjac je potvrdio tu na forumu šta se dešavalo . tako da

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
premijer liga obezbjedena a nigdje nikog na gradininom forumu vjerujem da ce sada mnogi da uvedu internet
cestitke ko su bili strijelci danas za gradinu

cestitke ko su bili strijelci danas za gradinu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Navijaci Gradine slave ulazak u premijer ligu,ja sam ev sad dosao iz Gracanice,eheh cuj u srebreniku svaka kuca ima net brate,mada istinskom navijacu nije potreban net, i ne bodri se gradina na netu i na forumu,istinski navijaci to rade na tribini....a strijelac je bio Smajlovic2x..poz za sve..
MOdric..MOdric..MOdric..
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Čestitke na pobjedi i na ulasku u PL
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Čestitke na ulasku, po rezultatima bi se dalo reći zasluženo. I učite na tuđim greškama ne na svojim. Jeste dobro odigrali sada ali u Premijer ligi vam treba dosta pojačanja i to kvalitetnih ako želite izboriti opstanak.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- senad_flamin
- Kontakt:
Čestitke na odličnoj sezoni,za nadati se kao što najavljuju da bi se utakmice trebale igrati u Srebreniku a ne u Gradačcu !
Zadrzati igrački kadar i dovest još par dobrih igrača, održavat se u ligi koliko bude moguće.
Zadrzati igrački kadar i dovest još par dobrih igrača, održavat se u ligi koliko bude moguće.
-RIVALDO-
Čestitke na pobjedi i na ulasku u PL
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.