FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prva utakmica 05.07.2012, uzvratna 12.07.2012.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sirotinja?nidi je napisao/la:šta mu se ima zahvaljivati Ivica Osim je uvijek pomagao sirotinjiscootyTM87 je napisao/la:Upravu ? Ja neznam kakav je vas direktor covjek, pa nije rekao u javnosti "Hvala ti Ivica Osime na velikoj pomoci" .GunnerS je napisao/la:Gdje su sad oni što su tvrdili da nećemo dobit ?! Hajmo izađite iz mišije rupe dušmani.
Hvala Bogu pa imamo upravu koja zna šta hoče i znaju da rade svoj posao.
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Zato je Vas i preuzao 
senci-071 je napisao/la:Ne treba Gracica psovati,njemu treba pomoc,covjek je bolestan.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Na sjeveru uvjek špica,za sve ti hvala Ivica!
Sto ba provociras njemu hvala iskreno, sta sad trebam da njega spominjem svaki put cuj na sjeveru uvijek spica daj ba komso.DANDY je napisao/la:Na sjeveru uvjek špica,za sve ti hvala Ivica!
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Ne provociram sviju mi,nego onako nadosla mi inspiracija...
Normalla komsija moj oprosteno ali ja njega postujem i hvala mu od srca i da je ziv jos dugo godina.DANDY je napisao/la:Ne provociram sviju mi,nego onako nadosla mi inspiracija...
@nidi ,sta mai kakav si mi?..jesi gledo gracica i selimovica na alfi ..kazu nema nista od licence..
kako je lijepo biti glup!!

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
cuo sam da je moguce da nam odu sejtan i sesar jer se nesto mora i para zaraditi, al opet zamisli ovo-SiviSoko- je napisao/la:Ovo bi sve bilo ekstra a pogotovo Dzakmic i Berberovic, pa cak i Nadarevic... Ali sto se povrataka tice najrealniji je Kojasevic jer i on sam kaze da bi se volio vratiti... Zamisli onda vezni red STRAAASAANado-hz je napisao/la:Nista bitno pomena ove sezone nemam da napisem osim evo sto smo dobili licencu, i druga stvar je Said. Momak ima ugovor do zime sto znaci jos par mjeseci odnosno do kraja prvog dijela sampionata 2012/2013, nadam se da nasa "sposobna" uprava zna da procijeni stvar a to je ili mu odmah sada ponuditi da produzi ugovor barem jos na 1god ili ga sada prodati i uzeti neke pare jer ce nam na zimu otici dzaba kao po ko zna koji put neki igrac sto nam je utisao za klikere. Sad dobro nek skontaju sta da rade jer nam je dosta vise improvizacija, po meni bilo bi logicno da mu produze ugovor na jos 1 godinu, i onda ako vec hoce da ga prodaju neka ga prodaju na zimu a vec tada ce biti u formi, skocice mu cijena nakon Evropskih utakmica i to je pun pogodak uzeli bi dobru cifru.....upravo pamet u glavu.
Sto se tice pojacanja mozda je malo rano al mozda i nije po meni ove igrace bih trebalo dovesti, prvo jako su mladi a drugo mogli bi se dovesti:
1. Bekic (Zrinjski)
2.Halilovic (Zvijezda)
3. Lakicevic (Velez)
4.Pandza (Zvijezda; nase dijete i po meni bolji bi bio od Obuce trenutno)
5. Puric (Celik)
5. sta bi bilo kad bi se babi snilo moram da napisem kad bi vratili Dzakmica i Berberovica bila bi ludnica
Ako jos neko ima neke prijedloge za pojacanja neka napise al mislim da igrace 1,2,3,4 pa i 5je relano moguce dovesti.
Kojasevic---Sesar-----xxxxxxx-----Huseinovic
Kojasevic - Dzakmic - Husejinovic - Halilovic poceli smo opet da mastamo
Ma Suljica obavezno prodati jer nije nekakav igrac, a sa Sesarom produziti ugovor jos pa onda nek igra sljedece godine pomogne klubu u borbi za titulu/europu i jos mu se digne cijena i onda ga prodati i dovesti adekvatnu zamjenu[/quote]
Jesi li ti ozbiljan s ovom recenicom
i ja se slazem da se Suljica treba sto prije prodati..gledao sam DOSTA
utakmica ove sezone(UZIVO) i mislim da je vrijeme da ide iz Sarajeva..
FK SARAJEVO.
Ma Suljica obavezno prodati jer nije nekakav igrac, a sa Sesarom produziti ugovor jos pa onda nek igra sljedece godine pomogne klubu u borbi za titulu/europu i jos mu se digne cijena i onda ga prodati i dovesti adekvatnu zamjenu[/quote]Denizmare je napisao/la:cuo sam da je moguce da nam odu sejtan i sesar jer se nesto mora i para zaraditi, al opet zamisli ovo-SiviSoko- je napisao/la:Ovo bi sve bilo ekstra a pogotovo Dzakmic i Berberovic, pa cak i Nadarevic... Ali sto se povrataka tice najrealniji je Kojasevic jer i on sam kaze da bi se volio vratiti... Zamisli onda vezni red STRAAASAANado-hz je napisao/la:Nista bitno pomena ove sezone nemam da napisem osim evo sto smo dobili licencu, i druga stvar je Said. Momak ima ugovor do zime sto znaci jos par mjeseci odnosno do kraja prvog dijela sampionata 2012/2013, nadam se da nasa "sposobna" uprava zna da procijeni stvar a to je ili mu odmah sada ponuditi da produzi ugovor barem jos na 1god ili ga sada prodati i uzeti neke pare jer ce nam na zimu otici dzaba kao po ko zna koji put neki igrac sto nam je utisao za klikere. Sad dobro nek skontaju sta da rade jer nam je dosta vise improvizacija, po meni bilo bi logicno da mu produze ugovor na jos 1 godinu, i onda ako vec hoce da ga prodaju neka ga prodaju na zimu a vec tada ce biti u formi, skocice mu cijena nakon Evropskih utakmica i to je pun pogodak uzeli bi dobru cifru.....upravo pamet u glavu.
Sto se tice pojacanja mozda je malo rano al mozda i nije po meni ove igrace bih trebalo dovesti, prvo jako su mladi a drugo mogli bi se dovesti:
1. Bekic (Zrinjski)
2.Halilovic (Zvijezda)
3. Lakicevic (Velez)
5. Puric (Celik)
5. sta bi bilo kad bi se babi snilo moram da napisem kad bi vratili Dzakmica i Berberovica bila bi ludnica
Ako jos neko ima neke prijedloge za pojacanja neka napise al mislim da igrace 1,2,3,4 pa i 5je relano moguce dovesti.
Godinama ne uzimamo pare za igrace,godinama igramo sa povratnicima,godinama se uzimaju i dobro placaju istroseni igraci s kojima se ne osvaja nista. Sudeci po raspolozenju struke i uprave kluba,a sad vidim i dijela navijaca takva praksa ce se nastaviti i ove godine,prodaj 20 kupi (dovedi) 20 novih. Opet cemo biti gdje smo i ove godine s takvim sistemom da se ne varamo.
Kad vidim sve to i ne nadam se nicemu dobrom. Ponudite Suljica na prodaju,mislim da ce biti veliki broj zainteresovanih. Spominje se Pandja? Covjek je trenirao s nama na polusezoni, ,,strucnjaci,, mu ne ponudise ugovor ali zato dovedose Matka. Niko ne treba objasnjavati kako stoje stvari,imamo oci,a i sjecanje koje kaze trofeja nema godinama ovim sistemom rada...
Kad vidim sve to i ne nadam se nicemu dobrom. Ponudite Suljica na prodaju,mislim da ce biti veliki broj zainteresovanih. Spominje se Pandja? Covjek je trenirao s nama na polusezoni, ,,strucnjaci,, mu ne ponudise ugovor ali zato dovedose Matka. Niko ne treba objasnjavati kako stoje stvari,imamo oci,a i sjecanje koje kaze trofeja nema godinama ovim sistemom rada...
hajmo mijenjat mi vama pandz vi nama haskica 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ma njih dvojicu treba zajedno poslati u drugu ligu na kaljenje, recimo u Sloboduastra1922 je napisao/la:hajmo mijenjat mi vama pandz vi nama haskica
U novi boj ...
pandza je ubica nisam vjerovao da je ovako dobar igrac.za nas je dao 6 golova u 12 nastupa stim da je vecinu ili ulazio s klupe ili prije bio zamijenjen pa to dode otprilike 6 golova 6 cijelioh meceva i plus na pripremama je cini mi se dao 8 golova.ako ostane kod nas sledeca sezona bi mogla biti njegova
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
Ma Suljica obavezno prodati jer nije nekakav igrac, a sa Sesarom produziti ugovor jos pa onda nek igra sljedece godine pomogne klubu u borbi za titulu/europu i jos mu se digne cijena i onda ga prodati i dovesti adekvatnu zamjenu[/quote]Denizmare je napisao/la:cuo sam da je moguce da nam odu sejtan i sesar jer se nesto mora i para zaraditi, al opet zamisli ovo-SiviSoko- je napisao/la:Ovo bi sve bilo ekstra a pogotovo Dzakmic i Berberovic, pa cak i Nadarevic... Ali sto se povrataka tice najrealniji je Kojasevic jer i on sam kaze da bi se volio vratiti... Zamisli onda vezni red STRAAASAANado-hz je napisao/la:Nista bitno pomena ove sezone nemam da napisem osim evo sto smo dobili licencu, i druga stvar je Said. Momak ima ugovor do zime sto znaci jos par mjeseci odnosno do kraja prvog dijela sampionata 2012/2013, nadam se da nasa "sposobna" uprava zna da procijeni stvar a to je ili mu odmah sada ponuditi da produzi ugovor barem jos na 1god ili ga sada prodati i uzeti neke pare jer ce nam na zimu otici dzaba kao po ko zna koji put neki igrac sto nam je utisao za klikere. Sad dobro nek skontaju sta da rade jer nam je dosta vise improvizacija, po meni bilo bi logicno da mu produze ugovor na jos 1 godinu, i onda ako vec hoce da ga prodaju neka ga prodaju na zimu a vec tada ce biti u formi, skocice mu cijena nakon Evropskih utakmica i to je pun pogodak uzeli bi dobru cifru.....upravo pamet u glavu.
1. Bekic (Zrinjski)
2.Halilovic (Zvijezda)
3. Lakicevic (Velez)
5. Puric (Celik)
Jesam ozbiljan sam, kad god vidim da je primio loptu okrenem se prema Kibli i molim se da je sto prije doda...
edit : I mozemo uzeti dosta veliku cifru za njega, prije svega od Dinama
nisam glup nego nisam znao da ivica dijeli vitre prije Ramazanamma_hz je napisao/la:@nidi ,sta mai kakav si mi?..jesi gledo gracica i selimovica na alfi ..kazu nema nista od licence..
![]()
![]()
![]()
kako je lijepo biti glup!!
![]()
![]()
čuj Suljić nema mjesta u sarajevu ali ga mogu dobro prodati dinamu

Trenutno korisnika/ca: OsmanhodzicBuco i 21 gost.