Elem danas cijeli dan provjeravam imal kakvih vijesti oko kupovine igraca i nista
Mozda je ipak zatisje pred buru
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Sad bi te ja (uz pomoc Klaretadon_burza je napisao/la: Elem danas cijeli dan provjeravam imal kakvih vijesti oko kupovine igraca i nista![]()
tek poslije EP-a mozemo ocekivati najavljenu bombu u napadu, ma siguran sam da ce do toga doci. Po meni to i nije losa zamisao jer obicno se na velikim prevenstvima pojave neka nova imena koja skrenu paznju na sebe, a osim toga uticu i na cijene na trzistu.don_burza je napisao/la:jbt gledam ovu Barcu jos malo pa ko mi ce igrati![]()
Elem danas cijeli dan provjeravam imal kakvih vijesti oko kupovine igraca i nista![]()
Mozda je ipak zatisje pred buru
Naprotiv, trebalo bi da ce neka nova imena na EP sniziti cijenu ovim koji se danas precjenjuju. Monogo je fenomenalnih igraca za koje mi jos ne znamo, a koji tek dodju do izrazaja na tim velikim takmicenjima i kojima cijena posle nece biti nesto posebno velika.Omerbavarac je napisao/la:Samo vi cekajte EP, pa kad potencijalnim kandidatima skoci cijena za 50%, tad cete svi govoriti pa sto nismo ranije reagovali?
To je nekad bilo moj Bilćo. Sjeti se Ribery . ZA njege nisu čuli ni njegovi saigrači pa nakon prvenstva skoči cijena na 25 mil eura.Mi jednostavno gubimo vrijeme. Poslije prvenstva biće kasno uigravati ekipu.Dok aj Citija, šeika ,Rusa, katarskih plaćenika za prosječne igrače davaće se desetine miliona eura.Mi konja za takvu utrku nemamo ili bi bili pravi konji da se upustima u takvu avanturu trošenja.Bilall je napisao/la:Naprotiv, trebalo bi da ce neka nova imena na EP sniziti cijenu ovim koji se danas precjenjuju. Monogo je fenomenalnih igraca za koje mi jos ne znamo, a koji tek dodju do izrazaja na tim velikim takmicenjima i kojima cijena posle nece biti nesto posebno velika.Omerbavarac je napisao/la:Samo vi cekajte EP, pa kad potencijalnim kandidatima skoci cijena za 50%, tad cete svi govoriti pa sto nismo ranije reagovali?
Da ali 25 miliona evra nije mnogo za jednog takvog igraca. Da nadjemo na jednu takvu priliku opet trebali bi biti prezadovoljni. To ti je najbolja moguca investicija. Sjeti se da je on presao u Bayern 2007 godine za tih 25 miliona a vec si ga 2009 mogao prodati za nekih 70 miliona.FRANK RIBERY je napisao/la: To je nekad bilo moj Bilćo. Sjeti se Ribery . ZA njege nisu čuli ni njegovi saigrači pa nakon prvenstva skoči cijena na 25 mil eura.Mi jednostavno gubimo vrijeme. Poslije prvenstva biće kasno uigravati ekipu.Dok aj Citija, šeika ,Rusa, katarskih plaćenika za prosječne igrače davaće se desetine miliona eura.Mi konja za takvu utrku nemamo ili bi bili pravi konji da se upustima u takvu avanturu trošenja.
Da, ali ti više nećeš za Riberya dati 25 mil eura jer će uskočiti City, Malaga, PSG i dati 35-40 mil i šta tad?Bilall je napisao/la:Da ali 25 miliona evra nije mnogo za jednog takvog igraca. Da nadjemo na jednu takvu priliku opet trebali bi biti prezadovoljni. To ti je najbolja moguca investicija. Sjeti se da je on presao u Bayern 2007 godine za tih 25 miliona a vec si ga 2009 mogao prodati za nekih 70 miliona.FRANK RIBERY je napisao/la: To je nekad bilo moj Bilćo. Sjeti se Ribery . ZA njege nisu čuli ni njegovi saigrači pa nakon prvenstva skoči cijena na 25 mil eura.Mi jednostavno gubimo vrijeme. Poslije prvenstva biće kasno uigravati ekipu.Dok aj Citija, šeika ,Rusa, katarskih plaćenika za prosječne igrače davaće se desetine miliona eura.Mi konja za takvu utrku nemamo ili bi bili pravi konji da se upustima u takvu avanturu trošenja.
Tako to ide. I nemoj misliti da ce ti pored jednog takvog igraca od 25 miliona evra Falcao drzati cijenu od 60, ili Hulk 80to je sustina
Tada ce pasti cijena Falcau (navodim kao primjer) za kojeg ovi gore navedeni nece biti vise tolko zainteresirani.FRANK RIBERY je napisao/la: Da, ali ti više nećeš za Riberya dati 25 mil eura jer će uskočiti City, Malaga, PSG i dati 35-40 mil i šta tad?
Falcau će cijena pasti i pokupiće ga neko drugi.Da, sa zadnjom rečenicom se upotpunosti slažem.Nama trebaju Kagawe.Igrači za siću.Mi smo napravili previše promašenih transfera.Pogotovo iz Južne Amerike.Uvijek sam za teoriju da se iz kvantitete moze dobiti kvalitet.Valjda su u Bayernu dosad našli riječ skauting.Bilall je napisao/la:Tada ce pasti cijena Falcau (navodim kao primjer) za kojeg ovi gore navedeni nece biti vise tolko zainteresirani.FRANK RIBERY je napisao/la: Da, ali ti više nećeš za Riberya dati 25 mil eura jer će uskočiti City, Malaga, PSG i dati 35-40 mil i šta tad?
Trziste je i tada kada je Bilal dolazio bilo u dobroj mjeri poremeceno. Svi oni koji ulazu privatna bogatstva u svoje klubove, vise nekako vjeruju investirati u neka poznatija imena a manje u neke nove zvijezde, i zbog toga imamo ovako nenormalne cijene, a ja bih recimo bio prezadovoljan da Bayern dovede uglavnom neka manje zvucna imena ali koja obecavaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.