FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Kad se sjetim da je Deisler došao kao strašan igrač da zamijeni ove stare lisce i da bude nositelj budućeg Bayerna bio sam tako sretan jer se stvarno radilo o velikom igraču. Ma kakav Ballack i Ze koji su skupa s njim došli..... Meni je Deisler onda bio još bolji transfer jer je momak jednostavno imao ono nešto.
Ozljede su ga dovele u depresiju. Da sad ne tražim, mislim da sam jednom pročitao da je do svoje 24 godine imao 19 teških ozljeda. Nisam siguran ali je bilo negdje oko te brojke. Nakon takvog podatka se čovjek može zapitati kako da ostaneš psihički jak i ideš dalje kad ti godine propadaju a znaš da imaš tako veliki potencijal?
Stvarno mi je žao što se dogodilo s njegovom karijerom. U potpunosti razumijem da je tako mlad objavio kraj karijere i da je sada konačno sretan. Navodno radi kao neki trener sa djecom ( ako se ne varam ) i nadam se da je pronašao svoj mir koji mu je itekako potreban. Za nogometne partije mogu reći samo svaka čast i duboki naklon veliki znalče!
Ozljede su ga dovele u depresiju. Da sad ne tražim, mislim da sam jednom pročitao da je do svoje 24 godine imao 19 teških ozljeda. Nisam siguran ali je bilo negdje oko te brojke. Nakon takvog podatka se čovjek može zapitati kako da ostaneš psihički jak i ideš dalje kad ti godine propadaju a znaš da imaš tako veliki potencijal?
Stvarno mi je žao što se dogodilo s njegovom karijerom. U potpunosti razumijem da je tako mlad objavio kraj karijere i da je sada konačno sretan. Navodno radi kao neki trener sa djecom ( ako se ne varam ) i nadam se da je pronašao svoj mir koji mu je itekako potreban. Za nogometne partije mogu reći samo svaka čast i duboki naklon veliki znalče!
Schalkeovac zvani mirna nasmijana (mona lizadon_burza je napisao/la:a Linke ?![]()
Njega?effe_sa je napisao/la: A Gero zar si zaboravio Lothara?![]()
Mozda i jesam kao odbrambenog igraca nakon niza kreutzbandrissa, ali ga se sjecam kao ofanzivca (10ke) i golova koje je postigao Ivicinoj ceti na Mundijalu.
Nije stari prijatelj, to si i sam mogao skontati po nacinu pisanja.effe_sa je napisao/la: I jesi nam vidio ovog CroCHEFA, jel ti poznat? Da nije onaj naš stari prijatelj? Nisam ga još pitao.....
Pusticemo da se jos razmase, ali sumnjam da ce imati siroka krila.
Vom Jäger zum Gejagten
To da radi kao trener sa mladjim uzrastem nisam cuo, ali da je pronasao svoj mir, cisto sumnjam.Stefan Effenberg je napisao/la: Navodno radi kao neki trener sa djecom ( ako se ne varam ) i nadam se da je pronašao svoj mir koji mu je itekako potreban.
Navodno se povjerio pogresnim ljudima i veliki dio kapitala je otisao zabadava. Jedna od zadnjih njegovih zanimacija (radnje sa budistickim skulpturama/nepal laden) je takodjer bankrotiralo, tako da mu je neizvjesna finansijska buducnost uprkos silnim milionima koje je dobio od Bayerna.
Vom Jäger zum Gejagten
Znam samo da se kao mali sjećam sitnih detalja te 99 godine . Pa 4 godine sam tad imao nemogu se sjećati svega ali znam da sam bio tužan veoma na kraju ali ne kao sada , ove godine . Nije nam se dalo , ona ekipa je bila stvarno jedna od najboljih u historiju osim one koja je osvojila tri godine zaredom šampionat iako tu nisam imao prilike gledati .
Jedan Kuffur , jedan Dajsler jedan Mateus , i sjajna utakmica jedan mladi Titan na golu koji je malo na kraju i uprskao jedan Mehmet Šol koji je bio nešto neopisivio na terenu ali im se nije dalo te sezone . Ali jeste protiv Valensije u finalu u sjajnoj utakmici koje se baš sječam i jednog velikog , kralja Effenberga .
Finale protiv Intera mi nije teško palo , jer i nismo dobro odigrali nije bilo Franka u ekipi i potpuno su nas zatvorili i samo greškama Buytena smo izgubili i to je to pomirio sam se iako tuzno morao sam .
Ali protiv Plavih iz Londona će ostati zao cijeli zivot kao i 99 napominjao sam tu godinu tokom cijele utakmice nazalost obistinilo se na kraju . Prokleta sreča koju su imali skupilo se svo ono učenje Drogbe .
Volio bih Falca -a u napadu
Jedan Kuffur , jedan Dajsler jedan Mateus , i sjajna utakmica jedan mladi Titan na golu koji je malo na kraju i uprskao jedan Mehmet Šol koji je bio nešto neopisivio na terenu ali im se nije dalo te sezone . Ali jeste protiv Valensije u finalu u sjajnoj utakmici koje se baš sječam i jednog velikog , kralja Effenberga .
Finale protiv Intera mi nije teško palo , jer i nismo dobro odigrali nije bilo Franka u ekipi i potpuno su nas zatvorili i samo greškama Buytena smo izgubili i to je to pomirio sam se iako tuzno morao sam .
Ali protiv Plavih iz Londona će ostati zao cijeli zivot kao i 99 napominjao sam tu godinu tokom cijele utakmice nazalost obistinilo se na kraju . Prokleta sreča koju su imali skupilo se svo ono učenje Drogbe .
Volio bih Falca -a u napadu
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Ja mišljenje o Coentraou neću promijeniti. Za mene je on i dalje odličan igrač. I bio bih sretan kad bi igrao na lijevom beku jer znam da bi to bila Beethovenova simfonija na lijevoj strani u paru sa Riberyem.geronimo je napisao/la:Stefan Effenberg,
Druze, nemoj ti patiti za tim bombama. Bitnije je (znas i sam) ubosti dobrog igraca, bez obzira na njegovo ime, reputaciju i trzisnu vrijednost.
Dobar skauting, jos bolji trener (kojeg usput mi nemamo) i mnoge stvari izgledaju bolje nego kad se zgrne kamara miliona na, nazovimo ih, velika imena.
Sjeti se samo lanjskog transfer perioda i koliko si kidisao na Coentraoa. 30 milki? Samo.
Uz bezrezervnu podrsku (ovdje danke jupiju) pruzis sansu mladom talentu i on u pola sezone pokaze da vrijedi vise od tih provikanih starova (u ovom poredjenju, digica).
Da, znam da nije pružio najbolje partije u dresu Reala ali to ne mijenja moje mišljenje. Siguran sam da bi se kod nas puno bolje uklopio no o tome možemo nagađati.
Tako je, istina to što kažeš ( primjer Dortmund ) možeš ti ubosti nekog igrača za 10 milijuna ( evo ovdje je Šaćiri primjer takvog transfera ) ali ne možeš biti siguran da će isti uspjeti.
No ima druga strana medalje. Mi smo preveliki klub da bi dopustili da kojekakvi Breno Borgesi dođu za 12 milijuna i iskažu se kao promašaji. Isto kao i Sosa. Tako da je tu Dortmund u velikoj prednosti jer njemu ne gori pod petama zbog rezultata. Ako ostvare rezultat onda su najjači i automatski postaju bogatiji a ako ga ne ostvare, neuspjeh neće biti takav promašaj i neće biti takav pritisak kao recimo u Bayernu.
Tako da treba tu biti veoma oprezan kad se radi o transferima jer klub kao mi pogreške ne prašta i na kraju sezone se to odbije o glavu. Nećeš valjda da sad ja nabrojim ponovno igrače koje je ekipa navela a mnogi od njih su bili prvotimci što je još veća blamaža s obzirom na kvalitet istih.
Bolje da onda uvode te domaće mlade igrače kao što je Alaba, Can, Derflinger ili kupe Weisera i takve mlade talente pa da njima grade budućnost a ne nekakve igrače za 10-15 milijuna koji "niti smrdi niti miriše". Dapače, uvijek treba barem jednog mladog igrača uvesti u prvi tim, mislim da tu nema potrebe za diskusijom. Ali nemoj trošiti na sumnjive talente. To smo radili dosada i često se ta filozofija pokazala kao pogrešnom.
A ja sam naveo koju bombu želim: to je Lavezzi ili Džeko odnosno neki vezni tipa Sahin, Moutinho ili Martin odnosno malo veća bomba M'vila ili Banega jer je Modrić stvarno previše skup.
Dakle, za ove igrače sam siguran da će biti pojačanja. Dati novce za ove igrače stvarno nije tako riskantan potez. A to su te razlike u odnosu kad kupuješ neprovjerenog igrača. Taj Coentrao bi za nas predstavljao pojačanje prošle godine i ne bi mi bilo žao odriješiti veliki novac da bih ga doveo ako sam siguran da će nas odvesti na nivo više. Isto vrijedi za ove igrače koje sam nabrojao.
I jedna stvar koju je tek Jupp Heynckes prvi javno obznanio bez imalo razmišljanja: "FC Bayern braucht jedes Jahr mindestens 2 Stars zu kaufen" ili kako se već to piše. Na toj izjavi mu skidam kapu. Pokazao je put prema napretku a vrijeme će pokazati da li je naišao na zatvorene uši ili je to urodilo plodom.
A dobro znamo da su nas "bombe" dovele do 2 finala Lige Prvaka, ne kvantiteta.
A to je Gero, taj korak koji mi moramo raditi jer to konkurencija zahtijeva, bilo ona iz Bundeslige ili Lige Prvaka.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Ovu informaciju nisam pročitao tako da stvarno ne znam. Ono je bilo zadnje što sam čuo. Vidim da si informiran više od mene pa ostaje da ti vjerujem dok ne nađem nešto novo.geronimo je napisao/la:To da radi kao trener sa mladjim uzrastem nisam cuo, ali da je pronasao svoj mir, cisto sumnjam.
Navodno se povjerio pogresnim ljudima i veliki dio kapitala je otisao zabadava. Jedna od zadnjih njegovih zanimacija (radnje sa budistickim skulpturama/nepal laden) je takodjer bankrotiralo, tako da mu je neizvjesna finansijska buducnost uprkos silnim milionima koje je dobio od Bayerna.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
@ bavarac95, možda te nisam shvatio najbolje ali čini mi se da si pobrkao lončiće jer Deisler nije igrao 99'. On je tek 2002. došao u Bayern.
@Stefan Effenberg: Ne znam dal bi taj Coentrao kod nas toliko bljesnuo. Ja sam htio dok je bilo aktuelno, da on dođe kod nas, sad više naginjem prema tome da je bolje što nije došao. Ali opet tu sve zavisi od dosta stvari. Teško je to sada ocijenit, ali precjenjen je to igrač, izvikan, iako određenu kvalitetu svakako posjeduje.
Ovo gore ostalo se s tobom slažem da je kod nas veći pritisak oko igrača, znači mi ne smijemo kiksat s dovođenjem igrača, jer uvijek je Bayern u fokusu. A ionako jedva čekaju ljudi da se naslađuju Bayernu, jer nekako je Bayern kao klub fenomen u svijetu fudbala, pogotovo zato što smo mnogo puta od igrača koji nisu bili zvijezde, napravili zvijezde. A i imali smo uvijek tu pametnu poliku, klub dosta dobro konsolidovan i slično. A nije svakom lako shvatit filozofiju Bayerna. A najlakše je reči daj da istresemo novac za nekog igrača i to je to. Tako neki razmišljaju.
Ove igrače koje ti spominješ, tipa Lavezzi, tu sam svoje rekao, tu bi se uvijek isplatilo dobro iskeširat.
Meni je i Falcao jedan super, super napadač, moguće da se radi o baš najjačem napadaču trenutno uopšte, ali njegov dolazak je mislim nerealan, jer tu će se vrtit skroz lude sume. Isto tako imam osjećaj da na njega oko opšte nismo bacili.
Hulka su isto neki znali spomenut, a njega npr. ne bi dovodio, preskup je, a to je igrač koji je sjajan dribler, tehničar, ali on nije toliko efektivan uvijek, ne bi nam mislim toliku korist donijeo. To bi bio atraktivan transfer, koji bi bio atrakcija, ali ne toliko koristan, pogotovo kada uzmemo srazmjer između toga koliko taj igrač košta i kolika bi njegova efektivnost i prava korist na terenu bila.
Ovo gore ostalo se s tobom slažem da je kod nas veći pritisak oko igrača, znači mi ne smijemo kiksat s dovođenjem igrača, jer uvijek je Bayern u fokusu. A ionako jedva čekaju ljudi da se naslađuju Bayernu, jer nekako je Bayern kao klub fenomen u svijetu fudbala, pogotovo zato što smo mnogo puta od igrača koji nisu bili zvijezde, napravili zvijezde. A i imali smo uvijek tu pametnu poliku, klub dosta dobro konsolidovan i slično. A nije svakom lako shvatit filozofiju Bayerna. A najlakše je reči daj da istresemo novac za nekog igrača i to je to. Tako neki razmišljaju.
Ove igrače koje ti spominješ, tipa Lavezzi, tu sam svoje rekao, tu bi se uvijek isplatilo dobro iskeširat.
Meni je i Falcao jedan super, super napadač, moguće da se radi o baš najjačem napadaču trenutno uopšte, ali njegov dolazak je mislim nerealan, jer tu će se vrtit skroz lude sume. Isto tako imam osjećaj da na njega oko opšte nismo bacili.
Hulka su isto neki znali spomenut, a njega npr. ne bi dovodio, preskup je, a to je igrač koji je sjajan dribler, tehničar, ali on nije toliko efektivan uvijek, ne bi nam mislim toliku korist donijeo. To bi bio atraktivan transfer, koji bi bio atrakcija, ali ne toliko koristan, pogotovo kada uzmemo srazmjer između toga koliko taj igrač košta i kolika bi njegova efektivnost i prava korist na terenu bila.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
@ effe_sa, za Coentraoa ima svako svoje mišljenje i to poštujem. Sada možemo samo nagađati kako bi on igrao kod nas tako da to ne znamo. No ja ostajem kod svojeg mišljenja da je on i dalje odličan igrač.
Ma shvaćam ja politiku Bayerna i slažem se sa istom da ne treba trošiti 70, 80, 90 milijuna svaki prijelazni rok. Za tim nema potrebe.
No u ovom trenutku mogu reći da imamo prije svega novac za jedan transfer u vrijednosti od 30 milijuna i mislim da to nije problem.
Recimo, možemo dati jednu usporedbu između Džeke i Girouda. Džeko bi koštao od 25 do max. 35 milijuna a svakako bi bio kvalitetno pojačanje, nadogradnja. A po meni je Giroud dobar igrač koji ima tehniku i znanje ali ima neke druge nedostatke i u odnosu na Džeku, za klasu slabiji igrač. A platili bi ga 15 milijuna i nikakva nadogradnja to ne bi bila.
Onda bi ja osobno bolje dao još 15 milijuna više i riješio napad za slijedećih 5 godina.
To je samo jedan primjer kvantitete i kvalitete jer nas Giroud ne može odvesti na nivo više kao što bi to učinio Džeko. Ili jedan Lavezzi.
A s druge strane Bayernova politika mi se strašno sviđa u pogledu forsiranja domaćih igrača. To apsolutno podržavam jer vidimo kako se igrači mogu razviti i kakve kvalitete posjeduju. Naravno da ne možeš niti imati 11 bomba igrača i ekipu koja ne bi imala dušu i srce. A o takvim troškovima da niti ne pričam.
Kombinacija takvih razmišljanja je idealna i mislim da je Bayern na pravom putu.
Naveo si Falcaoa i Hulka. Slažem se sa tvojim mišljenjem. Jednostavno su preskupi za nas. Ja iskreno o njima niti ne razmišljam jer su nerealno skupi. 60 milijuna je previše za jednog igrača. Puno previše. Izgleda da takvu cifru traže i za Modrića što je jednostavno nerealno.
Ma shvaćam ja politiku Bayerna i slažem se sa istom da ne treba trošiti 70, 80, 90 milijuna svaki prijelazni rok. Za tim nema potrebe.
No u ovom trenutku mogu reći da imamo prije svega novac za jedan transfer u vrijednosti od 30 milijuna i mislim da to nije problem.
Recimo, možemo dati jednu usporedbu između Džeke i Girouda. Džeko bi koštao od 25 do max. 35 milijuna a svakako bi bio kvalitetno pojačanje, nadogradnja. A po meni je Giroud dobar igrač koji ima tehniku i znanje ali ima neke druge nedostatke i u odnosu na Džeku, za klasu slabiji igrač. A platili bi ga 15 milijuna i nikakva nadogradnja to ne bi bila.
Onda bi ja osobno bolje dao još 15 milijuna više i riješio napad za slijedećih 5 godina.
To je samo jedan primjer kvantitete i kvalitete jer nas Giroud ne može odvesti na nivo više kao što bi to učinio Džeko. Ili jedan Lavezzi.
A s druge strane Bayernova politika mi se strašno sviđa u pogledu forsiranja domaćih igrača. To apsolutno podržavam jer vidimo kako se igrači mogu razviti i kakve kvalitete posjeduju. Naravno da ne možeš niti imati 11 bomba igrača i ekipu koja ne bi imala dušu i srce. A o takvim troškovima da niti ne pričam.
Kombinacija takvih razmišljanja je idealna i mislim da je Bayern na pravom putu.
Naveo si Falcaoa i Hulka. Slažem se sa tvojim mišljenjem. Jednostavno su preskupi za nas. Ja iskreno o njima niti ne razmišljam jer su nerealno skupi. 60 milijuna je previše za jednog igrača. Puno previše. Izgleda da takvu cifru traže i za Modrića što je jednostavno nerealno.
Ne znam zašto niko ne spominje Hazarda koji je fantastičan igrač uz to i mlad 21g za razliku od Lavezzija 27g a cijena je nekih 30-35 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hazard bi mogao biti zanimljiv, svakako da bi vrijedilo u njega uložit, ali nekako ga previše vežu za Englesku, tako da je bliže tome da tamo ode, ali nikad se ne zna.Saurman je napisao/la:Ne znam zašto niko ne spominje Hazarda koji je fantastičan igrač uz to i mlad 21g za razliku od Lavezzija 27g a cijena je nekih 30-35 mil.
Ja sam većinom podržavao politiku naše uprave, ali bojim se da sad malo nisu neodlučni, jer prvo se govori da će ko ludi investirat, pa se poslije priča kako neće ulagat lude cifre. To mi sad malo djeluje konfuzno, isto kao da nisu baš složni koga još dovodit, šta još radit....Ali vidjet ćemo...
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Hazarda vi lutke moje zaboravit ne dostizan je on za vas . Dakle nemate apsolutno nikakve sanse da dovedete njeg .
BvB Echte Liebe !!!
Lutko moja, mi ako zapnemo za njega mi ćemo ga i dovest. Samo je stvar u tome dal naša uprava želi toliko para iskeširat za njega, koliko mu se cijena procjenjuje.Damir_BvB je napisao/la:Hazarda vi lutke moje zaboravit ne dostizan je on za vas . Dakle nemate apsolutno nikakve sanse da dovedete njeg .
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Zar je bas?Damir_BvB je napisao/la:ne_____________________dostizan
To je sigurno.Stefan Effenberg je napisao/la:No u ovom trenutku mogu reći da imamo prije svega novac za jedan transfer u vrijednosti od 30 milijuna i mislim da to nije problem.
A za taj novac sigurno da mozemo dovesti kvalitet, ekstra kvalitet. Sad je naravno pitanje da li ce procjena biti dobra, jer moze se pogrijesiti i sa vise nego duplo skupljim (Kaka).
Imamo mi svi neke svoje zelje, a moja je i nesto realnija. Ime mu je Fernando José Torres.
Bio bi rizik, ali bi se mogao visestruko isplatiti. Prije svega mislim da ne bi bio previse skup, a ni Abramovic ne bi previse zalio za njim.
Ako bi proradio (a uz nasa krila vjerujem da bi) dobili bismo jednog od najboljih, ako ne i najboljeg napadaca na svijetu.
Ako ne bi, nikom nista. Opet imamo jednog od najboljih na svijetu - Mario Gómez García.
Imati takva dva napadaca bi stvarno bilo preSEXUALNO.
Jos jedna prednost bi bila to sto nam igra ne bila ista u zavisnosti koji od ove dvojice igra.
Kada Gomeza ne ide, ulazak Torresa mijenja igru Bayerna. On nije samo igrac sesnaesterca, zna i povuci loptu, predriblati...
Ulaskom Dzeke/a sve ostaje isto.
Ne bih ni ja, jer smo ga vec doveli. A nema smisla igraca dovoditi dva puta, kaj ne?effe_sa je napisao/la:Hulka su isto neki znali spomenut, a njega npr. ne bi dovodio
@Bilall
Joj sto volim kad traze nase igrace.
Znas da ih cijene, a isto tako znas da ih ne mogu dovest'.
Il' bijase geroliza?geronimo je napisao/la:mona liza
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
effe_sa je napisao/la:Lutko moja, mi ako zapnemo za njega mi ćemo ga i dovest. Samo je stvar u tome dal naša uprava želi toliko para iskeširat za njega, koliko mu se cijena procjenjuje.Damir_BvB je napisao/la:Hazarda vi lutke moje zaboravit ne dostizan je on za vas . Dakle nemate apsolutno nikakve sanse da dovedete njeg .A koliko znam za sad nije aktuelan kod uprave, samo što ne bi imao ja ništa protiv da postane aktuelan.
Samo jedno shvati te igrace koji su trenutno hit igraci i buduce zvijezde Bayern NE MOZE DOVEST . Lahko je bilo dovest Shaqiria kojeg je mogao dovest i manji klub . Al hajde da vidim hocel doc Eden Doktor Hazard . Sanse nema . Na kraju krajeva hoces opkladu ? Evo nudim ti ... Hajde ako si toliko siguran da mozete .Shvati covjece to je samo mastanje . Isto kao sto mi mastamo o Dzeki kakav crni Dzeko nama ce Schieber a vama Pizzaro eto koliko smo mi mocni i sta je nasa realnost sta je ti je bolan
A ponavljam jos jednom HAZARDA ZABORAVITE NISTA OD TOG NEMA, BAYERN takvog igraca ne moze dovest !
BvB Echte Liebe !!!
- majestic24
- Kontakt:
effe_sa je napisao/la:Lutko moja, mi ako zapnemo za njega mi ćemo ga i dovest. Samo je stvar u tome dal naša uprava želi toliko para iskeširat za njega, koliko mu se cijena procjenjuje.Damir_BvB je napisao/la:Hazarda vi lutke moje zaboravit ne dostizan je on za vas . Dakle nemate apsolutno nikakve sanse da dovedete njeg .A koliko znam za sad nije aktuelan kod uprave, samo što ne bi imao ja ništa protiv da postane aktuelan.
Mozete qrac...da prostis
Koga je to Bayern doveo kao top igraca tipa hazarda zadnjih 10 godina a da nije Njemac i da nije stariji od 27 godina???
Ako se nevaram samo bi Riberyja mogli tu ubaciti jer je on imao 26 godina kad je dosao u Bayern (barem mislim).
Bundesliga nije zanimljiva igracima,to treba da znas
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
+1 Nazalost tacno tako . Teska srca moram priznat da je to cinjenica, i da je novac presudan faktor . Majestic ima i Robben ne zaboravi njeg .majestic24 je napisao/la:effe_sa je napisao/la:Lutko moja, mi ako zapnemo za njega mi ćemo ga i dovest. Samo je stvar u tome dal naša uprava želi toliko para iskeširat za njega, koliko mu se cijena procjenjuje.Damir_BvB je napisao/la:Hazarda vi lutke moje zaboravit ne dostizan je on za vas . Dakle nemate apsolutno nikakve sanse da dovedete njeg .A koliko znam za sad nije aktuelan kod uprave, samo što ne bi imao ja ništa protiv da postane aktuelan.
Mozete qrac...da prostis
Koga je to Bayern doveo kao top igraca tipa hazarda zadnjih 10 godina a da nije Njemac i da nije stariji od 27 godina???
Ako se nevaram samo bi Riberyja mogli tu ubaciti jer je on imao 26 godina kad je dosao u Bayern (barem mislim).
Bundesliga nije zanimljiva igracima,to treba da znas
BvB Echte Liebe !!!
**** Hazarda . Sta treba da mi u toku utakmice razmislja 10 minuta hocel potrcati ili leci ili dodati lijevo i desno 
Sent from my LT15i using Tapatalk 2
Sent from my LT15i using Tapatalk 2
Thomas Müller - Fußballgott
Javi Martinez ako ovog momka upecate blago vama rjesili ste mnogo problema . Igracina koji ima potencijal za weltklasse !
BvB Echte Liebe !!!
26 je MAJ 2012 danas se obiljezava sedmica od kada je bayern izgubio finale na svome stadionu.velika tuga i zalsost je zadesila istinske navijace bayerna i dan danas ne mogu da vjeruju sta se desilo .danas ce se odrzati tehvid na alianz areni svi su dobrodosli . 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.