Postao/la el-fighter » 26 maj 2012, 11:51
@bparena
Mi smo svoj posao odradili za Slobodu. U Tuzlu smo otisli sa drugom ekipom i lagano smo izgubili. Kao sto kaze jedan profesor:"Nema vise humanitarne"!. Mi smo ipak dali svoju donaciju Tuzlacima, a sta ste vi uradili. Prodali ste utakmice na Bilinom Polju Slobodinim izravnim konkurentima za ispadanje. I sada ti sebi dajes za pravo da blatis Velez i sve nas. Ako cemo vec tako, ajde posalji mi na PP broj telefona pa da se negdje nadjemo i da ti ko covjeku izbijem taj poremeceni mozak iz glave. Sta je to Sloboda majke ti? Jel to neka "uzvisenost" pa da samo stoji, a da svi klubovi sa strane se naprezu i crkaju kako bi Sloboda ostala u ligi. Jel trebao Zeljo koji je titulu davno osvojio da posalje u Trebinje najjaci sastav pa da im neki od igraca ostane bez noge jer i Leotaru je gorilo pod nogama? Jesul trebali igraci Veleza da crkaju iako su obezbjedili opstanak? Jel trebalo sve to da se desi samo zato sto je Slobodi mrsko da igra. Sto Sloboda ide na izlet u Sarajevo, ima sve preduslove da odigra kvalitetnu utakmicu dostojnu "utakmici zivota" za taj klub. Ali ne, oni sa onim sminkerima odu u Lukavicu i ne predju centar. I onda se jos tim istim igracima organizuje docek kao da su osvojili titulu. U redu treba biti uz igrace u teskim trenutcima, ali govoriti da su svi drugi krivi za vase ispadanje, osim vas, je apsurdno.
I onda kazu kako iza Slobode stoji cijela Tuzla, pa zele nama da nas nestane, da pomremo. Pa ako cijela Tuzla stoji iza vas zasto ste se doveli u ovu situaciju. Zasto stalno pricate o gasenju nogometnog kluba Sloboda, a vec ste ugasili kosarkaski i rukometni. Je li to podrska cijele Tuzle ako se tek u predzadnjem kolu Tuzlaci sjete doci na stadion i to onda kada je ulaz besplatan.
Molim vas da vec jednom prestanemo raspravljati o Slobodi, jer je ovo tema VELEZA!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.