Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
**** kad je seljacki grad, najmanje Tuzlaka.harry_90 je napisao/la:Kako Bevbic moze biti predsjednik SD Sloboda kada ima policijski dosije ?ee na sta Tuzlu dovedose Imamovici,Bevbici itd.. ako se ugasi FK Sloboda,Tuzla je definitvno potonula i da se oformi novi klub taj bi se vratio za 7-8 godina medju elitu
ovdje se izgleda treba nekom dobro nahebat mame da shvati da nema zajebancije,ovi kako su krenuli sve ce pogasiti i zvati raju poslije na knjizevne susrete i da se svi igramo ganje oko fontana posto ih imamo vise nego BiH cijela
sve to u sportskom duhu
Tuzlaci stvarno - hocel biti neki tel. broj sto ste govorili nekoliko strana prije.... ?MakeTZ je napisao/la:**** kad je seljacki grad, najmanje Tuzlaka.harry_90 je napisao/la:Kako Bevbic moze biti predsjednik SD Sloboda kada ima policijski dosije ?ee na sta Tuzlu dovedose Imamovici,Bevbici itd.. ako se ugasi FK Sloboda,Tuzla je definitvno potonula i da se oformi novi klub taj bi se vratio za 7-8 godina medju elitu
ovdje se izgleda treba nekom dobro nahebat mame da shvati da nema zajebancije,ovi kako su krenuli sve ce pogasiti i zvati raju poslije na knjizevne susrete i da se svi igramo ganje oko fontana posto ih imamo vise nego BiH cijela
sve to u sportskom duhu
lakše je živjeti u ubjeđenju da ste pustili nego da smo vas nakantali usred Zenice 3:0 i uzeli vam toliko željenu krunu. Ja tebe u potpunosti razumijem, čovjek nekada treba naći neka objašnjenja kako bi mu bilo lakše, isto kao što Tuzlaci sada traže razloge zašto su ispali iz lige u svima ostalima osim u sebi. Ako je i neregularno ovo zadnje kolo, mislim da se treba početi prvo sa utakmicom Slavija Sloboda, očekivali su da će ih drugi izvući pa su vjerovatno neke premije dobili od uprave Slavije kako bi i ovi pored njih ostali u ligi. To je isto teorija zavjere, ali je vrlo moguće.bparena je napisao/la:Pustano ko sto i vi niste pustile Leotaru ....blavor je napisao/la:Ova je najjača, pušten Kup, 0:3, hahahahahaha, stomak me zabolio, a umalo se ugušio nisam, nemam fakat dalje šta reć, ti si sve u pravu, definitivno sam razoružanbparena je napisao/la:1. Zeljo je kriv jer je Borca sutno u 1LRS jer je pustio pobjedu Zepcu na Grbavici. (malo reci pusteno)
2. Zeljo je kriv jer nije htjeo da korektno zavrsi sezonu i pustili su pobjedu Leotaru. (malo reci pusteno)
3. Ako je Celik i za sta kriv onda je to pusten kup hinjama (Zelji) 0:3 i pusteno Zelji u Zenici kad su se grcevito borili za titulu. (ovo je ravno ovome sto hinje govore da mogu izgubiti nakon 40 utakmica)
4. Kad su se prestali boriti za titulu prestali su biti veliki klub kojeg sam i ja podrzavao.
5. Kako oni prema drugima tako - da Bog da im se vratilo kad najmanje zelili.... nek se cuvaju za taj momenat kad ce se skoro pa citava drzava radovat...![]()
![]()
![]()
![]()
Naravno da smo vam pustili ... necemo vise
1. 2 puta izbacilibparena je napisao/la:1. Zeljo je kriv jer je Borca sutno u 1LRS jer je pustio pobjedu Zepcu na Grbavici. (malo reci pusteno)
2. Zeljo je kriv jer nije htjeo da korektno zavrsi sezonu i pustili su pobjedu Leotaru. (malo reci pusteno)
3. Ako je Celik i za sta kriv onda je to pusten kup hinjama (Zelji) 0:3 i pusteno Zelji u Zenici kad su se grcevito borili za titulu. (ovo je ravno ovome sto hinje govore da mogu izgubiti nakon 40 utakmica)
4. Kad su se prestali boriti za titulu prestali su biti veliki klub kojeg sam i ja podrzavao.
5. Kako oni prema drugima tako - da Bog da im se vratilo kad najmanje zelili.... nek se cuvaju za taj momenat kad ce se skoro pa citava drzava radovat...
Ne vezano za sve ovo,reci Amaru Osimu da se obrije i ošiša,ako nije imao dosada para,sigurno poslije utakmice u Trebinju ima.tm84 je napisao/la:@veomacrnigavran
2003. smo se borili sa leotarom za titulu, kakvo crno izbacivanje veleza iz lige, kada su nam trebali bodovi za titulu...![]()
2005. zeljo odigrao jednu od najlosijih polusezona, osvojio svega 19 bodova, nije mogao ni gore ni dole, nedostajalo motiva i dolazi napaljeno zepce... i rezultat logican...
2012. ne vidim svrhu da igramo 100% protiv ekipe kojoj gori a nama nizasta ne trebaju ti bodovi...![]()
i da... nije prva, nego DRUGA dupla kruna... pozdrav iz sampionskog grada...
Nemoj tu vasu podvalu iz Trebinja da preusmjeravas na antagonizam gradova Zenice i Sarajeva, mi ovdje ne pisemo nista protiv grada Sarajeva vec protiv Zelje, ne zato sto mrzimo Zelju vec zato sto je pustio bodove Leotaru.MinjonKocka je napisao/la:
lakše je živjeti u ubjeđenju da ste pustili nego da smo vas nakantali usred Zenice 3:0 i uzeli vam toliko željenu krunu. Ja tebe u potpunosti razumijem, čovjek nekada treba naći neka objašnjenja kako bi mu bilo lakše, isto kao što Tuzlaci sada traže razloge zašto su ispali iz lige u svima ostalima osim u sebi. Ako je i neregularno ovo zadnje kolo, mislim da se treba početi prvo sa utakmicom Slavija Sloboda, očekivali su da će ih drugi izvući pa su vjerovatno neke premije dobili od uprave Slavije kako bi i ovi pored njih ostali u ligi. To je isto teorija zavjere, ali je vrlo moguće.
A kao što je neko već napisao, ne bi se navijači Želje trebali nikome pravdati, ionako su samo izgubili neiskrenog prijatelja a dobili iskrenog neprijatelja ( u svim tuzlacima, zeničanima... koji vjeruju da je Želji ove godine bio cilj izbaciti Slobodu iz lige). Ibraković, majstor napadačkog nogometa je izjavio da ono u nije bio penal za Slaviju, time pokušava skinuti odgovornost sa sebe, i za to su ga nagradile Fukare, iako je on uz igrače glavni krivac za poraz u Istočnom Sarajevu.
Mada ove optužbe ovih dana nisu bezopasne, mislim da će svi pametni, normalni ljudi koji razmišljaju svojom glavom s vremenom shvatiti da su ovo samo ublehe, ispadale su i ispadaće uvijek i svugdje ekipe sa tradicijom, mislim da će se neka nova Sloboda vratiti u Premijer ligu pošto je Tuzla ipak veliki grad i neće dozvoliti da se klub ugasi.
A vi zeničani, poznate anti-sarajlije, se ulizujte koliko hoćete, vi ste više nego Željo kumovali ispadanju Slobode, i ti ćeš, ako si imalo pametan, skontat o čemu ti pričam
Tuzla950 je napisao/la:Ne vezano za sve ovo,reci Amaru Osimu da se obrije i ošiša,ako nije imao dosada para,sigurno poslije utakmice u Trebinju ima.tm84 je napisao/la:@veomacrnigavran
2003. smo se borili sa leotarom za titulu, kakvo crno izbacivanje veleza iz lige, kada su nam trebali bodovi za titulu...![]()
2005. zeljo odigrao jednu od najlosijih polusezona, osvojio svega 19 bodova, nije mogao ni gore ni dole, nedostajalo motiva i dolazi napaljeno zepce... i rezultat logican...
2012. ne vidim svrhu da igramo 100% protiv ekipe kojoj gori a nama nizasta ne trebaju ti bodovi...![]()
Koji voza fiat puntaMinjonKocka je napisao/la:Tuzla950 je napisao/la:Ne vezano za sve ovo,reci Amaru Osimu da se obrije i ošiša,ako nije imao dosada para,sigurno poslije utakmice u Trebinju ima.tm84 je napisao/la:@veomacrnigavran
nema Leotar tih para da plati Želji išta, a kamoli bodove za opstanak. Pogotovo Amaru
Problem je sto je pusteno Leotaru, a da je nekom drugom nebi a rekli.Crni gavran je napisao/la:Nemoj tu vasu podvalu iz Trebinja da preusmjeravas na antagonizam gradova Zenice i Sarajeva, mi ovdje ne pisemo nista protiv grada Sarajeva vec protiv Zelje, ne zato sto mrzimo Zelju vec zato sto je pustio bodove Leotaru.MinjonKocka je napisao/la:
lakše je živjeti u ubjeđenju da ste pustili nego da smo vas nakantali usred Zenice 3:0 i uzeli vam toliko željenu krunu. Ja tebe u potpunosti razumijem, čovjek nekada treba naći neka objašnjenja kako bi mu bilo lakše, isto kao što Tuzlaci sada traže razloge zašto su ispali iz lige u svima ostalima osim u sebi. Ako je i neregularno ovo zadnje kolo, mislim da se treba početi prvo sa utakmicom Slavija Sloboda, očekivali su da će ih drugi izvući pa su vjerovatno neke premije dobili od uprave Slavije kako bi i ovi pored njih ostali u ligi. To je isto teorija zavjere, ali je vrlo moguće.
A kao što je neko već napisao, ne bi se navijači Želje trebali nikome pravdati, ionako su samo izgubili neiskrenog prijatelja a dobili iskrenog neprijatelja ( u svim tuzlacima, zeničanima... koji vjeruju da je Želji ove godine bio cilj izbaciti Slobodu iz lige). Ibraković, majstor napadačkog nogometa je izjavio da ono u nije bio penal za Slaviju, time pokušava skinuti odgovornost sa sebe, i za to su ga nagradile Fukare, iako je on uz igrače glavni krivac za poraz u Istočnom Sarajevu.
Mada ove optužbe ovih dana nisu bezopasne, mislim da će svi pametni, normalni ljudi koji razmišljaju svojom glavom s vremenom shvatiti da su ovo samo ublehe, ispadale su i ispadaće uvijek i svugdje ekipe sa tradicijom, mislim da će se neka nova Sloboda vratiti u Premijer ligu pošto je Tuzla ipak veliki grad i neće dozvoliti da se klub ugasi.
A vi zeničani, poznate anti-sarajlije, se ulizujte koliko hoćete, vi ste više nego Željo kumovali ispadanju Slobode, i ti ćeš, ako si imalo pametan, skontat o čemu ti pričam
HZ su za vas velika gospoda, to pokazuju i dokazuju i na ovom sajtu. Aferim.
Sto se kantanja, kantali smo i mi vas(ne jednom), sutnuli smo vas iz lige bivse SFRJ, sutnuli smo vam mi Amara, ebacemo vas opet kad li tad li.
@Buu, cuj BP Arena smara vas na temi FK Sloboda Tuzla, ne seri m.jke ti
Jeste li se i 2008. godine borili za titulu.tm84 je napisao/la:@veomacrnigavran
Istina je da ste pustili Zelji finale kupa mora da su vam puno platili pa ste pustili 3-0 hahaha koja si ti krampa.bparena je napisao/la:1. Zeljo je kriv jer je Borca sutno u 1LRS jer je pustio pobjedu Zepcu na Grbavici. (malo reci pusteno)
5. Kako oni prema drugima tako - da Bog da im se vratilo kad najmanje zelili.... nek se cuvaju za taj momenat kad ce se skoro pa citava drzava radovat...
Pa i vi ste vjerovatno Macabiu pustili, nema sta, mnogo ste jaki (ali samo u svom selu)damirfile je napisao/la:Istina je da ste pustili Zelji finale kupa mora da su vam puno platili pa ste pustili 3-0 hahaha koja si ti krampa.bparena je napisao/la:1. Zeljo je kriv jer je Borca sutno u 1LRS jer je pustio pobjedu Zepcu na Grbavici. (malo reci pusteno)
Pa vidiš/vidio si da imaMinjonKocka je napisao/la:
nema Leotar tih para da plati Želji išta, a kamoli bodove za opstanak. Pogotovo Amaru
Kakva recenica,koje repliciranje na moj post dubokoumno hahhahaha (veze s vezom nema).Crni gavran je napisao/la:Pa i vi ste vjerovatno Macabiu pustili, nema sta, mnogo ste jaki (ali samo u svom selu)damirfile je napisao/la:Istina je da ste pustili Zelji finale kupa mora da su vam puno platili pa ste pustili 3-0 hahaha koja si ti krampa.bparena je napisao/la:1. Zeljo je kriv jer je Borca sutno u 1LRS jer je pustio pobjedu Zepcu na Grbavici. (malo reci pusteno)
Tuzla950 je napisao/la:Pa vidiš/vidio si da imaMinjonKocka je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.