ma kakvi to ba cuj pa mi se ovdje manje vise svi poznajemo sta pa nismo djeca... u ostalom ne znam kako moze eto covjek reci cuj bojkotujem repku...pa ssmo kazem ne mogu biti srtan na jednoj utakmivi kad sam razovaran slobodinim ispadanjem .. u ostalom ljudi ne trebaju da razumiju bas covjeka tako koji je pod nekim negativnim utiscima citav ebeni dantepsija je napisao/la:Samo da ostanemo skulirani na tribinama.Da ne bude ono...ja sam iz Tuzle,odakle si ti jarane?-Onaj,ja sam iz Mostara.Bum-tras-škljoc-grrrr![]()
![]()
Zayebancija.
Treba da nam reprezentacija bude iznad svega,makar nama koji volimo BiH.
Sretno zmajevi!
BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Lose je ovo sto se prvo igra 26-og u Irskoj pa onda putovati u daleki Cikago. Smorit ce nam se igrac.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
džakailibu
- Kontakt:
mislim, ok volis slobodu, malo nostalgija, malo ljubav ali brate preseravas se previse. nije mi jasno kako to da nisi bio rezervisan citavu godinu ili godina kada je bilo ociglodno da je sloboda postala taraba od kluba. zasto nisi bio rezervisan prema repki svih ovih godina dok je sloboda tavorila na dnu tabele i bila kanta za nabijanje. kao sada si ti iznerviran i melanholican a sloboda cijelu godinu igra ocajan i amaterski fiudbal. i na kraju nije sloboda sama sebi kriva. jok, eto zeljo je kriv ili velez a niste opucali suta na gol na tekmi koja je biti ili ne biti. mrzim ovaj mentalitet, tako tipican za ove predjele, svi su krivi samo mi ne.SaltCityAttack je napisao/la:ma kakvi to ba cuj pa mi se ovdje manje vise svi poznajemo sta pa nismo djeca... u ostalom ne znam kako moze eto covjek reci cuj bojkotujem repku...pa ssmo kazem ne mogu biti srtan na jednoj utakmivi kad sam razovaran slobodinim ispadanjem .. u ostalom ljudi ne trebaju da razumiju bas covjeka tako koji je pod nekim negativnim utiscima citav ebeni dantepsija je napisao/la:Samo da ostanemo skulirani na tribinama.Da ne bude ono...ja sam iz Tuzle,odakle si ti jarane?-Onaj,ja sam iz Mostara.Bum-tras-škljoc-grrrr![]()
![]()
Zayebancija.
Sretno zmajevi!..pa ja sam se juce pola familije odreko, jer djedovina mi iz hercegovina, pola ih vamo iz sarajeva navijaci zelje, ali to je samo bilo juce dok se emocije ne splasnu malo
..normalno da to nije tako ebiga, ali tuga nevjeruca razumite covjeka
![]()
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
zato i jesmo takvi sve se dijelimo kako kaže moja sestra @ bambina nezadovoljsto i ajmo sve bojkotovati svi krivi, tugara braćo,samo treba shvatit poantu priče.A ovo s datumima o utakmici malo čudno al neka malo željan naš narod, samo da bude lijepo i kvalitetno organizirano puno sreće ,veselite se jedinstvena prilika.Rezulat vidjet ćemo ,samo da nema ozljeda igrača , a umor bit će dalek je to put.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma kakvo crno dijeljenje ovdje imas samo tri grada iz kojih se ljudi dijele a to je Kozarac, Prijedor i Gacko..moze se tu obrojat Kladusa ali kod njih je hiljadu razloga ..
Nego ili se ja nisam dobro izrazio ili me niste dobro svatili ebiga..samo kazem ne mogu nikako otici na utkamicu i biti nesto posebno sretan i da se radujem, kad sam se razocarao u Slobodu.
Nego nije ni bitno vec ima li neko od vas da ce biti u srijedu na turniru?
Nego ili se ja nisam dobro izrazio ili me niste dobro svatili ebiga..samo kazem ne mogu nikako otici na utkamicu i biti nesto posebno sretan i da se radujem, kad sam se razocarao u Slobodu.
Nego nije ni bitno vec ima li neko od vas da ce biti u srijedu na turniru?
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
KOZARAC= grad,svi mogu stati u jednu malo veću zgradu..jest off topic ali morao sam 
Tesko ce nam biti sa Meksikom, sad ce se igraci umorit protvi Irske pa onda dugi put za CIkago. Da barem ne ostanemo porazeni. Pa ce onda navalit ovi silni strucnjaci da kritikuju.
Nego, šta će biti s tim rekordom? Hoćel' bit' oboren?
Čelik Zenica 1945
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma znam ali upravo sto se to dijele ovdje Prijedor i Kozarac..pa dovoljno je da ti kazem da imas Kozaracki skup i Prijedorskiaqarius je napisao/la:KOZARAC= grad,svi mogu stati u jednu malo veću zgradu..jest off topic ali morao sam
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
napit ce se oni brate ko stoka ovdje nista od te utkamiceElegant je napisao/la:Tesko ce nam biti sa Meksikom, sad ce se igraci umorit protvi Irske pa onda dugi put za CIkago. Da barem ne ostanemo porazeni. Pa ce onda navalit ovi silni strucnjaci da kritikuju.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- storm_raider
- Kontakt:
Dodji u Bosnu pa ces da vidis kako ce te proci ta melanholija i depresija. Imat ces pametnijih i vecih briga od toga, vjeruj mi. Reprezentacija nam igra, a ovdje se jos prica o Slobodi. Zao je i meni sto ispala i shvatam pripadnost klubu i ljubav, ali ziva je glava i zdrava, to je najbitnije. Niko nije umro.SaltCityAttack je napisao/la:ma kakvi to ba cuj pa mi se ovdje manje vise svi poznajemo sta pa nismo djeca... u ostalom ne znam kako moze eto covjek reci cuj bojkotujem repku...pa ssmo kazem ne mogu biti srtan na jednoj utakmivi kad sam razovaran slobodinim ispadanjem .. u ostalom ljudi ne trebaju da razumiju bas covjeka tako koji je pod nekim negativnim utiscima citav ebeni dantepsija je napisao/la:Samo da ostanemo skulirani na tribinama.Da ne bude ono...ja sam iz Tuzle,odakle si ti jarane?-Onaj,ja sam iz Mostara.Bum-tras-škljoc-grrrr![]()
![]()
Zayebancija.
Sretno zmajevi!..pa ja sam se juce pola familije odreko, jer djedovina mi iz hercegovina, pola ih vamo iz sarajeva navijaci zelje, ali to je samo bilo juce dok se emocije ne splasnu malo
..normalno da to nije tako ebiga, ali tuga nevjeruca razumite covjeka
![]()
Sport je lijek za tijelo i duh.
Meksiko ce nas posteno razvaliti ! 
- majestic24
- Kontakt:
Nova bruka nam slijedi u cetvrtak
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Sad sam gledao sastav Meksika. Na papiru ne djeluju tako strašno, par igrača iz Evrope, ovi ostali su valjda lokalni. Samo da je zabiti gol.Elegant je napisao/la:Tesko ce nam biti sa Meksikom, sad ce se igraci umorit protvi Irske pa onda dugi put za CIkago. Da barem ne ostanemo porazeni. Pa ce onda navalit ovi silni strucnjaci da kritikuju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I što je najgore, ja ću opet ustati u 3h ujutru da ih gledam.
I onda se čudimo kad nam neko kaže da smo mazohisti. 
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Biće fora.Odspavati par sati,ustati u tri,otvoriti pivu za doručak 
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Ne bih mogo sebi halalit da ne ustanem,a danas sam rekao da necu..
imam stvarno cvrst karakter,izdrzao sam jedva sahat i opet valja navit veker...heh
imam stvarno cvrst karakter,izdrzao sam jedva sahat i opet valja navit veker...heh
Jedva cekam ovu utakmicu
Misljenja sam da ce biti bolje nego sto je bilo Irske.Ne treba previse paznju obracati na Hernandeza,jeste opasan i sve,vise treba paziti na Guardada,koji igra fantasticnu sezonu i Dos Santosa.Njihova snaga je na krilima i tu su preopasni.
Mislim da bi ovdje nam X bio kao pobjeda
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ma Hernandez je kloc, ali ima brzinu i kretanje i to bi nas moglo skupo kostat sa ovom odbranom.Adi_Zepce je napisao/la:Jedva cekam ovu utakmicuMisljenja sam da ce biti bolje nego sto je bilo Irske.Ne treba previse paznju obracati na Hernandeza,jeste opasan i sve,vise treba paziti na Guardada,koji igra fantasticnu sezonu i Dos Santosa.Njihova snaga je na krilima i tu su preopasni.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Vidim da ove sezone igra lose.Ne bi bilo lose da ode u tim koji ga je prvobitno otkrio kao talentaCartman je napisao/la:Ma Hernandez je kloc, ali ima brzinu i kretanje i to bi nas moglo skupo kostat sa ovom odbranom.Adi_Zepce je napisao/la:Jedva cekam ovu utakmicuMisljenja sam da ce biti bolje nego sto je bilo Irske.Ne treba previse paznju obracati na Hernandeza,jeste opasan i sve,vise treba paziti na Guardada,koji igra fantasticnu sezonu i Dos Santosa.Njihova snaga je na krilima i tu su preopasni.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.