Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

fico45
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la fico45 » 15 sep 2009, 22:06

pravo mi zao sto je posto ljen...sjecam se Dzeke koji je gino za svaku loptu na terenu

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 15 sep 2009, 22:19

Vfl je izgubio tecnost igre.. neznam koji im je k****, ali jedva igraju kako su to radili prosle sezone.
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 sep 2009, 22:26

pirotehnik je napisao/la:Vfl je izgubio tecnost igre.. neznam koji im je k****, ali jedva igraju kako su to radili prosle sezone.
K..... koji se zove Veh :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 15 sep 2009, 22:26

igra citava ekipa lose a dzeko ne dobija ni 50% lopti kao prije
smijesno je da grafite koji je tako trapav da cesto i najsmjesniju loptu izgubi bude onaj na koga se sve lopte salju...
ne znam jel ko primjetio sad kako je dzeko nervozno reagovao kad mu gentner nije dao loptu u kontri... ma nije njemu vise dobro u ovoj ekipi, nadam se da ce se vratiti na staro ili otici negdje drugo..
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 sep 2009, 22:28

Dobro izbori Dzeko ovu loptu za 3:0. Wolfsburg u zadnjih 5-10 minut ponovo jak.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bavarac
Kontakt:

Post Postao/la bavarac » 15 sep 2009, 22:29

džekoooo .llegenda ...ko kaze da se nebori??
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 sep 2009, 22:30

_dreamer_ je napisao/la:igra citava ekipa lose a dzeko ne dobija ni 50% lopti kao prije
smijesno je da grafite koji je tako trapav da cesto i najsmjesniju loptu izgubi bude onaj na koga se sve lopte salju...
ne znam jel ko primjetio sad kako je dzeko nervozno reagovao kad mu gentner nije dao loptu u kontri... ma nije njemu vise dobro u ovoj ekipi, nadam se da ce se vratiti na staro ili otici negdje drugo..
Jest i smjesno da taj trapavi zabi tri gola :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 15 sep 2009, 22:34

harishp je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:igra citava ekipa lose a dzeko ne dobija ni 50% lopti kao prije
Jest i smjesno da taj trapavi zabi tri gola :roll:
drug, da zabije 10, on je trapav lik... ne kazem da ne zna zabit go, to je nesto drugo... ali zna fulati i nemoguce...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 sep 2009, 22:36

Golovi se racunaju zar ne :roll:
Ja bih volio da Dzeko promasi 200 sansi a da da makar gol po tekmi opet bi bio zadovoljan.
A ne da ,,spusta,,lopte
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 15 sep 2009, 22:38

ehh ako ovako veh nastavi igrat i ako dzeko i dalje bude mislio stajat na terenu sljedecu polusezonu se seli na klupu 100%
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

TokiVoki

Post Postao/la TokiVoki » 15 sep 2009, 22:41

Dzeko je ovdje najmanje kriv, niti jednu dobru loptu nije dobio.
Jednostavno cijeli Wolfsburg igra lose, bez puno sansi za gol, a CSK ih napada cijelo drugo poluvrijeme...

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 15 sep 2009, 22:42

neznam sta da kazem nece ga pa nece neda mu se da proradi mora zaboravit proslu sezonu jer ga ona nece prodat nastavil vako u ovoj bez golova nema ga nigdje a kamoli u jednom velikom klubu kosto je milan

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 15 sep 2009, 22:44

veceras je dzeko zabio pola gola samo radi one lopte za koju se izborio kod treceg gola,al sve u svemu treba se malo vise potrudit a ima istine i u tome sto ne dobija puno lopti.
al ima i toga da je postao lijen u nekoliko situacija kad je mogao napast odbrambenog igraca samo ga je njemo posmatrao i to sam mu poceo zamjerat
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 15 sep 2009, 22:46

šta ba serete za onaj treci gol je on najvise zasluzan,kako prosle sezone nije se primjecivao u prvom dijelu a u drugom jednostavno eksplodirao

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 15 sep 2009, 22:49

meni je dzeko isti kao i prosle sezone, sve sto radi naucio je od magata i nije lijen vec tipican napadac, on sam procijeni kad treba stvarati pritisak, ne moze trcati na svaku loptu

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 15 sep 2009, 22:53

nece njega niko cekat pola sezone da on proradi izgubice mjesto nije veh ciro pa da sanjim moze kako on hoce on je placen da zabija golove

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 15 sep 2009, 22:54

onaj grafitni isti inzaghi,ama baš isti

sladoled
Kontakt:

Post Postao/la sladoled » 15 sep 2009, 22:59

nije problem u Džeki nego je problem u Wolfsburgu odnosno u onom kretenu Vehu

pa Grafite je imao samo 4 tačna dodavanja

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 15 sep 2009, 23:01

sladoled je napisao/la:nije problem u Džeki nego je problem u Wolfsburgu odnosno u onom kretenu Vehu

pa Grafite je imao samo 4 tačna dodavanja
al grafite je 3 komada zabijo

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 15 sep 2009, 23:01

Ma realno gledajuci Dzeko nije u nekoj formi u zadnje vrijeme, ali isto tako, Dzeko veceras nije dobio 3 upotrebljive lopte... A sto se tiche vazdusnih duela, tu mu ni Sotomayor ne bi nista mogao :)
Proradit ce on aBd protiv Manchmalova, naravno ukoliko mu onaj rob pocne dodavati lopte.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], greenwood i 25 gostiju.