Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

L'Avvocato
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la L'Avvocato » 26 maj 2012, 14:45

Ma necemo ga kupiti sigurno ... jedino pola ugovora ili neki predugovor s igračem da potpišemo ... i to je sve.

Pescara traži previše za njega ... momak jeste talenat i sve ali tražiti 8-9 miliona za igrača iz Serije B je previše. Čak sam čitao kako traže 12 miliona, al to je vjerovatno patka ... neće im niko to ponuditi.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 26 maj 2012, 15:33

Vala dati Pogbu za Asamoaha je van svake pameti, stvarno cu se razocarati ako se ovo ostvari...
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Godot
Kontakt:

Post Postao/la Godot » 26 maj 2012, 16:58

Pa nije loša ideja dati Pogbu na posudbu ili polovinu ugovora za Asamoaha, ako je izvodivo. Nek se tamo kali, ako bude valjao, lako ga je vratiti. Kod nas nece igrati sigurno.

Asamoah je provjeren igrac. United ga hoce, ali on je vec obecan Juventusu, tako da ce on biti vjerovatno nase prvo pojacanje, sto je po meni odlican potez. Zamjena za Marchisia i Vidala, veca mogucnost rotacije u sredini.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
★ ★ ★

Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 26 maj 2012, 17:04

Pogba, Asamoah i Marrone da ostanu uz MVP je idealno, Padoina prodati (nznm zašto njega ne ubace u tu trampu sa Udineseom), da ne govorim i da Giacka imamo, sasvim dovoljno.
Mislim da Pogba može odbiti Juve ako mu bude rečeno da će biti u nekakvim trampama, posudba bi eto i nekako dolazila u obzir.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 26 maj 2012, 17:13

Pogba je mogao ostati u Man.Utd i otići na posudbu u A.Villu ili Sunderland...ne vidim zašto bi on prihvato našu ponudu ako će odmah biti proslijedjen dalje...o tome sam razmišljao odmah čim smo počeli da se dovodimo u vezu sa njim...

a Padoin bi se možda mogao ponuditi Parmi...ne vjerujem da bi njega Udine prihvatio...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 26 maj 2012, 19:46

Bilans naših u svojim reprezentacijama, Caceres igrao u remiju 1-1 sa Rusijom, Vučinić strijelac protiv Belgije (2-2), ne znam šta je sa povredom, Licht strijelac protiv Njemačke. 8-)
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 26 maj 2012, 19:55

kod Vučka je u pitanju neka lakša povreda...nije ozbiljno kao što je izgledalo na prvu...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 26 maj 2012, 20:05

Ma bezveze mi ga je proslijediti nekome jos pogotovo za Asamoaha, dobar je igrac ali radije bih riskirao sa Pogbom ako se to moze tako nazvati.
Alessandro Del Piero !

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 maj 2012, 22:48

Da daju Pogbu na klasičnu posudbu ok (a dali bi u Udineseu htjeli da plaćaju Pogbu 1.1 mil za godinu), znači da bi slijedeće sezone imao više prostora da igra kod njih i da se vrati nakon odradjene posudbe. Polovina ugovora Marronea, pa ako žele da im se ponovi Gio neka daju :roll: . Treba dovesti Asamoaha, ali Pazienza + pare, i eventualno klasična posudba Marronea ili Pogbe.

Čitam da se spominje i Zapata iz Villareala, igrao je Seriji A, mislim da se i prije povezivao sa nama, a ispadanjem Villareala mogao bi se dovesti za neku manju cifru, momak ima 25 godina i dobro bi došao jedan crnac u odbrani :mrgreen: , pored njega tu je i Astori piše se da mu ističe ugovor, ako je tako onda bi i on bio odličan. Tu je i Bocchetti, ali on bi trebao biti zadnja opcije, jer je skuplji od ostale dvojice, a po meni i lošiji igrač.

Što se tiče napada tu je cirkus, RVP bio u Torinu, Cavani avionom kružio oko Torina ali zbog magle se nije mogao prizemljiti i tako dalje, znači još jedno ljeto uz radar Juventusa koji hvata rane profile igrača.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

beki
Kontakt:

Post Postao/la beki » 27 maj 2012, 00:52

Mislim da bi za Asamoaha bilo dovoljno dati Pazienzu i 10-13 miliona.
Verattiju otkupiti barem pola ugovora kada bi bilo moguce.
Ako ne dovedemo Verattia onda probati Nianggolana. Grize po terenu, bori se. Slicno Vidalu.
Pogba sve nesto pred potpisom, a nigdje ga nema. Ima jos vremena, vidjeti cemo.
Marrone mora ostati.
Eliu probati dati na posudbu, ukljuciti ga u neki deal. Eventualno prodati za priblizne novce koje smo dali za njega.
Isto vazi za Krasica.
Estigarribiu otkupiti, pa probati ga ukljuciti u neki deal ili ga koristiti kao i do sada. Kup i neke lakse ligaske tekme.
Giacherinia otkupiti. Trebati ce nam.

Ovi veznjaci su nam dovoljni:
Pirlo, Marchisio, Vidal, Asamoah, Nianggolan, Marrone, Appelt, Bouy, Giacherini, Estigarribia, Pogba/Veratti

Sam Conte je rekao da ce mu trebati veci igracki kadar za narednu sezonu. Do sada je baratao sa 25 igraca, sada ce se vjerujem ici do cifre 30. Moramo vise korisiti nasu skolu u laksim utakmicama, sigurno ce isplivati dosta dobrih veznjaka koje Conte moze istesati.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 maj 2012, 10:49

A jeste se raspisali rodi ma''aka :mrgreen:

FORZA JUVE! ;)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 27 maj 2012, 12:18

"Giovinco rejects €20m Rubin bid" :o

Nadam se da ce ovo brzo rijesiti i da ce marotta dovesti Gia.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 27 maj 2012, 16:56

Kakav je ovo moguc dolazak Gattusa i Maxi Lopeza ....svaki dan sve vise i vise me iznenadjuje marotta :roll:

Amauri > Mandžukić

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 27 maj 2012, 16:57

Marchisio je napisao/la:Kakav je ovo moguc dolazak Gattusa i Maxi Lopeza ....svaki dan sve vise i vise me iznenadjuje marotta :roll:
I ti svašta vjeruješ. :lol:

Nemoj krivit Marottu, to su novinarske gluposti. ;)
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 maj 2012, 17:06

Ma kakav Gattuso i Maxi Lopez mi smo prošle sezone uzeli Pirla od Milana i to je to za sad, ako je neko mogao doći iz Milana onda je to Nesta i Seedorf (a kad nisu oni, onda neće ni ova dvojica).
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 27 maj 2012, 17:41

@hare ; @juventus 0244

Ja se nadam da ovo nije istina , mada ruku na srce i kada bi doveli Lopeza uglavnom je bolji od Borriella , a gattusa nikako ....RVP trazi od uprave da dovedu pojacanja dakle on bi mogao ostati , Higuain ce 90% ostati u Madridu...

Amauri > Mandžukić

Godot
Kontakt:

Post Postao/la Godot » 27 maj 2012, 18:03

[youtube][/youtube]

Imate ovaj serijal La Grande Storia della Juventus na YT, u dijelovima, pa eto...da podijelim s vama...

To je pocetak, pa redom trazite nastavke.... moram i ja pogledat... ;)

EDIT: Odgledao sam prvi dio, super je. Istina, na italijanskom, ali razumijem dosta toga, pa sa užitkom gledam...

GRANDE JUVE...
★ ★ ★

Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 27 maj 2012, 22:29

harebianconero je napisao/la:
Marchisio je napisao/la:Kakav je ovo moguc dolazak Gattusa i Maxi Lopeza ....svaki dan sve vise i vise me iznenadjuje marotta :roll:
I ti svašta vjeruješ. :lol:

Nemoj krivit Marottu, to su novinarske gluposti. ;)
:lol: :lol:

Stvarno kakve gluposti neki mogu napisati ne mozes da vjerujes. Nije Juve pao na tako niske grane pa da dovede ove igrace pa taman da smo druga liga. Meni je ovo presmijesno :lol:

FORZA JUVE!
The Old Lady is back on TOP...

Godot
Kontakt:

Post Postao/la Godot » 28 maj 2012, 14:27

Nevjerovatno je šta se nama dešava.

Conte bi mogao dobiti i tri godine suspenzije. Nevjerovatno. Veliki bi to udarac bio.

Prije par dana sam čitao da je dogovoreno sve sa Capellom, ako do toga dođe, a i Guardiola se spominje.

U svakom slučaju jbeno. Kreteni iz Repubblicce.it spominju da bi čak i Juve mogao biti izbačen iz Lige prvaka, mada to nema veze sa životom. :roll:
★ ★ ★

Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 28 maj 2012, 14:38

Godot je napisao/la:Nevjerovatno je šta se nama dešava.

Conte bi mogao dobiti i tri godine suspenzije. Nevjerovatno. Veliki bi to udarac bio.

Prije par dana sam čitao da je dogovoreno sve sa Capellom, ako do toga dođe, a i Guardiola se spominje.

U svakom slučaju jbeno. Kreteni iz Repubblicce.it spominju da bi čak i Juve mogao biti izbačen iz Lige prvaka, mada to nema veze sa životom. :roll:
Ozbiljno :?: nije jos nista dokazano samo ga optuzuju ,gdje si cito to za 3 godine suspenzije i na osnovu koje opcije Juve da izbace iz LP ako bi do toga doslo morali bi im uzeti i scuddeto :roll:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Andrej, Hardzavi i 12 gostiju.