Fantasy Liga Prvaka
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Fantasy Liga Prvaka
Ja dobio 17 bodova. Malo skroz. Imam jos 3 sutra.
Muller od pocetka igrao.
Muller od pocetka igrao.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
4 igraca odigrala 22 boda ...nemere bit bolje...
Zadnja izmjena: bavarac, dana/u 15 sep 2009, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
Ja 24 boa ima mi sutra igrati jos 3 igraca,nema hljeba od ovog kola 
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Ovaj transfer če se brojat tek od sljedečeg kola, zato jer ne bi bilo fer da se tek tako može mjenjat igrače, onda bi svi imali Dream team svako koloOTNYS_YNWA je napisao/la:I kada to uradis , racuna ti se kao da je poceo utakmicu . A je li ti bio na klupi ili :OTransfer urađen. Džeko OUT Grafite IN
Srečom pa imamo po 1. free transfer za svaki matchday
Muller poceo i dao 2 gola ihihih
hej ljudi kako sad mijenjati igrace, kako sam skontao mozes samo zamjeniti onoga sto je igro manje od 60 min, jel moguce to
37 bodova...sutra još 5 igrača..dobro je...malo me Robben shebo...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Omerbavarac
- Kontakt:
A mogu li se zamijeniti igraci koji su igrali veceras sa onim koji ce igrati sutra??? Ne transferi nego zamijeniti sa zamjenama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
34 boda. ma ko macija guuuuuuza
malo me kaka i alonso zafrkali, jer su imali znacajan pad u odnosu na prvo poluvrijeme. sutra jo 3, od jednog ocekujem najvise-messi,alves i zanetti. na kraju prvog sam imao 45 bodova, ali sam zadovoljan sa ovih 34.
malo me kaka i alonso zafrkali, jer su imali znacajan pad u odnosu na prvo poluvrijeme. sutra jo 3, od jednog ocekujem najvise-messi,alves i zanetti. na kraju prvog sam imao 45 bodova, ali sam zadovoljan sa ovih 34.
pu 22 poena malo al imam sutra jos 5 igraca pa se mozda navuce jos koji bod
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
ja zadnji sa 14 bod
al imam jos 6 igraca

32 boda, igralo 6 igraca... zaebo sam se sto nisam stavio ronalda kao kapitena 
dzenidm je napisao/la:ja zadnji sa 14 bodal imam jos 6 igraca
![]()
![]()
![]()
I ja isto 14 bodova,ali veceras su mi samo 3 igraca igrala,plus sam i Diega zaboravio zamjenit,tako da nista bolje nisam mogao ni ocekivati
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako neko nije znao da imate opciju Wildcard to vam je da mozete uraditi kolko god hocete transfera a da vam se bodovi ne uzimaju,ali tu opciju mozete iskoristiti samo jednom tokom sezone pa eto sacuvajte kad vam bude zatrebalo 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
20 bodova, još sutra 8 igrača... 
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
svaka cast za odbranu, mene je zezno aguero kloc, 2 poena, ostalo ko bombona 5 igraca 46 boba i prvo mjesto nakon prvog danaedoode je napisao/la:U mene za sad 42boda. Ribery me razočaro, samo 2 boda dobio a ja ga još stavio da bude kapiten :S Van Buyten 12 bodova Canavaro 9, Miske 5, Terry 6, a Pirlo, Džeko i Aguero po 2. Sutra mi još igraju Almunia, Gallas i Makoun
I razmišljam da izbacim Džeku a ubacim Grafitea, stvarno nije u formi Džeko ovoj sezoni
Cuva Bog Zelju svog!
- RK Gradacac
- Kontakt:
- nidjo_barca
- Kontakt:
slab sam samo 22 boda,ajd bice bolje hh 
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
fuck!!!!!!
zadnji ja...hehehe....aj valjda ce sutra ibro i fabiano proraditi!!!
zadnji ja...hehehe....aj valjda ce sutra ibro i fabiano proraditi!!!
sportsport.ba H2H
Nekontam nikako tu ligu...kada če bodovi biti ažurirani..kako se dobivaju bodovi....
Nekontam nikako tu ligu...kada če bodovi biti ažurirani..kako se dobivaju bodovi....
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
1 na 1. pobjednik dobija 3 boda.Raul_64 je napisao/la:sportsport.ba H2H
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.