RK Sloga Doboj
Re: RK Sloga Doboj
Čestitke na tituli iz BL, sve najbolje!!!
Usput čestitam kupljenim sudijama, hvala Muciću.
Čestitke gradu Doboju, napokon će dobiti kvalitetnu dvoranu. Posao je među građevinskom mafijom, relacija Ljubški-Doboj. Rađa i Mucić kao poslovni partneri će da preobrate Doboj. Građevinski kriminal cvjeta.
Hvala pripadnicima javne bezbjednosti Doboj. Stvarno je kulutno tući djecu iz BL.
Usput čestitam kupljenim sudijama, hvala Muciću.
Čestitke gradu Doboju, napokon će dobiti kvalitetnu dvoranu. Posao je među građevinskom mafijom, relacija Ljubški-Doboj. Rađa i Mucić kao poslovni partneri će da preobrate Doboj. Građevinski kriminal cvjeta.
Hvala pripadnicima javne bezbjednosti Doboj. Stvarno je kulutno tući djecu iz BL.
Čestitke ekipi Sloge na osvojenoj tituli
sreca pa je bio prijenos uzivo pa da ne bude da je neopravdano.mada moje cestitke slogi jer smo mi titulu trebali rijesiti davno prije doboja tako da smo sami krivi a oni su samo to iskoristili.aleksandar_veliki je napisao/la: I ja cu se pridruziti cestitkama, sasvim zasluzeno mada sad ocekujem iz Banja Luke hajku na Savez i sudije. Sretno u Evropi i nemojte da ovo bude instant uspjeh.
To je njima u krvi da se bune.Nego onaj znali li neko gdje i da li će Sloga igrati Ligu Šampiona, pošto vam ova dvorana definitivno nije uslovna?I pored toga što je vaša titula zaslužena moram reči da vam za konkurentnost u LP treba čitava postava kvalitetnih igrača.Naravno sve čestitke i od mene , ono sinoć su bile lijepe slike iz Doboja.aleksandar_veliki je napisao/la:I ja cu se pridruziti cestitkama, sasvim zasluzeno mada sad ocekujem iz Banja Luke hajku na Savez i sudije. Sretno u Evropi i nemojte da ovo bude instant uspjeh.Trigger je napisao/la:Čestitke svim igračima, stručnom štabu i upravi! - Bravo Dobojlije!
Iako su mnogi sumnjali, Sloga je pokazala kvaliteti i stabilnost ekipe kad je bilo najpotrebnije i iznenadila sve one koji rukomet posmatraju isključivo navijački ostrašćeni.
Sloga je sasvim zasluženo, igrom i odnosom igrača prema utakmicama, suparnicima, (osim jednog kiksa - protiv moje, nažalost uništene i nejake, Bosne!) osvojila titulu šampiona države Bosne i Hercegovine i nadam se da će uz određene igračke korekcije dostojno nastupiti i u evropskom takmičenju.
Borac je totalno razočarao i nemaju nikakvo opravdanje za ovosezonski neuspjeh (bez ijedne titule!), pogotovo što im je 'raspad' sarajevske (moje) Bosne pružio šansu koju će teško, ponovo, uskoro imati....

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
pa u prenosu uzivo se bas i vidjela kradja od strane sudija... extrafredi je napisao/la:sreca pa je bio prijenos uzivo pa da ne bude da je neopravdano.mada moje cestitke slogi jer smo mi titulu trebali rijesiti davno prije doboja tako da smo sami krivi a oni su samo to iskoristili.aleksandar_veliki je napisao/la: I ja cu se pridruziti cestitkama, sasvim zasluzeno mada sad ocekujem iz Banja Luke hajku na Savez i sudije. Sretno u Evropi i nemojte da ovo bude instant uspjeh.
goranBL je napisao/la:pa u prenosu uzivo se bas i vidjela kradja od strane sudija... extrafredi je napisao/la:sreca pa je bio prijenos uzivo pa da ne bude da je neopravdano.mada moje cestitke slogi jer smo mi titulu trebali rijesiti davno prije doboja tako da smo sami krivi a oni su samo to iskoristili.aleksandar_veliki je napisao/la: I ja cu se pridruziti cestitkama, sasvim zasluzeno mada sad ocekujem iz Banja Luke hajku na Savez i sudije. Sretno u Evropi i nemojte da ovo bude instant uspjeh.
Često sam pisao da su sudije najgori segment rukometa, ali Borčevci dragi - popustite malo, gledali smo utakmicu (e, sad kako šta 'vidi'...!?) i budite dostojanstveni a probleme potražite u "Veselina Masleše 15-17"....
Pustite ljude da zasluženo uživaju u časno osvojenoj tituli - imali ste svoju šansu, nikad bolju, al' ste je prokockali (prepotentnost igrača, struke, kluba..) u Ljubuškom i Goraždu a ne u Doboju.
Ovu utakmicu u Doboju ste apsolutno zasluženo izgubili, manite sudije i neku "vašu statistiku" (penali, isključenja... niđe veze) koji jesu imali grešaka (obostranih) ali ne bitnih za rezultat!
Zapitajte se, nprimjer, zašto veliki Marka nema petlje da zamjeni, na vrijeme, Ljubišića... ili odmori prenervoznog i 'preslobodnog' Trivundžu (ona njegova poigravanja sa asistencijama prema Sabljiću na ovako važnoj utakmici !!!!) kojem je samo bitno da se lično iskaže, zašto je inače odlični Đukić odigrao ispod svog standarda, ili Karačić....Ima tih pitanja koliko hoćete, ali mene to ne tangira previše - to treba da brine vas, navijače Borca.
Pobjedila je bolja ekipa, prvaci su zasluženo - mudro su odigrali ligu, doveli prava pojačanja u pravo vrijeme

Znaju ljudi znanje i sretno im bilo.
Bosno moja poharana....
cestitke na naslovu..sretno u lp i seha ligi
samo brate sto vam je dvorana losa,ista ko u mostaru
,nije valjda da cete u njoj igrati ligu prvaka 
samo brate sto vam je dvorana losa,ista ko u mostaru

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Ma zajebi statistiku uvjek, kako je predobra Sloga izgubila od Bosne???Trigger je napisao/la: Često sam pisao da su sudije najgori segment rukometa, ali Borčevci dragi - popustite malo, gledali smo utakmicu (e, sad kako šta 'vidi'...!?) i budite dostojanstveni a probleme potražite u "Veselina Masleše 15-17"....
Pustite ljude da zasluženo uživaju u časno osvojenoj tituli - imali ste svoju šansu, nikad bolju, al' ste je prokockali (prepotentnost igrača, struke, kluba..) u Ljubuškom i Goraždu a ne u Doboju.
Ovu utakmicu u Doboju ste apsolutno zasluženo izgubili, manite sudije i neku "vašu statistiku" (penali, isključenja... niđe veze) koji jesu imali grešaka (obostranih) ali ne bitnih za rezultat!
Zapitajte se, nprimjer, zašto veliki Marka nema petlje da zamjeni, na vrijeme, Ljubišića... ili odmori prenervoznog i 'preslobodnog' Trivundžu (ona njegova poigravanja sa asistencijama prema Sabljiću na ovako važnoj utakmici !!!!) kojem je samo bitno da se lično iskaže, zašto je inače odlični Đukić odigrao ispod svog standarda, ili Karačić....Ima tih pitanja koliko hoćete, ali mene to ne tangira previše - to treba da brine vas, navijače Borca.
Pobjedila je bolja ekipa, prvaci su zasluženo - mudro su odigrali ligu, doveli prava pojačanja u pravo vrijemei to je to.
Znaju ljudi znanje i sretno im bilo.
Igranje odbrane grčko-rimskim stilom na Sabljiću nije kažnjivo isključenjem. Neka tamo probijanja. Ma daj...
I ćorav bi vidio da je bilo sudijsko navlačenje. Sudije su od početka počeli da guraju Slogu, pa šta ćeš.
Što se tiče igrača, nema tu šta da se polemiše. Marković cjelu sezonu igra sa 8 igrača i to ga je sjebalo. Karačić je ku.rac od igrača, on igra samo za svoju guzicu.
Doveli pojačanja??? Koga su doveli, a ko je sam došao jer nije imao gdje???
Znaš i sam kako ide. Doće sve to na svoje mjesto. Sad imate građevinsku mafiju u gradu. Rastura se sve u 16.
Nek vam je sa srećom u kvalifikacijama za LŠ, da Bog da izvukli Partizan i popušili kvalitetno.
Горане, %.
& & " " $ је % је " & је ?, не ? се ", " са " """ ".
$ $, $ $ ? &, " "...
& & " " $ је % је " & је ?, не ? се ", " са " """ ".
$ $, $ $ ? &, " "...
& &-¥ & СФРЈ 1988., " " 2011., $ & 2010.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.
Kad već spominjete suđenje Knezvići su majstori da namjeste utakmicu.Kad smo mi iz Goražda govorili o njima upravo forumaši iz Banja Luke su nam govorili vi samo pišete o namještanju. 

Čestitke Slogi na osvojenoj tituli.
Zanimljivo!goranBL je napisao/la: .....
Ma zajebi statistiku uvjek, kako je predobra Sloga izgubila od Bosne???
Igranje odbrane grčko-rimskim stilom na Sabljiću nije kažnjivo isključenjem. Neka tamo probijanja. Ma daj...
I ćorav bi vidio da je bilo sudijsko navlačenje. Sudije su od početka počeli da guraju Slogu, pa šta ćeš.
Što se tiče igrača, nema tu šta da se polemiše. Marković cjelu sezonu igra sa 8 igrača i to ga je sjebalo. Karačić je ku.rac od igrača, on igra samo za svoju guzicu.
Doveli pojačanja??? Koga su doveli, a ko je sam došao jer nije imao gdje???
Znaš i sam kako ide. Doće sve to na svoje mjesto. Sad imate građevinsku mafiju u gradu. Rastura se sve u 16.
Nek vam je sa srećom u kvalifikacijama za LŠ, da Bog da izvukli Partizan i popušili kvalitetno.
Razumijem bijes i ljutnju zbog (zasluženog) gubitka titule

PS:
Da, doveli pojačanja (bez obzira na 'razloge') jer su Vražalić, Međić i Halilbegović reprezentativni nivo, prošli su Bosnin (Pipetov) "dril" i imaju iskustvo Evropske lige, a nisu na zalasku karijere kao 'slavna' pojačanja nekadašnjeg šampiona....
Uostalom, niste ih lako dobili ni u BL...tek u finišu i uz "malu pomoć...."

Bosno moja poharana....
Овог " ' " у ", а " је & & & & " " " рупе " се*$...
& ? - у "? Старац , " % ?, $ "
$ не ' " ? " са " :"- пут " ""
, & % је $ ?(" су $ ") " ? & " & 300 & " су $ ' " " за ?.
Не ' " " $ ? " ? " $ ". На ' " јој " ? " & $
Не ' " 8-2 у $. Не ' " ? $ & " &.
Не ' " заставе " на " " " $ ' $ &, & у & " $ ".
$ " се ? $ $ фер " & $.
& ¥, ?. " је $ ? " ? у ?, а све се ? & ".
$, ? &
& ? - у "? Старац , " % ?, $ "

$ не ' " ? " са " :"- пут " ""

Не ' " " $ ? " ? " $ ". На ' " јој " ? " & $

$ " се ? $ $ фер " & $.
$, ? &

& &-" " 2000.
& &-" " 2000.
Živopisan si lik i kulturan, pravo!old je napisao/la:Овог " ' " у ", а " је & & & & " " " рупе " се*$...
& ? - у "? Старац , " % ?, $ "![]()
$ не ' " ? " са " :"- пут " "", & % је $ ?(" су $ ") " ? & " & 300 & " су $ ' " " за ?.
Не ' " " $ ? " ? " $ ". На ' " јој " ? " & $![]()
$ " се ? $ $ фер " & $.
$, ? &
Šta ti sve nadrobi... a eto svi su protiv Banja Luke i Borca (a o Borcu znam podosta i podugo i poznajem ga itekako....), a Doboj je valjda u Slavoniji....!?
Ne bjesni, škodi to (sve je to u 5 dkg) i sve je to u Bosni i Hercegovini.
Ko je kriv Borcu što ne može nikako da osvoji titulu prvaka Bosne i Hercegovine...a eto Sloga može!?

Bosno moja poharana....
apsolutno zasluzeno, danas sam pogledao jos jednom utakmicu. uzivo nije bilo usporenog
posebno me razocarao borac u zadnjih 10-tak minuta meca.

imperator, prodavac magle
Čestitam komšijama na tituli. Puno sreće u LP
I ti se drugar "pojavi" !imeime je napisao/la:apsolutno zasluzeno, danas sam pogledao jos jednom utakmicu. uzivo nije bilo usporenog![]()
Da i tebe ne 'strpaju' k'o mene ovaj donji...

old je napisao/la:
Овог " ' " у ", а " је & & & & " " " рупе " се*$...
Bosno moja poharana....
/ се " " & ' &...
$, ' . . .

$, ' . . .
& &-" " 2000.
& &-" " 2000.
Prije svega cestitke na tituli 
Sto se tice Lige prvaka na zalost Sloga ne ide direktno sljedece sezone zbog losih rezultata Bosne prosle sezone a pogotovo ove, tako da ce ici na kvalifikacione turnire sto ce vjerovatno znacit ida sljedece sezone u grupnoj fazi LP necemo gledati nijednu ekipu iz BIH, iskreno se nadam da grijesim ali mislim da realno Sloga nece imati igracki kadar za LP-a, ponavljam na zalost.

Sto se tice Lige prvaka na zalost Sloga ne ide direktno sljedece sezone zbog losih rezultata Bosne prosle sezone a pogotovo ove, tako da ce ici na kvalifikacione turnire sto ce vjerovatno znacit ida sljedece sezone u grupnoj fazi LP necemo gledati nijednu ekipu iz BIH, iskreno se nadam da grijesim ali mislim da realno Sloga nece imati igracki kadar za LP-a, ponavljam na zalost.
Mes Que Un Club
Ko gubi ima pravo da se ljuti, uvjek bilo!
To sto Banjalucani misle da su jedini posteni i fer igraju u ovoj drzavi njihov problem, vole druge da napadaju a ne vide nikada sta se radi u njihovom dvoristu. Gorazdu dali 50 000 da pobjedi Slogu, o tome ne pricaju... Misle da svi mrze Banja Luku i Borac, evo konkretno Doboj. Drugovi moji niko u Doboju ne mrzi ni Borac ni Banja Luku, stalno ste na nekim fazonima "sami protiv svih", izgleda stvarno volite da pravite dramu od svega. Vase igrace sinoc niko nije vredjao, gadjao ih necim, kao sto je bio slucaj u BL gdje je covjek kraj mene skoro cijelu utakmicu gadjao igrace Sloge a pojedinci su silazi do slogine klupe i prijetili igracima i strucnom stabu, gdje ih je policija morala da udaljava. Ajd nisam tada obracao neku posebnu paznju, ipak je ovo derbi, adrenalin radi, atmosfera uzavrela nista neobicno... A sada vidim da ovim iz BL je sinoc sve smetalo u Doboju. Na raznim forumima nas nazivaju indijancima, seljacima, gov*ima, da smo selo, selendra, mafijasi itd.... Do toga da zele sve najgore Slogi!
Ja Borcu opet zelim sve najbolje, nikoga ne mrzim, pogotovo ne Banja Luku!
Cuo sam da ste imali problema sa policijom, ne znam tacno sta je bilo. I to mi je zao, ali tu nista nije kriv ni grad ni klub, murija je svagdje ista. Vase navijace niko nije dirao ni u gradu ni dvorani, znate sami to.
Pozdrav!
To sto Banjalucani misle da su jedini posteni i fer igraju u ovoj drzavi njihov problem, vole druge da napadaju a ne vide nikada sta se radi u njihovom dvoristu. Gorazdu dali 50 000 da pobjedi Slogu, o tome ne pricaju... Misle da svi mrze Banja Luku i Borac, evo konkretno Doboj. Drugovi moji niko u Doboju ne mrzi ni Borac ni Banja Luku, stalno ste na nekim fazonima "sami protiv svih", izgleda stvarno volite da pravite dramu od svega. Vase igrace sinoc niko nije vredjao, gadjao ih necim, kao sto je bio slucaj u BL gdje je covjek kraj mene skoro cijelu utakmicu gadjao igrace Sloge a pojedinci su silazi do slogine klupe i prijetili igracima i strucnom stabu, gdje ih je policija morala da udaljava. Ajd nisam tada obracao neku posebnu paznju, ipak je ovo derbi, adrenalin radi, atmosfera uzavrela nista neobicno... A sada vidim da ovim iz BL je sinoc sve smetalo u Doboju. Na raznim forumima nas nazivaju indijancima, seljacima, gov*ima, da smo selo, selendra, mafijasi itd.... Do toga da zele sve najgore Slogi!
Ja Borcu opet zelim sve najbolje, nikoga ne mrzim, pogotovo ne Banja Luku!

Cuo sam da ste imali problema sa policijom, ne znam tacno sta je bilo. I to mi je zao, ali tu nista nije kriv ni grad ni klub, murija je svagdje ista. Vase navijace niko nije dirao ni u gradu ni dvorani, znate sami to.
Pozdrav!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.