FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

elemental
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la elemental » 27 maj 2012, 14:51

slani grad je napisao/la:
Tuzla1994 je napisao/la:nego znal iko da je do sada potvrdeno da neko napusta slobodu?
znam samo da je 100 % sigurno da ibrakovic ostaje, a sta je sa igrackim kadrom?
nista jos nije ni potvrdeno ni demantovano...kad se prasina slegne vidjet ce se ko odlazi a ko ostaje...iskreno...
mjesto u SLOBODI ima recimo 4,5 igraca..ostali zdrao i hvala nizasta....bitnije od toga ko odlazi a ko dolazi je formiranje nove uprave,stabilizacija kluba i izgradnja stadiona...a i graci kad vide dobre uslove sami ce se otimat da dodzu u Slobodu cak i za manje para
Ako sam ja dobro informisan a o tome se kod nas vec uveliko prica, golman vam prelazi kod nas u Gradacca
Nije da se hvalim ali ja sam iz Gradačca...

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 27 maj 2012, 16:57

MA jasta ode Mujkic, boli ka k.. za slobodom ;) tako ti je to u socceru ;)
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 27 maj 2012, 17:07

Mislim da se nema Mujki sta zamjerit,momak je godinama tu bio,u najtezim vremenima je branio iako je imao ponuda da ide,njemu hvala za sve..samo ako vec ide iz slobode volio bi nek ode u zvijezdu,samo ne sarajlijama pao bi mnogim u ocima sigurno..
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 27 maj 2012, 19:11

Kapellen je napisao/la:Mislim da se nema Mujki sta zamjerit,momak je godinama tu bio,u najtezim vremenima je branio iako je imao ponuda da ide,njemu hvala za sve..samo ako vec ide iz slobode volio bi nek ode u zvijezdu,samo ne sarajlijama pao bi mnogim u ocima sigurno..
hvala vam na takvom razmisljanju,a ja nesto kontam on ce prvi ostati i vratiti slobodu tamo gdje pripada ipak je on jedna velicina kakva u tz nije odkad bila,ali isto tako je i va navijace zaduzio da postujete svaku njegovu odluku
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 27 maj 2012, 19:38

Denisu hvala za sve ako odluči otići samo se nadam da neće kod onih govana preko Karaule
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

30Scudetta
Kontakt:

Post Postao/la 30Scudetta » 27 maj 2012, 19:44

Ti ga ni nece jer ih ne interesuje drugoligaski otpad....
Alex mozda nije najbolji fudbaler svih vremena ali je definitvno najveci gospodin koji je igrao ovu igru...
Iako ces otici u nasim srcima zauvijek ces biti nas Il Capitano...

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 27 maj 2012, 19:48

30Scudetta je napisao/la:Ti ga ni nece jer ih ne interesuje drugoligaski otpad....
Jesi se registrovao da to kazes, nemas nista pametnije, evo za tvoju info ako Hasagic ne dodje a male su sanse vjerovatno ce Mujkica da se angazuje kojeg oni zele, kao i Jasmina Mesanovica. STa cete sada boga ti , eto drugoligaskog otpada kod vas ccccc

Moja zelja vec ako ide neka ide brate u Zvijezdu iz Gradačca , golman im fali i neka ljudi se pojacaju Europu izbore. Zasluzio je Denis gdje god da ode hvala mu za sve. A red je da i Tino dobije priliku
Sloboda je moja nacija

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 maj 2012, 19:56

30Scudetta je napisao/la:Ti ga ni nece jer ih ne interesuje drugoligaski otpad....
Boli me tvoje neznanje. :cry:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 maj 2012, 19:59

ne zna se jos nista..ako para bude u ekipi ostat ce vecina..samo nece niko djaba igrat ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 27 maj 2012, 20:58

Najbitnije je da se glub ne ugasi :( ,bice sigurno igraca koji ce htjeti ici i takvim nek je sretan put i bez njih se moze sastavit dobra ekipa pa da se vratimo u PL.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Tuzla1994
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla1994 » 27 maj 2012, 21:16

slani grad je napisao/la:
Tuzla1994 je napisao/la:nego znal iko da je do sada potvrdeno da neko napusta slobodu?
znam samo da je 100 % sigurno da ibrakovic ostaje, a sta je sa igrackim kadrom?
nista jos nije ni potvrdeno ni demantovano...kad se prasina slegne vidjet ce se ko odlazi a ko ostaje...iskreno...
mjesto u SLOBODI ima recimo 4,5 igraca..ostali zdrao i hvala nizasta....bitnije od toga ko odlazi a ko dolazi je formiranje nove uprave,stabilizacija kluba i izgradnja stadiona...a i graci kad vide dobre uslove sami ce se otimat da dodzu u Slobodu cak i za manje para
u potpunosti se slazem sa tobom,alis steta ako se slobodina djeca raspadnu,sto se tice mujkica tuzla ce ga uvijek voljeti gdje god da ode(ako uopste ode),nadam se da cete se slozit sa mnom.
"MI SMI FUKARE IZ GRADA SOLI QRAC NAS BOLI TUZLA NAS VOLI"
FKR 87

Tuzla1994
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla1994 » 27 maj 2012, 21:21

SaltCityAttack je napisao/la:ne zna se jos nista..ako para bude u ekipi ostat ce vecina..samo nece niko djaba igrat ebiga
a para do sada nije bilo....
pa ljudi ovo je fakat prezalosno,jedan primjer koji mi je pricao stari, vidjeo igrace ispred tusnja kako krecu na gostovanje i svi su ono ljepo obuceni u klupske trenerke i tako to , te 2-3 igraca u kesi nose po 3 kifle i pastetu.
:shock: :oops: :cry: nevjerovatno.
"MI SMI FUKARE IZ GRADA SOLI QRAC NAS BOLI TUZLA NAS VOLI"
FKR 87

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 27 maj 2012, 22:01

Kako je krenulo, Sloboda se nazalost dugo nece ni iz prve FBiH vratiti.
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 maj 2012, 22:19

Kako sam danas vidio Tuzlaci cu ogorceni ispadanjem Slobode, a o mogucnosti gasenja nece niti da cuju!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 27 maj 2012, 22:26

Svi ogorceni a kad je klub poceo da tone nigdje nikog nije bilo...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 maj 2012, 22:32

realancojk je napisao/la:Svi ogorceni a kad je klub poceo da tone nigdje nikog nije bilo...
Bas tako, mozda jbg nije bilo nikoga i nicega da ih pokrene. Treba to malo dici na visi nivo.
Jednostavno ispali smo i idemo na utakmice da pomognemo i vratimo Slobodu tamo gdje joj je mjesto.
Nama navijacima i simpatizerima i svima kojima je Sloboda u srcu je da idemo na utakmice i pomognemo kupovinom karata.
Na nama je da pokazemo i Premijer ligasima da mi u FL imamo mnogo veci broj gledalaca od vecine onih u PL. Bas kao u ovim zadnjim utakmicama.
Ovi mladji ne znaju kako smo se mi borili za Jedinstvo i KK Sloboda Ditu da udje u prvu ligu. Uvijek su dvorane bile pune nas sa placenim kartama.
U svakom slucaju Sloboda u kojoj god bila ligi jedva cekam da dodjem na svoju C tribinu stadiona Tusanj. 8-)
Jedva cekam, nema veze sto je to FL.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 maj 2012, 22:52

slika
slika

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 27 maj 2012, 23:05

Slike su stvarno extra.Ne znam @probisvjet kakvo je tvoje misljenje, al moje da je ovakva posjeta trebala biti odavno, naravno na upravi je da rade na marketingu, ali kako su radili svima su pokazali, ali budimo realni Sloboda dugii niz godina kuburi u ovoj ligi, ovo je samo eskalacija nerada, nesposobnih ljudi, igrača koji misle da su nezamjenjivi i slicno...

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 27 maj 2012, 23:10

slika

malo crnog humora...

tuzlak2
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak2 » 28 maj 2012, 00:06

Kao prvo mi smo ispali iz lige i tu dalje price nema,,,a ovi sto pisu neki oko gasenja Slobode nek prvo daju neke dokaze oko toga,ili nek usute dalje vise,smijesni su,pa to me sve podsjeca kao sto su neki pisali i ovdje nas tjesili prije zadnjeg kola da Gosk zeli da ispadne iz lige,i kako su oni uzeli pare od nas,,,ma kome se to samo tako ispada iz prve lige da mi je znat,,,ma dajte ljudi vise budite ozbiljni i ne prosipajte vise lovacke price

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.