& ? $ ?? Па ' ?...
" " 50 000 &?

Па 6 " " " ? ?, ' у $...
А " $ & се $ ? $ вас $ " ' " , & %, 50 000 &. ? су ' са -6 $ &, $ " ? 100 $:lol:
А &, % % све "...
Е ' $ ? (? $ " -...)!old je napisao/la:..... " " 50 000 &?![]()
Па 6 " " " ? ?, ' у $...
А " $ & се $ ? $ вас $ " ' " , & %, 50 000 &. ? су ' са -6 $ &, $ " ? 100 $:lol:
А &, % % све "...
Па % & су ? "... О &, па " у ", па $ $ " "po'marke je napisao/la:Ne lupam, ne lazem... Tvoj problem sto ne vidis dalje od nosa! Na vasem BL forumu su ljudi isto pisali za te sto su silazili do klupe psovali Halilbegovica, i ostale. A ovaj sto je gadjao igrace je sjedio svega par metara od mene, i bio je odma do parketa prvi red, plus je policajac stajao kraj njega!
bez para ne ide... moze se na papiru svasta obecati, al' sve ce to doci na naplatu.Trigger je napisao/la:I ti se drugar "pojavi" !imeime je napisao/la:apsolutno zasluzeno, danas sam pogledao jos jednom utakmicu. uzivo nije bilo usporenog![]()
posebno me razocarao borac u zadnjih 10-tak minuta meca.
Da i tebe ne 'strpaju' k'o mene ovaj donji...![]()
old je napisao/la:
Овог " ' " у ", а " је & & & & " " " рупе " се*$...
Ja nikad ne "likujem" protiv bilo kojeg bh.kluba!old je napisao/la:Па $, " твоју & је ' & х/арао$ 35 $, " то & "
![]()
Ја $ " ? $ $ &, " су ' ? " на " о "& &" јер ' $ " ?, па $ " & & % је " & је...
Mozemo se ovako do sutra natezati. Ocigledno ne citas sve sta pisem!old je napisao/la: Па % & су ? "... О &, па " у ", па $ $ " "![]()
Legendo moja. Para nema. 10 godina sam prijatelj sa 3 igraca Borca, nece me valjda oni lagati. 4 mjeseca nema plate, neki su studenti i zive od pisljive stipendije, a ne plate. A tih 50000 bolje da su dali Marki, da otplate dugove, posto covjek nije platu dobio oko 7 mjeseci.po'marke je napisao/la:Ko gubi ima pravo da se ljuti, uvjek bilo!
To sto Banjalucani misle da su jedini posteni i fer igraju u ovoj drzavi njihov problem, vole druge da napadaju a ne vide nikada sta se radi u njihovom dvoristu. Gorazdu dali 50 000 da pobjedi Slogu, o tome ne pricaju... Misle da svi mrze Banja Luku i Borac, evo konkretno Doboj. Drugovi moji niko u Doboju ne mrzi ni Borac ni Banja Luku, stalno ste na nekim fazonima "sami protiv svih", izgleda stvarno volite da pravite dramu od svega. Vase igrace sinoc niko nije vredjao, gadjao ih necim, kao sto je bio slucaj u BL gdje je covjek kraj mene skoro cijelu utakmicu gadjao igrace Sloge a pojedinci su silazi do slogine klupe i prijetili igracima i strucnom stabu, gdje ih je policija morala da udaljava. Ajd nisam tada obracao neku posebnu paznju, ipak je ovo derbi, adrenalin radi, atmosfera uzavrela nista neobicno... A sada vidim da ovim iz BL je sinoc sve smetalo u Doboju. Na raznim forumima nas nazivaju indijancima, seljacima, gov*ima, da smo selo, selendra, mafijasi itd.... Do toga da zele sve najgore Slogi!
Ja Borcu opet zelim sve najbolje, nikoga ne mrzim, pogotovo ne Banja Luku!![]()
Cuo sam da ste imali problema sa policijom, ne znam tacno sta je bilo. I to mi je zao, ali tu nista nije kriv ni grad ni klub, murija je svagdje ista. Vase navijace niko nije dirao ni u gradu ni dvorani, znate sami to.
Pozdrav!
goranBL je napisao/la:Legendo moja. Para nema. 10 godina sam prijatelj sa 3 igraca Borca, nece me valjda oni lagati. 4 mjeseca nema plate, neki su studenti i zive od pisljive stipendije, a ne plate. A tih 50000 bolje da su dali Marki, da otplate dugove, posto covjek nije platu dobio oko 7 mjeseci.po'marke je napisao/la:Ko gubi ima pravo da se ljuti, uvjek bilo!
To sto Banjalucani misle da su jedini posteni i fer igraju u ovoj drzavi njihov problem, vole druge da napadaju a ne vide nikada sta se radi u njihovom dvoristu. Gorazdu dali 50 000 da pobjedi Slogu, o tome ne pricaju... Misle da svi mrze Banja Luku i Borac, evo konkretno Doboj. Drugovi moji niko u Doboju ne mrzi ni Borac ni Banja Luku, stalno ste na nekim fazonima "sami protiv svih", izgleda stvarno volite da pravite dramu od svega. Vase igrace sinoc niko nije vredjao, gadjao ih necim, kao sto je bio slucaj u BL gdje je covjek kraj mene skoro cijelu utakmicu gadjao igrace Sloge a pojedinci su silazi do slogine klupe i prijetili igracima i strucnom stabu, gdje ih je policija morala da udaljava. Ajd nisam tada obracao neku posebnu paznju, ipak je ovo derbi, adrenalin radi, atmosfera uzavrela nista neobicno... A sada vidim da ovim iz BL je sinoc sve smetalo u Doboju. Na raznim forumima nas nazivaju indijancima, seljacima, gov*ima, da smo selo, selendra, mafijasi itd.... Do toga da zele sve najgore Slogi!
Ja Borcu opet zelim sve najbolje, nikoga ne mrzim, pogotovo ne Banja Luku!![]()
Cuo sam da ste imali problema sa policijom, ne znam tacno sta je bilo. I to mi je zao, ali tu nista nije kriv ni grad ni klub, murija je svagdje ista. Vase navijace niko nije dirao ni u gradu ni dvorani, znate sami to.
Pozdrav!
Ponuditi Borcu 50 karata za utakmicu je prihvatljivo, nema mjesta, nema veze. Ali traziti podatke (ime i prezime, maticni broj, broj licne karte, broj telefona) o tih 50 ljudi koji dolaze je vec pretjerivanje. Tuci navijace Borca koji su dosli na utakmicu je isto nekulturno.
Desavanja ranijih godina necu spominjati, njih zna cjela drzava.
Izvini druze nije vas tukla publika i navijaci nego murija koja tuce i nas po gradu. Jedva cekaju da pisu kazne i biju... I ja sam bio na mnogim gostovanjima i svagdje je murija ista, davno kada smo isli na zavrsnicu kupa u BL, prije onog mosta na Klasnicama nas je sacekala vasa specijala i maltretirala 1h na nekoj pumpi... Tu nije kriv ni Borac a ni vi! To je sramota nase drzave koja to dopusta da policija radi sta hoce.goranBL je napisao/la: Ponuditi Borcu 50 karata za utakmicu je prihvatljivo, nema mjesta, nema veze. Ali traziti podatke (ime i prezime, maticni broj, broj licne karte, broj telefona) o tih 50 ljudi koji dolaze je vec pretjerivanje. Tuci navijace Borca koji su dosli na utakmicu je isto nekulturno.
Desavanja ranijih godina necu spominjati, njih zna cjela drzava.
to se zove šupacki akt. ili možda strah da 50 navijača ne nadglasa 700, pardon 1000 dobojlijafredi je napisao/la:druze dopustices sloga je i te kako kriva za ono sto se desilo navijacima.utakmicu necu komentarisati ali objasni mi kako to da je u prodaju pusteno 750 karata 50 su namjenili lesinarima a u dvorani je bilo 1 200 ljudi?moglo se sve fino ispostovati da je bilo volje pustiti 300 navijaca u dvoranu ograditi ih ne bi bilo frke.i ostaje jos vama 900 mjesta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.