Druga Liga - grupa Jug
-
remistarmo
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa "Jug"
Bigeste-Lokomotiva 0:1
remistarmo je napisao/la:Bigeste-Lokomotiva 0:1
1000 navijaca,gledaoca........fino fino
koliko vam moze stat na tribine??
znam kad je igman ulazio...zadnji put...cekali su branitelja kuci...puno bilo.
koliko vam moze stat na tribine??
znam kad je igman ulazio...zadnji put...cekali su branitelja kuci...puno bilo.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Na jedinu tribinu stane možda 1500 ljudi, da se baš sve popuni. 120 metara po pet redova. Ali nema sjedalica.
S druge strane je isto tribina, ali travnata, nabijen materijal pred 20-ak godina, i sigurno može 1000 ljudi stati, ali da se baš naguraju.
U Premijerligi je bilo redovito 2000 prodanih karata, jednom protiv Želje puštali i preko tog broja, besplatne kobasice i pivo, zadnje domaće kolo 2000/01.
Vjerujem da će protiv Tomislava biti puno (samo da ljudi ne počnu sr'ati jer Hrvatska igra sat vremena poslije završetka), da se promocija proslavi, a da će se onda urediti stadion do početka Prve lige, određeni planovi postoje.
S druge strane je isto tribina, ali travnata, nabijen materijal pred 20-ak godina, i sigurno može 1000 ljudi stati, ali da se baš naguraju.
U Premijerligi je bilo redovito 2000 prodanih karata, jednom protiv Želje puštali i preko tog broja, besplatne kobasice i pivo, zadnje domaće kolo 2000/01.
Vjerujem da će protiv Tomislava biti puno (samo da ljudi ne počnu sr'ati jer Hrvatska igra sat vremena poslije završetka), da se promocija proslavi, a da će se onda urediti stadion do početka Prve lige, određeni planovi postoje.
Hayley <3
Danas sam sluso neke ljude da pricaju da bi se mogla ta famozna tribina radit, ali oni znaju kolko i ja >.< Ja bi volio da se napravi onako nesto ko u TG, to bi super bilo...cisto da mi je ljepse gledat utakmicu, da vidim aut-liniju i s druge strane :DDbadblueboylivno je napisao/la:Na jedinu tribinu stane možda 1500 ljudi, da se baš sve popuni. 120 metara po pet redova. Ali nema sjedalica.
-
torcida medugorje
- Kontakt:
evo da se i ja pridruzim cestitkama , na stranu sve sto je bilo(bodovi za stolom) zasluzeno ste prvaci ,a to najbolje pokazuje gol razlika zelim vam sve najbolje u 1 ligi i zelim vam da sto duze ostanete u njoj
1950 <3
- slogauskoplje
- Kontakt:
što jest jest, troglav je najbolja ekipa, brotnjo danas jako lošetorcida medugorje je napisao/la:evo da se i ja pridruzim cestitkama , na stranu sve sto je bilo(bodovi za stolom) zasluzeno ste prvaci ,a to najbolje pokazuje gol razlika zelim vam sve najbolje u 1 ligi i zelim vam da sto duze ostanete u njoj
Sloga Uskoplje
- Papastathopoulos
- Kontakt:
turbina protiv visica vodila 4:0, al ne znam kako je zavrsilo 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Troglav - Kamešnica 3 : 1
Kupres - Tomislav 4 : 0
Stolac - Sloga Ljubuški 2 : 0
Grude - Klis 4 : 1
Sloga - Brotnjo 1 : 1
Igman - Posušje 7 : 1
Bigeste - Lokomotiva 0 : 1
Turbina - Višići 4 : 0
Kupres - Tomislav 4 : 0
Stolac - Sloga Ljubuški 2 : 0
Grude - Klis 4 : 1
Sloga - Brotnjo 1 : 1
Igman - Posušje 7 : 1
Bigeste - Lokomotiva 0 : 1
Turbina - Višići 4 : 0
- slogauskoplje
- Kontakt:
ovo samo da vidi bbblivnoGrdan je napisao/la:Čestitke i od mene.
Sloga Uskoplje
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ignore i dalje ostaje, ali ajde, bar jedan normalan post. Hvala, grdane.
Tomislav
Hayley <3
prosli put smo izgubili kod kuce od Igmana na festi!badblueboylivno je napisao/la:![]()
Tomislav... ako ih se ne napegla na fešti, nek se naši nose u kuratz
Takodjer za ignorebadblueboylivno je napisao/la:![]()
Zahvaljujem se i Grdanu i torcidi medjugorje, IAKO jos nije sve gotovo...
Neki dan listam stare postove, kad tamo onaj hnkbrotnjo pise nesto kao da imate povoljan raspored u proljetnom dijelu sezone i da cete se prosetat ligom. Ipak niste, nazalost, on nije vise aktivan na forumu pa mu se ne mogu nasladjivat
Ali mozda ja ovaj ignore pobrisem, jbg, necemo vise bit u istoj ligi, mozete pisat sta ocete
- badblueboylivno
- Kontakt:
Sjećam se, nadam se da sad neće biti takav slučaj, a Tomislav nas je dobio u prvoj utakmici i veći je rival nego je to Igman. Tad je inače Igman pobijeđen u gostima, pa eto tada je bilo 3 za 3, nek bude i sada.
Ide se do 100 golova. Neće se ispuniti san korisnika plavobijeli o rušenju rekordne gol-razlike, ali eto.
Ide se do 100 golova. Neće se ispuniti san korisnika plavobijeli o rušenju rekordne gol-razlike, ali eto.
Hayley <3
Možda bi se i prošetali da nam nisu otišli najbolji igrači Vasilj,Vladić,Sesar i Rozić,a nisu dovedena adekvatna pojačanja,ne mogu Vlaho i Pehar sami,na upravi je veliki posao ako misle ulazit u veći rang sljedeće sezoneHans je napisao/la:Takodjer za ignorebadblueboylivno je napisao/la:![]()
Zahvaljujem se i Grdanu i torcidi medjugorje, IAKO jos nije sve gotovo...
Neki dan listam stare postove, kad tamo onaj hnkbrotnjo pise nesto kao da imate povoljan raspored u proljetnom dijelu sezone i da cete se prosetat ligom. Ipak niste, nazalost, on nije vise aktivan na forumu pa mu se ne mogu nasladjivat
Ali mozda ja ovaj ignore pobrisem, jbg, necemo vise bit u istoj ligi, mozete pisat sta ocete
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
-
realancojk
- Kontakt:
Troglav ulazi, ali ako se ne pojaca nece se naigrati puno u 1.ligi FBiH.
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
izgleda da se Igman u zadnje vrijeme dobro popravio. znaći slijedeče sezone očekujem borbu izmedju Igmana i Brotnja za prvo mjesto.. a Troglav se mora pojačati ako misli da se odmah nevrati ovde....
nitko neće da komentira poštenje Gruda koji su nabucali Klis iako su ovi davali lovu da ih puste 
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
nagibuzbrdica
- Kontakt:
kevine jarane klis nema za pastete, a ne da nudi lovu,a grude su trazile 200 KM po igracu,info iz prve ruke,a nadam se da si gledao 1.poluvrijeme u grudama...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.