La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

raul-zakon
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la raul-zakon » 24 maj 2012, 00:34

juznjak> je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la:Nema veze, meni se baš sviđa ovo što radi Pelle. Mislim na to da ne šalje odmah neke bezobrazne i nemoralne ponude, nego polako slaže tim i stvara hemiju u timu. 8-)

Sljedeće godine:1. Real Madrid :D
2. Barcelona
3. Malaga
.............
.............
.............
Valencia
Atletico
Bilbao
Moze li obrazlozenje ? 8-) Nije valjda zbog Berbatova,Diamea,Botie i ostalih asova ? :D
Ma samo prva tri idu po hronološkom redu, onako kako mislim da će završiti po pozicijama. Ovdje dolje(ispod trećeg mjesta) sam pobac'o ostale, pa nek se dogovore ko će na koju poziciju. Nisam ja mislio da zločesta brača budu tek 5. ne sekiraj se ! :mrgreen: 8-)

Znam da bi po pravilu Madridiste trebali da mrze Patetikovce i obrnuto, ali meni ste vi nekako baš simpa... 8-)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 25 maj 2012, 13:54

Imam ja objašnjenje za to.

Dovoljno pogledati ovosezonsku tabelu pa vidjeti da je Malaga ispred Atletica.

Kako imaju para, vjerovatno će dovesti još igrača, a vi prodati svog najboljeg kao ranije Torresa i Kuna. Zato i nemate nikakve šanse protiv najjačih ekipa u Primeri.

Kanta za nabijanje.

Veselim se svakom El Derbiju
CAMP MOU!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 25 maj 2012, 14:32

Objasnjenje ti je, da se najblaze izrazim, jako naivno 8-) .Malaga nije niti ce biti nikakva sila od ekipe da bi bila toliko ispred Atletica. Cak sta vise,mislim da ce imati dosta problema u narednoj sezoni . Jel ti mislis da igraci poput Berbatova,Botie ili Diamea i slicnih, njima garantuju tu trecu poziciju ? A igranje na dva fronta svakako da nece moci izdrzati . Jedno takmicenje ce morati trpiti . K'o sto je ove sezone bilo su slucaju Atletica . Atletico u ligi nije imao kontinuitet dobrih igara,ako se ne varam ,nije mogao povezati vise od tri pobjede ,dok je u Evropi redao sve same pobjede. I pored toga,Malaga je zavrsila svega dva boda ispred Atletica . Jos da nije bilo retarda Manzana ,Atleti bi bio treci bez problema .

Ok, jedino ako dovedu Dzeku,Gansa,Valeru ili Albiola ,moguce da budu ispred Atletica .No samo za Gansa moraju izdvojiti oko 40 mil eura, sto je previse za njihovog Sejka(bar tako se cini ). U suprotnom ,nisam siguran da ce tako biti . Prvo treba vidjeti ko ce sa kakvim igrackim kadrom da raspolaze sljedece sezone.
Sa Cholom na celu, Atleti mi djeluje kao najozbiljnija ekipa za trecu poziciju . Pogotovo ako ''Quarteto Fantastico''' Diego,Arda,Falcao i Adrian ostane na okupu. Falcao ostaje 99% sto je i najvaznije . Uostalom ,i da ode , zamjena ce biti neki vrhunski napadac tipa Girud ili ko vec . Atleti sljedece sezone sigurno ce sve karte baciti na pozicije koje vode u LP,cisto sumnjam da ce biti vecih ambicija u Evropa ligi .

I da,i ja se veselim svakom derbyu.zadnju pobjedu mozete zahvaliti neiskusnom Curtonu . Onu na Bernabeu Lahozu .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 25 maj 2012, 14:57

Borju navodno sati dijele od potpisa za Malagu.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 25 maj 2012, 15:00

Adi_Zepce je napisao/la:Borju navodno sati dijele od potpisa za Malagu.
@Adi, nemoj to da radiš, jbga ti ! :D

Imamo sad temu za to ! Ha ya... :mrgreen:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

HALA MADRID !

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 25 maj 2012, 15:03

raul-zakon je napisao/la:

Ispricavam se :lol:
Nisam znao da i oni imaju temu,od sada cemo tamo o transferima bogati seikova :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 25 maj 2012, 15:05

Adi_Zepce je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la:

Ispricavam se :lol:
Nisam znao da i oni imaju temu,od sada cemo tamo o transferima bogati seikova :D
Pa tako je... :D

Ne damo neprijateljima da rade sa Malagine teme šta ih je volja ! 8-) :lol:

HALA MADRID !

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 25 maj 2012, 20:09

juznjak> je napisao/la:
I da,i ja se veselim svakom derbyu.zadnju pobjedu mozete zahvaliti neiskusnom Curtonu . Onu na Bernabeu Lahozu .
Znam kako ti je, i ja sam do prije godinu dana svaki poraz od Barcelone okarakterisao kao utakmicu sa iznimno lošim suđenjem u korist Barcelone.

:ugeek:
CAMP MOU!

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 26 maj 2012, 00:29

I eto, Infante najbolji strijelac Kupa. Steta sto Mirandes ne udje u finale, pruzio bi bolji otpor od ETA-e. :roll:
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 27 maj 2012, 22:14

Deportivo u Primeri 8-)
slika
'ebeno su falili 8-) . Inace,Mirandes i mrtva Castilla izborili Segundu .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 27 maj 2012, 23:00

Mrtva Castilla je jednom velikanu, Cadizu uvalila golova osam u dvije utakmice. 8-)
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 27 maj 2012, 23:04

Juznjak, jesi se testirao u nekoj blizoj proslosti
trebas opet, vjeruj - ne oklijevj, mozes ti to

CAstilla zadala standard i zasluzeno je u Segundi

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 maj 2012, 17:14

La Coruna

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 maj 2012, 23:15

Ruben Castro produzio ugovor sa Betisom do 2015 .

Getafe doveo Lafitu iz Zaragoze,te Davida Abrahama iz Bazela ,poslali su jos ponudu od 3 mil eura za Alavara Vazqueza :shock: .

Sergi Barjuan,bivsi nogometas Barce i Atletica ,preuzeo Recreativo i obecao povratak u Primeru najstarijeg spanskog kluba . Sretno mu 8-)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 maj 2012, 23:28

juznjak> je napisao/la:Ruben Castro produzio ugovor sa Betisom do 2015 .

Getafe doveo Lafitu iz Zaragoze,te Davida Abrahama iz Bazela ,poslali su jos ponudu od 3 mil eura za Alavara Vazqueza :shock: .

Sergi Barjuan,bivsi nogometas Barce i Atletica ,preuzeo Recreativo i obecao povratak u Primeru najstarijeg spanskog kluba . Sretno mu 8-)
Fina pojacanja,ali i to ima svoju cijenu.Vjerovatno ostaju bez Cata Diaza (vjerovatno ode u Sevillu),dok su sudbine Pedra Leona i Barrade u najmanju ruku neizvjestne.

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 maj 2012, 23:38

Pedro Leon je izjavio da se ne vraca u Real ,dok god je Mourinho trener . Vjerovatno ce ostati na posudbi u Getafeu ili ce ga kupiti neki drugi klub ,a igrac je za vece klubove svakako 8-) .

Po meni ,golcina sezone ;) al' mu je sjela 'bte 8-)
[youtube][/youtube]

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 maj 2012, 23:42

juznjak> je napisao/la:Pedro Leon je izjavio da se ne vraca u Real ,dok god je Mourinho trener . Vjerovatno ce ostati na posudbi u Getafeu ili ce ga kupiti neki drugi klub ,a igrac je za vece klubove svakako 8-) .

Po meni ,golcina sezone ;) al' mu je sjela 'bte 8-)
[youtube][/youtube]
Slazem se.Ovo je bas extra pogodak :D
Mozda bi onda bilo dobro da ostane u Getafe,jer ce cini se imati fin sastav.Kao njihovu moguce pojacanje se navodno pominje i Kvesic iz Zelje :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 31 maj 2012, 14:48

Ko je još uz Deportivo ušao u Primeru?

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 01 jun 2012, 09:45

Meksička televizija želi Guardiolu i Mourinha za sukomentatore Eura

Meksička TV kuća Televisa, prema pisanju El Confidenciala, ponudila je Joseu Mourinhu i Pepu Guardioli da budu sukomentatori predstojećeg Evropskog prvenstva u nogometu.

Paru, koji je posljednjih nekoliko sezona vodio žestoku borbu za naslov prvaka u španskom prvenstvu (Real Madrid i Barcelona), je navodno ponuđeno 1,5 miliona eura po glavi da zajedno sarađuju u prijenosu i analizi utakmica Eura u Ukrajini i Poljskoj.

Guardiola je navodno odbio ponudu Televise, dok trener Real Madrida još uvijek razmišlja o njoj. Glavna prepreka Mourinhu je njegov angažman u potražnji za pojačanjima u idućoj sezoni, ali se vjeruje da bi mogao biti na raspolaganju dio Evropskog prvenstva.

Spomenimo da su prije dvije godine za vrijeme Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi sukomentatori Televise bili Luis Figo i Zinedine Zidane.

...al' bi bilo veselo, a Bogami i zanimljivo :mrgreen:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 01 jun 2012, 11:38

Tuzla950 je napisao/la:Ko je još uz Deportivo ušao u Primeru?
Celta ili Valladolid ,saznat cemo vec ovog vikenda,kada je na rasporedu zadnje kolo . Nadamo se Vigosima 8-) .
Treceg putnika u Primeru saznat cemo tek nakon doigravanja u kojem ce sudjelovat ekipe plasirane od treceg do sestog mjesta. Tu se nadamo Cordobi 8-) i ako im je potreban jos jedan bod da bi osigurali playoff.
Inace,iz lige su ispali Alcoyano ,Villareal B :D ,Gimnastic :cry: i Cartagena .

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.