FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Armageddon2012
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
garant ga je (amera) njegov zemljak iz janje husref musemic odgovorio da ne dodje kod nas,vec da ode vani

Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 27 maj 2012, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Priča jednom Stančeski sa jednim likom i kaže mu: "Joj gdje ja dođoh, ja sa Partizanom išao u Dubai na pripreme,a sa Željom u Fojnicu".spielführer_21 je napisao/la:Kažem ja Perica potpisuje i to će vam biti najveće pojačanje po drugi put u manje od dvije godine...Armageddon2012 je napisao/la:ja vise ne vjerujem nista dok ne vidim igraca na zvanicnom predstavljanju!!
a ne ovako,nalozim se kao budala i corak![]()
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Slijedeće sezone će sa Mošćanicom na pripreme u Semizovac.braco je napisao/la: Priča jednom Stančeski sa jednim likom i kaže mu: "Joj gdje ja dođoh, ja sa Partizanom išao u Dubai na pripreme,a sa Željom u Fojnicu".
E nmg vjerovat koji su kraljevi ovaj Armagedon i spienfhuleer ili kako vec

-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
Zbog tog manekenskog stava se i naigro na klupi.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Slijedeće sezone će sa Mošćanicom na pripreme u Semizovac.braco je napisao/la: Priča jednom Stančeski sa jednim likom i kaže mu: "Joj gdje ja dođoh, ja sa Partizanom išao u Dubai na pripreme,a sa Željom u Fojnicu".
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Najbolji klupski igrač Željeza_zivot_cijeli je napisao/la:Zbog tog manekenskog stava se i naigro na klupi.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Slijedeće sezone će sa Mošćanicom na pripreme u Semizovac.braco je napisao/la: Priča jednom Stančeski sa jednim likom i kaže mu: "Joj gdje ja dođoh, ja sa Partizanom išao u Dubai na pripreme,a sa Željom u Fojnicu".
-
old school
- Kontakt:
gdje ces reci nevjernicima da uce
joj jel dosta tih pohvala o zamjeni profila i toj opkladi znamo da ste se ismijali i sve,ali dosadno je to vise...steta za Osmana,ali hajde mislim da je pogrijesio,ali otom potom...
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
Dobro je izabrao. Odmah se vidi da su bolji i organizovaniji klub svjetle tradicije

- Armageddon2012
- Kontakt:
kakva je ovo smijurija od stadiona
nikad oni u eu nece...
nikad oni u eu nece...
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Naprotiv, ja mislim da bismo trebali organizovat neku veću akciju, barem sad dok nema nikakvih utakmicaold school je napisao/la:gdje ces reci nevjernicima da ucejoj jel dosta tih pohvala o zamjeni profila i toj opkladi znamo da ste se ismijali i sve,ali dosadno je to vise...steta za Osmana,ali hajde mislim da je pogrijesio,ali otom potom...
- 30Scudetta
- Kontakt:
Nije jos potpisao.... Ima nade..... Amar ce ga najvjerovatnije jos jednom zvati pa ko zna mozda promjeni misljenje...
Alex mozda nije najbolji fudbaler svih vremena ali je definitvno najveci gospodin koji je igrao ovu igru...
Iako ces otici u nasim srcima zauvijek ces biti nas Il Capitano...
-
NekoNebitan
- Kontakt:
Pa bolje mu je tamo nego u Zelji... Grijat ce klupu i uzimat pare...
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
ako je suditi po njihovoj web stranici stavio je potpis30Scudetta je napisao/la:Nije jos potpisao.... Ima nade..... Amar ce ga najvjerovatnije jos jednom zvati pa ko zna mozda promjeni misljenje...
http://translate.google.hr/translate?hl ... -haugesund
- 30Scudetta
- Kontakt:
100% nije jos potpisao.... Al' su velike sanse za to....za_zivot_cijeli je napisao/la:ako je suditi po njihovoj web stranici stavio je potpis30Scudetta je napisao/la:Nije jos potpisao.... Ima nade..... Amar ce ga najvjerovatnije jos jednom zvati pa ko zna mozda promjeni misljenje...
http://translate.google.hr/translate?hl ... -haugesund
Alex mozda nije najbolji fudbaler svih vremena ali je definitvno najveci gospodin koji je igrao ovu igru...
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
sudeci po klimi, morat ce se dobro potruditi da je zagrije. nema para guzovaceNekoNebitan je napisao/la:Pa bolje mu je tamo nego u Zelji... Grijat ce klupu i uzimat pare...
- Armageddon2012
- Kontakt:
sad kad pocne tamo izjavljivati da od malih nogu navija za haugesund

-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
s punim pravom to moze reci, stariji je od kluba pune 4 godineArmageddon2012 je napisao/la:sad kad pocne tamo izjavljivati da od malih nogu navija za haugesund![]()
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
nesto kontam, garant je u odluci presudilo to sto Haugesund ima aplikaciju za iPhone 
- Armageddon2012
- Kontakt:
ja sam prvi put cuo da taj klub uopste postoji prije tri godine,kad mi je jedan sadasnji igrac borca,medjedovic,kad je bio na ljetnom odmoru,rekao "igram za haugesund"
sramota me bilo reci da prvi put cujem,i samo rekoh "ahhhaaaaa,haugesund"

sramota me bilo reci da prvi put cujem,i samo rekoh "ahhhaaaaa,haugesund"