FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Damir_BvB
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Damir_BvB » 28 maj 2012, 01:43

Posto sam pokrenuo ovu zadnju raspravu . Red bi bio da je i zavrsim . Effeu nisam htio odg na provokacije . Ali evo vidim ode ovo sve gdje ne treba. Dragi moj bavarci ( cast izuzetcima ) NE SERITE . Dvije sezone zaredom niste osvojili nit jednu jedinu titulu . Zadnjih nekoliko godina niste doveli igraca o kakvom pricamo ja, monolog, kralj, majestic . Ne kurcite se dzaba barem trenutno nemate cim. Bayern ne moze i nece dovest Zvijezdu ili nekog vruceg igraca kao sto kaze mono . Stvarno nema potrebe za raspravom i vjerujte mi najgori moguci navijaci su navijaci Bayern . To nisam samo ja rekao kazao mnogo ljudi je to potvrdilo ( cast izuzetcima ) . Juce nakon one utakmice Elfa su se pojedinci pokazali . Elf popio petardu i omdah svi udri po prici to je radi BvB igraci slabi su ne vrijede nista kakvi oni . E pa ok neka vrijedi Boateng vise od Schmellzera, neka vrijedi Holger vise od Hummelsa, neka vrijedi Mulla i kroos vise od Gotzea ok uredu, vidimo po tabeli zadnje dvije godine koji igraci trenutno vise vrijedi i koji su bolji . Schwajni i Lahm su institucije i o njima ne treba diskutovati nit ih imam pravo poredit s bilo kojim bvb igracem . Jednostavno toliko ste zaludjeni opet ponavljam cast izuzetcima nekim mastanjem ne realnim . Mislite da su ti pomenuti igraci sami vrh evropskog fudbala . Nisu brate dragi daleko od tog su . Stvarno nema potrebe za silom dizanjem nekim . De hajde zadrzimo tu realnost neku .

Na kraju krajeva kao sto sam uvijek govorio politika Honnesa i prica njegova se prenjela na 80 % navijaca i to ej taj problem arogantnost, samo uvjerenost i losi gubitnici . Nekad ste se svi smijali Leverkuzenu sad ste vi novi Leverkuzen . Ako je to i jedna ekipa zasluzila onda je to Bayern radi arogancije omalovazanja pljuvanja i monopola kojem se stalo u kraj . Hajde effe kazes mozete dobit igraca kojeg zelite ja kazem no way ! Evo ponuda za opkladu prvi put si presutio preskocio hajde da vidim kakd ces se sad izvuc. I da Martineza ce te dovest al na qurcu . Nista od tog koji bi igrac presao prije u Bayern pored drugih velikana ? Da se opet osvrnem na tebe Effe moram ti rec sluzis se lazima . Pricas kako vi tek sad zelite sahina, prosle sezone ste ga htijeli covjek vas odbio . Za Van der Vaarta je isto bilo covjek je reako NE u Bayern ;) . I ne siri dzaba lazi . Isto to je ucinio i Reus i Gotze. Zaboravite to vi ne mozete dovest ono sto zelite sanse nema i to se nece desit jer je takva politika kluba . Mozete dovest Riberia kojeg tad nisu htijeli veci klubovi . Jedan Quaresma vas je takodje odbio i rekao jasno i glasno NEIN . Zato suti suti suti . Trenutno ste donji i vize bayern .
BvB Echte Liebe !!!

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 28 maj 2012, 01:46

Bilall je napisao/la:Na stranu sto se ne slazem sa ostatkom teksta, izdvojiti cu samo ovo
Monolog je napisao/la: Znam da su bili članci koji su povezivali Riberyja sa Chelseaom, Realom i Unitedom, al' to je bilo nakon potpisivanja ugovora sa Bayernom. To je drugi par čarapa i tu se nema šta prigovoriti.
:)
Nije istina Bgm, za ovo cu ti naci argumente i linkove kada budem imao vise vremena. Dobro se sjecam tog perioda i price o njemu. ;)
Evo da ne ostanem duzan, clanci iz 2006 godine
guardian.co.uk
http://www.guardian.co.uk/football/2006 ... realmadrid" onclick="window.open(this.href);return false;
soccerway.com
http://www.soccerway.com/news/2007/Janu ... to-ribery/" onclick="window.open(this.href);return false;
softpedia.com
http://news.softpedia.com/news/Franck-R ... 2301.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
redrants.com
http://redrants.com/possible-transfer-t ... r-man-utd/" onclick="window.open(this.href);return false;
soccernet.com
http://soccernet.espn.go.com/news/story ... 75&cc=5739" onclick="window.open(this.href);return false;

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 28 maj 2012, 01:53

effe_sa je napisao/la:A znaš li ti koliko je medija objavilo da je Bayern zainteresovan za nekog igrača, a da je to samo bila napuhana priča od strane tih menađera. I smatraš li ti da svaki klub može svakog igrača kupit kojeg poželi? Ti sad možeš meni navest primjer Reusa, Coentrao-a i ja sam jučer još spomenuo Bainesa iz Evertona, ali ja ću ti navest par primjera igrača i to iz zadnjih 10 godina gdje su se jaki klubovi interesovali za te igrače a oni su završili u Bayernu.
A što se povlačenja iz utrke tiče, naravno da ćeš se nekad povući ako čuješ da za neku kategoriju igrača koji opšte nisu dokazani neko nudi 50 miliona eura.
Znači sad po tebi treba odat priznanje nekom klubu ako kupi Džeku za 35 miliona eura (koji u zadnje vrijeme je više na klupi), a ako bi Bayern kupio njega, onda bi bilo kupio je igrača s klupe. To je to vaše nerealno rezonovanje.
Ruku na srce vise vas je odbilo, nego sto ste vi oteli velikanima i ne seri vise .

Kakvih crnih 50 mio koji je to slabi igrac placen 50 mio ? De mi molim te navedi opet lazes i koristis lazi . Hajde da cujem igraca ne dokazanog a da je placen 50 mio . Zasto se dzaba kopas sve dublje .... ccc
BvB Echte Liebe !!!

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 28 maj 2012, 02:04

Damir_BvB je napisao/la: Ruku na srce vise vas je odbilo, nego sto ste vi oteli velikanima i ne seri vise .
Ti dosao da zavrsis raspravu, a sad kada se @effe_sa vrati opet ces dobiti odgovor :D
I normalno je da ces dobiti odgovor ;)

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 28 maj 2012, 02:49

Damir_BvB je napisao/la:Stvarno nema potrebe za raspravom i vjerujte mi najgori moguci navijaci su navijaci Bayern . To nisam samo ja rekao kazao mnogo ljudi je to potvrdilo
Doista nema potrebe za raspravom s takvima, jer ne znam ko ce te uopste ozbiljno shvatiti nakon ove gluposti koju si napisao pored brojnih drugih ova ti je definitivno jedna od jacih.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 28 maj 2012, 03:34

Rat ce da bude kad se bude igrala ona utakmica Super kupa Njemacke prije pocetka sezone :D

Da ne spominjem hvalisanje "nasih" kad Panzeri pocnu derat' cim Bavarci stignu u repku :D

Saurman je napisao/la:slika

8-)
A jest Šaćiru drago sto je obuk'o dres :D
Jedva cekam da ga vidim na djelu :D
#miasanmia

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 28 maj 2012, 06:31

Bundesliga je napisao/la:
Damir_BvB je napisao/la:Stvarno nema potrebe za raspravom i vjerujte mi najgori moguci navijaci su navijaci Bayern . To nisam samo ja rekao kazao mnogo ljudi je to potvrdilo
Doista nema potrebe za raspravom s takvima, jer ne znam ko ce te uopste ozbiljno shvatiti nakon ove gluposti koju si napisao pored brojnih drugih ova ti je definitivno jedna od jacih.
:D :D
Ma nema vjerjem ti, i effe to treba tako to posmatrati. Covjek prica o realnosti a realnost i njegov post odudaraju totalno. Takve ljude izgleda mnogo brinu Bayernovi moguci transferi, zato kuliraj :lol: ;)
schweinsteiger je napisao/la:A jest Šaćiru drago sto je obuk'o dres :D
Jedva cekam da ga vidim na djelu :D
8-) Transfer koji sam ja prizeljkivao i sezonu ranije. Kvalitet neupitan, samo ce nam se reci, ali ostaje da ima jos posla oko njega ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 maj 2012, 11:20

Damir_BvB je napisao/la:
Jedan Quaresma vas je takodje odbio i rekao jasno i glasno NEIN . Zato suti suti suti . Trenutno ste donji i vize bayern .
Čuj Quaresma :lol: :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 28 maj 2012, 11:29

Saurman je napisao/la: Čuj Quaresma :lol: :lol:
Samo je još trebao dodat, da je Quaresma bolji od Riberyja, Robbena, Schweinija, da je veća zvijezda od njih i onda bi cirkus ovde bio kompletiran..... :) :)
Hajd sve razumijem, čovjeku teško podnijet što Bayern 2 puta u 3 godine igra finale Lige prvaka i što smo klasa u Evropi, ali da ovako izmišlja imena igrača za koja je Bayern zainteresovan...... :lol: Nevjerovatno.....

I onda ovako neozbiljan hoće da se ja s njim kladim...... :) Al dobar je Memo, dobar je.....Bar nas nasmijava.....
A ono 2 puta "ne seri" ću mu oprostit, nema potrebe da se to ponašanje prijavljuje, momak je mlad pa će naučit vremenom neke stvari ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 28 maj 2012, 11:30

Iskreno,sto se tice Shaqiria strasan igrac,mislim da ce u buducnosti biti superstar,ima sve predispozicije,e sad koliko ce sanse ispocetka dobiti za igru...to ne znam.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 28 maj 2012, 11:41

Saurman je napisao/la:
Damir_BvB je napisao/la:
Jedan Quaresma vas je takodje odbio i rekao jasno i glasno NEIN . Zato suti suti suti . Trenutno ste donji i vize bayern .
Čuj Quaresma :lol: :lol:
@Damir_BVB ima bujnu mštu ;) Quaresma :lol:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 maj 2012, 11:44

@effe_sa Ne vrijedi se raspravljati s djecom jer ovo može otići u nedogled.Koliko sam pročitao nebuloza na zadnje dvije stranice od dotičnih od toga kako Bayern financijski ne može parirati Juventusu do ove današnje o Quaresmi.

Treba reći NEIN ovim i sličnim glupostima. :mrgreen:

Klare

Post Postao/la Klare » 28 maj 2012, 12:07

A sto su transferoljupci osvojili, aaaa, nu!, aaa, nu ti jada, nu sto zbore, taman k'o da mi po glavi struze...
Nema potrebe za nekin enormnim ocajavanjima za izgubljenim finalima, jeste da nam je i najteze sto se kojekakvici na nama uce kako osvojiti, no kada se srede, prebroje racuni u posljednje 4 godine smo druga najuspjesniaja ekipa u Evropi, a siguran sam da se sljedece godine moze otici do kraja.
Ovo je velika lekcija,iskustvo, dug koji mora doci na naplatu!
Usput, pametno se radi na ojacavanju kadra

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 28 maj 2012, 13:45

Pa gdje ste dragi moji vize prvaci ja sta mai kod vas . Nego vako da predjemo na stvar . Za Quaresmu se neki smiju . Zasto ? Pa zasto ? Pa da vas pitam zasto ? Zasto se opet sluzite lazima, u zelji da nekog napravite budalom . Ev ovako ja kazem jasno glasno BAYERN JE HTIO QUARESMU ! Quaresma je rekao NEIN zu Bayern , i to je cinjenica . Evo crno na bjelo da ste ga htijeli, samo sto ja necu koristit linkove kao vas billal. Koji je dosao sa linkovima the the guardiana, bilda i slicnih piz.darija . Ja cu vam dat Kickerovu potvrdu da ste ga zeljeli . I dokazat da ga je vas smecar Hones htio dovest. Da da Kicker onaj najtacniji nejmacki magazin upravo taj . Evo vam Vize prvaci gledajte.

http://www.kicker.de/fussball/bundeslig ... el/365949/" onclick="window.open(this.href);return false; .

i evo vam jos nesto uzivajte :lol: :oops: ... jedan Quaresma vas je ODBIO, a da ne pricamo za druge vece bolje jace mocnije igrace .

SPOX: Im vergangenen Jahr war auch der FC Bayern an Ihnen dran. Wie weit gingen damals die Verhandlungen?

Quaresma: Bayern ist ein großer Klub mit einer großartigen Mannschaft und ihr Interesse hat mich sehr geehrt. Aber ich hatte wirklich keinerlei Interesse daran, nach München zu wechseln.

SPOX: Ist Ihnen die Bundesliga nicht stark genug oder ist es Ihnen in Deutschland einfach nur zu kalt?

Quaresma: Es ist jedes Mal sehr, sehr kalt, wenn ich in Deutschland bin. Schon das alleine ist für viele Spieler der Grund, nicht in Deutschland spielen zu wollen.

spox (odlična internet str): prošle godine je i bayern bio zainteresiran za vas,dokle su stigli pregovori u to vrijeme?

quaresma: bayern je veliki klub s velikim igračima. osjećao sam se "počašćenim" interesom,ali stvarno nisam bio zainteresiran za prelazak u munchen.

spox: jel do toga da vam njemačka liga nije dovoljno jaka, ili vam je jednostavno prehladno?

quaresma: svaki put kad dođem u njemačku, vrlo,vrlo je hladno. samo to je za neke igrače razlog, što ne žele igrat u njemačkoj...

Jao mogu mislit kako je jadan osjecaj sad ovo citat ali, toliko se pojedinci sluze lazima da bi druge ismijavali da je to za ne povjerovat . E pa evo vam crno na bijelo i kristalno jasno da vas je cojk odje.bo . I ti napominjem jedan Quaresma koji je radije otisao u Italiju nego u Bayern :lol: :lol: . Toliko o Bayernu, dakle prije ce INTER jedan dovest nekog igraca nego Bayern ! Onaj isti Inter koji vas redovno cjepa u najelitnijem takmicenju . Inter je doveo ETA , kad je bio zvjer kad je zabio metar golova, e o tome mi svi pricamo takve igrace Bayern dovest ne moze .

@ Effe

Sta je bilo opet preskaces opkladu, pa de hajde ako si upravu daj mi dokazi daj mi argumente da si upravu molim te ne izvlaci se vise . Evo 3 put ti nudim al ne smijes, i sto je najgore izbjegavas sutis .... Sta je bilo glasnogovornice gdje su ti igraci po 50 mio eura a da su ne dokazani hajde nabroj ih da cujem opet i opet sve preskaces sutis izvlacis se i mislis potapkat na taj nacin svoje ne znanje... Samo lazi lazi lazi od tebe moj Effe ...
BvB Echte Liebe !!!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 28 maj 2012, 14:28

slika
Nema potrebe da se dalje prepirete. Sačuvajmo to za sljedeću sezonu. :D

Evo izgleda da je Bayern ponudio preko 10 mil. eura za Mathieua iz Valencie.

Odličan igrač, koji može igrat' i na lijevom beku i na krilu. Veoma brz, prodoran s odličnim centaršutevima/ubacivanjima. Bio bi odličan back-up za Riberya i Alabu, a nije iskjlučeno i da ovog drugog preseli na klupu, jer kad god sam gled'o Mathieua uvijek me impresionirao. Ako dođe bit' će odlično pojačanje.

http://www.as.com/futbol/articulo/bayer ... iftb_9/Tes" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fussballtransfers.com/bundes ... hieu_27932" onclick="window.open(this.href);return false;
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 28 maj 2012, 14:42

Upravu je Sema,bice prilike za prepirku kad pocne sezona,a sad malo o ovim aktuelnim temama-transferi... :D
Mathieu-nisam upucen u vezi tog transfera ali ako ga dovedu...dobro po njih!Odlican igrac,samo ne znam koga bi zamjenio..Iskreno Alaba me POZITIVNO IZNENADIO,momak je strasno napredovao i mislim da je on jedan od glavnih uzdanica kluba.Prije sam mislio da je taraba i najslabija tacka u Bayi,a on ispade jedan od boljh,sve pohvale za njega!
Ribery je mislim nezamjenjiv,ali moguce da mu Mathieu (ako dodje),bude zamjena..ko zna...

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 28 maj 2012, 16:22

Damir_BvB je napisao/la:Pa gdje ste dragi moji vize prvaci ja sta mai kod vas .
Misliš vice prvaci Evrope....Svakako da jesmo, s ponosom se to može reči.... :) Al vidiš ti si time opsjednut, ja sad opšte ovde ne želim spominjat Bvb, jer nije moj problem Bvb, ovde si ti problem (ako opšte s ovim dječijim igricama možeš biti problem :lol: ) jer ti imaš taj kompleks od Bayerna kao velikog evropskog kluba.
Ko što je kristalno jasno da je Bvb prvak Njemačke i osvajač Kupa, tako je kristalno jasno da je Bayern u vrhu evropskog fudbala.
Damir_BvB je napisao/la: Nego vako da predjemo na stvar . Za Quaresmu se neki smiju . Zasto ? Pa zasto ? Pa da vas pitam zasto ? Zasto se opet sluzite lazima, u zelji da nekog napravite budalom . Ev ovako ja kazem jasno glasno BAYERN JE HTIO QUARESMU ! Quaresma je rekao NEIN zu Bayern , i to je cinjenica . Evo crno na bjelo da ste ga htijeli, samo sto ja necu koristit linkove kao vas billal. Koji je dosao sa linkovima the the guardiana, bilda i slicnih piz.darija . Ja cu vam dat Kickerovu potvrdu da ste ga zeljeli . I dokazat da ga je vas smecar Hones htio dovest. Da da Kicker onaj najtacniji nejmacki magazin upravo taj . Evo vam Vize prvaci gledajte.

http://www.kicker.de/fussball/bundeslig ... el/365949/" onclick="window.open(this.href);return false; .
I nemoj mi zamajavanja javnosti. Ti si taj koji izvrče činjenice i predstavlja ih onako kako to njemu odgovara.
Pogledaj malo ovde čitav tekst kickera, ovde se uz ime Quaresme spominje i Ribery i možeš li ti sad malo posložit stvari u svojoj glavi. Tog ljeta 2008. godine je u Bayern došao Ribery, jer je Francuz bolji igrač. Ali tebi je Quaresma očigledno veća zvijezda i od Riberyja, i od Robbena. Ja sam samo njih dvojicu uzeo sad kao primjer, jer su aktuelni i jer su došli iz inostranstva. Znači sad govorimo o tim zvijezdama iz drugih liga, jer ti tvrdiš da te Bayern ne može dovest. A otići ćemo malo dalje pa se sjetit i Makaaya koji je došao iz Primere, Deporitva i koji je tada bio najbolji strijelac tog kluba koji je bio među prva četiri tima te lige koja je bila na vrhuncu te mislim čak i najbolji strijelac lige bio. Samo ti znači neke primjere navodim. E sad ako si ti toliko naivan pa vjeruješ da je Quaresma odbio Bayern, a Ribery prihvatio ponudu, a još ovaj malo prije toga, godinu prije imao uspješno SP iza sebe, onda se tu više nema šta diskutovat. Možda ti u ovu bajku neko i povjeruje.

Damir_BvB je napisao/la:
@ Effe

Sta je bilo opet preskaces opkladu, pa de hajde ako si upravu daj mi dokazi daj mi argumente da si upravu molim te ne izvlaci se vise . Evo 3 put ti nudim al ne smijes, i sto je najgore izbjegavas sutis .... Sta je bilo glasnogovornice gdje su ti igraci po 50 mio eura a da su ne dokazani hajde nabroj ih da cujem opet i opet sve preskaces sutis izvlacis se i mislis potapkat na taj nacin svoje ne znanje... Samo lazi lazi lazi od tebe moj Effe ...
Naravno da odbijam opkladu. Kako da se kladim s nekim ko je nečastana i ko ne rezonuje realno. Koju god zvijezdu Bayern dovede, ti ćeš reči da to nije prava zvijezda. Pa tebi Ribery , Robben, Neuer nisu zvijezde. Za tebe su Quaresma , Hazard i Javi Martinez veće zvijezde od ovih prije pobrojanih.

I ne znam o kakvim mojim lažima ti pišeš, kod mene je sve argumentovano, zato i napišem duži posto često. Al tvoj problem je što ne želiš, ne znaš ili nećeš da čitaš šta ja pišem. Govoriš isto tako o mojim nekim provokacijama na račun Bvb-a, a ja ne znam kad sam to uputio kakvu provokaciju po tom pitanju.
Ako je provokacija kad kažem da se igrači Dortmunda na internacionalnom nivou i repki nisu dokazali, onda jesam provokator. Ali prati, čitaj malo šta pišem, ne leti grlom u jagode.

Al nisi mi ni jasan, ti hoćeš da kažeš Bayern neatraktivan za velike igrače, koliko su onda drugi Bundesligaši atraktivni? Ti prikazuješ tako situaciju, da bi po tvom samo onda prosječni igrači mogli doći u BuLi, jer bilo koji imalo veći igrač neće u Bayern.
Pričaš o Interu i talijanskim klubovima, ali onda navedi da su ti klubovi , uz određene engleske bili zainteresovani i za Robbena, pa i Riberyja.

Pričaš o velikim transferima od 50 miliona eura, a jel to Arsenal, ManU isto prave transfere od 50 milki, ili su to transferi od dvadesetak, 30 miliona eura i slično....Jel to jedino veliki transfer od 50 miliona eura? Ti izgleda postavljaš neka nova pravila u fudbalu da bi Bayern napravio jadnijim.

I uozbilji se malo, vidiš kako sam ja u stanju napisat post da te ne vrijeđam, a i nemam te potrebe vrijeđat, jer me stvarno nasmijavaš, pa sva ljubav tvoja za Bvb na stranu, ali ovolika mržnja prema Bayernu da izmišljaš nebuloze stvarno postaje zabrinjavajuće. Ti se zaletiš i lupneš par imena za koje je Bayern bio navodno zainteresovan i to sve samo nešto da bi nešto dokazao. Samo ne kontaš koliko god ti pokušao učinit Bayern jadnim, onda i sam klub za koji navijaš činiš još jadnijim. Bayern nije u top 5 po investicijama, ali često je među 10 klubova koji najviše investiraju, a da ne govorimo koliki su maheri naši čelnici da i za manje para dovedu kvalitetnog igrača.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 28 maj 2012, 16:48

isakovich je napisao/la:I nakon toga svega sto si ti napisao , Bayern je u 3 godine 2 puta u finalu LP,medju 3 najbolja u Evropi.A nekima ostane samo ljubomora i mrznja prema tom klubu,jer o Bayernu se uvijek prica kad se spominju najveci,a neki drugi sluze za nabijanje gol razlike i idu rame uz rame Dinamu.

Ja ne znam je li vi znate da se samo ime prvoplasiraniog, osvajaca, sampiona gravira na pehar? Kome je jos bitno drugo mjesto? Ako nisi osvojio LP i digao pehar sa velikim usima, suti i pokrij se po usima. U historiji (i na peharu) ce biti zapisano da je Chelsea prvak za sezonu 2011/2012, a da su i bajern i BVB ucestvovali u LP. Shvatite vec jednom da na peharu ne pise da ste vi bili drugi, a mi ispali u grupi.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 maj 2012, 16:53

kraljttbvb je napisao/la:
isakovich je napisao/la:I nakon toga svega sto si ti napisao , Bayern je u 3 godine 2 puta u finalu LP,medju 3 najbolja u Evropi.A nekima ostane samo ljubomora i mrznja prema tom klubu,jer o Bayernu se uvijek prica kad se spominju najveci,a neki drugi sluze za nabijanje gol razlike i idu rame uz rame Dinamu.

Ja ne znam je li vi znate da se samo ime prvoplasiraniog, osvajaca, sampiona gravira na pehar? Kome je jos bitno drugo mjesto? Ako nisi osvojio LP i digao pehar sa velikim usima, suti i pokrij se po usima. U historiji (i na peharu) ce biti zapisano da je Chelsea prvak za sezonu 2011/2012, a da su i bajern i BVB ucestvovali u LP. Shvatite vec jednom da na peharu ne pise da ste vi bili drugi, a mi ispali u grupi.
Ako je tebi ispadanje u grupnoj fazi i igranje finala CL isto onda ti jedino mogu reći promjeni dilera.

Prle
Kontakt:

Post Postao/la Prle » 28 maj 2012, 18:23

Wir singen und tanzen auf jedem Fußballplatz
ein Schuss, kein Tor, die Bayern, DIE BAYERN!
Ei jei jei jei FC Bayern München

:lol: :lol:
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!

Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.