Pratiš li ti fudbal???? Montolivo, Mađo i Akvilani tebi nisu neki igrači?starmo94 je napisao/la:Gledam ove sastave za EURO i nekako mi se cini da ce nam biti puno lakse s Talijanima nego s Ircima. Npr. u Talijana gledam igrace poput Osvalda, Ranocchie, Montoliva, Aquilania, Maggia i nijedan od njih nije neka klasa, a ostali svi vec polako mogu u mirovinu.Al Talijani su Talijani , s njima se nikad ne zna.. Dok kod Iraca ima stvarno odlicnih igraca poput Mcgeadya, Dunnea, Doylea, Waltersa, Longa, Gibsona, a uz to su jako borbeni i jaki u duelu i s njima ce bit najteza utakmica po mom misljenju. Ako pobjedimo u toj utakmici bit ce mnogo lakse i s Talijanima i sa Spanjolcima..
Naprijed Hrvatska !
Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Evo Bilic otkrio kako ce napast IrskuU Poznanju bi se izabranicima Giovannija Trapattonija trebala suprotstaviti ova Hrvatska, u formaciji 4-4-2: Pletikosa - Vida, Ćorluka, Schildenfeld, Strinić - Srna, Dujmović, Modrić, Perišić - Mandžukić, Jelavić.
Ocekujem da nas MkGnjili i Duff siluju. Meni je smijesno kako je nama obrana propala, prije nam je to bio najjaci dio momcadi a sad je definitivno najslabiji.
Vida nesmije bit na beku, to se dobro vidilo protiv u ligi prvaka u onih malo utakmica sta je igra desno, ako se nevaram protiv Lyona i Reala je igra desno i ostavlja je previse prostora iza sebe, a on nije brz da se moze vratit nazad. Jedina dobra stvar je sta je odusta od Corluke na lijevom beku.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Eto nek' su Strinic, Dujmovic, Ilicevic, Mandzukic klasa.starmo94 je napisao/la: Npr. u Talijana gledam igrace poput Osvalda, Ranocchie, Montoliva, Aquilania, Maggia i nijedan od njih nije neka klasa
Svašta ćeš ovdje pročitat'.
poanta je da talijani nisu tolika klasa da ih hrvatska ne bi mogla pobjedit..naravno ako bi igrala kako zna i ako bi taj dan imala malo sreće......talijani su favoriti...ali blagi...mandraX je napisao/la:Eto nek' su Strinic, Dujmovic, Ilicevic, Mandzukic klasa.starmo94 je napisao/la: Npr. u Talijana gledam igrace poput Osvalda, Ranocchie, Montoliva, Aquilania, Maggia i nijedan od njih nije neka klasa
mandraX je napisao/la:Eto nek' su Strinic, Dujmovic, Ilicevic, Mandzukic klasa.starmo94 je napisao/la: Npr. u Talijana gledam igrace poput Osvalda, Ranocchie, Montoliva, Aquilania, Maggia i nijedan od njih nije neka klasa
nije nitko rekao da su klase
talijani su favoriti protiv nas,ali vidjet cemo kako ce to zavrsit,ja mislim ako dobijemo irsku,da ce im biti veoma tesko protiv nas
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- Titova-Juga
- Kontakt:
Strinić je najprecijenjeni igrač jedne reprezentacije upravo zahvaljujući Slavenu Hajdukovcu što mu silom daje šanse.
Osnove Strinićeve igre su, (primi-dodaj što brže). Ja sam gledao svakakvih bekova za života al' ovaj jednostavno pojma nema !
Osnove Strinićeve igre su, (primi-dodaj što brže). Ja sam gledao svakakvih bekova za života al' ovaj jednostavno pojma nema !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
silenT je napisao/la:starmo94 je samo rekao da Osvaldo, Montolivo i Aquilani iz talijanske repke nisu WC igrači (iza čega i ja stojim), ali uvijek se nađe netko uvrijeđen pa se odmah popljuvala i druga strana koja se uopće nije spominjala u tom trenutku...Titova-Juga je napisao/la:Strinić je najprecijenjeni igrač jedne reprezentacije upravo zahvaljujući Slavenu Hajdukovcu što mu silom daje šanse.
slažem se s tobom u svemu napisanom....i meni je Strinić trenutno najgori igrač Hr. repke...
bolji od njega je zasigurno Pamić (i Pranjić, ali neznatno), ali nažalost Strinić će da igra na ovom Euru 100% jer ga Slaven gura od kad je izbornik i mi tu nemožemo ništa učinit...
zadnja nada je da se povrijedi protiv Norveške i propusti Euro za dobrobit repke
Da, to je poznato kod te djecurlije da se nadju uvrijedjeni bez obzira o kakvom se igracu radilo, (bitno je da su oni navijaci repke za koju isti igra) i tu se sva argumentacija zavrsava.
Ja sam iskreno donedavno bio jedan veliki ljubitelj Slavena, njegove taktike i zamisli, ali previse je pogresnih poteza uradio i jednostavno nekad pretjera u guranju igraca koji nisu dosljedni da nose reprezentativni dres, bas kao sto je to slucaj sa Strinicem
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
HRVATSKA reprezentacija u austrijskom Neubergu u prijateljskoj utakmici pobijedila je lokalni SV Marsch Neuberg 8:2.
Do poluvremena su izabranici Slavena Bilića imali sigurnih 4:0 (Ćorluka, Srna (iz slobodnjaka), Jelavić, Perišić), da bi izbornik u nastavku pružio priliku 12 igrača (Subašić je na golu odradio prvih 15, a Ivan Kelava preostalih 30 minuta).
U nastavku je Pranjić zabio peti, Kalinić šesti, a Kranjčar uz dosta sreće iz slobodnog udarca sedmi pogodak za Hrvatsku protiv Neuberga koji je uz podršku više od 2000 gledatelja uspio zabiti.
Prvo su Kelavi zabili u 75. minuti iz jedanaesterca (Olić je skrivio penal), a zatim i u 88. iz igre, da bio Vukojević na samom kraju postavio konačnih 8:2.
Početni sastav Hrvatske:
Pletikosa - Vida, Ćorluka, Schildenfeld, Strinić - Srna, Modrić, Rakitić, Perišić - Jelavić, Mandžukić
Hrvatska u drugom poluvremenu:
Subašić (od 60' Kelava) - Vrsaljko, Dujmović, Pranjić, Iličević - Vukojević, Badelj, Kranjčar - Kalinić, Eduardo, Olić
Do poluvremena su izabranici Slavena Bilića imali sigurnih 4:0 (Ćorluka, Srna (iz slobodnjaka), Jelavić, Perišić), da bi izbornik u nastavku pružio priliku 12 igrača (Subašić je na golu odradio prvih 15, a Ivan Kelava preostalih 30 minuta).
U nastavku je Pranjić zabio peti, Kalinić šesti, a Kranjčar uz dosta sreće iz slobodnog udarca sedmi pogodak za Hrvatsku protiv Neuberga koji je uz podršku više od 2000 gledatelja uspio zabiti.
Prvo su Kelavi zabili u 75. minuti iz jedanaesterca (Olić je skrivio penal), a zatim i u 88. iz igre, da bio Vukojević na samom kraju postavio konačnih 8:2.
Početni sastav Hrvatske:
Pletikosa - Vida, Ćorluka, Schildenfeld, Strinić - Srna, Modrić, Rakitić, Perišić - Jelavić, Mandžukić
Hrvatska u drugom poluvremenu:
Subašić (od 60' Kelava) - Vrsaljko, Dujmović, Pranjić, Iličević - Vukojević, Badelj, Kranjčar - Kalinić, Eduardo, Olić
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
K'o sto je @Rosas7 rekao nitko ne kaze da su nasi pomenuti klasa, a sto se tice Talijana ti vjerojatno za njih navijas pa neces da priznas kakvi su to igraci.. Npr. Aquilani - ozljede unistile karijeru i nije postigao nista , a bio je jedan od najvecih talenata. Ranocchia pozvan u rep. , a izabran medju 10 najgorih transfera u Italiji. Montolivo po meni odigrao samo jednu dobru sezonu - onu kad je Fiorentina igrala u LP, a od tada nista..Al dobro svako ima pravo na svoje misljenje..mandraX je napisao/la:Eto nek' su Strinic, Dujmovic, Ilicevic, Mandzukic klasa.starmo94 je napisao/la: Npr. u Talijana gledam igrace poput Osvalda, Ranocchie, Montoliva, Aquilania, Maggia i nijedan od njih nije neka klasa
Po mom misljenju ovako bi trebao izgledati sastav za Irce :
-----------------Pletikosa----------------
Vida-----Simunic-----Corluka------Pranjic--
-----------Dujmovic----Modric------------------
Srna---------------------------------------Perisic
------------Mandzukic--Jelavic---------------
Ne navijam, navijam za Bosnu i Hercegovinu.starmo94 je napisao/la:
K'o sto je @Rosas7 rekao nitko ne kaze da su nasi pomenuti klasa, a sto se tice Talijana ti vjerojatno za njih navijas pa neces da priznas kakvi su to igraci.. Npr. Aquilani - ozljede unistile karijeru i nije postigao nista , a bio je jedan od najvecih talenata. Ranocchia pozvan u rep. , a izabran medju 10 najgorih transfera u Italiji. Montolivo po meni odigrao samo jednu dobru sezonu - onu kad je Fiorentina igrala u LP, a od tada nista..Al dobro svako ima pravo na svoje misljenje..
Nijedan od tih igrača ne igra prvu postavu u Italiji, možda samo Montolivo, svaki će grijat' klupu, dok su ovi što sam ja tebi nabrojao svi prva postava Hrvatske.
Italiju će dobit vjerujem u mladost Hrv. Mislim da mogu daleko otić ljudi rade,složni su,mladi igrači ali motivirani .Tko god igra daju svoj maksimum.Skupina nije laka , ali Irce će dobit u to ne sumnjam i Italiju.Španjolce jedino ne mislim tako.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
ma strinic je u prvoj sigurno,nije neki igrac,ali odigro je citavu sezona za svoj klub u prvoj postavi,
pranjic je lijevi vezni igrac,on je silom prilika igrao na lijevo beku,a ove godine nije odigrao niti 5 utakmica za klub,a pamic je iz nekih drugih razloga van repke,...pa se zato strinic namece kao jedino rjesenje
ajde mozda civjek poludi na ovom euru

pranjic je lijevi vezni igrac,on je silom prilika igrao na lijevo beku,a ove godine nije odigrao niti 5 utakmica za klub,a pamic je iz nekih drugih razloga van repke,...pa se zato strinic namece kao jedino rjesenje
ajde mozda civjek poludi na ovom euru
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Official.
Hrvatski popis za Euro :
Vratari: Pletikosa, Subašić, Kelava,
Obrana: Buljat, Vida, Ćorluka, Šimunić, Schildenfeld, Strinić, Pranjić
Veza: Srna, Dujmović, Vukojević, Rakitić, Modrić, Perišić, Kranjčar, Badelj, Iličević
Napad: Olić, Jelavić, Mandžukić, Eduardo
Hrvatski popis za Euro :
Veza: Srna, Dujmović, Vukojević, Rakitić, Modrić, Perišić, Kranjčar, Badelj, Iličević
...Život za Široki...
- Barney Stinson
- Kontakt:
Iznenađen sam što Kalinića ne vodi, jer Bilić je ostao na jednom pravom napadaču a to je Jelavić.. Tu mislim na one prave klasične napadače jer ova trojica to nisu.. Po meni su oni vise za ofanzivna krila za neku formaciju sa jednim napadačem ako pretpostavimo da će Jelavić biti prvi izbor u napadu..ŠB_Fidelis je napisao/la:Official.
Hrvatski popis za Euro :
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Je li to Jurica Buljat?!
buahahhahahahhha
Nešto gledam taj popis, pa mi je na um pala raspodjela hajdukovih i dinamovih igrača u repki, odnosno onih koji su stasali i sazreli u ta dva naša kluba, a i ostalih igrača. I omjer je sljedeći;
Dinamo: Ćorluka, Modrić, Da Silva, Kranjčar, Badelj, Kelava, Mandžukić (iako je već igrački stasao u Zagrebu), Vukojević (sazrio u Belupu)
Hajduk: Pletikosa, Subašić, Srna, Jelavić, J. Buljat, Strinić
Ostatak HNL-a: Vida, Pranjić (Osijek), Schidenfeld (Šibenik), Olić (dijete Marsonie, ali svoj procvat i nogometnu punoljetnost je doživio u dresu Zagreba, ne mogu vjerovat da čovjek ima nepune 33 godine), Dujmović (Dragovoljac/Zaprešić)
Dijaspora: Iličević, Šimunić, Rakitić, Perišić (nije klasična dijaspora već nešto što je učestalo kod Hajduka da mlade a talentirane odbaci ko krpu).
Dakle, od 23 igrača, njih 14 (oko 60,8%) su igrački sazreli u Dinamu i Hajduku, od toga 8 (34,7%) iz Dinama, 6 (26,1%) iz Hajduka.
Iz ostatka HNL-a dolazi 5 momaka, a dijaspora donosi četvoricu. Sveukupno gledajući, iz HNL-a proizlazi 19 momaka što čini 82,6% repke. Bome, nije nam loša ta HNL
Samo je problem što svake godine izbacuje premali broj igrača konkurentnih za reprezentaciju.
Meni je žao što na spisku nema Petrića, čovjek ima bombu u nogama kao malo tko u repki. A i Klasnić je odigrao solidnu sezonu u najjačoj svjetskoj ligi. Šteta.
buahahhahahahhha
Nešto gledam taj popis, pa mi je na um pala raspodjela hajdukovih i dinamovih igrača u repki, odnosno onih koji su stasali i sazreli u ta dva naša kluba, a i ostalih igrača. I omjer je sljedeći;
Dinamo: Ćorluka, Modrić, Da Silva, Kranjčar, Badelj, Kelava, Mandžukić (iako je već igrački stasao u Zagrebu), Vukojević (sazrio u Belupu)
Hajduk: Pletikosa, Subašić, Srna, Jelavić, J. Buljat, Strinić
Ostatak HNL-a: Vida, Pranjić (Osijek), Schidenfeld (Šibenik), Olić (dijete Marsonie, ali svoj procvat i nogometnu punoljetnost je doživio u dresu Zagreba, ne mogu vjerovat da čovjek ima nepune 33 godine), Dujmović (Dragovoljac/Zaprešić)
Dijaspora: Iličević, Šimunić, Rakitić, Perišić (nije klasična dijaspora već nešto što je učestalo kod Hajduka da mlade a talentirane odbaci ko krpu).
Dakle, od 23 igrača, njih 14 (oko 60,8%) su igrački sazreli u Dinamu i Hajduku, od toga 8 (34,7%) iz Dinama, 6 (26,1%) iz Hajduka.
Iz ostatka HNL-a dolazi 5 momaka, a dijaspora donosi četvoricu. Sveukupno gledajući, iz HNL-a proizlazi 19 momaka što čini 82,6% repke. Bome, nije nam loša ta HNL
Meni je žao što na spisku nema Petrića, čovjek ima bombu u nogama kao malo tko u repki. A i Klasnić je odigrao solidnu sezonu u najjačoj svjetskoj ligi. Šteta.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Barney Stinson
- Kontakt:
Vedran Ješe je Bog za Juricu.. 
19 - ђ - 11
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa i pametnije bi bilo da je zvao Jesu nego Buljata. To je najneinteligentniji nogometas koji je igrao u HNL-u, zajebao je i Drpica, koji je takodjer i onakav bolji igrac od takvih.
A vid' dubrave i analize.
A vid' dubrave i analize.
...Život za Široki...
stvarno cuj jurica buljat,a bolji od njega ima mnogoŠB_Fidelis je napisao/la:Official.
Hrvatski popis za Euro :
npr. jese,krizanac,mijatovic,knezevic itd itd...
zadovoljan sam samo sto nije kalinica poveo,ostalo mi se svidja manje vise
ODBRANA VAM JE VIC...... ostatak tima je ok, ali ovi pozadi su užas... Boga mi biće vam teško....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma kakav Ješe, davno je on svoje odigrao. Dok je bio u Dinamu bio je na igračkom vrhuncu, nakon toga mu slijedi pad (dovoljno je za vidjeti u kakvim je klubovima igrao i igra, čuj Široki
)
Mogao je tu uletiti Mijatović prije svega, pa Knežević, jer igraju u jakim ligama, kao što reče Rosas, pa i Križanac, iako je van forme..

Mogao je tu uletiti Mijatović prije svega, pa Knežević, jer igraju u jakim ligama, kao što reče Rosas, pa i Križanac, iako je van forme..
Što s ljubomoranŠB_Fidelis je napisao/la: A vid' dubrave i analize.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.