Moderator/ica: vlakanje
ko kaže da će ići u partizan neće ići će u Zvezdu kad bude vrijeme da ide...!sasagmp je napisao/la:Ne verujem da bi Bilbija stagnirao ako je tako dobar...jer niko ne zeli extra igraca na klupi,ako je najbolji napadac u ekipi igrace sigurno...golovi neka govore umesto njega..mladi Vranjes u zvezdi je zrtva kumovske veze Petrovica Pizovna i Dusana Savica...gura malog kumica koji je teska vezara,ali dobro ja se ne bunim dace bog da to potraje pa da utera jedan autogol na derbiju...kazem uz pravi rad mislim da bi Bilbija mogao dosta da pokaze u Partizanu...ali otom potom,neka on prvo da 30 komada u Premier ligi i nek donese Borcu titulu pa cemo onda o prelasku u Partizan da pricamo
lešinar je napisao/la:ko kaže da će ići u partizan neće ići će u Zvezdu kad bude vrijeme da ide...!sasagmp je napisao/la:Ne verujem da bi Bilbija stagnirao ako je tako dobar...jer niko ne zeli extra igraca na klupi,ako je najbolji napadac u ekipi igrace sigurno...golovi neka govore umesto njega..mladi Vranjes u zvezdi je zrtva kumovske veze Petrovica Pizovna i Dusana Savica...gura malog kumica koji je teska vezara,ali dobro ja se ne bunim dace bog da to potraje pa da utera jedan autogol na derbiju...kazem uz pravi rad mislim da bi Bilbija mogao dosta da pokaze u Partizanu...ali otom potom,neka on prvo da 30 komada u Premier ligi i nek donese Borcu titulu pa cemo onda o prelasku u Partizan da pricamo
lešinar je napisao/la:o pozdravljam buraz kako je inače?opasna ti je slika skroz jel tvoja ili
lešinar je napisao/la:ma znam vidio sam da si sudija i koliko imas godina pa kontam jel moguce da je to njegova slikakako je majkaro šta se radi
zaboravio si da je Banja Luka u Republici Srpskoj tako da je Srpski klub!TMovac je napisao/la:Borac nije srpski klub.Borac je Banjalučki klub.a banja Luka je u Bosni i Hercegovini.tako da ne može nikako biti srpski klub
uzmi ubi pa se pistoljBatica BL je napisao/la:zaboravio si da je Banja Luka u Republici Srpskoj tako da je Srpski klub!TMovac je napisao/la:Borac nije srpski klub.Borac je Banjalučki klub.a banja Luka je u Bosni i Hercegovini.tako da ne može nikako biti srpski klub
titula nam ne treba jer Bosna nije nasa drzava!
RS je entitet.Provincija.Pogledaj bilo koju kartu,bilo koji atlas i vidječeš šta piše.Republika Bosna i Hercegovina.i gore u svjevernom dijelu načićeš lijepi grad Banja Luku.Ti koliko god se protivio ako si rođen u Banja Luci pisaće ti u Ličnoj kari i pasošu Grad rođenja Banja Luka,zemlja rođenja Bosna i Hercegovina.možeš imati pasoš Republike Srbije,SAD-a,ma Tunguzije ako hoćeš ali će ti uvijek pisati zemlja rođenja BiH i ti to nemožeš promjenitiBatica BL je napisao/la:zaboravio si da je Banja Luka u Republici Srpskoj tako da je Srpski klub!TMovac je napisao/la:Borac nije srpski klub.Borac je Banjalučki klub.a banja Luka je u Bosni i Hercegovini.tako da ne može nikako biti srpski klub
titula nam ne treba jer Bosna nije nasa drzava!
reci to @Batici BL i slicnim kerovimalešinar je napisao/la:daj manite se više politike šta vam je ovo nije politički nego sportski forum pustite te priče molim vas
Pa bas i ne pricate o tome kako Borac belezi dobre rezultate i kako je na poslednjoj utakmici na stadionu Borca bilo preko 10000 ljudi. Ja koliko vidim vi bas zapeli za politiku, evo recimo ti govoris o nekoj republici BiH a i sam znas da BiH nije republika jer nema takav oblik drzavnog uredjenja. Sto tebi smeta moj avatar tvoj problemGreen XXL je napisao/la:Ko tebe sta pita, idi kupaj ribice, ovdje pricamo o Borcu, a ne o politici, a ti da nisi nacionalista nebi stavljo grb RS, jos molim te nick, "srbin iz RS", hahaha!Srbin iz RS je napisao/la:A sto vama smeta sto je banjalucki Borac srpski klub![]()
nabijate ovde postove i hocete da izazovete svadju te da optuzite neke clanove kako su oni zaboga nacionalisti
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.