Moderator/ica: vlakanje
Green XXL je napisao/la:Ok, nema frke, evo vec da predjemo na stvar, Posušje odustalo od Kup BiH zbog finansijskih problema, tako da Borac sad zasad nema skim igrat!sasagmp je napisao/la:slazem se sa Tmanijakom....realno covek je covek..ma koje god on vere boje bio...ja tih kompleksa nemam...ali znas i sam..da se u Bosni nikad normalno nece ziveti..uvek ce biti mrznje..zato ne treba otvarati ovu temu...zatvorimo je gde smo stali i sta sad ..picimo dalje...ja sam iz Srbije iz Beograda ..mozda sam i najmanje kompetentan da pricam o toj temi,ali sam redovno u R.Srpskoj gde imam puno rodbine...i drago mi je bilo akd se onoliko ljudi okuplja zbog fudbala a ne zbog nekog protesta itd....igrajte fudbal **** politiku...Srbi neka budu Srbi ..Bosnjaci Bosnjaci...posteno..neka svako navija za svoj omiljeni klub i neka bolji pobedi
a koje si ti deriste....halooo idi njima kontas...vidimo se aBd sljedecu vasu domacu tekmuTMovac je napisao/la:Borac me pozitivno iznenadio ove sezone.Uprava vam radi dobar posao:bar za sada.Jedan prijatelj iz BL mi je rekao da su sav prihod od godišnjih ulaznica dali Lešinarima.A onaj Bilbija je igrač i po.ako ovako nastavi mislim da će iz Borca otići odma u ligu petice.Ili bar neku jaču ligu.pogotovo ako izbori Borac europu.jer ne vjerujem da će uzeti titulu.Mogao bi da je liga regularna.a svi znamo da to nije.i da je ove godine pod navodnicima red da neki Bošnjački klub osvoji titulu.meni je to glupo i više bi volio da to bude neki klub koji to zasluži svojim igrama,nevažđno da li je to Borac;željo,Široki ili neko četvrti.samo da već jednom krenemo nabolje.imamo 1 život koji prolazi i nepita nas.mi ga tračimo na kojekakve gluposti.al eto kad već živimo u takvoj državi gdje se sve šteli na ovaj ili onaj način,a ne bunimo se onda i nismo zaslužili bolje i dabogda nam bilo još gore.dok nedođemo pameti i ne kažemo DOSTA VIŠE
A ko su vam u istoriji bili najbolji igrači?Batica BL je napisao/la:sad se svi kao volimo a smeta vam sto je Borac Srpski klub...nemojte te price! ja znam kako izgleda grb Borca mozda bi i ti trebao da pogledas te boje pa kazes ciji je klub!
Da, bas zbog politickih razloga a ni slucajno zato sto sa najmladjom ekipom u ligi posteno odvaljuje sve redom. Te djecije price pricaj nekom drugom! Da znas koliko mi ne volimo Dodika ne bi lupetao toliko. Majmun je unistio Borac zbog dizanja Laktasa i Igokee a ti se nasao da seruckas.herbion je napisao/la:Borac mora uzeti titulu iz politickih razloga.Na strani uzima bodove od Modrice i Rudara sto ce im gotovo sigurno biti dovoljno za vrh.Iduca godina je izborna,Evropa,zaludjene mase,Dodik,dovoljni razlozi za ovo sto pricam.
? & je napisao/la:evo za pocetak da se samo upisem.neko je skoro napisao da je dosta pratio forum i odjednom rijesio da se aktivira.isti slucaj sa mnom.solidno pratim i sve ovdašnje portale i forume...imam 20 godina.redovno na utakmice borca idem par godina. dosta pratim desavanja u klubu i oko njega, kao i sva sportska zbivanja.
Nema.Green XXL je napisao/la:Ok, nema frke, a recimo Modrica je iz RS-a, na grbu ima zastavu BiH, ciji je ona klub!?
Ja nepismenih ljudi. Pa Bosna je zemlja Srba koliko i ostalih naroda.mrzim_ulizice je napisao/la:ja bi njih fino izbacio iz nase lige pa ako su srpski klub neka igraju u srbiji al nece ni srbi svasta u svojoj ligi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.