Dragi moj kraljevicu, vi navijaci kao i citava uprava kluba bi dala pxke na izvoz da odigrate jedno finale LP. E pazi, to je nesto sto se zove komplex manje vrijednosti.Ja ne znam je li vi znate da se samo ime prvoplasiraniog, osvajaca, sampiona gravira na pehar? Kome je jos bitno drugo mjesto? Ako nisi osvojio LP i digao pehar sa velikim usima, suti i pokrij se po usima. U historiji (i na peharu) ce biti zapisano da je Chelsea prvak za sezonu 2011/2012, a da su i bajern i BVB ucestvovali u LP. Shvatite vec jednom da na peharu ne pise da ste vi bili drugi, a mi ispali u grupi.
Ja mogu nabrojat najmanje 5 forumasa koji navijaju za BvB, a navijali su kontra Bayerna u finalu,a i u ostalim utakmicama Bayerna u LP.
A niti jedan navijac Bayerna nije navijao za ispadanje BvB-ea iz LP.
Druga stvar sto se tice dovodjenja igraca. Dva su kluba koja cu staviti ispred Bayerna po pitanju dovodjenja igraca to su Real i Barca. Ostali klubovi mogu biti samo jednaki ili ispod.
Ali sto se tice zadrzavanja svog igraca,tu je Bayern No. 1!!! Nema tog kluba tih para i te sile koja moze doci i kupiti nekog naseg igraca ukoliko mi zelimo da on ostane.
Procitao sam negdje gore da je neko spomenuo dva Manchester-a.
Hmm ja cu samo reci Owen Hargreaves.