A ček, jesil je ti uhvatio golu ili si je skinuo lijepim riječima (kao ja) ?legenda reala je napisao/la:Gledaj ga on stigne i uslikati, ja nisam znao šta bi prije, a volio bih da sam uslikao , da vidi Bagrcavi
Isto mi se desilo ko tebi onda![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
A ček, jesil je ti uhvatio golu ili si je skinuo lijepim riječima (kao ja) ?legenda reala je napisao/la:Gledaj ga on stigne i uslikati, ja nisam znao šta bi prije, a volio bih da sam uslikao , da vidi Bagrcavi
jok jaZenichanin je napisao/la:sve je to na chtarouletteANTIFA ! je napisao/la:Nema spavanja narode !![]()
![]()
E našo si ko će je skinuti riječimaharebianconero je napisao/la:A ček, jesil je ti uhvatio golu ili si je skinuo lijepim riječima (kao ja) ?legenda reala je napisao/la:Gledaj ga on stigne i uslikati, ja nisam znao šta bi prije, a volio bih da sam uslikao , da vidi Bagrcavi
Nisi kriva ti.S Anom je litar vina,ako se ne varamDevil je napisao/la:Koja je pesma znas li ?LBJ MVP je napisao/la:Gledal ko Amidžu.Zanima me ime djevojke iz spota![]()
Bila je i Ana Nikolić na početku
Ima ovaj novi sa Anom Bebic,da nije taj ?
Živa istinaharebianconero je napisao/la:Hahahah, haj dobar si, samo yes, yes i gola ženska.![]()
Kad se sjetim da je ona moja tražila da stavljam prst u nos, jaoo
I šta si joj ti rekao ?legenda reala je napisao/la:Živa istinaharebianconero je napisao/la:Hahahah, haj dobar si, samo yes, yes i gola ženska.![]()
Kad se sjetim da je ona moja tražila da stavljam prst u nos, jaoo![]()
![]()
Meni ova nije tražila ni kameru da upalim, samo me pitala šta želim da učini za mene![]()
![]()
Garant je Bagrcavi platio da se meni javi![]()
E tebe hoš sve da znašharebianconero je napisao/la: I šta si joj ti rekao ?
Hajde bogati šta ima veze, nemoj plakati, popravićeš ti to, vjerujem ja u tebebazeni je napisao/la:Dobio sam 1 iz matematike.
bogati?legenda reala je napisao/la:Hajde bogati šta ima veze, nemoj plakati, popravićeš ti to, vjerujem ja u tebebazeni je napisao/la:Dobio sam 1 iz matematike.
Ma nije vam ni upisao, to je samo nako ko fol, a nije vjerovatno u Dnevnik ni upisao, đe će tolike kečeve iz zadaće datibazeni je napisao/la:bogati?legenda reala je napisao/la:Hajde bogati šta ima veze, nemoj plakati, popravićeš ti to, vjerujem ja u tebebazeni je napisao/la:Dobio sam 1 iz matematike.![]()
ma iz zadaće dobio,kao i cijeli razred,od nas 24 nije ih dobilo 7(troje nije bilo u školi,jedan bio dežurni i ono troje uradilo).Sad imam 5,5,5,5,1![]()
![]()
Virtu4l je napisao/la:Joj problema![]()
Imam i ja problem, može li Zopp uzeti tri gejma u trećem setu
Ma pusti malog, zabrino se zbog jednog keca, a sve mu peticeVirtu4l je napisao/la:Joj problema![]()
Imam i ja problem, može li Zopp uzeti tri gejma u trećem setu
Ma to meni uz riječ, da se ne brinešbazeni je napisao/la:ja u prvoj klupi sjedio i vidio da je upisao hemijskom olovkom u dnevnik![]()
de objasni ono s bogati?![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.