Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: Boston Celtics
ni meni nije jasno zasto daniels ali i neki drugi igraci nemaju malo vecu minutazu...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- adriano_leite
- Kontakt:
Onaj mali JaJuan je bolji igrac od Hollinsa, ali eto Hollins kao nesto igra, mada je on ruta igrac, onoliki covjek, a ne moze skoka uzeti, plus mu je odbrana haoticna, plus fula cista zakucavanja ili polaganja, ma prelos igrac za onoliku visinu. Samo je u NBA jer je visok, a inace od njega nikakve koristi nema. Onaj mali E. Moore ili kako se zove, meni je solidan igrac za nekih 10-tak minuta, da i Rondo dodje do daha, ali vjerovatno Rivers ne vjeruje tim ljudima jer je PO i igraju samo najspremniji i najbolji. Kako god bilo, sretno vam veceras protiv CHeata.BernardBarnjak je napisao/la:ni meni nije jasno zasto daniels ali i neki drugi igraci nemaju malo vecu minutazu...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- Paraglajder
- Kontakt:
Što se tiče Danielsa, valjala nam je njegova partija u drugoj utakmici protiv Atlante jer da njega nije bilo sigurno ne bi ni prošli tu seriju jer se ne bi vratili sa 2:0 protiv Atlante sa Horfordom.
Daniels je u pravim trenucima zamijenio Pirsa, preuzeo Johnsona u odbrani i time odmorio Pirsa za posljednjih 5 minuta u kojima je ovaj poludio i riješio utakmicu sa 7 vezanih poena meni se čini. Treba spomenuti da smo nakon male agonije u drugom poluvremenu prešli u vodstvo zakucavanjem Danielsa što je sigurno prebacilo momentum na našu stranu. Odbrana koju je Daniels odigrao na Johnsonu je bila maestralna jer je pomenuti u zadnjoj četvrtini ubacio samo 5 poena i to sve sa linije penala. Čak je i Doc Rivers na pressici poslije utakmice izjavio da je X-factor uz Piercea bio Daniels.
Ni meni nije jasno što ga se više ne koristi, to zna Doc jbg. Taj čovjek je u Indiani znao zatrpati protivničke koševe, igra u napadu mu je onako nepredvidiva sa čudnim pokretima, dobrom igrom 1vs1 itd.
U odbrani i više nego solidan, uvijek sam ga volio gledati u dresu Bostona jer momak igra srcem i daje 100% svojih mogućnosti.
Ali... zaboravljamo onu povredu kičme protiv Orlanda prošle sezone, mora da je ostavila veliki trag.
Daniels je u pravim trenucima zamijenio Pirsa, preuzeo Johnsona u odbrani i time odmorio Pirsa za posljednjih 5 minuta u kojima je ovaj poludio i riješio utakmicu sa 7 vezanih poena meni se čini. Treba spomenuti da smo nakon male agonije u drugom poluvremenu prešli u vodstvo zakucavanjem Danielsa što je sigurno prebacilo momentum na našu stranu. Odbrana koju je Daniels odigrao na Johnsonu je bila maestralna jer je pomenuti u zadnjoj četvrtini ubacio samo 5 poena i to sve sa linije penala. Čak je i Doc Rivers na pressici poslije utakmice izjavio da je X-factor uz Piercea bio Daniels.
Ni meni nije jasno što ga se više ne koristi, to zna Doc jbg. Taj čovjek je u Indiani znao zatrpati protivničke koševe, igra u napadu mu je onako nepredvidiva sa čudnim pokretima, dobrom igrom 1vs1 itd.
Ali... zaboravljamo onu povredu kičme protiv Orlanda prošle sezone, mora da je ostavila veliki trag.
YNWA
Go Celtics!!!
Allen bazena ne moze pogodit. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Paraglajder
- Kontakt:
2 šuta uzeo čovječe, polako...BIHfan je napisao/la:Allen bazena ne moze pogodit.
YNWA
- Paraglajder
- Kontakt:
Rondo nije raspoložen, nevjerovatno nenormalne pasove dijeli, ubiće nas izgubljene lopte.
YNWA
Teeeeeeesko se mozemo nadati bilo cemu ovdje,Allen igra u losoj formi cijeli playoff,Pierca nema nigdje veceras,Rondo ima presirok dijapazon nekih cudnih odluka...nadam se da ce se probudit u nastavku.Al mislim da je kljucno da Allen konacno ubaci barem priblizno 20 poena,uz podrsku ostalih naravno.
- Paraglajder
- Kontakt:
Teško da će prebaciti 10 ali vidjećemo.Dzoni je napisao/la:Teeeeeeesko se mozemo nadati bilo cemu ovdje,Allen igra u losoj formi cijeli playoff,Pierca nema nigdje veceras,Rondo ima presirok dijapazon nekih cudnih odluka...nadam se da ce se probudit u nastavku.Al mislim da je kljucno da Allen konacno ubaci barem priblizno 20 poena,uz podrsku ostalih naravno.
YNWA
Mirise mi na potop. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Paraglajder
- Kontakt:
Gdje vi gledate tekmu?U mene ovaj stream s Espn-a al me zeza malo steka.
http://www.firstrowsports.eu/watch/1248 ... ltics.html" onclick="window.open(this.href);return false;Dzoni je napisao/la:Gdje vi gledate tekmu?U mene ovaj stream s Espn-a al me zeza malo steka.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Eh super,i ja gledam na ovoj stranici,samo drugi link...ovaj sto si ti poslo je bolji.
A **** ovom sudiji mater u picku smrdljivu pizda mu materna **** ****!!!Zasto on svira tehnicku pizda ****!!!
- Paraglajder
- Kontakt:
- Paraglajder
- Kontakt:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa Doc dobi tehnicku,jer je reko sudiji c'mon Eddie. 
Sudjenje u nivou A2 lige, ma i gore.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
What tha fuck???Jel kod vas radi ovaj stream i dalje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.