Radi na firstrowsports.euDzoni je napisao/la:What tha fuck???Jel kod vas radi ovaj stream i dalje?
Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Paraglajder
- Kontakt:
Re: Boston Celtics
YNWA
Nista kod mene druze samo pise net connection failed.Paraglajder je napisao/la:Radi na firstrowsports.euDzoni je napisao/la:What tha fuck???Jel kod vas radi ovaj stream i dalje?
- Paraglajder
- Kontakt:
Duško Pekija nam sudi ali se ne damo...
Još smo u igri, odbrana je na zavidnom nivou što me raduje, još se pronalazimo u napadu, ostaje žal za 4 promašena bacanja Allena.
Još smo u igri, odbrana je na zavidnom nivou što me raduje, još se pronalazimo u napadu, ostaje žal za 4 promašena bacanja Allena.
YNWA
Dobro je evo dodje mi sebi ovaj stream taman na kraju,dobro je popravljamo se,treba nastavit i u drugom poluvremenu u ovom ritmu.
Sudije natezu za Miami trebaju ponistiti miamiu 2 poena jer 24 sec je isteklo u jednom napadu miamia
u drugom Rondo treba ici samo na kos biti vise agresivan Miami nemoze pod pritiskom igrati onda svi gledaju jedan u drugog nece niko da puca zato i nece nikad nista osvojiti
u drugom Rondo treba ici samo na kos biti vise agresivan Miami nemoze pod pritiskom igrati onda svi gledaju jedan u drugog nece niko da puca zato i nece nikad nista osvojiti
- Paraglajder
- Kontakt:
Poništili su, 46:46 je rezultat.Rodeni je napisao/la:Sudije natezu za Miami trebaju ponistiti miamiu 2 poena jer 24 sec je isteklo u jednom napadu miamia
YNWA
Opet je pocelo puhat kroz odbranu,u napadu se ispucavaju bezze Garnettu svaka cast najbolji je veceras al uzima previse ovih dalekometnih suteva.Miami je iz reketa dao pola svojih poena.
- Paraglajder
- Kontakt:
- Citizen-X
- Kontakt:
nije vala sudija nista zaklao u sredini 3/4 - gledao sam i sam i toliko bezidejnosti u realizaciji nisam dugo vidio...
5 minuta boston nije u stanju cestito kosa da pogodi...
neshvatljivo je da jedan tim da skoro vise koseva u 1/4 nego u ostale 3 - znaci da oscilacija u igri ne manjka
5 minuta boston nije u stanju cestito kosa da pogodi...
neshvatljivo je da jedan tim da skoro vise koseva u 1/4 nego u ostale 3 - znaci da oscilacija u igri ne manjka
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Miami je jednostavno bolja ekipa.Paraglajder je napisao/la:Sudije nas zaklale, kraljica mora u finale i doviđenja.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
To je to 17 poena razlike 4 min prije kraja.Sova.
to je najjeftinija izvlakusa,veceras ste trebali da igrate,a vi ste izgleda dosli da pricate sa sudijama.Paraglajder je napisao/la:Sudije nas zaklale, kraljica mora u finale i doviđenja.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- adriano_leite
- Kontakt:
Kada Ray slobodna gadja 3 od 7, onda se zna da se mora izgubiti. Ne sjecam se da li je ikada tako lose gadjao slobodna, like je u karijeri na 90%, a veceras 42%
.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- Paraglajder
- Kontakt:
Evo NBA stručnjaka koji redovno isplivaju na površinu sredinom maja...
Hajmo redom... 4 tehničke su nam dodijeljene od kojih je jedna opravdana, Rondo odgurnuo nekoga, ne sjećam se fakat ko je bio. Ostale tehničke, da te Bog dragi sačuva, dijele se k'o u vrijeme JailBlazersa. E sad, zamislite kako je igrati i ko ima psihičku prednost kad ti sudija odsvira tehničku jer si napravio grimasu i rekao "C'mon Eddie", pa to se ne svira ni u srednjoškolskim utakmicama u SAD. Halooo, finale je konferencije, ono prigovaranje u NBA je kao "Dobar dan, kako ste?"
Svi spominju strašnu odbranu Batijea na Pirsu, molim vas da pogledate snimak utakmice, frajer je treb'o pola utakmice presjediti zbog faulova. Pierce jedan od najboljih iznuđivača faulova u ligi ne izvede slobodnog bacanja, 2 vidno fauliran na šutu, jednom Lebron, jednom Shane, 3 puta na ulazu, ništa se ne svira.
Pogledajte utakmicu, prema Boxscoreu na espn-u se ne može vidjeti jesu li sudije bile na strani cHeata.
Nisu meni sudije glavni razlog za poraz, prvo pol. smo se odlično držali, nadskočili Majami, igrali u tranziciji, kretali se u napadu, igrali odličnu odbranu.
U drugom poluvremenu neshvatljiv pad, umor je jednostavno stigao ovu ekipu a usput, ne može se Majami dobiti bez Raya koji pogodi 1 šut iz igre za 40 minuta i promaši 4 slobodna što mislim da mu se u karijeri nije desilo. Stvarno ne znam šta se desilo sa tim čovjekom, moraće na operaciju stopala na kraju sezone definitivno.
Rondo je imao par finih momenata ali je većinu utakmice silio ali opravdanje tome je odlična odbrana cHeata, mora se priznati.
Odmoriti ekipu za drugu utakmicu, popraviti odbranu jer se ne smije dopuštati onoliko ulaza pod koš ona 2 indijanca, znači bolje puniti reket, igrati u tranziciji i ne dopustiti da Rondo carini loptu po 15 sekundi, Pierce mora biti agresivniji, Allen mora pronaći šut i tu smo, ne može se Majami dobiti igranjem picka sa KGom i spuštanjem KGu na low post, taktika Indiane nije prošla a i Majami nije Phila.
Doc je izvukao maksimum iz Celticsa i za ovo mu treba spomenik dići, nevjerovatno je koliko Bradley fali u rotaciji, pa mi nismo kontre istrčali otkako je on odsutan... Vjerovatno ispadamo, teško da ćemo preko jedne pobjede ukrasti ali nema veze, srce mi je k'o džamija kad vidim KGa u 37. godini života da daje 200% svojih mogućnosti za svoju ekipu, itd.
Hajmo redom... 4 tehničke su nam dodijeljene od kojih je jedna opravdana, Rondo odgurnuo nekoga, ne sjećam se fakat ko je bio. Ostale tehničke, da te Bog dragi sačuva, dijele se k'o u vrijeme JailBlazersa. E sad, zamislite kako je igrati i ko ima psihičku prednost kad ti sudija odsvira tehničku jer si napravio grimasu i rekao "C'mon Eddie", pa to se ne svira ni u srednjoškolskim utakmicama u SAD. Halooo, finale je konferencije, ono prigovaranje u NBA je kao "Dobar dan, kako ste?"
Svi spominju strašnu odbranu Batijea na Pirsu, molim vas da pogledate snimak utakmice, frajer je treb'o pola utakmice presjediti zbog faulova. Pierce jedan od najboljih iznuđivača faulova u ligi ne izvede slobodnog bacanja, 2 vidno fauliran na šutu, jednom Lebron, jednom Shane, 3 puta na ulazu, ništa se ne svira.
Pogledajte utakmicu, prema Boxscoreu na espn-u se ne može vidjeti jesu li sudije bile na strani cHeata.
Nisu meni sudije glavni razlog za poraz, prvo pol. smo se odlično držali, nadskočili Majami, igrali u tranziciji, kretali se u napadu, igrali odličnu odbranu.
U drugom poluvremenu neshvatljiv pad, umor je jednostavno stigao ovu ekipu a usput, ne može se Majami dobiti bez Raya koji pogodi 1 šut iz igre za 40 minuta i promaši 4 slobodna što mislim da mu se u karijeri nije desilo. Stvarno ne znam šta se desilo sa tim čovjekom, moraće na operaciju stopala na kraju sezone definitivno.
Rondo je imao par finih momenata ali je većinu utakmice silio ali opravdanje tome je odlična odbrana cHeata, mora se priznati.
Odmoriti ekipu za drugu utakmicu, popraviti odbranu jer se ne smije dopuštati onoliko ulaza pod koš ona 2 indijanca, znači bolje puniti reket, igrati u tranziciji i ne dopustiti da Rondo carini loptu po 15 sekundi, Pierce mora biti agresivniji, Allen mora pronaći šut i tu smo, ne može se Majami dobiti igranjem picka sa KGom i spuštanjem KGu na low post, taktika Indiane nije prošla a i Majami nije Phila.
Doc je izvukao maksimum iz Celticsa i za ovo mu treba spomenik dići, nevjerovatno je koliko Bradley fali u rotaciji, pa mi nismo kontre istrčali otkako je on odsutan... Vjerovatno ispadamo, teško da ćemo preko jedne pobjede ukrasti ali nema veze, srce mi je k'o džamija kad vidim KGa u 37. godini života da daje 200% svojih mogućnosti za svoju ekipu, itd.
YNWA
- Kobe Bryant
- Kontakt:
direktive iz lige , izgleda trebate evidento biti bolji da bi ih izbacili , tako posto ste oslabljeni ozljedama , tesko da ce te preko 2 najzasticenija igraca u ligiParaglajder je napisao/la:Evo NBA stručnjaka koji redovno isplivaju na površinu sredinom maja...
Rondo je imao par finih momenata ali je većinu utakmice silio ali opravdanje tome je odlična odbrana cHeata, mora se priznati.![]()
sta covjek sve nabroja,ma smjesno,kako si samo uspio zapamtiti svaki sumnjivi detalj,vjerovatno si zapisivao u notes 
Nista nije napisao sto nije tacno. Pa kad gledas utakmicu normalno da ces upamtit gotov svaki detalj.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
pa kad puno gubis i nemas pametnija posla nego da gledas hoce li te sudija ostetiti 
- Paraglajder
- Kontakt:
Gledati utakmicu nije samo svršavati na svaki ulaz i zakucavanje LeBrona.L-Train je napisao/la:sta covjek sve nabroja,ma smjesno,kako si samo uspio zapamtiti svaki sumnjivi detalj,vjerovatno si zapisivao u notes
YNWA
znam da ti je tesko,vec si shvatio da dalje od finala istoka ne mozeteParaglajder je napisao/la:Gledati utakmicu nije samo svršavati na svaki ulaz i zakucavanje LeBrona.L-Train je napisao/la:sta covjek sve nabroja,ma smjesno,kako si samo uspio zapamtiti svaki sumnjivi detalj,vjerovatno si zapisivao u notes
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.