ma zahirović je i na poziciji zadnjeg veznog po meni bezveze. medunjanin i hadžić su za njega profesori nogometa. lulićeva pozicija je krilo i on to odrađuje dobro. ionako je on druga opcija. ispred njega je salihović. za ljevog beka nema straha, tu su papac i kvesićspielführer_21 je napisao/la:Što Zahirović katastrofalan? Igrao je na neprirodnoj poziciji i nije imao nekih krupnih grešaka, za razliku od Lulića na lijevom beku koji je bio najgori igrač utakmice, a to niko ne spominje. Poslije njega su najviše griješili Jahić, Vrančić i Džeko.Pauleta je napisao/la:Ova utakmica je pokazala da jahić nemože igrati( po meni se to vidjelo i prije). zaista je ispadao kao junior. uz spahića i pandžu, pozive moraju dobiti zukanović i cocalić. pandža je bio izvrstan protiv iraca i pokazao je da mu je mjesto u prvih 11. lijeva strana mora biti rezervirana za papca i kvesića, a desna za o. vranješa, kojemu bi pridruzio barića iz genta. mujdža treba igrati desno krilo i po meni, on će napraviti dobru karijeru, ako bude igrao kao protiv francuza. što se tiče s. vranješa, momak je dobio malu minutažu i to u trenucima kada naša igra nije postojala, tako da je glupo reći da je ispod prosjeka. vrančić je pokazao da zna igrati i ja bih ga ostavio. zahirović je zaista katastrofa i dno ruske lige je njegov plafon. stevanović je bio izvrstan. rahimiću bih se zahvalio.
Republika Irska - BiH (26. maj 2012)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Republika Irska - BiH (26. maj 2012)
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
[youtube][/youtube]

Pauleta je napisao/la:
ma zahirović je i na poziciji zadnjeg veznog po meni bezveze. medunjanin i hadžić su za njega profesori nogometa. lulićeva pozicija je krilo i on to odrađuje dobro. ionako je on druga opcija. ispred njega je salihović. za ljevog beka nema straha, tu su papac i kvesić

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Koja scenaMrAmani96 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ja kad sam vidio ovo nisam znao sta se desilo,sad vidim
amaterizam

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Stevanovic je se dovoljno pokazao u kratkom periodu,isto kao sto je Vrancic pokazao da nema tu ,na njegovu zalost ,kvalitetu da bude sastavni dio repke.Miroslav ima tu brzinu,eksplozivnost,zustrinu bas ono sto nama treba.Također je odlican u kontroli lopte.Treba mu pruziti priliku i protiv Meksika.Jednostavno na prvi pogled se moze nekad uociti da li igrac vrijedi
Idemo sada ZMAJEVI pruziti bolju partiju,cvrscu,sa vecim zalaganjem.Ono protiv Iraca nije licilo na ama bas nista
Kakva nonsalantnost u odbrani,Boze sacuvaj.Dzeko,onaj koji predstavlja nekom` Bosnu nije primio lopte kako treba.Odbijala se kao od koca.Jedino se moze izdvojiti nastup Bege,Pandze i mladog Steve.

Idemo sada ZMAJEVI pruziti bolju partiju,cvrscu,sa vecim zalaganjem.Ono protiv Iraca nije licilo na ama bas nista

Chelsea F.C.
Vrancic jeste ispao smijesan u ovoj sceni pravo i ono sto je sokantno meni kada posmatram nije samo kako je pao , desava se. Nego kako je sporo ustao , kao neki dedo. Momak spor (al to smo znli i nije sporiji od Medunjanina) , defanzivno nejak (i to smo culi) .
Gdje me je impresionirao jesu oni njegovi pasovi od 30-ak metara po zemlji , ne komplikuje vidi se da je siguran sa dubinskim loptama po zemlji (stvar koju niko u repci nema) na taj nacin . Vrsta pasova kao Xavi ostro po zemlju dubinski uz to brzo se oslobadja lopte , daje dobar tempo igri. Dobar pregled igre , onoliko kolko sam vidio. Solidna 10-ka al nikako defanzivni srednji. Premalo pokriva prostora u defanzivi , prelako ga pretrcavaju.
Jaci mi je od Mede ,Ibricica,ALispahica, Stilica. Za klupe kao zamjena Pjanicu,Misketu jedina svrha njegovog pozivanja bi bilo to.
Gdje me je impresionirao jesu oni njegovi pasovi od 30-ak metara po zemlji , ne komplikuje vidi se da je siguran sa dubinskim loptama po zemlji (stvar koju niko u repci nema) na taj nacin . Vrsta pasova kao Xavi ostro po zemlju dubinski uz to brzo se oslobadja lopte , daje dobar tempo igri. Dobar pregled igre , onoliko kolko sam vidio. Solidna 10-ka al nikako defanzivni srednji. Premalo pokriva prostora u defanzivi , prelako ga pretrcavaju.
Jaci mi je od Mede ,Ibricica,ALispahica, Stilica. Za klupe kao zamjena Pjanicu,Misketu jedina svrha njegovog pozivanja bi bilo to.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
MrAmani96 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Mislim da bi Kvesić ili Subašić bili puno bolja opcija po lijevog strani a ispred Lulić nego što sada igramo Salihović-Lulić a da Salihović uđe umjesto Rahimića u sredinu.
🔵⚪
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.