I ja već duže vrijeme razmišljam o Kardashianki i Selmi Bajrami zajedno... al'...JohnnyDinamitas je napisao/la:Galatasaray vec duze vrijeme razmislja o dzeki
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
- inacefindecko
- Kontakt:
ali uputiti kritiku već ima smisla. jednostavno, isto ko da repku smatra privatnom svojinom, idu jučer 4 na 2, ja govorim jaranima sad će Džeko opalit, on puče-ništa. Drugi put, opet ima loptu, reko sad će opalit, on opet šuta..
razumijem ja da nije isto igrat sa Nasrijem i Silvom, a vamo sa ćelavim Vrančićem i Zahirovićem, al brate trči bar ako ništa, on što nije oko njega u 10 metara i ne misli pružit nogu!
treba njega neki dobar autoritet od trenera otrest od zemlju i dokazat mu da je qrac kad već hoće da bude qrac.
ista stvar se dešava sa Adilovićem u Želji, samo će njega Osim regulisat!
- brzitesanj
- Kontakt:
25.05.2013g.
„Sami smo krivi, jer je nemoguće da desetak dana nakon odmora igramo utakmicu. Drugo poluvrijeme smo prešetali.“
Dzeko majstore, pa valjda si trebao trcati ? Sto igras onda ako ne mozes trcati. Cuj presetali, koji su to mangupi **** te....ne znam, al' ako nisi spreman sto igras onda ? Nece ti niko zamjerit, a ovako ismijavas navijace koji ti dodju iz BiH i ono malo love sto imaju potrose da bi vas gledali, pa one koji stignu iz daleke Australije samo da bi ti poslije rekao pa eto setali smo se tokom utakmice.
**** fudbal, nema tu vise patriotizma i ljubavi samo lova....
Ma hebe se njima druze sto narod dolazi na tekme i trosi zadnju crkavicu.Akhenaten je napisao/la:Ma sramota, neki su davali zivote za tu zemlju a neki izjavljuju:
„Sami smo krivi, jer je nemoguće da desetak dana nakon odmora igramo utakmicu. Drugo poluvrijeme smo prešetali.“
![]()
Dzeko majstore, pa valjda si trebao trcati ? Sto igras onda ako ne mozes trcati. Cuj presetali, koji su to mangupi **** te....ne znam, al' ako nisi spreman sto igras onda ? Nece ti niko zamjerit, a ovako ismijavas navijace koji ti dodju iz BiH i ono malo love sto imaju potrose da bi vas gledali, pa one koji stignu iz daleke Australije samo da bi ti poslije rekao pa eto setali smo se tokom utakmice.
**** fudbal, nema tu vise patriotizma i ljubavi samo lova....
Bitno je dati par izjava prije tekme tipa srce na teren itd, zamotati se u zastave
i narod je vec prodan, zacaran i posle tekme vidno razocaran. I tako sve Jopet do iduce tekme, sve se vrti u krug, hiljadu puta sazvaka suplja !!!!
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
a vi sto pametujete nemate pojma o fudbalu , vi mislite da je fudbal PES ... e bgm nije i to sebi skontajte...
Bilo kako bilo , ja naseg Dzeksona volim i nesumnjam u njegov kvalitet ... pokazao se on dovoljno nema on sta nekim pametnjakovicima na forumu dokazivat...
LP
nazalost si upravu... medjutim, to pravi selektori rjesavaju vrlo jednostavno.. dzeko pocne 2,3 tekme na klupi nakon setanja na terenu... susicev stav da se tesko ulazi,a i tesko izlazi onemogucava bilo kakvu konkurenciju... svi su sigurni, pa mogu igrat' kako im se k.... digne... poziv u repku se dobija na osnovu klupskih nastupa i reputacije... mjesto u prvih 11 samo na osnovu pokazanog na terenu u reprezentaciji... svako drugacije postupanje dovodi do ovoga sto sad imamo... 'veliki' iz klubova se seckaju, dok selektor gladi jajca i pravda se nespremnoscu i krajem sezone... za sve te stvari je odgovoran selektor i niko drugi... to je tako u svakoj ozbiljnjijoj repki... samo kdo nas i stanje na bliskom istoku ima veze s nastupima reprezentacije...silver78 je napisao/la:Problem je u tome sto nasi najbolji igraci a naravno Edin je i ponajbolji jednostavno imaju zagarantovano mjesto u prvih 11 ma kako god oni odigrali nije samo ove prijateljske vec i sezone u njihovim klubovima,mi nazalost nemamo 20 ravnopravnih igraca pa da se malo bore za mjesto u timu,Pa i sam Susic je rekao da je Edin nezamjenjiv u spicu napada pa mu se zato i moze setati u ovakvim utakmicama.Nazalost kako je tako je zato i nemamo vece rezultate sa repkom,dokle god imamo ove nezamjenjive igrace tipa Edin Dzeko.
a rjesenje je vrlo jednostavno: pozovi igrace zeljne dokazivanja (zvucna imena izostavi skroz, znas koliko mogu), ako ti vec rezultat ne znaci nista, napravi pripreme 7 dana prije, isporbaj nesto novo, a ne popis isti kao prije 2 godine plus 2,3 totalno nepotrebna vezna igraca, okupljanje dan pred tekmu, pocetni sastav nepromijenjen u odnosu na prethodnih 10 utakmica.. sve navedeno bi bilo normalno u ozbiljnoj repki kojoj je cilj napredak, otklanjanje nedostataka, uigravanje, pronalazak novih rjesenja i konacno odlazak na SP... kod nas nije to cilj.. kod nas je haman cilj odmorit se uz raju, zene i kafane pod okriljem reprezentacije BiH..
-
schwarcgelbfantom
- Kontakt:
pa da krenemo . . .
Prvo i prvo - Irci su nam ovjekovjećeni i dokazani prijatelji, i vrlo dobra repka te nije sramota izgubiti od njih,ali jeste sramota šetati po terenu ko maneken bez i trunke želje zalaganja i truda,jer danas se fudbal igra za onu zastavu i promociju domovine a i svaka utakmica pa i prijateljska itekako utiće na rang na fifinoj i uefinoj listi
Onakav pristup igri kod naših "vedeta" je u najmanju ruku sramotan,pa skoro i bezobrazan,(da iskljućim pjanića i stevanovića koji su željeli da naprave nešto) a kad uzmemo tog nekakog Edina i tog nekakog Vedada,ja bi ih prije svega dobro izdegenečio,u svlačionici bi ih polio kantom ledene vode da im malo ohladim njihove umišljene i napaljene glave,jer igrati za city ili ti ga štutgart je ovoj dvojici glavonja očito mnogo važnije nego igrati za domovinu . . .e pa ljudi ovo ne može tako . . . za domovinu se igra do kraja,za domovinu se povrijeđuje,za domovinu se ako treba dobijaju i crveni kartoni,za domovinu se ako treba dobijaju i suspenzije,za domovinu se ako treba i potuće na terenu kao u ringu - pitam se zar ovi današnji manekenčići što se šetaju terenom i koji su došli samo da bi dva dana pročaskali sa kolegama iz repke išta naučili od njenog najboljeg borca - Sergeja Barbareza
- brzitesanj
- Kontakt:
Sve mi se čini da Džeko ide u München
25.05.2013g.
- Goalgetter
- Kontakt:
Imaju Gomeza, potpisali su Pizarra, igraju sa jednim klasičnim napadačem i mislim da nema potrebe da dovode više napadačabrzitesanj je napisao/la:Kako piše Daily MailBayern spreman je ponuditi 20 miliona funti Cityu, Edina Džeku
Sve mi se čini da Džeko ide u München
Nek ide u Italiju ili nek ostane u Manchester City-u, i ako City nece racuniti na njega u sledecu sezonu, uvjek moze otici na posudu u srednji engleski klub gdje ce igrati mnogo vise, i vrlo je moguce da procvjeta tu i opet vrati se u City gdje ce blistati.
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
bas pratim daliy mail i nisu skloni tracevima kao npr. sun..a ova vijest je i na bild.de bila tako da mislim da je ozbiljna stvarGoalgetter je napisao/la:Ili bolje receno, Daily Fail. Nevjerujem ja njima nista.
Pauk je napisao/la:Dzeko nema sta traziti u Bayernu niti u Njemackoj, jer je sve osvojio sto se moze osvojiti u Njemackoj osim kupa.
Nek ide u Italiju ili nek ostane u Manchester City-u, i ako City nece racuniti na njega u sledecu sezonu, uvjek moze otici na posudu u srednji engleski klub gdje ce igrati mnogo vise, i vrlo je moguce da procvjeta tu i opet vrati se u City gdje ce blistati.
Pa šta je to još mogao osvojiti u Njemačkoj
Ako ga stvarno Nijemci hoće, nek objeručke prihvati..
Trenutno korisnika/ca: alemsa, AzRimiRzA, Balorda, BarbareZeljin, bhfanatic14, Bing [Bot], Blackwargreymon, boki86, Bordo10, bordobijeli, brig, CAGarfia, CHR, CrvenoCrnaArmija, CudanLik, Cwirek, ELDIABLO20, enobarca, exampLe., Goalgetter, Gomis99, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, hansbosna, HariTz, hurem, IgmanskiVukovi, iluzija, inzomni, J1897, Jarodwest, kakarut, karajlo, Kaunas, Kompromis, L-Train, Lecler, Lynx, Maestro^^, Micron, MiranGlasnic, omanovski, Paromlinac, Pensioner26, PingoFTW, prijeratni mangup, rishovski, Romagnoli13, rukometubih23, s4mke, safun79, SanaBosna, Sheyi, signalidunapark, Sport90, StevieG8, THEC, TofiTofita, travuljasSs, trunks1946, tutankamon1905, USB, Vaya, Wilshere10, Wolffire, Yucca i 511 gostiju.