Brković ostaje u Veležu!Buu je napisao/la:Ma od tih slabo para, oni vise ne napreduju. Lakicevica sam spomenuo za Kvesicevu zamjenu.exbabilon je napisao/la:Puriću i Vršajeviću istekli ugovori, krila su nam deficitarna... Što da ne...Buu je napisao/la:Steta za Osmanagica, dobro bi nam dosao. Ali eto uzeli smo Velezu Brkovica jos Lakicevica i sa Velezom smo zavrsili![]()
Mozda Travniku uzeti onog Brazilca, i Zrinjskom Lazara(nekako ga premuntat da raskine ugovor) i to je to sto se tice nase lige.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Gušo če braniti i sljedeće sezone: http://www.****/sport/nogome ... ece-sezone" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo sad slušam Osima na TVSA i kaže da je Brković novi igrač Želje. A poznavajući Amara on nebi napamet pričao ako nije 100 % siguran.
- 30Scudetta
- Kontakt:
Brkovic je igrac Zelje i javlja se na prozivku kluba 17 ili 18 Juna....
Prekjucer se momak pozdravio sa bivsim igracima....
Alex mozda nije najbolji fudbaler svih vremena ali je definitvno najveci gospodin koji je igrao ovu igru...
Iako ces otici u nasim srcima zauvijek ces biti nas Il Capitano...
bešlija i selimović NISU bolji od osmanagića, a i igraju desno a on lijevo. šteta, bio bi pojačanje.
jedan od trenera Veleža sinoć demantovao tu vijest...30Scudetta je napisao/la:Brkovic je igrac Zelje i javlja se na prozivku kluba 17 ili 18 Juna....
Može on demantovat koliko hoće, stvar je riješena već odavno. Brković je potpisao, to je definitivno.AlemC85 je napisao/la:jedan od trenera Veleža sinoć demantovao tu vijest...30Scudetta je napisao/la:Brkovic je igrac Zelje i javlja se na prozivku kluba 17 ili 18 Juna....
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
- 30Scudetta
- Kontakt:
Amar sinoc gostovao na kantonalnoj televiziji i rekao da ce pored Brkovica okrenuti se i dovodjenju nekih dr. mladih igraca u BiH....AlemC85 je napisao/la:jedan od trenera Veleža sinoć demantovao tu vijest...30Scudetta je napisao/la:Brkovic je igrac Zelje i javlja se na prozivku kluba 17 ili 18 Juna....
Alex mozda nije najbolji fudbaler svih vremena ali je definitvno najveci gospodin koji je igrao ovu igru...
Veceras Žujo na TV ALFA u 20:00.
Bilo bi dobro kad bi neko snimijo iako i Zujo zna bacati bombe uvijek je ljepo cuti nadam se nesto novo.niho1987 je napisao/la:Veceras Žujo na TV ALFA u 20:00.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Hvala ti što javi na vrijeme. Sinoć sam propustio Amara, al sreća bila je repriza danas u 1, pa sam pogledao...niho1987 je napisao/la:Veceras Žujo na TV ALFA u 20:00.
Ne bi bilo lose dovesti bar jednog od njih dvojice.exbabilon je napisao/la:Puriću i Vršajeviću istekli ugovori, krila su nam deficitarna... Što da ne...Buu je napisao/la:Steta za Osmanagica, dobro bi nam dosao. Ali eto uzeli smo Velezu Brkovica jos Lakicevica i sa Velezom smo zavrsili![]()
Mozda Travniku uzeti onog Brazilca, i Zrinjskom Lazara(nekako ga premuntat da raskine ugovor) i to je to sto se tice nase lige.
A jeste zapeli oko Brkovica momak je sve dogovorio sa Amarom i kako kaze brko ocekuje ga na prozivci .
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Izgleda da je doabr igrac , prvo su navijaci Veleza govorili **** njega itd a sad se toliko digli i to me radujeBLU SKY je napisao/la:A jeste zapeli oko Brkovica momak je sve dogovorio sa Amarom i kako kaze brko ocekuje ga na prozivci .
- MinjonKocka
- Kontakt:
niho1987 je napisao/la:Veceras Žujo na TV ALFA u 20:00.
to!!! taman sam nesto neraspoložena, da me oraspoloži svojim pričama o Grbavici areni i evropskom Želji koji će dogodine igrati grupnu fazu. Go Žujo, go
daj bože da ne nađemo golmana, kad je Gušo na golu ja sam najopuštenija
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
Taj Brazilac iz travnika,Cassio je trebao ici u Nemacku,kao zainteresovani su bili neki drugoligasi i bundesligasi i najverovatnije da ce tamo da nastavi karijeru,ali ne znam da li je ista od toga bilo.Buu je napisao/la:Steta za Osmanagica, dobro bi nam dosao. Ali eto uzeli smo Velezu Brkovica jos Lakicevica i sa Velezom smo zavrsili![]()

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Željo pobijedi, a ti sretan k'o kad se prvi put zaljubiš, Željo izgubi, a ti tužan...I tako život polako prolazi...
Gušo će braniti i slijedeće sezone?
http://www.****/sport/nogome ... ece-sezone" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****/sport/nogome ... ece-sezone" onclick="window.open(this.href);return false;
Željo pobijedi, a ti sretan k'o kad se prvi put zaljubiš, Željo izgubi, a ti tužan...I tako život polako prolazi...
- Armageddon2012
- Kontakt:
i ti ne pazis na casu....to sto ti kacis je okaceno na nasoj temi jos prije tri sata.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Svraka i Adil dobili ponude (prodace se ako Bog da), Nijema ne produzuje
http://www.****.com/2012/05/adil ... de-iz.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****.com/2012/05/adil ... de-iz.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 29 maj 2012, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.