GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,Devil,dubrava
Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Gio je i bio desetka u nekim mečevima te na predstavljanju dresova, ali Cassano je stariji.
Svakako sljedeća desetka Italije je Gio, a i jedini je fantazista od mlađe generacije u Italiji, ti igrači polahko izumiru odlaskom Alexa te tottia u skorije vrijeme.
Svakako sljedeća desetka Italije je Gio, a i jedini je fantazista od mlađe generacije u Italiji, ti igrači polahko izumiru odlaskom Alexa te tottia u skorije vrijeme.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Ja mislim da ce broj 10 nosit ballotelli, pogotovo ako ispuni barem dio potencijala koji ima bice strasan igrac i svakako najvazniji za Italiju u buducnosti. Ako se Rossi poslje povrede vrati jaci to ce biti sigurno napadacki tandem u buducnosti. Mens cini da je desetku i nosio u par navrata ili je to bila mlada reprezentacija 

Ne, Giovinco je uvijek 10 nosio, balonja 9, nebitno, broj 10 u Italiji nose igrači tipa Alex, totti, Cassano, Baggio, dakle, taj profil, nikako profil balonje.ahmad_tz je napisao/la:Ja mislim da ce broj 10 nosit ballotelli, pogotovo ako ispuni barem dio potencijala koji ima bice strasan igrac i svakako najvazniji za Italiju u buducnosti. Ako se Rossi poslje povrede vrati jaci to ce biti sigurno napadacki tandem u buducnosti. Mens cini da je desetku i nosio u par navrata ili je to bila mlada reprezentacija

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Pa dobro moze se tako gledati, ali druga je stvar sto je prije bilo klase od takvih igraca pa su nosili tipa Alex itd. Al sad u buducnosti i nema bas takvih, Gio ako ode u Juve bice na klupi isto tako i u Barci. Ballo je u prvoj postavi 100% dok ce se Gio morati izboriti.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Novi dresovi su prelijepi, mislim pogotovo na bijele.
Imam slican iz kvalifikacija prije vise od decenije sa ovom plavom debelom linijom. EXTRA
Imam slican iz kvalifikacija prije vise od decenije sa ovom plavom debelom linijom. EXTRA
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Principatus
- Kontakt:
Susjedima je defenziva najveci problem, to jest stoperi. Simunic je nazalost u Hoffenheimu pri kraju bio na donjoj skali svoje forme, to jest imao je veoma cudne ispade. Vida se nije etablirao u Leverkusenu, tako da. A o ovakvim problemima sa defanzivom mi mozemo pjesme opjevati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Hrvatska, po mojem predosjećaju, zasigurno prolazi skupinu. E sad, pitanje je, da li me osjećaj vara 
http://goo.gl/X2TqZ" onclick="window.open(this.href);return false;
A dok se odmaramo od EURA, evo malo zezancije prave!

Principatus je napisao/la:Susjedima je defenziva najveci problem, to jest stoperi. Simunic je nazalost u Hoffenheimu pri kraju bio na donjoj skali svoje forme, to jest imao je veoma cudne ispade. Vida se nije etablirao u Leverkusenu, tako da. A o ovakvim problemima sa defanzivom mi mozemo pjesme opjevati.
vida je dobar ali na stoperu,ali na beku je blago receno k..urac od igraca,a bilic ga vidi na beku,e to je problem
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- Titova-Juga
- Kontakt:
croforumas je napisao/la:Hrvatska, po mojem predosjećaju, zasigurno prolazi skupinu. E sad, pitanje je, da li me osjećaj vara
A jes moćno ime u ovog Vilanove
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- vidovitadjemila
Grupa u kojoj su po mom misljenju apsolutni favoriti Spanci i Italijani.Irci su protiv nas pokazali da su itekako ekipa sa puno nedostataka ,iako su nas nekom borbenoscu protiv nase druge ekipa dobili u drugom poluvremenu.Sto se susjeda tice ,navijacu za njih na svim tekmama ali ipak mislim da je ovo najslabija reprezentacija Hrvatske koja se ikada plasirala na prvenstvo.Gledao sam Spance protiv Srba i stvarno igraju zastrasujuce jako.Komsije im nisu dva puta za 90 min opalile po golu.Italijani su ekipa za velika takmicenja i imaju oni i ovaj put dobru ekipu koja ce sigurno ovu grupu proci.A uvjek imaju i srece ...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Spanci su i dalje favoriti za osvajanje EURO2012-a. Nema se sta jos reci za njih, sem da su igracki kompletniji nego prethodnih godina, makar za levog beka Albu. Steta za Villu - falice im, ali opet imaju extra jake sve linije tima. Mocnija ekipa u Evropi jos uvek ne postoji.
Italijani su poslozili jaku ekipu. Skandal ih opet prati, ali pratili su ih i Totonero&Calciopoli, pa su pokorili svet.
Prandelli ima ekipu boraca, a ne zvezda, sa jakom odbranom i dosta dobrom sredinom, te njanjavim napadom. Nekada je napad Italije sa Bobom Vierijem, Del Pierom, Tottijem, Inzaghijem, Montellom bio nesto najimpresivnije u evropskom fudbalu, a danas tu nema ni prave #9, a ni prave #10 svetskog formata. kako bilo, ne vidim da Italijani mogu da ne prodju grupu.
Hrvati su truba pozadi, ali imaju jako dobru sredinu i potencijalno ucinkovit napad. Ono sto im ide na ruku je raspored i rasterecenost, ono sto ce im odmoci je unapred donesena odluka da Bilic odlazi, te manjak te "napaljenosti". Prvi put idu na takmicenje sa devizom "sta bude, bice". Objektivno gledano, tesko da mogu da prodju grupu.
Irci su apsolutni autsajderi i treba da se zahvale Srbiji sto im je poslala slabasnu Estoniju u baraz. Najveca zvezda tima im igra u MLSu, a trener im je prepredeni, ali odavno prevazidjeni Il Trap. Sve vise od 1 boda u ovoj grupi im je premija.
Italijani su poslozili jaku ekipu. Skandal ih opet prati, ali pratili su ih i Totonero&Calciopoli, pa su pokorili svet.
Prandelli ima ekipu boraca, a ne zvezda, sa jakom odbranom i dosta dobrom sredinom, te njanjavim napadom. Nekada je napad Italije sa Bobom Vierijem, Del Pierom, Tottijem, Inzaghijem, Montellom bio nesto najimpresivnije u evropskom fudbalu, a danas tu nema ni prave #9, a ni prave #10 svetskog formata. kako bilo, ne vidim da Italijani mogu da ne prodju grupu.
Hrvati su truba pozadi, ali imaju jako dobru sredinu i potencijalno ucinkovit napad. Ono sto im ide na ruku je raspored i rasterecenost, ono sto ce im odmoci je unapred donesena odluka da Bilic odlazi, te manjak te "napaljenosti". Prvi put idu na takmicenje sa devizom "sta bude, bice". Objektivno gledano, tesko da mogu da prodju grupu.
Irci su apsolutni autsajderi i treba da se zahvale Srbiji sto im je poslala slabasnu Estoniju u baraz. Najveca zvezda tima im igra u MLSu, a trener im je prepredeni, ali odavno prevazidjeni Il Trap. Sve vise od 1 boda u ovoj grupi im je premija.
-
- Kontakt:
Ekipa koja se plasirala na Euro 2004 je uvjerljivo najgora.vidovitadjemila je napisao/la:Sto se susjeda tice ,navijacu za njih na svim tekmama ali ipak mislim da je ovo najslabija reprezentacija Hrvatske koja se ikada plasirala na prvenstvo.

Važno je nastupiti, ako bude sreće dobro, ako ne i opet dobro...treba shvatiti da je sreća na turniru najvažnija...jedan crveni, jedan penal , loš dan...i **** Španjolska...Kalasnjikov je napisao/la:Ekipa koja se plasirala na Euro 2004 je uvjerljivo najgora.vidovitadjemila je napisao/la:Sto se susjeda tice ,navijacu za njih na svim tekmama ali ipak mislim da je ovo najslabija reprezentacija Hrvatske koja se ikada plasirala na prvenstvo.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
gore su i one iz 2002 i 2006....možda je ona iz 2006 bila bolja u obrani,ali nije bila ovako opasna u vezi i napadu...ali vjerujem da se i ova današnja ekipa može obranit ako će ginut na terenu i branit se kao ekipa..ipak nisu oni tako loši....Kalasnjikov je napisao/la:Ekipa koja se plasirala na Euro 2004 je uvjerljivo najgora.vidovitadjemila je napisao/la:Sto se susjeda tice ,navijacu za njih na svim tekmama ali ipak mislim da je ovo najslabija reprezentacija Hrvatske koja se ikada plasirala na prvenstvo.
kaže danas Ćironezi ma kakva Španija ja ih skoro s Bosnom svojom potuko.Šta su oni nešto bolji osim zvučnih imena ....Tika-Taka može bit nultika
kaže on ne vidim ih kao ekstra favorite u toj skupini sve otvoreno ,narvno kaže sila su imaju moć ali lopta je okrugla.
Kaže voli bi da idu italija,Hrvatska
mikadica legendare !

Kaže voli bi da idu italija,Hrvatska

-
- Kontakt:
Ekipa iz 2002 je bila solidna,sigurno bolja od ove iz 2004 jer je ekipa iz 2002 pobijedila Italiju na SP i pobijedila Belgiju koja je na tom istom SP prošla skupinu.Igra je takođe bila razmjerno solidna.dean_ je napisao/la:gore su i one iz 2002 i 2006....možda je ona iz 2006 bila bolja u obrani,ali nije bila ovako opasna u vezi i napadu...ali vjerujem da se i ova današnja ekipa može obranit ako će ginut na terenu i branit se kao ekipa..ipak nisu oni tako loši....Kalasnjikov je napisao/la:Ekipa koja se plasirala na Euro 2004 je uvjerljivo najgora.vidovitadjemila je napisao/la:Sto se susjeda tice ,navijacu za njih na svim tekmama ali ipak mislim da je ovo najslabija reprezentacija Hrvatske koja se ikada plasirala na prvenstvo.
Ekipa iz 2006 je pobijedila dvaput Švede,čak i Argentinu u prijateljskoj utakmici,i takođe razmjerno solidna igra.
Ekipa iz 2004 je loša prosto jer je igra bila očajna sa prepuno štopera što je posljedica ponajprije što je na klupi sjedio ocvali austrijski napuhanko Otto Barić.
Na ovom EP nam je obrana veliki problem,ispodprosjećni štoperi izuzev Ćorluke,ipak pozitivna stvar je da ćemo ipak izgleda igrati 4-4-2 a ne usrani 4-2-3-1
Okupljanje repke u Madridu

Danas gledam neku anketu na njemačkoj tv istraživanje tko je pobijednik favorit
1.Španija
2.Njemačka
3.Holandija -Italija
1.Španija
2.Njemačka
3.Holandija -Italija
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Tako nekako.Ne bih se previše iznenadioItalijani odlaze na Evropsko prvenstvo sa, po imenima, najgorim sastavom ikada, što u njihovom slučaju znači da će biti prvaci Evrope.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
losa taljani izgledaju,al poznavajuci njih,nista nije nemoguce,pa cak i da odu do kraja,ja se nadam da nece ni skupine proc 

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.