Sjecam se kad smo igrali sa Barcom,onaj Patov blic pogodak.Nisam se ni namjestio kako treba,a vec smo vodili 0:1
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
+1
Sjecam se kad smo igrali sa Barcom,onaj Patov blic pogodak.Nisam se ni namjestio kako treba,a vec smo vodili 0:1
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Mene tad otac zajebavo da ce barca ubit milana, a ja dok sam se okrenuo da mu odgovorim, pade go 
- IlPrincipe
- Kontakt:
On samo treba da se riješi straha od toga da će se ponovo povrijedit. Da ne misli o tome da ce se ponovo povrijedit i da ide punom snagom u duele a ne da pazi i da gleda sta ce da uradi a da se ne povrijedi.Samopouzdanje mu je najvažnije a talenat i mogućnosti su kod njega neminovne 
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- francobaresi
- Kontakt:
Navodno Seedorf razmišlja o tome da još jednu godinu ostane u Milanu -.-
Po meni to je strašno loša ideja , jer ako ostane on je samo teret na leđima kluba , veća je šteta od njega nego korist , svaka čast svemu što je dao Milanu ali vrijeme je za rastanak ..
Po meni to je strašno loša ideja , jer ako ostane on je samo teret na leđima kluba , veća je šteta od njega nego korist , svaka čast svemu što je dao Milanu ali vrijeme je za rastanak ..
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Navodno je onaj predsjednik Botafoga stigao u Milano da zavrsi posao sa njim,nadam se da ce to zavrsiti sto prije.francobaresi je napisao/la:Navodno Seedorf razmišlja o tome da još jednu godinu ostane u Milanu -.-
- francobaresi
- Kontakt:
Nadam se da je to istina i da će uskoro napustiti Milan , kad' su već to uradili ostali velikani onda bi i on trebaoWarrick je napisao/la:Navodno je onaj predsjednik Botafoga stigao u Milano da zavrsi posao sa njim,nadam se da ce to zavrsiti sto prije.francobaresi je napisao/la:Navodno Seedorf razmišlja o tome da još jednu godinu ostane u Milanu -.-
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Biće nešto od nas burazere samo polakofrancobaresi je napisao/la:Nadam se da je to istina i da će uskoro napustiti Milan , kad' su već to uradili ostali velikani onda bi i on trebaoWarrick je napisao/la:Navodno je onaj predsjednik Botafoga stigao u Milano da zavrsi posao sa njim,nadam se da ce to zavrsiti sto prije.francobaresi je napisao/la:Navodno Seedorf razmišlja o tome da još jednu godinu ostane u Milanu -.-
Po meni to je strašno loša ideja , jer ako ostane on je samo teret na leđima kluba , veća je šteta od njega nego korist , svaka čast svemu što je dao Milanu ali vrijeme je za rastanak ..došlo je vrijeme novog VELIKOG Milana ... Bar se nadam tome
seedorf mi je strašno drag igrač. toliko je toga dao milanu. ali ne mogu se oteti dojmu da još nije shvatio da je najbolje za njega i klub da završi svoju karijeru u italiji i nastavi u arabiji i americi gdje se ne igra na ovom nivou. također na oproštaju na kraju sezone navijači mu nisu ni odali počast sa onim velikim dresovima kao ostalim senatorima jer se nije znalo hoće li ili neće napustiti klub. ovako ostane ko priljepak. ako ostane napravit će veliku grešku u to ne sumnjam.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Seedorf je jedan od najvecih igraca ove igre. To govori podatak i o osvjenim LP, i domacim prvenstvima i ostalim , ali nista ne traje vjecno pa tako ni on. I ove godine je znao pruziti strasne partije (Barcelona-bio najbolji igrac na terenu) ali vise ih je zakazao tako da sam misljenja da treba otici, a ustupiti mjesto mladjim igracima tj. njegovim potencijalnim nasljednicima. Hvala Clarence.
- francobaresi
- Kontakt:
A što se tiče "mercata " ne vjerujem u neke drastične promjene tokom ljeta , mislim da će doći još jedan eventualno dva igrača i to je to , napustit će nas Seedorf i možda Aquilani i to je sve , jer naša uprava nema neku veliku sumu novca za transfere ali eto nadam se da će doći jedan od dvojca Sahin ili Strootman , dosta kvalitetni igrači a cijena im je oko 10 - 12 miliona .
Imat ćemo sasvim dobru ekipu sljedeće godine naravno ako nas ne budu opet zezale povrede .
Imat ćemo sasvim dobru ekipu sljedeće godine naravno ako nas ne budu opet zezale povrede .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- rastafarian
- Kontakt:
Ne znam da li je baš to razlog. Znam da su inače ovi sa CS imali nesuglasice sa njim i obično kada bi se vršile izmjene dobijao bi zvižduke ( ne znam da li je to zbog rasističe ideologije nekolicine navijača Milana, prethodnig igranja u Interu ili jednostavno loše pruženih partija ) Uglavnom sumnjam i kada bi produžio ugovor ( što ne bi bilo dobro ni za klub, ni za njega ) da bi mu CS odala neku počast ili priznanje..baresi#6 je napisao/la:seedorf mi je strašno drag igrač. toliko je toga dao milanu. ali ne mogu se oteti dojmu da još nije shvatio da je najbolje za njega i klub da završi svoju karijeru u italiji i nastavi u arabiji i americi gdje se ne igra na ovom nivou. također na oproštaju na kraju sezone navijači mu nisu ni odali počast sa onim velikim dresovima kao ostalim senatorima jer se nije znalo hoće li ili neće napustiti klub. ovako ostane ko priljepak. ako ostane napravit će veliku grešku u to ne sumnjam.
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
ma nema to veze sa rasizmom. nema rasističkih frakcija među milanistima. pa nije milan juventus ili inter
u milanu su neki od najboljih igrača u historiji kluba bili crnci npr. weah, rijkaard, gullit itd. pa nije bilo takvih problema. znam da ga imaju na piku ali prije će to biti radi nekih njegovih izjava i ponašanja. uvijek je seedorf govorio šta je mislio pa su mu to neki i zamjerili a isto tako često puta je igrao nezainteresovano jer mu fali motiva pa zato razvali protiv barce a protiv npr chieva nema ga na mapi. oficijelno nije najavio odlazak iz milana dok su to gattuso, inzaghi i nesta uradili. inače momci iz curve sud su za mene papci teški. svaka im čast na navijanju koreografiji itd. meni su gotivniji bili fdl kojih nažalost više nema. curvu sud ne volim jer su zviždali gigantu fudbalskoj veličini maldiniu zato što je on jednom dao neku izjavu prije boga pitaj koliko a njima papcima se to nije svidjelo. i uvijek su naturali baresija i govorili c'è solo un capitano/jedan je kapiten. a maldini je posvetio svoj život milanu 25 godina profesionalno igrao podigao između ostalog 5 ligi prvaka i 8 scudetta, otac isto tako bio kapiten naosvajao se a oni nisu bili u stanju da mu aplaudiraju za to već salvu uvreda i zvižduka za paola
nisu svi sigurno nije kompletna curva sud ali dobar dio njih jeste i od mene ide jedan veliki minus.
u milanu su neki od najboljih igrača u historiji kluba bili crnci npr. weah, rijkaard, gullit itd. pa nije bilo takvih problema. znam da ga imaju na piku ali prije će to biti radi nekih njegovih izjava i ponašanja. uvijek je seedorf govorio šta je mislio pa su mu to neki i zamjerili a isto tako često puta je igrao nezainteresovano jer mu fali motiva pa zato razvali protiv barce a protiv npr chieva nema ga na mapi. oficijelno nije najavio odlazak iz milana dok su to gattuso, inzaghi i nesta uradili. inače momci iz curve sud su za mene papci teški. svaka im čast na navijanju koreografiji itd. meni su gotivniji bili fdl kojih nažalost više nema. curvu sud ne volim jer su zviždali gigantu fudbalskoj veličini maldiniu zato što je on jednom dao neku izjavu prije boga pitaj koliko a njima papcima se to nije svidjelo. i uvijek su naturali baresija i govorili c'è solo un capitano/jedan je kapiten. a maldini je posvetio svoj život milanu 25 godina profesionalno igrao podigao između ostalog 5 ligi prvaka i 8 scudetta, otac isto tako bio kapiten naosvajao se a oni nisu bili u stanju da mu aplaudiraju za to već salvu uvreda i zvižduka za paola
nisu svi sigurno nije kompletna curva sud ali dobar dio njih jeste i od mene ide jedan veliki minus.
Ibra: "What Milan have given me? They have given me back the joy and happiness in my life."
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- francobaresi
- Kontakt:
http://www.zimbio.com/photos/Mattia+De+Sciglio" onclick="window.open(this.href);return false; Ukoliko mu Allegri bude davao šansu De Scilgio može da izraste u jednog od najboljih bočnih igrača u Italiji a i šire msm da već sad' nije kvalitetom daleko od Abatea .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- rastafarian
- Kontakt:
prejaka slika!

Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
- muha milanez
- Kontakt:
Ejj dobrodoslica za nove clanove i od mene, neka nas sto vise ovdje.. jedina vijet vrijedna pomena ovih dana je to da Silva ostaje sa nama, ja bi covjeka za kapitena postavio, ili sad il dok Ambro ode..
sad ce euro, vidim 4 nasa u repr. nije lose.. podrska za Azure da sto dalje doguraju na euru..
sad ce euro, vidim 4 nasa u repr. nije lose.. podrska za Azure da sto dalje doguraju na euru..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Bakaye Traore završio medicinske preglede jučer u Milanellu. On će biti predstavljen 9. Jula u Milanu zajedno sa ostalim novim igračima
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Boateng trazi povisicu trenutno ima 73 hijlade po sedmici sta mislite zasluzujeli vecu platu
Boateng traži povišicu, Flaminiju smanjenje plate
Kevin Prince Boateng zna da je važan igrač Milana, pa bi kao takav hteo i odgovarajući tretman, u finansijskom smislu.
Po pisanju nekih medija, a koje prenosi milannews.it, izgleda da Milanov vezista ima nameru da zatraži od Adriana Gallianija značajno povečanje svojih primanja, dok klub iz ulice Turati nema nameru da udovolji njegovim željama, imajući u vidu da u prethodnoj sezoni Ganac nije opravdao očekivanja kluba, zbog poznatih problema sa povredama.
Sa druge strane, Milan je ponudio Flamini-ju produženje ugovora, ali uz značajno smanjenje njegove plate. Francuz, koji je iz Arsenala stigao kao slobodan igrač, do sada je od Milana dobijao preko 4 miliona evra godišnje, što je previše uzimajući u obzir trenutnu finansijsku situaciju. Novim ugovorom bi njegova primanja bila prepolovljena i čini se da će Flamini pristati na te uslove, što će verovatno uticati i na definitivno odricanje otkupa Aqiulanijevog ugovora od Liverpoola.
Kevin Prince Boateng zna da je važan igrač Milana, pa bi kao takav hteo i odgovarajući tretman, u finansijskom smislu.
Po pisanju nekih medija, a koje prenosi milannews.it, izgleda da Milanov vezista ima nameru da zatraži od Adriana Gallianija značajno povečanje svojih primanja, dok klub iz ulice Turati nema nameru da udovolji njegovim željama, imajući u vidu da u prethodnoj sezoni Ganac nije opravdao očekivanja kluba, zbog poznatih problema sa povredama.
Sa druge strane, Milan je ponudio Flamini-ju produženje ugovora, ali uz značajno smanjenje njegove plate. Francuz, koji je iz Arsenala stigao kao slobodan igrač, do sada je od Milana dobijao preko 4 miliona evra godišnje, što je previše uzimajući u obzir trenutnu finansijsku situaciju. Novim ugovorom bi njegova primanja bila prepolovljena i čini se da će Flamini pristati na te uslove, što će verovatno uticati i na definitivno odricanje otkupa Aqiulanijevog ugovora od Liverpoola.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- francobaresi
- Kontakt:
Igrač koji je uz Ibru i Silvu naš najbolji igrač naravno da zaslužuje veću platu , naravno njegov je problem što je često povrijeđen ( bar je tako bilo u protekloj sezoni ) tako da tu je i mali rizik dati igraču veću platu a on odigra 25 utakmica tokom sezonemeho-medo je napisao/la:Boateng trazi povisicu trenutno ima 73 hijlade po sedmici sta mislite zasluzujeli vecu platu
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Titova-Juga
- Kontakt:
Da, ali Boateng i jeste sića igrač u usporedbi sa Zlajomfrancobaresi je napisao/la:Ali gledajući koliko zarađuje Ibra ( 180 000 sedmično ) Boatengova plata se čini kao sića ..
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.