Os sviju najbolji igrac Vesajevic, vjervatni bi ga i u Zelju doveli da nije guzicom vrata zatvorio.Aldinn1 je napisao/la:Od ovih igrača što si nabrojao valja mali Mešanović i Purić, a ako bi dolazili negdje da se prodaju i osvoje koji pehar došli bi na Grbavicu. Ovi ostali kante ..tarikhordas je napisao/la:Moguca pojacanja: Vrsajevic, Puric, D. Mujkic, J. Mesanovic, E. Halilovic i Kojasevic. Sa svima su poceli tek prvi pregovori tako da jos nismo ni blizu dogovora ni sa jednim igracem.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
dolazi vam iz zvijezde 5 igraca ima da ispadnete sledece sezone 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
theprodigy je napisao/la:dobar je ba gavran, jos da mu kakvu trebu skontamo, ima dobrih gore po svarkinom
kratak opis:
jak plecat
more dobro mecat
pa ako ima kakva slobodna od 18+STOJIM na raspolaganju
i Gavran nije dobar nego vrlo dobar ucenik

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
-
- Kontakt:
Dodaj i Stojanovića, lijevi bek, iz Nacionala, nekadašnji igrač Zrinjskogtarikhordas je napisao/la:Moguca pojacanja: Vrsajevic, Puric, D. Mujkic, J. Mesanovic, E. Halilovic i Kojasevic. Sa svima su poceli tek prvi pregovori tako da jos nismo ni blizu dogovora ni sa jednim igracem.
svi bi dobro dosli osim za ovog mesanovica zaista ne shvatam on meni nije neki igrac ali zaistatravnicanin je napisao/la:tarikhordas je napisao/la:Moguca pojacanja: Vrsajevic, Puric, D. Mujkic, J. Mesanovic, E. Halilovic i Kojasevic. Sa svima su poceli tek prvi pregovori tako da jos nismo ni blizu dogovora ni sa jednim igracem.
Samo Sarajevo
Imal i jedan defanivac da se zaganja,bek neki normalan npr...Mujkic nece doci vjerovatno na klupi da bude(a i bolje Deju zaganjattarikhordas je napisao/la:Moguca pojacanja: Vrsajevic, Puric, D. Mujkic, J. Mesanovic, E. Halilovic i Kojasevic. Sa svima su poceli tek prvi pregovori tako da jos nismo ni blizu dogovora ni sa jednim igracem.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nije ovo emisija želim -želiš, polako ljudi prvo skupština pa onda lagano razmišljanje o mogućim pojačanjima za sad se zna samo da je Kojašević izrazio želju za povratkom a to se zna već ima dva -tri mjeseca a ovo ostalo samo vi pišite i trabunjajte bez veze.
Sarajevo ljubavi moja!
Je l' ima šta pouzdano u vezi Purića ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Samo Saida zadržat. To mora biti prioritet prioriteta.
Izmislit neke pare, dati mu lovu, samo ga zadržat kako znamo. Bilo je majstora u našoj ekipi (Zeka, Hota, Škoro), koji su znali na malom prostoru sa loptom, ali Said je klasa za sve. Jede loptu, neuhvatljiv je, ima sve... pregled, pas, udarac...jednostavno najbolji igrač kojeg sam gledo u našoj ligi...
Fkt me oduševio u ovih osam utakmica, još je fizički nespreman, ali je klasa za sve.
Izmislit neke pare, dati mu lovu, samo ga zadržat kako znamo. Bilo je majstora u našoj ekipi (Zeka, Hota, Škoro), koji su znali na malom prostoru sa loptom, ali Said je klasa za sve. Jede loptu, neuhvatljiv je, ima sve... pregled, pas, udarac...jednostavno najbolji igrač kojeg sam gledo u našoj ligi...
Fkt me oduševio u ovih osam utakmica, još je fizički nespreman, ali je klasa za sve.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
★ ★ ★
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
★ ★ ★
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Sve je to kod nas u pet deka. Evo naprimjer Suljić igra u Sarajevu jer ga trener vjerovatno više gotivi i misli da je boji igrač Handžić, dok u reprezentaciji trener suprotno misli. Svaki trener ima pravo na svoje mišljenje.
Dotakli ste se mlade reprezentacije, a što ne pričate o A-reprezentaciji. Sad igra Medunjanin (koji ne igra pola godine) po vašoj logici trebao bi igrati Svraka ili neko treči. Rahimić se ne sječa kad je igrao pa je u prvi 11. Tako da to nema veze...
Samo možemo uočiti da nam je trener u A -reprezentaciji smiješan i da pojma nema, a za mladu možda može malo bolje ...
Dotakli ste se mlade reprezentacije, a što ne pričate o A-reprezentaciji. Sad igra Medunjanin (koji ne igra pola godine) po vašoj logici trebao bi igrati Svraka ili neko treči. Rahimić se ne sječa kad je igrao pa je u prvi 11. Tako da to nema veze...
Samo možemo uočiti da nam je trener u A -reprezentaciji smiješan i da pojma nema, a za mladu možda može malo bolje ...
Potpis!
Sais je stvarno odličan igrač. Nadam se da će ga zadržati, bar dok smo u Evropi, jer čovjek sa viškom kila je bolji od sve i jednog igrača ekipe.Godot je napisao/la:Samo Saida zadržat. To mora biti prioritet prioriteta.
P.S. Neko gore pomenu Jasmina Mešanovića, pa dajte ljudi nemojte kupiti otpatke, dosta mi Matka i kompanije. Dajte napadača koji će zabijati.
U novi boj ...
Ti si stvarno nevjerovatan. Molim administraciju da ovog trola makne jer stvarno postaje ne snošljiv!
U novi boj ...
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
Evo...Aldinn1 je napisao/la:Kad čitam ove vaše komantare, pa vi da u ekipi imate najboljeg strijelca lige, najboljeg asistenta i tako slično...ne znam da li bi vam Barsa mogla išta hah. Kontam dobar jest igrač, ali ne može da trči pola sata jbt, pa on kod Amara ne bi bio 30 igrač ..
Zato vas nema nigdje ..

Mislim da je ovaj Aldin jedina pojava na ovom forumu oko koje se svi navijači slažu.hz033 je napisao/la:Ti si stvarno nevjerovatan. Molim administraciju da ovog trola makne jer stvarno postaje ne snošljiv!
Ja sam komentarisao ono o ćemu vi pišete i teme je Fk.Sarajevo. Koliko vidim vi ovdje trolujete temu i pišete o Aldinu i ko se s kim slaže, kao da to koga briga. Lagano ignorišeš post ako misliš tako, a ne pola stranice o Aldinu pisati, mislim stvarno nema smisla.
Potpis!
Samo ga pitajte gdje se Zeba treba prodati i on samo odleprša. 

'ajd odrastite i ne laprdajte više, dosadni ste.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
UEFA-e je ranije ovoga mjeseca izrekla Bešiktašu uvjetnu suspenziju na pet godina, te je klub iz Istanbula bio upozoren da će biti izbačen iz UEFA-inih takmičenja ukoliko prekrši bilo koji propis krovnog tijela evropskog nogometa.
Bešiktaš nije bio u mogućnosti finansijski ustrojiti klub po UEFA-inim željama. Igrači poput Manuel Fernandesa ili Mattea Ferrarija su se nedvano tužili zbog neisplaćenih plaća. Stoga je UEFA izbacila Bešiktaš iz Evropske lige za iduću sezonu.
Minule sezone je Bešiktaš osvojio četvrto mjesto u turskom prvenstvu, te je po tom kriteriju izborio plasman u Evropsku ligu, u kojoj ipak neće nastupati.
kako mi ovo izgleda poznato
Da i meni djeluje poznato. Mislim da se to svojevremeno desilo Bešiktašu.
. Ne beri ti brige nego lagano pripremi šal i dres bordo boje i idemo lagano bar do play off-a. 

U novi boj ...
aBdhz033 je napisao/la:Da i meni djeluje poznato. Mislim da se to svojevremeno desilo Bešiktašu.. Ne beri ti brige nego lagano pripremi šal i dres bordo boje i idemo lagano bar do play off-a.
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, bordobijeli, Burberry46, Google Adsense [Bot], hz35, Imamkarbarum, InatSilniBosanski, johntravolta123, Proximic, Rule_hz, Sinfoc1986, Zagor i 68 gostiju.