Marseille
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Marseille
jel vi ono sljedece kolo dolazite Realu na noge

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
ma znao sam ja da ce njemu neko bit kriv...alo ba momak nije ovo bosanska premijer liga da se navlaci ekipama ovo je LIGA PRVAKA kontas??stoga gdje ces ti poredit marseille i AC MILAN...smjesno al eto zivi u snovima...
hladnokrvno hahahaha....to pasha..nek si mu reko...Gerrard je napisao/la:Nisam vise Gerrard sad sam Pipo Inzaghimarseille_unique je napisao/la:svama balavcima ja nemam nista pricati o utakimici, vejciti balavci zaneseni klubovima koji imaju para, tako da samo vide kad njihovi klubovi dobijaju golove na greske sudija,
tako ti je kad balavac spola mozga prati fudbal pa vidi samo pravo a ne lijevo i desno,
ja sa vama nemam sta pricati o utakmici jer je niste ni gledali , tako da vam ja ista sad pricam o golovima iz ofsajda i ostale stvari nema svrhe
marseile milan 2:1 u pobjedama , zato zacepite svoje gubice i idite se molite zabarskim vasim svecima za jos koju milost sa neba
ja sam prvo najvise ponosan na nase navijace, naravno vi ne znate o cemu aj pricam , jer nemate pojma , ali mislite da imate jer gledate klubove sparama a glumite da znate sve o onom sto ne geldate, da zavrsim ja sam ponosan na igru marseillea, bukvalno smo ih poderali, kao sto deschamps rece, mi nemamo razloga da mislimo da imamo sada manje sanse, jer nasa igra od veceras nam govori da smo ravnopravni
a ti gerard pi....e jedna najlakse je biti general posliej bitke, sto nisi doso i prije utakmice reko kako ce milan pobiejditi, nego si isti kao i sve ostale ove pi....e sforuma, usute se kad vide da je gusto pa se pojave ko kake stuhe posliej utakmice, usutili si bili prije utakmice , jeste pi....e svi redom
vi nikad necete imati ono sto mi imamo naviajce i stadion unikantne dvije stvari, naravno kako ce te vi znati o cemu ja pricam ipak vi znate ja mislim ipak ste vi pi....e sveznalice
Ovaj post kao da je pisao neki djecak koji ima sedam godina. Cuj nije vazan rezultat ako su prikazali dobru igru i sve ostalo bilo na njihovoj strani. Ti bi onda trebao pratiti fudbal na amaterskom nivou gdje se igra radi zabave. Hebes ti igru ako rezultat nije na tvojoj strani. Dobro je rekao Mourinho za lige petice. Citiram
"Njemci i Italijani uce svoje fudbalere kako pobjediti utakmicu, a Francuzi, Spanci i Englezi uce kako igrati fudbal".
Ako vam rezultat nije toliko vazan sto niste prepustili nekom drugom klubu iz Francuske da igra LP, jer se tu stize samo rezultatima, a izgleda vama rezultat nije vazan.
"Njemci i Italijani uce svoje fudbalere kako pobjediti utakmicu, a Francuzi, Spanci i Englezi uce kako igrati fudbal".
Ako vam rezultat nije toliko vazan sto niste prepustili nekom drugom klubu iz Francuske da igra LP, jer se tu stize samo rezultatima, a izgleda vama rezultat nije vazan.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- RK Gradacac
- Kontakt:
Ja sam gledao utakmicu, sudija je **** obicno. Flamini trebao dva puta crveni da dobije... Prvi gol iz offside-a, da je sviran offside kako je trebao siguran sam da bi i pored svih ostalih sumnjivih odluka OM pobijedio.
010 ISN'T JUST A CODE
bordeaux je dokazao tko je najbolji tim u francuskoj i kako se igra protiv zabara, marseille ima da se bori za trece mjesto u ovoj grupi a mogao bih i zurich okrenuti kad budu igrali 
potpisujem... bordeaux bi mogo zajebat bayerna ili juventusa..sto se marseille-a tice, nije mi drago sto su izgubili jer mi je milan najodvratnija ekipa na svijetu... al eto, ljudi fkt imaju nesto kad je liga prvaka u pitanju...steve-o je napisao/la:bordeaux je dokazao tko je najbolji tim u francuskoj i kako se igra protiv zabara, marseille ima da se bori za trece mjesto u ovoj grupi a mogao bih i zurich okrenuti kad budu igrali
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
- marseille_unique
- Kontakt:
bio sam banovan zato me nije bilo samo da znaju oni koji misle da su navijaci marseillea kao ostali koji se zavuku u rupu pa ih nema
marseille est unique
sutra protiv montpeliera
marseille est unique
sutra protiv montpeliera
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- marseille_unique
- Kontakt:
ovo bi trebalo svako da viid, traje samo 30 sekundi a ne moze se kupiti ni sa cim
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- marseille_unique
- Kontakt:

Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- marseille_unique
- Kontakt:
marseille 4 2 montpelier
lucho sjajan prvi gol i asistenicja za marseille, a sta reci za nianga medu tri najbolja napadaca u evropi kakav je gol cojk dao i isto asistiro
evo golova
[youtube][/youtube]
lucho sjajan prvi gol i asistenicja za marseille, a sta reci za nianga medu tri najbolja napadaca u evropi kakav je gol cojk dao i isto asistiro
evo golova
[youtube][/youtube]
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
ma 100% je Niang medju 3 najbolja napadaca u Evropi...smjesno...ljudski se nadat...
sta ba madju tri??? ma najbolji...
ovi koje cu navest Niangu nisu ni do koljena: Henry, Benzema, Ibrahimovic, Villa, Dzeko, Torres, Van Persie, Rooney, Van Nistelrooy, Pato, Tevez, Messi, Robinho, Luis Fabiano...

AMUNT VALENCIA!
- RuudVanGoal
- Kontakt:
aj ti pogledaj barcelonu samo pet minuta, takvih poteza ima vise neg ih je taj niang u zivotu uradio :Smarseille_unique je napisao/la:ovo bi trebalo svako da viid, traje samo 30 sekundi a ne moze se kupiti ni sa cim
[youtube][/youtube]
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard
Who the fuck Niang
Cuj najbolji,evo ja stavljam milion eura da nije
Cuj najbolji,evo ja stavljam milion eura da nije
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
cuj ovaj majmun medju tri najbolja napadaca u europi, gdje su onda villa, ibra, eto'o, rooney itd itd 
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
među tri najbolja napadača

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- marseille_unique
- Kontakt:
balavci obicni pricaju o necemu sto ne prate, ovaj momak moze igrati u kojem god klubu da hoce, ali posto niej usljo kao ostali uslje koje idu gdje ima para osto je tamo da igra gdje mu je srce, sto vasi idoli nikad nece imati niti moci kupiti taj ponos, nego ce uvijek biti i ostati fudbalske bjelosvjetske ku..e i stocna roba, prvo malo prelistaj po interentu koje i sta je taj niang ako ikako i znas koristiti web browser do kraja
Zadnja izmjena: ribery, dana/u 21 sep 2009, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: neprimjeren rjecnik
Razlog: neprimjeren rjecnik
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Jest a kad izadzu na Evropsku scenu nema ih ni na mapi ovih godina.
Drugo je navijati a drugo biti realan.
Evo ti primjer Bajerna i navijaca na forumu.Koji je deset puta bogatiji i sad ima mnogo kvalitetniju ekipu od tvog Marsella
Iako ja taj klub ne gotivim,vecina navijaca Bajerna su sasvim realni u nekim zeljama ili radovanjima.
Dok ti nazor guras taj klub u vrh Evropski klubova.Iako realno ni ovo CL nece dalje mozda samo kao treci u evropsku ligu.
A i taj Niang da mu istresu pare igrao bi za bilo koji klub.Uostalom ne igraju ni oni u Marselle za kamenje zar ne.
Cuj ponos
to ne moze da plati ostale troskove.Jel i ti zivis od ponosa i svaki mjesec stekas platu na ponos 
Drugo je navijati a drugo biti realan.
Evo ti primjer Bajerna i navijaca na forumu.Koji je deset puta bogatiji i sad ima mnogo kvalitetniju ekipu od tvog Marsella
Iako ja taj klub ne gotivim,vecina navijaca Bajerna su sasvim realni u nekim zeljama ili radovanjima.
Dok ti nazor guras taj klub u vrh Evropski klubova.Iako realno ni ovo CL nece dalje mozda samo kao treci u evropsku ligu.
A i taj Niang da mu istresu pare igrao bi za bilo koji klub.Uostalom ne igraju ni oni u Marselle za kamenje zar ne.
Cuj ponos
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 21 sep 2009, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ma ko ce to njega kupit od bogatih klubova??? majke ti mile??? jesil igdje vidio naslov LIVERPOOL I CHELSEA U UTRCI ZA ZVIJEZDOM MARSEILLE-A NIANGOM (npr)?? nemoj se provaljivat, pa vise klubova je trazilo Kalinica, nego tog tvog Nianga... I NE MOZE IGRAT U KLUBU U KOJEM HOCE...marseille_unique je napisao/la:balavci obicni pricaju o necemu sto ne prate, ovaj momak moze igrati u kojem god klubu da hoce, ali posto niej usljo kao ostali uslje koje idu gdje ima para osto je tamo da igra gdje mu je srce, sto vasi idoli nikad nece imati niti moci kupiti taj ponos, nego ce uvijek biti i ostati fudbalske bjelosvjetske ku..e i stocna roba, prvo malo prelistaj po interentu koje i sta je taj niang ako ikako i znas koristiti web browser do kraja
AMUNT VALENCIA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.