Boston Celtics

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

dema
Kontakt:

Re: Boston Celtics

Post Postao/la dema » 29 maj 2012, 15:12

Bostonu treba jedna pobjeda da se sve preokrene,time bi uzeli Heatu prednost domaceg terena.Polako jos nije nista gotovo nije bilo tijesnih zavrsnica pa da moze nestat onaj koji tad uvijek nestane

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 29 maj 2012, 15:26

nestajanje :!:

[youtube][/youtube]
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 maj 2012, 16:37

L-Train je napisao/la:
Paraglajder je napisao/la:
L-Train je napisao/la:sta covjek sve nabroja,ma smjesno,kako si samo uspio zapamtiti svaki sumnjivi detalj,vjerovatno si zapisivao u notes :mrgreen:
Gledati utakmicu nije samo svršavati na svaki ulaz i zakucavanje LeBrona.
znam da ti je tesko,vec si shvatio da dalje od finala istoka ne mozete ;)
Dosta nama finale Istoka ove godine, ja sam zadovoljan jer su premasili moja ocekivanja ;) a vec su nam predvidjali totalni krah te da necemo ni PO vidjeti ove godine, a gle cuda Celti u finalu sa velikim Miamiem :mrgreen:

Kad imas 17 titula 8-) ne pada ispadanje u Finalu konferencije toliko tesko kao sto ti mislis ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 29 maj 2012, 16:56

iako su mi celticsi 30. ekipa po dragosti u nba, ovo sinoc je skandalozno... kako samo pljuste bezvezne tehnicke KG-u, docu... onda kriterij sudjenja je takav da neko mora dobro opaliti rondu da bi bio faul, a kad neko pogleda lebrona ili wadea, to je odmah za zatvora kazna :roll:

najbolje je odmah da se dodijeli pehar miamiju da se zavrsi prvenstvo
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 29 maj 2012, 17:36

KK_Bosna je napisao/la:iako su mi celticsi 30. ekipa po dragosti u nba, ovo sinoc je skandalozno... kako samo pljuste bezvezne tehnicke KG-u, docu... onda kriterij sudjenja je takav da neko mora dobro opaliti rondu da bi bio faul, a kad neko pogleda lebrona ili wadea, to je odmah za zatvora kazna :roll:

najbolje je odmah da se dodijeli pehar miamiju da se zavrsi prvenstvo
I opet nece osvojit. :D

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 29 maj 2012, 17:37

Celticsi ako hoce da zaustave Jamesa nek samo udju u 4 cetvrtinu sa manje od 5 koseva zaostatka i sve ce se samo srediti ;)
Zadnja izmjena: Bliss, dana/u 29 maj 2012, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 maj 2012, 17:38

Paraglajder je napisao/la:Evo NBA stručnjaka koji redovno isplivaju na površinu sredinom maja...

Hajmo redom... 4 tehničke su nam dodijeljene od kojih je jedna opravdana, Rondo odgurnuo nekoga, ne sjećam se fakat ko je bio. Ostale tehničke, da te Bog dragi sačuva, dijele se k'o u vrijeme JailBlazersa. E sad, zamislite kako je igrati i ko ima psihičku prednost kad ti sudija odsvira tehničku jer si napravio grimasu i rekao "C'mon Eddie", pa to se ne svira ni u srednjoškolskim utakmicama u SAD. Halooo, finale je konferencije, ono prigovaranje u NBA je kao "Dobar dan, kako ste?"
Svi spominju strašnu odbranu Batijea na Pirsu, molim vas da pogledate snimak utakmice, frajer je treb'o pola utakmice presjediti zbog faulova. Pierce jedan od najboljih iznuđivača faulova u ligi ne izvede slobodnog bacanja, 2 vidno fauliran na šutu, jednom Lebron, jednom Shane, 3 puta na ulazu, ništa se ne svira.
Pogledajte utakmicu, prema Boxscoreu na espn-u se ne može vidjeti jesu li sudije bile na strani cHeata.

Nisu meni sudije glavni razlog za poraz, prvo pol. smo se odlično držali, nadskočili Majami, igrali u tranziciji, kretali se u napadu, igrali odličnu odbranu.
U drugom poluvremenu neshvatljiv pad, umor je jednostavno stigao ovu ekipu a usput, ne može se Majami dobiti bez Raya koji pogodi 1 šut iz igre za 40 minuta i promaši 4 slobodna što mislim da mu se u karijeri nije desilo. Stvarno ne znam šta se desilo sa tim čovjekom, moraće na operaciju stopala na kraju sezone definitivno.
Rondo je imao par finih momenata ali je većinu utakmice silio ali opravdanje tome je odlična odbrana cHeata, mora se priznati. ;)

Odmoriti ekipu za drugu utakmicu, popraviti odbranu jer se ne smije dopuštati onoliko ulaza pod koš ona 2 indijanca, znači bolje puniti reket, igrati u tranziciji i ne dopustiti da Rondo carini loptu po 15 sekundi, Pierce mora biti agresivniji, Allen mora pronaći šut i tu smo, ne može se Majami dobiti igranjem picka sa KGom i spuštanjem KGu na low post, taktika Indiane nije prošla a i Majami nije Phila.
Doc je izvukao maksimum iz Celticsa i za ovo mu treba spomenik dići, nevjerovatno je koliko Bradley fali u rotaciji, pa mi nismo kontre istrčali otkako je on odsutan... Vjerovatno ispadamo, teško da ćemo preko jedne pobjede ukrasti ali nema veze, srce mi je k'o džamija kad vidim KGa u 37. godini života da daje 200% svojih mogućnosti za svoju ekipu, itd.
Gledao sam utakmicu sinoc i mogu ti reci da si subjektivan u pojedinim situacijama,sto je sasvim razumljivo. ;) Tehnicka Docu je neopravdana,Allenu jeste,jer se vec unazad 2-3 godine onakve stvari sviraju kao tehnicka,ma koliko ja,a i ti ne voljeli to pravilo...Rondu isto,to si i sam priznao,kao i Garnettu tj.ekipi jer je, sasvim je vidljivo bilo,on gurnuo loptu iako ste vec imali upozorenje delay of game...Sto se tice Piercea,upravu si i sam rekao,covjek iznudjuje faulove,veceras nije islo i to je to...

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 29 maj 2012, 19:46

Zasta se sad dobivaju tehnicke :roll:

slika
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 29 maj 2012, 22:53

Drug moj bilo je svega sinoc osim te tehnicke,svakakvih sranja sudijskih se moglo vidjet.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 29 maj 2012, 23:00

Pa tako i nadmoc Heata.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 29 maj 2012, 23:06

Donnie Darko je napisao/la:Pa tako i nadmoc Heata.
Nadmoc...mozda ipak malo prejaka rijec.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 29 maj 2012, 23:26

Dzoni je napisao/la:
Ne,to je prava riječ.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 29 maj 2012, 23:27

LBJ MVP je napisao/la:
Dzoni je napisao/la:
Ne,to je prava riječ.
Kako da ne.
YNWA

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 maj 2012, 21:31

[youtube][/youtube] :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 30 maj 2012, 22:10

Isto se to desavalo i nama protiv lakersa....trebate malo poceti pljuvati po sudijama,platiti koju kaznu pa ce mozda i prestati...kod nas je faried dobio tehnicku jer se nasmijao nakon sto je zakucao xD xD
inace na ovom forumu ima previse navijaca koji da neki igrac iz njihove ekipe zadavi protivnickog nebi rekli da je to faul....budite malo realni,nemate nikakve koristi od tog sto pametujete i "lazete" i sebe i druge ;) ;)
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 31 maj 2012, 03:08

Šta je Bostonlije, jeste li se to predali već? :D

Fino smo krenuli, bitno je da samo nastavimo ovako dobro puniti reket i spriječiti ulaze Jamesa i Wadea. Pierce ima dobru šutersku noć, Rondo podivljao. 8-)
YNWA

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 31 maj 2012, 03:21

Rondooooooooo
YNWA

Amar14
Kontakt:

Post Postao/la Amar14 » 31 maj 2012, 03:22

Super dosad igramo!Defense extra stoji i radi

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 31 maj 2012, 03:56

Gubimo ovo 100%.

Šutneš blizu 60% naspram 30% Majamija za poluvrijeme i imaš samo 7 razlike... Tuga.
YNWA

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 31 maj 2012, 04:04

Paraglajder je napisao/la:Gubimo ovo 100%.

Šutneš blizu 60% naspram 30% Majamija za poluvrijeme i imaš samo 7 razlike... Tuga.
Nije ovo regularna sezona prijatelju,PO je i timovi nadju nacin da se drze blizu...Mi smo sinoc imali slican postotak suta i samo 11 razlike na poluvremenu...Mislim da imate ritam da dobijete ovo veceras ;)

Odgovori

Natrag na “Boston Celtics”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.