Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
Ovi nasi odmah kontra! Njemci pisu kako su se dogovorili Bajern i Dzeko i treba da se dogovore sa Cityem a sportsport ba pise kako su se Bajern i City dogovorili! Sve u sveme i ako nevolim Bajern i volio bih da je otisao u Italiju(ali ima i za to vremena) ovo je potez zivota, jer tamo ce nauciti da postuje i DA GA POSTUJU!
PS:mislim da Roben odlazi iz Bajerna??
PS:mislim da Roben odlazi iz Bajerna??
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Bas kao sto vrebac rece, ovi nasi odmah kontra
. Dzeko se dogovorio sa Bayernom, a City i Bayern se jos nisu dogovorili. To znaci, uradjeno je 10% transfera, 90% ovih tek slijedi.
I jos sto je najgore deset neki stranica na Facebooku prenijelo ovu vijest i svugdje isto, kao da ne citaju sta pisu ,jad jadni i neki moderatori!!Goalgetter je napisao/la:Bas kao sto vrebac rece, ovi nasi odmah kontra. Dzeko se dogovorio sa Bayernom, a City i Bayern se jos nisu dogovorili. To znaci, uradjeno je 10% transfera, 90% ovih tek slijedi.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
na zeljinoj temi vidim vec zaradili 1.850.000
od transfera
smatram ovo gotovim dealom, jer city sigurno nece biti pegla oko iznosa, a posto mancini ostaje svi znamo da mu bas i nije u planovima..dobar izbor dzeko 
Unica grande amore
- Goalgetter
- Kontakt:
Jos kazu, celnici se nasli u Londonu, a nigdje to u **** ne stojivrebac86 je napisao/la:I jos sto je najgore deset neki stranica na Facebooku prenijelo ovu vijest i svugdje isto, kao da ne citaju sta pisu ,jad jadni i neki moderatori!!Goalgetter je napisao/la:Bas kao sto vrebac rece, ovi nasi odmah kontra. Dzeko se dogovorio sa Bayernom, a City i Bayern se jos nisu dogovorili. To znaci, uradjeno je 10% transfera, 90% ovih tek slijedi.
BRAVOOOO VOLIM TE ZELJO 
Ovaj put je sapunica nesto kratko trajala 
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Najbolje moguce rjesenje za njega .
Ocekujem iduce sezonu ukoliko dobivao prilike da se raspuca
Ima da ga hrane loptama Ribery i Robben , jos mu odgovara Bundesliga
Definitivno najbolje moguce rjesenje
Sretno Dzeksonu
Ocekujem iduce sezonu ukoliko dobivao prilike da se raspuca
Ima da ga hrane loptama Ribery i Robben , jos mu odgovara Bundesliga
Definitivno najbolje moguce rjesenje
Sretno Dzeksonu
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Ovaj Redzepagic nikad nista ne zna. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Izgubio se u vremenu i prostoruCartman je napisao/la:Ovaj Redzepagic nikad nista ne zna.
4.10.2009.
A jesu ne normalni
prvo pišu, pa onda demantuju, meni se čini da ni oni nemaju pojma šta rade

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pa kako ce znati,nije mu on menadzer nego Sead SusicCartman je napisao/la:Ovaj Redzepagic nikad nista ne zna.
Ide lik na racku vise. Sta sada vjerovati.Cartman je napisao/la:Ovaj Redzepagic nikad nista ne zna.
- BluesForever
- Kontakt:
Pa valjda bi covjek rekao da su se sastali sa celnicima Bayerna i da su se dogovorili oko transfera,mislim nema razloga da krije šta.Cartman je napisao/la:Ovaj Redzepagic nikad nista ne zna.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
-
deni_m1312
- Kontakt:
joj isfuraju li me za ovo necu vise nikad uci na ss. ba
budem li se dzaba radovao
budem li se dzaba radovao
- Goalgetter
- Kontakt:
22:51 : BAYERN DOGOVORIO SA CITYEM, DŽEKO STIŽE U MINHEN!
23:16 : REDŽEPAGIĆ DEMANTUJE: KOLIKO JA ZNAM, NEMA DOGOVORA
Let the show begin !

23:16 : REDŽEPAGIĆ DEMANTUJE: KOLIKO JA ZNAM, NEMA DOGOVORA
Let the show begin !
Ali ovi su samo napisali da su se Bayern i City dogovorili. Znalo je se desit da klub proda igraca a da mu ne jave da pregovaraju. Kao Real koji je nudio Robinha plus pare za Ronalda, a Robinho nista nije znao. Nesto slicno je bilo i sa Carrolom ja mislim.BluesForever je napisao/la:Pa valjda bi covjek rekao da su se sastali sa celnicima Bayerna i da su se dogovorili oko transfera,mislim nema razloga da krije šta.Cartman je napisao/la:Ovaj Redzepagic nikad nista ne zna.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Moguca varijanta.Kasnije Dzeki kazu ajde na pregovore licne posto je sada odsutan.Cartman je napisao/la:Ali ovi su samo napisali da su se Bayern i City dogovorili. Znalo je se desit da klub proda igraca a da mu ne jave da pregovaraju. Kao Real koji je nudio Robinha plus pare za Ronalda, a Robinho nista nije znao. Nesto slicno je bilo i sa Carrolom ja mislim.BluesForever je napisao/la:Pa valjda bi covjek rekao da su se sastali sa celnicima Bayerna i da su se dogovorili oko transfera,mislim nema razloga da krije šta.Cartman je napisao/la:Ovaj Redzepagic nikad nista ne zna.
Prelazi on 100 % samo je pitanje kada.Ko sto je neko ovdje napisao sve ce se znati poslije EURA.
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 65789.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ovdje pise da je bayern dogovorio sa dzekom... dogovor sa klubom tek predstoji...
inace mislim da **** ovo ne bi objavljivao kao udarnu vijest, da nije istina... ne radi se dakle o spekulacijama, vec imaju informaciju...
ovdje pise da je bayern dogovorio sa dzekom... dogovor sa klubom tek predstoji...
inace mislim da **** ovo ne bi objavljivao kao udarnu vijest, da nije istina... ne radi se dakle o spekulacijama, vec imaju informaciju...