FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mirza_Hordas » 15 sep 2009, 19:40

johnnyHZ je napisao/la:kome ba oni petljaju majko mila...pa prosle sezone su izmirivali dugove,ove sezone izmiruju dugove.....i opet nisu do kraja izmiriili a 400 000 dobili....halo ba kome to ...........
putovanja velikim dijelom finansiraju centrotrans fds itd i td...tako da je ovo laz,dakle oni placaju jedan dio putovanja ostalo je sponzorstvo....e sad se postavlja pitanje gdje je ostatak para....pa ulaznice same su mogle pokriti sve troskove putovanja,sve plate igracima i dugovanja....i da im ostane.....pa sta oni misle da je neko vesla siso....Boze samo da je otjerati ovu gamad ojj pa sta je ovo u oci lazu
daj Bože da odu, fakat su dosadali i Bogu i narodu, svake godine ista priča :evil: :evil:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 15 sep 2009, 19:42

vjeruj meni da ce otici....u to sam siguran 1000%......samo je pitanje kada...ali do kraja polusezone sigurno....do pocetka druge polusezone nece izdrzati da im se tito ukaze
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 15 sep 2009, 19:43

johnnyHZ je napisao/la:kome ba oni petljaju majko mila...pa prosle sezone su izmirivali dugove,ove sezone izmiruju dugove.....i opet nisu do kraja izmiriili a 400 000 dobili....halo ba kome to ...........
putovanja velikim dijelom finansiraju centrotrans fds itd i td...tako da je ovo laz,dakle oni placaju jedan dio putovanja ostalo je sponzorstvo....e sad se postavlja pitanje gdje je ostatak para....pa ulaznice same su mogle pokriti sve troskove putovanja,sve plate igracima i dugovanja....i da im ostane.....pa sta oni misle da je neko vesla siso....Boze samo da je otjerati ovu gamad ojj pa sta je ovo u oci lazu
Slazem se sa tobom u potpunosti,lopine hoce pola love sebi da uzmu,i tek onda ce otici,moramo ih ranije otjerati,prije nego sto stignu pare od uefe i za pandzu :!:

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 15 sep 2009, 19:54

vidi ok treba pokustai prije nego to pokradu ali brate ako je to razlog njihovog ostanka nek uzmu pola i nek mi se gube sa ociju jer mi je vise dosta ovoga....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 15 sep 2009, 21:33

Ma oni neće otići što neće FK Sarajevo ostaviti u minusu 2 mil.
SAFET SUŠIĆ

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 15 sep 2009, 22:46

jarane nisu isli u svedsku sa autobusima, kao ni u slovacku a bgm ni rumuniju sponzori ne placaju hotele, a i najbolji sponzorski ugovor je sa fds za 140hiljada godisnje
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 16 sep 2009, 01:20

irfan41 je napisao/la:

jarane nisu isli u svedsku sa autobusima, kao ni u slovacku a bgm ni rumuniju sponzori ne placaju hotele, a i najbolji sponzorski ugovor je sa fds za 140hiljada godisnje
ok, a sad ti skontaj svaki sponzorski ugovor...koliko ih ima?????140 000 jel to malo????znaci nebitno ja garantujem da se nije ni pola onoga potrosilo koliko je on rekao za ova gostovanja...al ok....znaci od sponzora minimalno 350 000 sto u parama sto u nekim drugim stvarima,malo ovamo malo otamo...a mi grcamo u dugovima igraci nemaju plate.....
I MOLIM SVE KOJI SU SIMPATIZERI ILI NAVIJACI SARAJEVA DA NEPISU PO TEMI STRUMFOVA....STA VAS JE BRIGA ZA NJIH BA IMAMO SVOJU TEMU IMAJU SVOJU TEMU....

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 16 sep 2009, 03:06

green jesi zapeo sa postovima ko pusten sa lanca,manje pisi,jbg mi ti nezamjeramo svi smo bili takvi u pocetku.

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 16 sep 2009, 07:13

pape je napisao/la:Ma oni neće otići što neće FK Sarajevo ostaviti u minusu 2 mil.
U tome i jeste kvaka,ne treba im dozvoliti ni marku da uzmu a treba da odu.Nikom ne treba HALALITI.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 16 sep 2009, 09:03

krcko je napisao/la:
pape je napisao/la:Ma oni neće otići što neće FK Sarajevo ostaviti u minusu 2 mil.
U tome i jeste kvaka,ne treba im dozvoliti ni marku da uzmu a treba da odu.Nikom ne treba HALALITI.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.
Kako im zabraniti ušutili se lafo dovešćemo koga trener traži navijači šute i kada pare legnu podijele između sebe i podnesu ostavke i minus 2 mil
SAFET SUŠIĆ

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 16 sep 2009, 10:12

Sarajevo danas igra Kup utakmicu, a protivnik im je niželigaš Radnik iz Hadžića. Sigurno je bordo momčad apsolutni favorit, ali to sigurno moraju potvrditi i na terenu.
"Mi u ovu utakmicu sigurno ulazimo maksimalno operzno, iako smo sigurni favoriti opuštanja neće biti. Tražit ću od svojih igrača da budu koncentrisani do samoga kraja utakice. Nama će nedostojati Džakmić, koji je suspendovan, a Avdić je još povrijeđen. Ihtijarevića ćemo odmoriti, dok je pod znakom pitanja Maksumić, koji se žali na povredu. Ostali su igrači spremni za današnji susret, sa tim da će Škoro opet dobiti minutažu u drugom poluvremenu", rekao je Mehmed Janjoš za SportSport.ba.

Susret počinje u 16 sati, stadion Asim Ferhatović Hase - Koševo.

Sudije: glavni Robert Zrilić (Banja Luka), pomoćnici Momir Širko (Banja Luka), Željko Marić (Doboj), četvrti Bojan Maksimović (Modriča), delegat Viktor Malenica (Kreševo).

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 16 sep 2009, 10:16

Pliska igrom zasjenio povratak Škore

Alen Škoro se na teren vratio nakon višemjesečne pauze. I pogodio. Škoro je pljeskom i ovacijama dočekan od vjernih navijača. No, Škorin povratak zamalo je zasjenio Almir Pliska, brzonogi napadač, igrač atraktivnih poteza, čije su asistencije radarski precizne. Ovaj lucidni napadač na kapaljku je dobijao šansu i svaki puta bljesnuo. Pliska je dobijao pohvale, saigrača, navijača, struke, ali ne i pravu šansu. Mehmed Janjoš je shvatio kako je "grijeh" držati takvog napadača za "sudijsko vrijeme". Pliska mu se na najbolji način revanširao. Inače, Sarajevo je slavilo protiv dosta žilavog suparnika. Laktaši su u crno zavili Tuzlake, imaju rasne napadače, ali protiv odbrane Sarajeva tek su jednom pogodili mrežu Alaima. Struka Sarajeva se okreće kup utakmici sa Radnikom, a planiraju bodove iz susreta sa Olimpikom. U tom slučaju proljeće će čekati sa bogatom zimnicom.

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 16 sep 2009, 10:19

Protiv Hadžićana bez opuštanja
Vraća se Janjoš, ne igra Avdić, upitni nastupi Ihtijarevića i Muminovića...

Sarajevo danas ima prvi test u Kupu Bosne i Hercegovine. Bordo tim dočekat će na Koševu Radnik iz Hadžića sa imperativom pobjede znajući da, s obzirom na stanje u Premijer ligi BiH, Kup može biti lakši put do Evrope. Zbog toga u bordo taboru pozivaju na maksimalnu ozbiljnost.

- Kup je poznat po iznenađenjima. S obzirom na to da se igra samo jedan meč, favorita, praktično, nema. Mala doza sreće za protivnika i nesreće za nas može dovesti do iznenađenja. Kvalitetnija smo ekipa od Radnika, ali to treba opravdati na terenu. Od igrača tražimo stopostotnu ozbiljnost - kaže pomoćni trener Sarajeva Emir Alihodžić.

Sarajevo će biti oslabljeno neigranjem Alena Avdića, koji zbog povrede aduktora, prema svemu sudeći, neće moći igrati ni protiv Leotara u Trebinju narednog vikenda.

Alen Škoro bit će na klupi, dok su se na ozljede žalili i Ihtijarević i Muminović pa je i njihov nastup neizvjestan. Hadžić već duže vrijeme vuče ozljedu, ali je ljekarski tim Sarajeva procijenio da borbeni fudbaler tima sa Koševa može izdržati do pauze, kada će problemi biti otklonjeni.

U ekipu se, pak, nakon odrađene suspenzije vraća Emir Janjoš, dok će priliku ponovo dobiti Almir Pliska, koji je nastupom protiv Laktaša zaslužio da počne i meč Kupa.

Parovi današnjih utakmica

Danas je sa početkom u 16 sati na programu 11 utakmica šesnaestine finala Kupa BiH. Parovi: Rudar - Sutjeska (sudi: Ognjen Valjić), Sloga (GV) - Zvijezda (Eldis Prošić), Slavija - Turbina (Tomislav Čuić), Kozara - Široki Brijeg (Emir Alečković), Travnik - Jedinstvo (Vladimir Bjelica), Zrinjski - Mladost (D. Svilaj) (Drago Tabak), Rudar (K) - Sloboda (Elmir Pilav), Velež - BSK (Senad Ibrišimbegović), Sarajevo - Radnik (H) (Robert Zrilić), Olimpik - Radnik (L) (Muamer Bureković), Laktaši - Sloga (D) (Edin Jakupović).

Borac je direktno prošao u osminu finala, jer je Posušje odustalo od takmičenja, dok je meč Čelik - Krajina odgođen za 23. seotembar. Modriča je ranije dobila Slobodu (BN) sa 7:1, a jučer su odigrani susreti Proleter - Leotar 2-3 i Željezničar - Bosna (S) 1-0

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 16 sep 2009, 13:36

zna li iko koliko love dobijaju od sponozera molim vas da mi odgovorite zanimaju me te informacije mislim da nike najvise daje a tu je i fds ali ako neko ima izvjestaj ili zna koliko od svih ili od vecina sponzora dobijaju nek napise unaprijed hvala
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 16 sep 2009, 13:40

Danas razvaliti Radnik sa 4-5 komada...

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 16 sep 2009, 14:49

FK Sarajevo je napisao/la:zna li iko koliko love dobijaju od sponozera molim vas da mi odgovorite zanimaju me te informacije mislim da nike najvise daje a tu je i fds ali ako neko ima izvjestaj ili zna koliko od svih ili od vecina sponzora dobijaju nek napise unaprijed hvala
Ja koliko se sjecam, kad su potpisivali ugovor s nikeom govorilo o 200.000 eura godisnje, sad koliko je to tacno stvarno nisam siguran. A za ove ostale ne znam

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 16 sep 2009, 15:31

Kup utakmica protiv Radnika biće veome teška igrači ulaze opušteno u ovake utakmice sa drugoligašima radniku je uspjeh i ako daju gol a mi kakvismo daj bože da ga ne primimo i da ne ganjamo rez.
SAFET SUŠIĆ

Adis78
Kontakt:

Post Postao/la Adis78 » 16 sep 2009, 16:53

koji je rezultat

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 16 sep 2009, 17:35

3-0 u 60 min trenutno neznam al bit ce jos....

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 16 sep 2009, 17:54

dudo 1-0
jahovic 2-0
rizvanovic 3-0
pliska 4-0
osim dude strijelci sve under 21 hehe :D :D :D :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.