Činjenice? Dokazi? Ma daj, samo pišeš nebuloze, misleći da si zanimljiv, ali si ustvari dosadan lik.
Imam ideju za tebe
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Lagao si. Sebe, mene, ostale. Ne drkam na Ronalda. Sva sreća.anonymousHD je napisao/la:Ma ja tebe nisam vređao, samo sam rekao činjenicu. Znam da je teško priznati ali hajde.![]()
Činjenice? Dokazi? Ma daj, samo pišeš nebuloze, misleći da si zanimljiv, ali si ustvari dosadan lik.
Imam ideju za tebeNapravi si temu "NEBULOZE NAMIKS-A" i tamo piši te svoje činjenice, dokaze, itd. Ovde smaraš...
:cmok:
:bubim:
Dokazi za šta?Namiks je napisao/la: Činjenice i dokazi. Sve sam potkrijepio.
Čovjek je upravu.Što vi ne kapirate to je druga stvar.mandraX je napisao/la:Bogami si i nama, simpatizerima Barce, postao dosadan i naporan
Hajd ti mali ne prdi.LBJ MVP je napisao/la:Čovjek je upravu.Što vi ne kapirate to je druga stvar.mandraX je napisao/la:Bogami si i nama, simpatizerima Barce, postao dosadan i naporan
Stavi me u gnjavatore pa nećeš čitati moje postove.nanek je napisao/la:Jos uvijek se nisam odlucio ko je goriovaj mali farsovac iz stoca, ili ovaj nas lazni navijac namix
vagaju u gram
nanek je napisao/la:Jos uvijek se nisam odlucio ko je goriovaj mali farsovac iz stoca, ili ovaj nas lazni navijac namix
vagaju u gram

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.