Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Evo vijest da se Bayern dogovorio za Cityem, samo se siri i siri
. Kako lapsus jednog novinara, moze izazvati ovoliku ''lavinu'' 
Istina sto posto... zasto sute??
Pa kad bi bayern objavljivao koje sve igraca zeli to bi bilo ludilo ... Jedan ih odbije drugi odma nece jer smatra da je on plan B i sve tako... pa svi transferi se u tajnosti zavrse! Bas vi mislite da ce Redzepagic reci jeste to je to daj ba... Isto kao i za Man City tako ce se i ovdje zavrsiti gdje ima vatre i dima.. a i bayern je jedan od rijetkih koji moze podnijeti Odstetu i platu.. tako da sanse 75%
Pa kad bi bayern objavljivao koje sve igraca zeli to bi bilo ludilo ... Jedan ih odbije drugi odma nece jer smatra da je on plan B i sve tako... pa svi transferi se u tajnosti zavrse! Bas vi mislite da ce Redzepagic reci jeste to je to daj ba... Isto kao i za Man City tako ce se i ovdje zavrsiti gdje ima vatre i dima.. a i bayern je jedan od rijetkih koji moze podnijeti Odstetu i platu.. tako da sanse 75%
>>No body likes us but we dont care<<
Jos kad se Beckenbauer pojavi u Sarajevu...Goalgetter je napisao/la:22:51 : BAYERN DOGOVORIO SA CITYEM, DŽEKO STIŽE U MINHEN!
23:16 : REDŽEPAGIĆ DEMANTUJE: KOLIKO JA ZNAM, NEMA DOGOVORA
Let the show begin !![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
aleksandar_veliki je napisao/la:Da li bilo koji klub smije pregovarati sa igracem koji je pod ugovorom sa drugim klubom, a da nema dozvolu od istog ili da pak nije prije postignut dogovor izmedju klubova.Goalgetter je napisao/la:Evo vijest da se Bayern dogovorio za Cityem, samo se siri i siri. Kako lapsus jednog novinara, moze izazvati ovoliku ''lavinu''
Dva kluba mogu i naknadno dogovoriti odstetu u slucaju da je igrac zainteresovan , naravno oni su morali poslati upit da li smiju pregovarati...itd itd..
- Goalgetter
- Kontakt:
Citao sam/gledao ****, i javljeno je da je izmedju Dzeke i Bayerna sve dogovoreno, a istina, prvo obicno klubovi pregovaraju, i onda klub da dozvolu za pregovaranje sa igracem, izgleda da je ovdje nesto drugacije ispalo. Samo se pitam, kad su oni to pregovarali, kad je Dzeko citavo vrijeme sa reprezentacijom, mozda prije dolaska na okupljanje repke.aleksandar_veliki je napisao/la:Da li bilo koji klub smije pregovarati sa igracem koji je pod ugovorom sa drugim klubom, a da nema dozvolu od istog ili da pak nije prije postignut dogovor izmedju klubova.Goalgetter je napisao/la:Evo vijest da se Bayern dogovorio za Cityem, samo se siri i siri. Kako lapsus jednog novinara, moze izazvati ovoliku ''lavinu''
Bayern je institucija oni mogu pregovarati kako hoce i sa kim hoce
(Evo me ko Paja) 
Thomas Müller - Fußballgott
Biće zanimljivo 
- BluesForever
- Kontakt:
Ako Dzeko dođe,onda ce osvojiti LP.don_burza je napisao/la:Bayern je institucija oni mogu pregovarati kako hoce i sa kim hoce(Evo me ko Paja)
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Sportsport.ba se lagano pretvara u bosansku inacicu tabloida Sun.Sve na prinicipu rekla kazala.Navedu sve moguce klubove u koje bi Edin Dzeko mogao preci pa jedan moraju pogodit.Da rezimiramo:Real, PSG, Malaga, Anzi, Bayern, Milan, Juventus ne znam je li se ko jos spominjao.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Ma Bayern angazovao Piplicu da to sredi.Goalgetter je napisao/la:Citao sam/gledao ****, i javljeno je da je izmedju Dzeke i Bayerna sve dogovoreno, a istina, prvo obicno klubovi pregovaraju, i onda klub da dozvolu za pregovaranje sa igracem, izgleda da je ovdje nesto drugacije ispalo. Samo se pitam, kad su oni to pregovarali, kad je Dzeko citavo vrijeme sa reprezentacijom, mozda prije dolaska na okupljanje repke.aleksandar_veliki je napisao/la:Da li bilo koji klub smije pregovarati sa igracem koji je pod ugovorom sa drugim klubom, a da nema dozvolu od istog ili da pak nije prije postignut dogovor izmedju klubova.Goalgetter je napisao/la:Evo vijest da se Bayern dogovorio za Cityem, samo se siri i siri. Kako lapsus jednog novinara, moze izazvati ovoliku ''lavinu''
- anonymousHD
- Kontakt:
Zizou smešan si. Idi umij se.
SS.ba je prenio samo šta su nemački mediji objavili, nisu oni to izmislili.
SS.ba je prenio samo šta su nemački mediji objavili, nisu oni to izmislili.
Nema veze imamo ih 4BluesForever je napisao/la:Ako Dzeko dođe,onda ce osvojiti LP.don_burza je napisao/la:Bayern je institucija oni mogu pregovarati kako hoce i sa kim hoce(Evo me ko Paja)
Thomas Müller - Fußballgott
bit će toga još, ne brini se...tevezito je napisao/la:Sportsport.ba se lagano pretvara u bosansku inacicu tabloida Sun.Sve na prinicipu rekla kazala.Navedu sve moguce klubove u koje bi Edin Dzeko mogao preci pa jedan moraju pogodit.Da rezimiramo:Real, PSG, Malaga, Anzi, Bayern, Milan, Juventus ne znam je li se ko jos spominjao.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Nisu bas novinari sa ovog portala sposobni napisati clanak, pa makar i laž, oni jedino znaju copy pastetevezito je napisao/la:Sportsport.ba se lagano pretvara u bosansku inacicu tabloida Sun.Sve na prinicipu rekla kazala.Navedu sve moguce klubove u koje bi Edin Dzeko mogao preci pa jedan moraju pogodit.Da rezimiramo:Real, PSG, Malaga, Anzi, Bayern, Milan, Juventus ne znam je li se ko jos spominjao.
Nece svabo nista napisati a da nije provjereno ... sto mu je dosadno vjeruj mi....
Sta je problem? Prenjeli vijest iz Njemacke, i onda direktno nazvali Redzepagica da pitaju je li istina. Dobar novinarski posao.tevezito je napisao/la:Sportsport.ba se lagano pretvara u bosansku inacicu tabloida Sun.Sve na prinicipu rekla kazala.Navedu sve moguce klubove u koje bi Edin Dzeko mogao preci pa jedan moraju pogodit.Da rezimiramo:Real, PSG, Malaga, Anzi, Bayern, Milan, Juventus ne znam je li se ko jos spominjao.
svako radi svoj dio posla... Marca prenosi priče iz Barce, France Football iz PSGa, **** iz Bayerna, a sportsport zove Redžepagića. na kraju svi u krug vrte jednu veliku priču. u tome je poenta i to je ono u čemu na kraju i uživamo i oko čega se nerviramo.ZOI84 je napisao/la:Nisu bas novinari sa ovog portala sposobni napisati clanak, pa makar i laž, oni jedino znaju copy pastetevezito je napisao/la:Sportsport.ba se lagano pretvara u bosansku inacicu tabloida Sun.Sve na prinicipu rekla kazala.Navedu sve moguce klubove u koje bi Edin Dzeko mogao preci pa jedan moraju pogodit.Da rezimiramo:Real, PSG, Malaga, Anzi, Bayern, Milan, Juventus ne znam je li se ko jos spominjao.
- Principatus
- Kontakt:
Iiihh Bayern. 
Neznam koju smisao moze imati transfer Dzeke u Bayern, to bi unistilo nepredvidivost Bundeslige...
Neznam koju smisao moze imati transfer Dzeke u Bayern, to bi unistilo nepredvidivost Bundeslige...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Helemnejse, Wolffire i 42 gosta.