Vidjeces kad ga Jupp ostavi na klupi.proFCB je napisao/la:De mi recite jeste li vi sad svi novi navijaci Bayerna??
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Ma ja znam,aaa to me i nervira pocet ce mi ovdje dolazit na temu,nezz 5igraca iz prve postave al znaju da je Dzeko u Bayernu i dot ce mi se nesh petljat....
Stern des Südens
Džeko još nije u Bayernu zasad su ovo samo špekulacije.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
I ja mislim da je ovo daleko od gotovog
Al eto makar nek se pise
Al eto makar nek se pise
Thomas Müller - Fußballgott
Bolje mu je sjediti na klupi City.a nego Bayerna , ako cemo realno 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Klupa k'o klupa, niti jedna nije udobna ako znas da ti valja presjediti 90 minuta, ali ja sam poprilicno siguran da bi Dzeko vise vremena provodio na zelenoj podlozi nego na crvenim klupama.Lucryler je napisao/la:Bolje mu je sjediti na klupi City.a nego Bayerna , ako cemo realno
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pored Gomeza ??? Cisto sumnjam , jedino da ovog prodaju ili da se ovaj povrijedi na duzi period ..Omerbavarac je napisao/la:Klupa k'o klupa, niti jedna nije udobna ako znas da ti valja presjediti 90 minuta, ali ja sam poprilicno siguran da bi Dzeko vise vremena provodio na zelenoj podlozi nego na crvenim klupama.Lucryler je napisao/la:Bolje mu je sjediti na klupi City.a nego Bayerna , ako cemo realno
Čisto sumnjam da bi Bayern dao ovoliku lovu za igrača koji će sjediti na klupi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma nema ništa od ovog.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Weiser: Ich will zu den Bayern!
Ovo me raduje, najveći talenat njemačkog fudbala želi u Bayern.
I ne vidim razlog da dovedu Dzeku ako su vec navodno doveli Pizzara , tako da bi 2 igraca bezveze sjedila na klupi i propadala
.. Najbolja moguca opcija za DZeku bi bila da ode u Dortmund , Juve ili po meni Man Utd malo nerealno jer ga City ne bi prodao svojih najljucim rivalima 
Pizzaro ima 34 godine i on ne moze propasti sjedenjem na klupiLucryler je napisao/la:I ne vidim razlog da dovedu Dzeku ako su vec navodno doveli Pizzara , tako da bi 2 igraca bezveze sjedila na klupi i propadala.. Najbolja moguca opcija za DZeku bi bila da ode u Dortmund , Juve ili po meni Man Utd malo nerealno jer ga City ne bi prodao svojih najljucim rivalima
On je jednostavno dosao da zavrsi karijeru u klubu gdje je bio sedam godina i mozda ponekad udje u kup utakmicama i to . Potpisao je ugovor samo na jednu sezonu
Thomas Müller - Fußballgott
- schweinsteiger
- Kontakt:
Köln gibt Super-Talent (18) für Bayern frei ??Saurman je napisao/la:Weiser: Ich will zu den Bayern!
visi se na Bildu i ceka se potvrda za Dzeku
#miasanmia
Večeras sam dežurni na Bildu.schweinsteiger je napisao/la:Köln gibt Super-Talent (18) für Bayern frei ??Saurman je napisao/la:Weiser: Ich will zu den Bayern!
Ovo me raduje, najveći talenat njemačkog fudbala želi u Bayern.![]()
visi se na Bildu i ceka se potvrda za Dzeku
Ma dzaba dezuras, bild ce sacekati dok ne bude sve crno na bijelo (ako uopste bude), pa ce tek onda objaviti. Al' eto, ako osvane na naslovnoj bilda, onda je to 95% gotovo, jer obicno kad oni napisu da je dogovoreno, 15 minuta poslije se isto moze procitati i na oficijelnim stranicama klubova. 
- Red Assassin
- Kontakt:
Mislim da ce dolazak Dzeke u Bayern znaciti odlazak Gomeza 
Prije ce znacit formacija 4-4-2 nego odlazak,ali sjetimo se samo prethodne sezone gdje je bilo dosta rotacije,ne bi se iznenadio da obojica dobijaju priliku u igri sa jednim napadacem
Stern des Südens
- schweinsteiger
- Kontakt:
- amel10071988
- Kontakt:
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 37913.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo i Minhenski TZ obavjestava o dogovoru pozivajuci se na ****,sad sam nekako sigurniji da ima nesto od ovoga,jos samo Bild da izbaci sliku Dzeke s olovkom u ruci akoBogda
Evo i Minhenski TZ obavjestava o dogovoru pozivajuci se na ****,sad sam nekako sigurniji da ima nesto od ovoga,jos samo Bild da izbaci sliku Dzeke s olovkom u ruci akoBogda
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.